Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 20:36:31
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ HEEEJJJJ GRE KATERA NA ČAROBNI DAN V LIPICO??? MI GREMO TUDI,..UPAMO DA BO VREMO ZDRŽALO
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 20:45:38
|
|
|
|
sjmm
|
čer! smo bli mi tud mau u šopingu, sm Jančiju obljubljala že ceu teden d gremopo nove đinske, tok raste, da mu je vse premajhn pol sm pa kupvala sam za fante, Saška je bla itak doma k ma ume ta lepe dni v mesecu ženske izkupiček....oči..2 majčki, 1 srajca, Miha 2 majčki, pa en hud klobuček, Jan đinske, 2 majci, klobuček, Majki...2x poletne hlačke k se lahk zavihnejo, pa seveda od carsov 2 majčki...po večini sm bla v C&A in H&M....tko d smo zapravli ene 160€, sam men se je zdelo gut k so vsi neki dobli .PUNCE PA PRIDEMO NA VRSTO DRUG TEDEN K MA CVETKA MOJA RD IN BOVE ŠLE SAME U ŠOPING...se že veselim v glavnem.....Majki že pije svoj mlekec in potem mižule...jz se pa odločam med enih hitrim sprehodom in poležavanjem na sedežni....uf, kaka izbira...po moje bo dons sedežna zmagala.....sm kr neki zmahana...nakupi kr utrudijo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 20:57:58
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela hvala za sms... bomo mal naštudiral kampe v bližini.... sva se odločla za prikolico ker naju to pride vseeno dosti ceneje in apartma nima niti klime tak da je isto...... al pa za nas k radi kampiramo še ljubše kampiranje..... Popoldne sem šibala domov in potem smo šli k teti k je imela 50 rojstni dan seveda moj ni šel zraven ker je bil v šoli smo šli pa sami trije in sta bila tam tud babi in dedi pa tete in strici... blo je ful luštno in prijetno za slavljenko k ni nič vedela, da pirdemo (je njena hčera organizirala da smo se vsi skupaj zbrali) Danes so v vrtcu dobili ponudbo za plavalni tačaj in bomo Florjana verjetno dali kljub temu da že zna plavat se bo še malo izpopoldnil stane pa 55€ za 7 dni avtobusa in kopanja v Zrečah sem ga vprašala in pravi da bi rad šel tak da..... vidim da rabite ene še vedno pikepoke tak da na kupe pikepok v vsak le njih potreben dom mi bomo jutri imeli delovno soboto če bo vse po sreči prideta moja2 in mi bosta pomagala postavit oz. še prej podrat staro ograjo in naredit eno malo gredico inkar ostane bodo potem igrala za moja 2 mulčka..... tole je pa peskovnik k ga ja moj dobil včeraj v šparu za 15€ na sliki zgleda mali ampak je dosti večji od tistik klasičnih modrih školkic tak da bo za 2 super in še všeč mi je k je iz 2 delov in se ga pokrije
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.4.2011 21:17:16
|
|
|
|
Katjusa
|
kje ste vse nebi imele en petkov žur?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 7:50:15
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro nočka ok ....jaz sem že pri kavici,Hana že dirka okrog,mali se pa tudi zbuja,da bo jedel .....zunaj je zaenkrat sonček ......če se ne bo skril bomo šli na dvorišče da bo Hana v pesku,Gal pa v vozičku sjmm..... za uspešen šoping.....jaz se bom tudi potrudila,da bova kasneje s Hano sami hodili v šoping-jaz z mami nisem katjuša.....upam,da bomo vseeno se kej videli na morčitu ......mi bomo imeli žar,tko da letos so naše večerje mali lačen in pokakan lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 8:03:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro pri nas vsi pokonci in v polnem zagonu ... mami pri ... ati služi € ... popoldan fešta še kavica
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 8:11:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
včeraj sem bila blažena med 6 ... vse se je vrtelo okrog fuzbala sem se fajn zašvicala zraven njih
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 8:20:20
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čebel@ in sjmm... za šoping ... paše, a ne katjuša... bizi bzi ... super za izpopolnitev plavanja in žur petrušk... kako ja buši - Jan? pa Evica? brojiš sitno ... še sam 4 dni birdy... ... "rokavičke" ... za tvoje urša... še za tvoje in za mamico zdaj je pa čas, da staknemo glave in naredimo načrt, kdo bo kaj premaknil lep vikend
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 8:23:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ HEEEJJJJ GRE KATERA NA ČAROBNI DAN V LIPICO??? mislim da tamika tega bomo spustili, ker imamo praznovanje gremo pa na naslednji Čarobni dan: 12. junija bo Čarobni dan prvikrat gostilo mesto Koper. če greste, uživajte maximalno ... pa naj vam vreme služi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 8:55:52
|
|
|
|
sjmm
|
dan! risanke time oči še mau € služi, ta velki še komirajo mi2 sva pohamsala mislije, Maj zdej zju3 vsako jutro kr z menoj mislije papca, mu je ful všeč, sicer upam, da ni kake škode k jz pač ne uživam polnomastno mleko, sam on itak prej spije svoje zgoščeno mleko, pol ima pa itak malco okol 11h...jogurti, skute , sadje... aja, ...14 dni...2 kg minusa...sm kr vesela...upam, da bo šlo še naprej kako kilcou minus...se dobr počutim k sm zadovoljna.si tko...zdej bo pa treba mau zagrabiti za delo, popoldne imamo obiske...prijateljica in mož s 5 mladiči...bo kr crowded tamika...jz morm tud zdej mau dela razdelit ...pa fajn uživajte popoldne čebelc@...super za solo šoping ...jz se zmer veselim šopinga s Saško, sam včasih je bol naporen kot z vsemi skupaj kje pa mama kolumbo hodi????? vsem ki potujte v Lipico...naj bo čarobni dan res čaroben!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 12:17:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dober tek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 12:35:15
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjj prijetno nedeljo vam želim....mi smo lipico odpovedal, ker je tko tko vreme...prov mrzlo zimsko piha :( urša....ušesa....jst sm ji zj tazadno rundo k se je tko u izi šlatala za enga z JUST om pozdravla...pa sebi že tud ene 2x...... TEA TREE krema......namažeš za ušesom in pred ušesom...po zunanji strani...NIČ v uho notri.....če bi rada sprobala mi na zs pošlji naslov pa ti pošljem mal kreme da nauš celo kremo kupovala čeprav je itak ta krema k taužntrožca Ajvy in Birdy....en miljon Tamika....uživajte na praznovanju in VSE NAJ NAJ:::: Kolumbo...miss you Sjmm...super za šoping kero sm pozabla....sorry...grem vodoravno mal...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 15:41:39
|
|
|
|
Katjusa
|
dan.... evo sta bila babi in dedi tu smo podrli staro ograjo in postavli novo.... tak da je plac za peskovnik pripravljen.... zdej pirdeta še enkrat da bomo uto podrli in potem na ograjo pridejo še vrata..... z mamico sve uredile en konec vrta kjer so že nasajene jagode in posjana solatka sem ful vesela, k smo tako veliko naredili zdej sem pa ful utrujena in glava me boli tak da bom šla mal počivat......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 16:36:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce..Mi smo bili danes povabljeni na praznovanje rd in je bilo na zelo lepem mestu v naravi,vse ravno,travica,ograja ...ampak ,ko smo prisli je zacelodezeavati no to ze ni problem ker je streha tam kjer je bio za sedet ampak je bilo tako mrzlo ,da je mene in otroke mozek kar domov peljal,da ne bo se kir zboelel...Sonjase ni vredutam pocutla ker ji je bilo mrzloverjetno...zdaj so na toplem,sonja spi,mihailo risanke gleda Imam eno vprasanje...Ko sem Mihaila nehaladojiti po 6.m je tesko kakal po aptamilu...zdaj sem pa videla da imajo am (za krcke in lazjo prebavo)...Sonji zdaj 2x na dan dodam am tega navadnega in me zanima ,ce bi bilo bolje da ji dodam tega ki je lazje prebavljiv?Krckov nima sploh ampak glede na to da bo potem am pila je bolje da jo na tega navadim...? Ali mogoce nimajo vsi otroci problem z prebavo ko grejo na am?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 16:38:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
KATJUSA super daste tako veliko naredili...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 18:29:46
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo....Hana je skos pila AM in ni imela nikoli težav s prebavo,Gal pa se kakšen dan zaradi AMja bolj napenja pri kakanju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 18:32:54
|
|
|
|
Čebel@
|
čer popoldan smo preževeli kar notri....sem šla pa Hani kupit poganjalca in se že celo popoldne vozi po stanovanju ....važička jaz grem pa pod tuš in kmalu v posteljo,ker mož ponoči dela in bom sama imela dežurstvo čez
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 19:22:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL hvala za odgovor...Lepo in mirno nocko...Poganjalec je pa lep...Zgleda da je ta nas poganjalec prevelikza mihaila in ker se balanca vrti levo in desnopada z njega ,sem ga kar pospravila da ne potolce...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 19:38:36
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas!! smo imel obiske...čist en mau mulčkov na kupu, sam so bli vsi pridni zdej smo še večerjo za mulčke nardil, šnitke in sadje...jz sm se večerje vzdražala, mogoče spijem pol kak jogurt, ker sem mau tiramisujčka probala zdej sm mela eno tono posode, tko d sm dons ceu šiht nardila u kuhni, sam mam pa kuhno čist sijočo k so bli mulčki dopoldan ful pridni in so mau za Majkija poskrbeli in sm vse kuhinjske omarice zglancala, celo dnevno in še kopalnico na brzake zdej pa greva z mojim na en điro s cuckom, ostali bodo pa ledeno dobo gledali
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 21:24:47
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Za mano en dolg dan... Zjutri se zbudimo in ta mala z rahlo vročino...Pa sm šla delat, kličem taščo kako je ta mala, pa pravi, da je bruhala...Kličem čez 2 uri...Ima skori 39C...Pridem domov ob 19h, spet vročina 39C.... Sm ji dala Calpol tko da ji je zdej padla neki dol in že spi...Ne vem kaj je pokasirala, revček moj mali! čebela, super za šoping! Si poceni pršla skozi! Full fajn poganjalček! sjmm, tudi ti si mela super šoping... mihailo, Gaja je pve 4 mesece pila Novalac proti krčkom, obstaja pa tudi Novalac za lažjo prebavo. S kakanjem ni blo pa nikoli problemov po AM. OStalo sem pozabla, kr sem na hitro preletela skozi...Še kdo tle?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 22:21:53
|
|
|
|
rebeka84
|
oj! kako ste? zdaj sem gledala film na popu in sem vsa trda od straha. danes smo bili cel dan zunaj. Matej sploh več noče spat če ni zunaj v vozičku. Ko smo doma in ga hočem uspavat na postelji mi nikakor ne uspe, ko pa ga dam v voziček in stopim na ulico pa takoj zaspi. Urša včeraj sem prišla na banko in ko sem stala na šalteru sem ugotovila, da si nisem prepisala tvoje bančne št. , ker pa sem imela s sabo tvoj naslov sem šla na pošto in ti denar kar poslala. sunny upam, da bo Gaja jutri že boljše! čebela dober nakup! Lahko noč vsem! Jutri pa bomo roštiljali! Njam, njam, njam.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 22:25:15
|
|
|
|
brkn83
|
Čer, evo sam tolk da vas mal pozdravim. Brala nisem nič, bom v ponedeljek če bo kej več časa. V glavnem v petek ful gužva, dane spa smo šli mal na morje pogledat, sicer je kr fajn pihalo drugač pa je bilo kr prijetno. Potem pa smo se ustavili še pri moji sestrični v Postoojni, smo šli pogledati njihovo novo hiško. Se beremo kaj jutri. Lahko noč
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.4.2011 22:32:24
|
|
|
|
sjmm
|
še večerni pozdrav! sva šla z mojim na điro...sm čist uničena pršla domov...sva mau tekla, mau hitr hodila, ene 4 km....sva kr oba brez kondicije, sam moj pravi, da morm za tak tempo čez dan mau več počivat, ker me pol zvečer tek prehitr izmuči...hja,ko bomo ponoč končn spal...pol se pa mogoče 1x spočijem zdej grem pa za eno urco kavč peglat, tale sedežna nam vsem prov sede ju3 pa upam, da začnemo po nedelsko in vmes sam kake cote polikam, drgač pa bol u izi za gajo en kup brkn...vau, na morčiju ste bli...me kr mau fovšarija daje...drgač pa super za vas ...naj bo tudi zate ju3 kaj počitka k si skoz toook pridna no, pa lahko noč...se je moj pršu mau stiskat...mava ceu kavč zade...kar znese 6m2....to pa n kr tko
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.4.2011 7:40:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce...medve z sonjo smo vstale ob 6:30h se je igrala v lezalniku ,tako je brcala in se smejala da sem mislila da bomihaila zbudial...ati se je pridruzil mihailu in se pancata..mami je sam ob 7h mogla dat mu( mleko)... A imate grelnike steklenick???Je to okzadeva?Glede na to da nimam indukcijske nam traja da mihailu pogrejemo mleko in ,ce je ta zadeva okbi jokr kupla...kako pa am grejes?mors met mrzloprekuhano vodo pa pogrejesin potem dodas mleko v prahu,ker se v mrzlem ne stopi... dejte mi mal povedat o tem,tiste ,ki veste..hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.4.2011 8:52:28
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! mi smo spali bol tko tko...itak k sm jz uničena do kraja, pol ga Majki sigurn sračka ponoči zdej smo na risankah ta velki še v svetu sanj, oči pa kuha kavico drgač imamo sonček, a je kr hladno....bomo dons kr doma, pa bomo drsnili na kak sprehod tu naokol al pa điro s kolesi kosilo....korenčkova juha z zdrobovimi cmočki, pečen krompir,zelenjana priloga iz cvetače in brokolija, pečene vegi hrenovke, pa mau tiramisujčka je še od včeraj mihailo....kok sta pridna tvoja ptička, glede grelnika....po moje čist lahko pogreješ sam vodo, jz sm sicer prakticirala d sm več vode prekuhala, ohladila na primerno temperauro, nardila v ene 3 flaške mleko in ga ohladila, pol pa shranila v hladilnik in po potrebi grela v grelcu,pri nas se je veliko grelo tudi čaj, sploh pozimi kje so pa urša in kolumbo...jih kr pogrešam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?