|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
15.4.2011 20:36:31   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

HEEEJJJJ GRE KATERA NA ČAROBNI DAN V LIPICO???

MI GREMO TUDI,..UPAMO DA BO VREMO ZDRŽALO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
15.4.2011 20:45:38   
sjmm
čer!

smo bli mi tud mau u šopingu, sm Jančiju obljubljala že ceu teden d gremopo nove đinske, tok raste, da mu  je vse premajhn

pol sm pa kupvala sam za fante, Saška je bla itak doma k ma ume ta lepe dni v mesecu ženske

izkupiček....oči..2 majčki, 1 srajca, Miha 2 majčki, pa en hud klobuček, Jan đinske, 2 majci, klobuček, Majki...2x poletne hlačke k se lahk zavihnejo, pa seveda od carsov 2 majčki...po večini sm bla v C&A in H&M....tko d smo zapravli ene 160€, sam men se je zdelo gut k so vsi neki dobliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .PUNCE PA PRIDEMO NA VRSTO DRUG TEDEN K MA CVETKA MOJA RD IN BOVE ŠLE SAME U ŠOPING...se že veselim

v glavnem.....Majki že pije svoj mlekec in potem mižule...jz se pa odločam med enih hitrim sprehodom in poležavanjem na sedežni....uf, kaka izbira...po moje bo dons sedežna zmagala.....sm kr neki zmahana...nakupi kr utrudijouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
15.4.2011 20:57:58   
Katjusa
Čebela hvala za sms... bomo mal naštudiral kampe v bližini.... sva se odločla za prikolico ker naju to pride vseeno dosti ceneje in apartma nima niti klime tak da je isto...... al pa za nas k radi kampiramo še ljubše kampiranje.....

Popoldne sem šibala domov in potem smo šli k teti k je imela 50 rojstni dan seveda moj ni šel zraven ker je bil v šoli smo šli pa sami trije in sta bila tam tud babi in dedi pa tete in strici... blo je ful luštno in prijetno za slavljenko k ni nič vedela, da pirdemo (je njena hčera organizirala da smo se vsi skupaj zbrali)

Danes so v vrtcu dobili ponudbo za plavalni tačaj in bomo Florjana verjetno dali kljub temu da že zna plavat se bo še malo izpopoldniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stane pa 55€ za 7 dni avtobusa in kopanja v Zrečahuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ga vprašala in pravi da bi rad šel tak da.....

vidim da rabite ene še vedno pikepoke tak da na kupe pikepok v vsak le njih potreben domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo jutri imeli delovno soboto če bo vse po sreči prideta moja2 in mi bosta pomagala postavit oz. še prej podrat staro ograjo in naredit eno malo gredico inkar ostane bodo potem igrala za moja 2 mulčka.....
tole je pa peskovnik k ga ja moj dobil včeraj v šparu za 15€ na sliki zgleda mali ampak je dosti večji od tistik klasičnih modrih školkic tak da bo za 2 super in še všeč mi je k je iz 2 delov in se ga pokrije
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
15.4.2011 21:17:16   
Katjusa
kje ste vse nebi imele en petkov žur?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
16.4.2011 7:50:15   
Čebel@
jutro

nočka okuser posted image user posted image user posted image ....jaz sem že pri kavici,Hana že dirka okrog,mali se pa tudi zbuja,da bo jedeluser posted image .....zunaj je zaenkrat sončekuser posted image user posted image user posted image ......če se ne bo skril bomo šli na dvorišče da bo Hana v pesku,Gal pa v vozičkuuser posted image

sjmm.....user posted image user posted image user posted image  za uspešen šoping.....jaz se bom tudi potrudila,da bova kasneje s Hano sami hodili v šoping-jaz z mami nisemuser posted image

katjuša.....upam,da bomo vseeno se kej videli na morčituuser posted image user posted image user posted image ......mi bomo imeli žar,tko da letos so naše večerjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image  mali lačen in pokakanuser posted image

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
16.4.2011 8:03:23   
TAMIKA3
jutro user posted image

user posted image

pri nas vsi pokonci in v polnem zagonu user posted image user posted image user posted image user posted image ... mami pri user posted image ... ati služi € user posted image user posted image ... popoldan fešta user posted image user posted image user posted image user posted image

še kavica

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
16.4.2011 8:11:43   
TAMIKA3
včeraj sem bila blažena med 6 user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... vse se je vrtelo okrog fuzbala

user posted image

sem se fajn zašvicala zraven njih user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
16.4.2011 8:20:20   
TAMIKA3
čebel@ in sjmm... user posted image user posted image za šoping ... paše, a ne user posted image
katjuša... bizi bzi user posted image user posted image user posted image user posted image ... super za izpopolnitev plavanja in žur user posted image user posted image user posted image
petrušk... kako ja buši - Jan? pa Evica? brojiš sitno user posted image ... še sam 4 dni user posted image
birdy... user posted image user posted image user posted image ... "rokavičke" user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje user posted image user posted image user posted image
urša... še za tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj je pa čas, da staknemo glave in naredimo načrt, kdo bo kaj premaknil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
16.4.2011 8:23:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

HEEEJJJJ GRE KATERA NA ČAROBNI DAN V LIPICO???
mislim da tamika

tega bomo spustili, ker imamo praznovanje user posted image

gremo pa na naslednji Čarobni dan:

12. junija bo Čarobni dan prvikrat gostilo mesto Koper.

če greste, uživajte maximalno user posted image user posted image user posted image ... pa naj vam vreme služi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
16.4.2011 8:55:52   
sjmm
dan!

risanke timeuser posted image user posted image

oči še mau € služi, ta velki še komirajouser posted image

mi2 sva pohamsala mislije, Maj zdej zju3 vsako jutro kr z menoj mislije papca, mu je ful všeč, sicer upam, da ni kake škode k jz pač ne uživam polnomastno mleko, sam on itak prej spije svoje zgoščeno mleko, pol ima pa itak malco okol 11h...jogurti, skute , sadje...

aja, ...14 dni...2 kg minusa...sm kr vesela...upam, da bo šlo še naprej kako kilcou minus...se dobr počutim k sm zadovoljna.siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko...zdej bo pa treba mau zagrabiti za delo, popoldne imamo obiske...prijateljica in mož s 5 mladiči...bo kr crowdeduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...jz morm tud zdej mau dela razdelituser posted image user posted image ...pa fajn uživajte popoldneuser posted image user posted image user posted image

čebelc@...super za solo šopinguser posted image user posted image user posted image ...jz se zmer veselim šopinga s Saško, sam včasih je bol naporen kot z vsemi user posted image skupajuser posted image user posted image

kje pa mama kolumbo hodi?????

vsem ki potujte v Lipico...naj bo čarobni dan res čaroben!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
16.4.2011 12:17:04   
TAMIKA3
user posted image

dober tek user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
16.4.2011 12:35:15   
petrušk_
hejjj

prijetno nedeljo vam želim....mi smo lipico odpovedal, ker je tko tko vreme...prov mrzlo zimsko piha :(

urša
....ušesa....jst sm ji zj tazadno rundo k se je tko u izi šlatala za enga z JUST om pozdravla...pa sebi že tud ene 2x......
TEA TREE krema......namažeš za ušesom in pred ušesom...po zunanji strani...NIČ v uho notri.....če bi rada sprobala mi na zs pošlji naslov pa ti pošljem mal kreme da nauš celo kremo kupovala čeprav je itak ta krema k taužntrožca user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy in Birdy....en miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika....uživajte na praznovanju in VSE NAJ NAJ::::

Kolumbo
...miss you

Sjmm...super za šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kero sm pozabla....sorry...grem vodoravno mal...

petrušk_

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
16.4.2011 15:41:39   
Katjusa
dan.... evo sta bila babi in dedi tu smo podrli staro ograjo in postavli novo.... tak da je plac za peskovnik pripravljen.... zdej pirdeta še enkrat da bomo uto podrli in potem na ograjo pridejo še vrata..... z mamico sve uredile en konec vrta kjer so že nasajene jagode in posjana solatkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, k smo tako veliko narediliuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem pa ful utrujena in glava me boli tak da bom šla mal počivat......

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
16.4.2011 16:36:32   
MIHAILO
Ojla punce..Mi smo bili danes povabljeni na praznovanje rd in je bilo na zelo lepem mestu v naravi,vse ravno,travica,ograja ...ampak ,ko smo prisli je zacelodezeavati no to ze ni problem ker je streha tam kjer je bio za sedet ampak je bilo tako mrzlo ,da je mene in otroke mozek kar domov peljal,da ne bo se kir zboelel...Sonjase ni vredutam pocutla ker ji je bilo mrzloverjetno...zdaj so na toplem,sonja spi,mihailo risanke gledauser posted image

Imam eno vprasanje...Ko sem Mihaila nehaladojiti po 6.m je tesko kakal po aptamilu...zdaj sem pa videla da imajo am (za krcke in lazjo prebavo)...Sonji zdaj 2x na dan dodam am tega navadnega in me zanima ,ce bi bilo bolje da ji dodam tega ki je lazje prebavljiv?Krckov nima sploh ampak glede na to da bo potem am pila je bolje da jo na tega navadim...? Ali mogoce nimajo vsi otroci problem z prebavo ko grejo na am?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
16.4.2011 16:38:37   
MIHAILO
KATJUSA super daste tako veliko naredili...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
16.4.2011 18:29:46   
Čebel@
mihailo....Hana je skos pila AM in ni imela nikoli težav s prebavo,Gal pa se kakšen dan zaradi AMja bolj napenja pri kakanju

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
16.4.2011 18:32:54   
Čebel@
čer

popoldan smo preževeli kar notri....sem šla pa Hani kupit poganjalca

user posted image

in se že celo popoldne vozi po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image ....važičkauser posted image user posted image user posted image

jaz grem pa pod tuš in kmalu v posteljo,ker mož ponoči dela in bom sama imela dežurstvo čezuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
16.4.2011 19:22:38   
MIHAILO
CEBEL hvala za odgovor...Lepo in mirno nocko...Poganjalec je pa lep...Zgleda da je ta nas poganjalec prevelikza mihaila in ker se balanca vrti levo in desnopada z njega ,sem ga kar pospravila da ne potolce...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
16.4.2011 19:38:36   
sjmm
evo nas!!

smo imel obiske...čist en mau mulčkov na kupu, sam so bli vsi pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej smo še večerjo za mulčke nardil, šnitke in sadje...jz sm se večerje vzdražala, mogoče spijem pol kak jogurt, ker sem mau tiramisujčka probalauser posted image

zdej sm mela eno tono posode, tko d sm dons ceu šiht nardila u kuhni, sam mam pa kuhno čist sijočo k so bli mulčki dopoldan ful pridni in so mau za Majkija poskrbeli in sm vse kuhinjske omarice zglancala, celo dnevno in še kopalnico na brzakeuser posted image

zdej pa greva z mojim na en điro s cuckom, ostali bodo pa ledeno dobo gledaliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
16.4.2011 21:24:47   
sunny24
Čer! Za mano en dolg dan...

Zjutri se zbudimo in ta mala z rahlo vročino...Pa sm šla delat, kličem taščo kako je ta mala, pa pravi, da je bruhala...Kličem čez 2 uri...Ima skori 39C...Pridem domov ob 19h, spet vročina 39C....user posted image user posted image user posted image   Sm ji dala Calpol tko da ji je zdej padla neki dol in že spi...Ne vem kaj je pokasirala, revček moj mali!

čebela, super za šoping! Si poceni pršla skozi! user posted image user posted image user posted image   Full fajn poganjalček!

sjmm, tudi ti si mela super šoping...user posted image user posted image user posted image

mihailo, Gaja je pve 4 mesece pila Novalac proti krčkom, obstaja pa tudi Novalac za lažjo prebavo. S kakanjem ni blo pa nikoli problemov po AM.

OStalo sem pozabla, kr sem na hitro preletela skozi...Še kdo tle?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
16.4.2011 22:21:53   
rebeka84
oj!
kako ste? zdaj sem gledala film na popu in sem vsa trda od straha. danes smo bili cel dan zunaj. Matej sploh več noče spat če ni zunaj v vozičku. Ko smo doma in ga hočem uspavat na postelji mi nikakor ne uspe, ko pa ga dam v voziček in stopim na ulico pa takoj zaspi.

Urša včeraj sem prišla na banko in ko sem stala na šalteru sem ugotovila, da si nisem prepisala tvoje bančne št. user posted image user posted image user posted image , ker pa sem imela s sabo tvoj naslov sem šla na pošto in ti denar kar poslala.

sunny upam, da bo Gaja jutri že boljše!user posted image user posted image user posted image
čebela dober nakup!user posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem! Jutri pa bomo roštiljali! Njam, njam, njam.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
16.4.2011 22:25:15   
brkn83
Čer, evo sam tolk da vas mal pozdravim.

Brala nisem nič, bom v ponedeljek če bo kej več časa.

V glavnem v petek ful gužva, dane spa smo šli mal na morje pogledat, sicer je kr fajn pihalo drugač pa je bilo kr prijetno. Potem pa smo se ustavili še pri moji sestrični v Postoojni, smo šli pogledati njihovo novo hiško.

Se beremo  kaj jutri.

Lahko nočuser posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
16.4.2011 22:32:24   
sjmm
še večerni pozdrav!

sva šla z mojim na điro...sm čist uničena pršla domov...sva mau tekla, mau hitr hodila, ene 4 km....sva kr oba brez kondicije, sam moj pravi, da morm za tak tempo čez dan mau več počivat, ker me pol zvečer tek prehitr izmuči...hja,ko bomo ponoč končn spal...pol se pa mogoče 1x spočijemuser posted image

zdej grem pa za eno urco kavč peglat, tale sedežna nam vsem prov sedeuser posted image

ju3 pa upam, da začnemo po nedelsko in vmes sam kake cote polikam, drgač pa bol u iziuser posted image

za gajo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...vau, na morčiju ste bli...me kr mau fovšarija daje...drgač pa super za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image ...naj bo tudi zate ju3 kaj počitka k si skoz toook pridna

no, pa lahko noč...se je moj pršu mau stiskat...mava ceu kavč zade...kar znese 6m2....to pa n kr tkouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
17.4.2011 7:40:51   
MIHAILO
ojla punce...medve z sonjo smo vstale ob 6:30h se je igrala v lezalniku ,tako je brcala in se smejala da sem mislila da bomihaila zbudial...ati se je pridruzil mihailu in se pancata..mami je sam ob 7h mogla dat mu( mleko)...

A imate grelnike steklenick???Je to okzadeva?Glede na to da nimam indukcijske nam traja da mihailu pogrejemo mleko in ,ce je ta zadeva okbi jokr kupla...kako pa am grejes?mors met mrzloprekuhano vodo pa pogrejesin potem dodas mleko v prahu,ker se v mrzlem ne stopi...user posted image dejte mi mal povedat o tem,tiste ,ki veste..hvala

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
17.4.2011 8:52:28   
sjmm
jutro!

user posted image

mi smo spali bol tko tko...itak k sm jz uničena do kraja, pol ga Majki sigurn sračka ponočiuser posted image user posted image

zdej smo na risankahuser posted image

ta velki še v svetu sanj, oči pa kuha kavicouser posted image

drgač imamo sonček, a je kr hladno....bomo dons kr doma, pa  bomo drsnili na kak sprehod tu naokol al pa điro s kolesi

kosilo....korenčkova juha z zdrobovimi cmočki, pečen krompir,zelenjana priloga iz cvetače in brokolija, pečene vegi hrenovke, pa mau tiramisujčka je še od včeraj

mihailo....kok sta pridna tvoja ptička, glede grelnika....po moje čist lahko pogreješ sam vodo, jz sm sicer prakticirala d sm več vode prekuhala, ohladila na primerno temperauro, nardila v ene 3 flaške mleko in ga ohladila, pol pa shranila v hladilnik in po potrebi grela v grelcu,pri nas se je veliko grelo tudi čaj, sploh pozimiuser posted image

kje so pa urša in kolumbo...jih kr pogrešamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?