sjmm
|
dan! jz sm zvečer eno nadaljevanko na netu začela gledat in , ker je šeu moj prej spat sploh nism opazila d sm jo buljila do 1h ponoč, pa še takrat ne vem, čebi , sam me je ful lulat, paše zeblo me je ...za znort...pol pa še zaspat nism mogla...v glavnem, pol ob 6h auf, vse prštimat, pol pa sm mlekca nesla Majkiju k se je neki pritoževal, pol sva pa kr do 8h še mau zadrnjohala, zdej sva se pa na kavču crkljala in pojedla mislije, zadnje čase jih vedno je z mano, pol mu pa praktično ne nardim posebej zajtrka, no, sej itak prej pije svoje zgoščeno mleko, dons je paše en mafin pojedel in en sok...Frutek...poleg pol skodelice mislijev... a mislite d je to ok zajtrk v glavnem moja tehtnica je po 10 dneh pokazala 2,5 kg minusa...sej sm kr zadovolna...sm paokužla tud Mihca in saško...k sta tud kr neki gor dobila čez zimo in zdej se družno mučimo za dober izgled v poletnih dneh ...moj je pa včeraj po enih 10 letih le šeu na fitnes...sm mu karto za ceu mesec kupila že za RD...včasih je namreč ful dvigovl uteži in, ko sva se spoznala je bil lepo oblikovan povsod...mmmmm urša....za vaše noske ...pa fullepo d ste veliko zunaj...sej zato smo pa čakali pomlad...hja, pri men tud kupi čakajo, pa sm imela v nedeljo nazadnje maraton z loverjem ...o, še tole te morm.. ...se mi zdi da sm od tebe slišala d majo nekje na vašem koncu dobre spodnje dele trenirk...a se da še kej dobit, ker trgovine sploh ne držijo trenirk zdele k so na vrsti kratke hlače...no, vsaj HM in CA nista imela nič... mihailo...VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, PREDVSEM PA ZDRAVJA, SPLOH Z TVOJA PTIČKA IN VELIKO LJUBEZNI TER NEPOZABNIH DRUŽINSKIH TRENUTKOV, PA KAK TRENUTEK NAJ BO TUDI SAMO ZATE čebelcv...o, pol je Hanči k naš Maj...čez celo štacuno neki melje...prvo je sok, pol je žemlja, pol pridemo do mlečnih stvari spije monte napitek ali vanilijev aktimel, pol pri blagajni pa sigurn še neki sladkega pade....tko d zvečer k pridemo domov je polna plenička, dobi sam še mleko za spat in čao miki kosilo....juhca z nudeljčki pač po vegi, palačinke s špinačnim nadevom, gratinirane v pečici, za nas ki hujašmo pa v oblicah krompir z zeliščno skuto in velika skleda solate, ki že veselo raste na našem vrtu mamakolumbo je pa čist pozabla na nas ...upam, da so zdravi