|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
18.4.2011 21:02:04   
Čebel@
user posted image  mali se je končno zbudil da bo jedel

lep večer in lahko noč

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.4.2011 21:02:29   
Katjusa
user posted image
je pa res da je bolj na špic in da je samo v sredini dovolj visoka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.4.2011 21:02:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image  mali se je končno zbudil da bo jedel

lep večer in lahko noč

lahko noč tudi vam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.4.2011 21:10:42   
birdy
Hej hoj.
Za nami kar lep dan, bila sama k ma moj popoldansko. Smo šli na en mini mini špancir, se je kr obneslo. Zdej me pa čaka kup za peglanje. 
Lepo bodite...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.4.2011 21:55:05   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image to sem jst cel dan...matr...tele user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.4.2011 22:12:41   
sjmm
čer, bejbe!

evo mene že peglam sedežno, stuširanauser posted image user posted image user posted image

popoldne je kr šibnlomim, smo se mau po dvorišču podili, pol je ati prišel, pa smo en kofetek spili, pol smo pa šli s ta velkimi na en điro, smo dons že več tekl k hodiliuser posted image user posted image ...nam gre kr dobr, itak d smo največkalorij pokurl k smo tok nakladal...sploh ne vem, o čem ni tekla besedauser posted image user posted image user posted image ...oči in Majki pasta skupi povečerjala in se skopala, pol smo imeli pa še mi eno proteinsko večerjo, zdej je pa počitekuser posted image

fajn bodite!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.4.2011 22:13:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image to sem jst cel dan...matr...tele user posted image

bogica, no...k vem kva to pomeni mesec za mescom, se mi kr smiliš....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.4.2011 7:20:42   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.4.2011 7:23:49   
Urša08
Ajvy berem da si boga , te je user posted image čist povozila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo današnji dan boljši . Pupi sta ok?

Rebeka včeraj sem dobila user posted image

Sjmm kaj si ti pridna s pospravljanjem, mi se pa samo pojamo kadar smo skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk je Eva boljša? Želim vam da se Eva ta čas pozdravi in potem skupaj uživate v 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša hiške so super, pri nas uživata tamaledva sploh Žiga user posted image , Nejc je sedaj čist navdušen nad trampolinom

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.4.2011 7:25:41   
MIHAILO
Jutro punce...nocka je bila vredu,samo ob 5h jedle ,ov6:30h vstale,Mihail pa ob 7H...Mihailo se noce zajtrkovati,ker je mlekeca popil...Vceraj smo preziveli lep dan,mozek je prisel ob 15h iz sluzbe ,smo skupaj kosilali se spocili in sli v Hervis da bi zamenjali mojo trenerko,ker ni bila cist pravi model,itak sem takrat z Mihailom hitela in na brzino vzela...sem pogledala ,ce majo katero drugo pa mi ni bila nobena vsec...potem smo rekli ,da nismo nic nasli in je rekla lahko vam dam dopropis...pa sem rekla,ampak jaz rabim trenerko a pri vas je ni taksne da je meni ok(material poliester mi ni vsec,bombazna ta k sm jo vzela pa ni bilo manjse st)in potem je rekla da bo dala 80e nazaj...in smo sli v mercator center in v intersportu sem nasla super trenerko...potem smo se odpravili nazaj...to vse smo prevozickali,nismo sli z avtom...otroka sta oba uzivala,jaz pa tudi ,ker je bil moj rojstni dan in smo lahko bili vsi skupaj...Doma smo si pa se vsak kos tortice privoscili(razen Sonje seveda)user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.4.2011 7:27:07   
brkn83
jutro.

kako ste kaj? Js sem se lepo naspala, nik je že v varstvu. čaka me en ogromen kup za likanje, potem pa še pospravljanje.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa moram rečt, da se mi sploh ne da.

Nimam niti ideje kaj naj naredim za kosilo, razmišljam kr o zelenjavni juhi pa štrudlu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
19.4.2011 7:28:51   
Urša08
Pri nas smo al leteči al pa zunaj. Včeraj smo šli iz vrtca direkt na dvorišče, sem sadno malico kar na vrt nesla, pa sokca in seveda kapučinčka za naju z user posted image , pa smo do večera uživali. Tamaledva skakala na trampolinu, pa jaz tud user posted image user posted image user posted image , pa mal na poganjalčkih, v peskovniku,... potem pa v banjo, večerja, risanka, pravljica in spanje. Je imel pa Žiga ponoč ene izpade z jokom - pomoje petke, ma kolk časa pa rastejouser posted image

Nejc pa Žiga mal pokašljata in mal noski, Eva tud nosek, pa zgleda da ma učke vnete. Najbrž jo bom danes peljala do p. No sej že cel teden nisem nobenga peljalauser posted image .  Takole na hitrco od mene, danes se najbrž še kaj javim ker mam plan stanovanje zrihtat in seveda cote - jih je3 povsod polno, za oprat, za zlikat, za v omaro dat,... user posted image

grem en čajček narest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
19.4.2011 7:30:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

jutro.

kako ste kaj? Js sem se lepo naspala, nik je že v varstvu. čaka me en ogromen kup za likanje, potem pa še pospravljanje.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa moram rečt, da se mi sploh ne da.

Nimam niti ideje kaj naj naredim za kosilo, razmišljam kr o zelenjavni juhi pa štrudlu.

brkn kot da bi sebe brala, spet ukvarjanje s cotami in seveda pospravljanje, ideje za kosilo pa tud jaz nimamuser posted image Bi ti malo volje poslala pa je tud sama nimam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
19.4.2011 7:30:40   
MIHAILO
BRKN jaz imam tudi zelooo veliko za likati...bom potem ,ko bo sel Mihailo spat zacela likati...

AJVY naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image

ursa jutro ,sem ze mislila napisati kje siuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
19.4.2011 7:32:12   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailo vse najboljše ob tvojem prazniku, veliko družinske sreče, zdravja ter lepih trenutkov v krogu svojih najbližjih.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.4.2011 7:33:19   
MIHAILO
KATJUSA super za vrt,bosta lahko uzivala tzunaj,pa se zagrajeno je...tako mora bit za nasega malega...user posted image

brkn in ursa meni full pomeni da imam kosilo iz vrtca in grem sam ponj...vcasih je res tesko potuhtat kaj bi skual

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.4.2011 7:34:08   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailo vse najboljše ob tvojem prazniku, veliko družinske sreče, zdravja ter lepih trenutkov v krogu svojih najbližjih.user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.4.2011 7:36:04   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

gre katera v toysa?

joj zaka nisi prej rekla, js sem bila prejšnji torek.

Katjuša - drugače pa ste super zrihtali.

Urša - mislim, da tega res ni nikoli konec. Js sem čez vikend oprala namreč 6 strojev perila in jih je potrebno zdej polikati.

mihailo - ja to je res super, moj tudi včasih kosilo kr iz službe prinese če seveda pride pravi čas domov.

ajvy - naj hitro mine user posted image , za boš zopet boljše volje.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.4.2011 7:36:28   
brkn83

se kr pod tole podpišem, zelim ti vse naj naj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.4.2011 7:39:22   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

se kr pod tole podpišem, zelim ti vse naj naj.

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.4.2011 8:03:07   
Čebel@
mihailo.....še od mene VSEEEEEE NAJ NAJuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.4.2011 8:10:02   
Čebel@
sem pri kavici in piškotkihuser posted image
mali bo vsak čas zaspančkaluser posted image
s Hano sva se že zjutraj kregaleuser posted image user posted image
ven bova šla malo kasneje-upam da ne bo pihalouser posted image
včeraj smo šli vsi 4je v šoping-Gal je vse prespal,Hana pa itak lačna rata samo da stopimo v trgovinouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.4.2011 8:11:54   
Čebel@
user posted image  za vse ki jih potrebujete/mo

petrušk.....mislim nate-naj bo hitro in nebolečeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.4.2011 10:00:54   
sjmm
dan!

jz sm zvečer eno nadaljevanko na netu začela gledat in , ker je šeu moj prej spat sploh nism opazila d sm jo buljila do 1h ponoč, pa še takrat ne vem, čebi , sam me je ful lulat, paše zeblo me jeuser posted image user posted image ...za znort...pol pa še zaspat nism mogla...v glavnem, pol ob 6h auf, vse prštimat, pol pa sm mlekca nesla Majkiju k se je neki pritoževal, pol sva pa kr do 8h še mau zadrnjohala, zdej sva se pa na kavču crkljala in pojedla mislije, zadnje čase jih vedno je z mano, pol mu pa praktično ne nardim posebej zajtrka, no, sej itak prej pije svoje zgoščeno mleko, dons je paše en mafin pojedel in en sok...Frutek...poleg pol skodelice mislijev... a mislite d je to ok zajtrkuser posted image user posted image

v glavnem moja tehtnica je po 10 dneh pokazala 2,5 kg minusa...sej sm kr zadovolna...sm paokužla tud Mihca in saško...k sta tud kr neki gor dobila čez zimo in zdej se družno mučimo za dober izgled v poletnih dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj je pa včeraj po enih 10 letih le šeu na fitnes...sm mu karto za ceu mesec kupila že za RD...včasih je namreč ful dvigovl uteži in, ko sva se spoznala je bil lepo oblikovan povsod...mmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....za vaše noskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa fullepo d ste veliko zunaj...sej zato smo pa čakali pomlad...hja, pri men tud kupi čakajo, pa sm imela v nedeljo nazadnje maraton z loverjemuser posted image ...o, še tole te morm..user posted image ...se mi zdi da sm od tebe slišala d majo nekje na vašem koncu dobre spodnje dele trenirk...a se da še kej dobit, ker trgovine sploh ne držijo trenirk zdele k so na vrsti kratke hlače...no, vsaj HM in CA nista imela nič...

mihailo...VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, PREDVSEM PA ZDRAVJA, SPLOH Z TVOJA PTIČKA IN VELIKO LJUBEZNI TER NEPOZABNIH DRUŽINSKIH TRENUTKOV, PA KAK TRENUTEK NAJ BO TUDI SAMO ZATEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelcv...o, pol je Hanči k naš Maj...čez celo štacuno neki melje...prvo je sok, pol je žemlja, pol pridemo do mlečnih stvari spije monte napitek ali vanilijev aktimel, pol pri blagajni pa sigurn še neki sladkega pade....tko d zvečer k pridemo domov je polna plenička, dobi sam še mleko za spat in čao mikiuser posted image

kosilo....juhca z nudeljčki pač po vegi, palačinke s špinačnim nadevom, gratinirane v pečici, za nas ki hujašmo pa v oblicah krompir z zeliščno skuto in velika skleda solate, ki že veselo raste na našem vrtu

mamakolumbo je pa čist pozabla na nasuser posted image ...upam, da so  zdravi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.4.2011 10:02:18   
sjmm
petrušk...čakamo na veselo novico in seveda dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?