|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
18.4.2011 12:47:37   
petrušk_
evo mene doma....malčica zaenkrat ok, upam, da tko tudi ostane.....

jst odprta 2cm, če nebi bla gužva za ponort v P bi me kr tam obdržal, tko so me pa dam poslal še na ene par dolgih sprehodov, da se še mal odprem in če prej ne v sredo akcija....sva se kr zmenile.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...bo taprav datum????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.4.2011 16:20:12   
petrušk_
urša....ajvy....birdy....kako ste??? kako zdravje malčkov???

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.4.2011 17:00:39   
sjmm
hojla!

evo nas...smo po kosilu ravn dobr kuhno poptimal, pa so se mulčki spomnili, da bi ene mafinčke...se že pečejo...še ena runda...pol pa ven, še mau sončka ulovit...dons imamo take zdrave mafine...pirina moka, ovseni kosmiči, temna čokolada in brusnice so not med drugim, za kosilo pa smo imeli zelenjavno - krompirjev golaž...pojma nimam kva je z mojimi mulčki, sam golaži so pri nas never ending story...pa je fora d mesnega sploh ne jemo, sam kadar jih vprašam bi oni golažuser posted image

ajvy...upam, da ti neprijetni "obisk" kmau odide in se boš bolše počutila, pa lepo popoldne s princeskamauser posted image

petrušk...o, vaš bejbi pa kr noče na plano, mu je lušnouser posted image ...pa itak je bolš doma čakat, a neuser posted image

no, grem še drugo rundo v pečico fliknit, da nam sonček ne uideuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.4.2011 17:59:24   
Katjusa
dan...

brkn velja pol za voziček, bom mojim dvema rekla da ko se bosta kej pripeljala da ga pripeljeta pa al se bsote vi oglasli al pa vam ga mi dostavimo en dan.....

dons sta bila babi in dedi tukaj in sta na vrtu uto podrla in zdej že kr nekako zgleda vse skupi aja pa mivko za peskovnik sta prinesla..... zdej mormo pa sma ograjo dokončat.....
tole je bil vrt prej:
user posted image
to je pa danes
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.4.2011 18:00:29 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.4.2011 19:02:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

dannnnnnnnnnnnnnn..

MI2 s Tiso kraljujeva doma....zdejle se bova počasi spravile v svto in v BTc zamenjat njene čeveljce....
Danes ma zadnji dan AB ...tko da gre jutri v vrtec...

Mene je user posted image tko ruknla,...da sem misnla,včeraj da bom kr vkup padla...kr neki...tolk zmozgana pa še nisem bila...uf......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da ni več AB...naj le tako ostane.....fajn šopingirajta

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.4.2011 19:19:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - super za rezerviran dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne grete letos v kamp

ne...ker je Gal še full mejčken gremo konec avgusta v apartma....6km naprej od Umaga

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.4.2011 20:29:27   
Katjusa
gre katera v toysa?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.4.2011 20:30:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

gre katera v toysa?
nop...me pa zanima kaj si si ogledalauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.4.2011 20:33:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

gre katera v toysa?

rabimo eno otroško hiško pa me zanima če imajo kej poceni in če se splača

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.4.2011 20:35:33   
Čebel@

gre katera v toysa?

plastično?zdele imajo nekaj v leclerku

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.4.2011 20:39:33   
Čebel@
sem šla danes na bankomat in me je skoraj vrglo na rit...je bilo kar nekaj dodatnih €...in doma ugotovim,da smo dobili regresuser posted image user posted image user posted image .....27. bo pa še dohodninauser posted image user posted image user posted image .....kar z lažjim srcem hodim po trgovinah in zapravljamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.4.2011 20:45:30   
Katjusa
čebela gledam mal kampe v vaši bližini park umak vem da je velik kamp in d aje vsega in svašta in je 2,2 km stran od vas... finida je pa približno kilometer in pol prejuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo mal naštudiral.... čeprav možek še nič ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.4.2011 20:46:02   
Katjusa

gre katera v toysa?

ja kr plastrično
aha bom pogledala an netu če je kej v katalogu
hvala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.4.2011 20:48:03   
Čebel@

čebela gledam mal kampe v vaši bližini park umak vem da je velik kamp in d aje vsega in svašta in je 2,2 km stran od vas... finida je pa približno kilometer in pol prejuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo mal naštudiral.... čeprav možek še nič ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image .....mu še nisi nič rekla?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.4.2011 20:48:34   
Katjusa

ok tole mi je gospod gugle našel ampak zdej sem gledala karte in je park umag čist zraven.... sam vašega točnega naslova ne morem locirat....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.4.2011 20:49:19   
Čebel@

gre katera v toysa?

ja kr plastrično
hvala

danes je prišel nov katalog,v prejšnjem je hiška

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.4.2011 20:50:05   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image .....mu še nisi nič rekla?user posted image user posted image user posted image

ja mal na hitrco sam mu ni nič jasno.... kaj je zdej z valkanelo in kje je to.... pač geografijo imam bolj jst čes:)
sva se menla za apartmaje sam je bil kuj za prikolico sam zdle sem mu rekla za park umag pa mu je všeč k tam imajo ful fajn zrihtano vsaj kolkr sva po slikah gledala.... in ko se mimo peljemo se vidi da je to ogromen kampuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.4.2011 20:51:14   
Čebel@

ja mal na hitrco sam mu ni nič jasno.... kaj je zdej z valkanelo in kje je to.... pač geografijo imam bolj jst čes:)
sva se menla za apartmaje sam je bil kuj za prikolico sam zdle sem mu rekla za park umag pa mu je všeč k tam imajo ful fajn zrihtano vsaj kolkr sva po slikah gledala.... in ko se mimo peljemo se vidi da je to ogromen kampuser posted image user posted image user posted image

joj kok bi bilo fino da bi bili tako blizuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.4.2011 20:53:11   
Katjusa
nekje na rdečem ste vi, na modrem pa mi če se ne motim:)
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.4.2011 20:54:04   
Katjusa

gre katera v toysa?

ja kr plastrično
hvala

danes je prišel nov katalog,v prejšnjem je hiška

:( pol je prepozno
mi pa ne dobimo nikol kataloga

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.4.2011 20:54:33   
Čebel@
pri nas sem geografsko jaz zelo slaba ima moj čez zemljevideuser posted image user posted image user posted image .....jaz samo težim,ko se izgubimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.4.2011 20:57:11   
Čebel@
sem jo najdla......110€....15% ti pa vrnejo na kartico

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.4.2011 20:58:26   
Katjusa

pri nas sem geografsko jaz zelo slaba ima moj čez zemljevideuser posted image user posted image user posted image .....jaz samo težim,ko se izgubimouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ga ja živčnega delaš:) z mojmu bi bla ravno prava.....user posted image user posted image user posted image user posted image

našla hiško iz leclerca sam je mal nizka k je samo 115 višine....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.4.2011 20:59:29   
Katjusa

sem jo najdla......110€....15% ti pa vrnejo na kartico

bomo mogoče šli pogledat.... eno luštno sem našla na e-bayu sam ne pošiljajo v slouser posted image user posted image user posted image user posted image pa je skoraj 130 višine.... morem kake veze najt v au

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.4.2011 21:00:15   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ga ja živčnega delaš:) z mojmu bi bla ravno prava.....user posted image user posted image user posted image user posted image

našla hiško iz leclerca sam je mal nizka k je samo 115 višine....user posted image

user posted image user posted image user posted image
hiške pa žal nisem vidla v živouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?