|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
17.4.2011 8:58:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A imate grelnike steklenick???Je to okzadeva?Glede na to da nimam indukcijske nam traja da mihailu pogrejemo mleko in ,ce je ta zadeva okbi jokr kupla...kako pa am grejes?mors met mrzloprekuhano vodo pa pogrejesin potem dodas mleko v prahu,ker se v mrzlem ne stopi...user posted image dejte mi mal povedat o tem,tiste ,ki veste..hvala
grelnika nimamo...jaz vodo prekuham in jo dam v termovsko in ko je treba to vodo nalijem v flaško,dodam AM in potem flaško postavim v mrzlo vodo....nekatere pa imajo poleg tople/vroče vodo tudi prekuhano hladno vodo in pol te dve vodi skupaj naliješ in je takoj za piti,pri moji varianti je pa treba minuto ali dve počakat

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.4.2011 9:03:54   
Čebel@
jutrouser posted image

ati že doma....mali je jedel ob 22.30 in pol šele ob 5.00user posted image user posted image ...pol sem za 1 uro še zaspala,pa je že mala klicala.....sem jo preoblekla in ona je takoj tekla na kolouser posted image

že včeraj je Hana hotela da bi šla lulat na kahlico-no pa ji ni uspelo....danes je pa spet rekla in je naredila svojo prvo lužico v domači kahliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko se malo otopli bomo šli venuser posted image

grem iskoristit,da so vsi siti in previti,da 2 spita-in grem po kavico in zajterkuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.4.2011 9:07:31   
MIHAILO
CEBEL tako jaz delam,dam prekuhano vodo v flasko in se ohladi potem pa vroco dodam ,ki joimam v termosu je za pit takoj...ampak bolj rabmza kravje mlekoza mihailain za caj...kobi ga pa ze melabi mogoce se za sonjopol uporabljala,ce ne prej pri km...

SJJM a pol am naredis ga ohladisin lahko stoji pripravljen in ga potem v grelcu pogrejes...to pa nisem vedela...
Hvala punce

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.4.2011 11:09:41   
Čebel@
mihailo....za Hano ki pije kravje mleko pa mleko nalijem v đezvo za kavo in ga le pogrejem(pol minute)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.4.2011 11:10:47   
Čebel@
smo poganjalca še zunaj probaliuser posted image user posted image user posted image ....še na hitrosti dobi,pa jo bomo že loviliuser posted image user posted image user posted image user posted image ....zunaj full pihauser posted image

lepo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.4.2011 11:50:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A imate grelnike steklenick???Je to okzadeva?Glede na to da nimam indukcijske nam traja da mihailu pogrejemo mleko in ,ce je ta zadeva okbi jokr kupla...kako pa am grejes?mors met mrzloprekuhano vodo pa pogrejesin potem dodas mleko v prahu,ker se v mrzlem ne stopi...user posted image dejte mi mal povedat o tem,tiste ,ki veste..hvala
grelnika nimamo...jaz vodo prekuham in jo dam v termovsko in ko je treba to vodo nalijem v flaško,dodam AM in potem flaško postavim v mrzlo vodo....nekatere pa imajo poleg tople/vroče vodo tudi prekuhano hladno vodo in pol te dve vodi skupaj naliješ in je takoj za piti,pri moji varianti je pa treba minuto ali dve počakat

popolnoma enako. še največkrat sem imela še mrzlo prekuhano vodo zravn, da sem namešala. pravijo in tudi piše, da se v vrelo vodo al pa vročo ne daje mleka. ne me prašat zakaj, ker ne vem. no nism pa bla tolk tečna, semga tudi v vrelo vodo dala. po 6, 7 mescu pa dajem kar vodo iz pipe.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.4.2011 20:20:16   
petrušk_
hejjj....
štala totalna....tamala vročino in že cel dan je bla ful slabe volje......jst jutr ctg in pomoje bom tam ostala.....tko da samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je ena štala letos....sam da čimprej malčka v roke dobim in pridem dam, da bom lahko skrbela za evo.....

upam na najboljš.....

petrušk_

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.4.2011 20:25:52   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hejjj....
štala totalna....tamala vročino in že cel dan je bla ful slabe volje......jst jutr ctg in pomoje bom tam ostala.....tko da samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je ena štala letos....sam da čimprej malčka v roke dobim in pridem dam, da bom lahko skrbela za evo.....

upam na najboljš.....

joj ,vem kako ti je ,ampak ne smes biti zalostna,za jutri rabis veliko moci,Za Evo se bodo pa drugi sigurno lepo potrudili in ji ne bo nic manjkalo...VSO SRECO JUTRI IN POROCAJ NAM...drzala bom pestke...A si se odlocila glede vrtca ,da jo ne izpises?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.4.2011 20:30:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hejjj....

upam na najboljš.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo tole dvoje vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.4.2011 20:36:26   
Katjusa
Mi smo se dopoldne potepali po celju oz po baumaxu in city centru, Florjan je bil prvič v Jungli in mu je bolo ful všeč domov smo prišli okol 14 ure tak da je šel benjamin samo spat mi smo pa na hitro nekaj skuhali pol sva šla pa s Florjanom na bazen in je tako veliko plaval sploh ne morem verjet, kako je pirden..... zdej razmišljam če ga čem dat sploh na tečaj  al bi ga dali raje drugo leto.... rada bi jima kupla eno hiško za na vrt kar pa veste da ni poceniuser posted image user posted image no sej se bomo še odločli do četrtka imamo čas...
moj se je popoldne učil k ima ju3 izpit pa ob 5 je benjamina zbudil in mu dal jest pol k sva pa s Florjanom prišla smo šli pa mal solatko in jagode zalit..... in sta tok uživala na anšem malem vrteku.... jutri bosta verjetno rpišla babi in dedi da podremo uto in pripeljala bosta mivko za peskovnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dogaja se nam na ful in je prav luštno, ko bi bil še kak € več.... no pa tud to bo počasi vsak mesec nam gre mal na boljšeuser posted image user posted image user posted image pol pa še moj ima predavanja še do konca maja tak da pol pa 3 mesece počitnic in bo samo našuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.4.2011 20:38:36   
Katjusa
aja pa lahko noč in lepe sladke sanje.... jst sem dons tok luštno sanjala da sem se prav režala in moj me je zbudil k je mislu da se jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image sanje sem si pa zapomnla v bistvu smo bili na morju z nekimi prjatli in so miro benjamin in še en prjatu (mirotova poročna priča) plesali na plaži in z prjatlco sme se ful režaleuser posted image user posted image user posted image user posted image očitno je bil smeh tako iz srca da mi je ušel in se je razlegel po spalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pol mojga kregala kaj me budi k mi je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

nočka punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.4.2011 20:41:03   
sjmm
čer!

pa je nedlja pri koncu....smo bli zunaj, jz sicr bol malo ker sem bla po večini na zmenku z loverjem....sem skor vse cote poštimalauser posted image user posted image ...d ne rečem d smo skoz eno hrano štimal...jz pa se še vedno lepo držim in dons zju3 je blo 2,3 kg minusa...me neki drži d bi šla še mau u fitnes k ga imam tle pred nosom, d mau jedilnik zrihta en trenerček in me mau migat napodi...pa bom hitr ma 10 minusa, kej več pa itak ne prčakujemuser posted image

mihailo...ko je bil Maj še manši, pa Jan isto...je blo treba imeti mleko v sekudni po tistem, ko je pri men zmanjkalo, zato sem ponavadi nardila ene 3 flaške vnaprej , ker drgač sta se tko drla d sta blačist vijolčna....user posted image user posted image ...naša lakotnika, ostala 2 pa sta bla bol lena in potrpežljiva sem pa kr v termovki vodo hranila, pa sta lahk tud kako minutko počakala.....am-ja pa se ne sme dati v pretoplo vodo, ker se uničijo vsi vitaminiuser posted image ..kolikor vem jz

ooo, ne, no petrušk...revce vidve.....upam, da ju3 kar najbolje opraviš...ČE BO URA CAJT ...POTEM SEVEDA SREČNO, PA NAJ BO FANTIČEK HITRO V TVOJEM NAROČJU, ZDRAV IN ZADOVOLJEN...PASEVEDA EN VELIK KOŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA EVICO

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.4.2011 7:04:42   
petrušk_
no še eno hitro javljanje preden gremo na CTG....sj mogoč pa še pridem nazaj domovuser posted image user posted image user posted image user posted image lunca nas ni nič štoknla....hehehe....se naš fantek ne da :)

eva je boljš...od 2h ponoč nima več vročine...pojma nimam kaj je blo včeri...boga moja miška....nočka je bla mirna...tko da upam na najboljš.....

hvala za podporo in lp....se javim ko bo kaj novega

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.4.2011 7:15:58   
brkn83
dobro jutro.

kako ste kaj? No meni se je včeraj uspelo spočiti, ampak danes me zopet čaka ogromno dela.

Grem vas hitro mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.4.2011 7:17:26   
brkn83
user posted image

user posted image

si bom nahitro še zajtrk pripravila.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.4.2011 7:38:13   
brkn83

katjuša - ja seveda ga uporabljama kadar ni zaseden, namreč ta vikend je bil skoz zaseden.

Ja ne rabim vozka, da bi nik spal, ampak sam toliko, da mi ga ne bi bilo treba nosit od bazena pa nazaj do apartmaja, še posebej potem popoldan ko bo utrujen.

sjmm - navijam, da si tudi ti premisliš, pa da boste imeli še eno bebiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela - super za rezerviran dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne grete letos v kamp

katjuša - super za delovno soboto, in da ste tolk velik naredili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo - kje se skrivaš ??????????

petrušk - upam, da bo eva kmalu uredu in da boš ti imela čim lepši porod

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.4.2011 7:39:38   
Urša08
jutro

Mi smo bili čez vikend polno zasedeniuser posted image user posted image user posted image .

V soboto dopoldan smo šli k prijatlom v Logatec , smo imeli piknik. Popoldan sva šla spotoma še po trampolin in k mojim. Potem sta tamaledva tam ostala mi trije smo šli pa zvečer domov. V nedeljo smo šli pa z mojimi dopoldan v živalski vrt. Kok majo luštna igralauser posted image user posted image user posted image , potem k mojim na kosilo, popoldan smo pa še ene obiske dobili in je bil večer. V glavnem uživaški vikend user posted image user posted image user posted image

Danes ima možek dopust, more it zob slikat pa k zobarci. No malo pa upam da nama rata kako urco še za naju imetuser posted image . Sva se pa včeraj odločila da gremo med prvomajskimi mal na morčija - za 5 dni. Sem že eno povpraševanje poslala če imajo frej. user posted image

Sedaj vas morm pa še mal prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.4.2011 7:42:54   
Urša08
Petrušk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo da se hitro pozdravi, tebi pa vso srečo danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če te dajo rodit pa čim lažji in hitrejši porod. Bom v mislih s tabo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.4.2011 7:43:25   
Urša08
Sedaj me pa Eva hoče tko da napišem še kaj pozneje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.4.2011 7:52:56   
MIHAILO
Jutro punce...Medve z Sonjo smo vstale okrog 6h...smo jedle in ni takoj nazaj zaspala tko da sem sla v dnevno z njo da ne zbudi mihaila ,ko je zjutraj k nam prisel...zdaj ga je moz v otrosko prestavil in se pancka...Moz je sel v sluzbo tko da smo sami...V soboto gremo v bosno do 2.5. tko,da bo treba pocasi kovcke polniti...vceraj me je moz castil z adidasovo trenerko za rojstni danuser posted image ampak ,boma sla danes zamenjat za manjso stevilko...sej ni cudno da sem se zaj...ce sm pa mela mihaila zraven v vozicku in ko sem sla v garderobo probavat sem ga mela v vozicku pred garderobo in on odgrne zaveso in rece ku-ku mami...jaz pa skrij mamico mihailo user posted image user posted image teniske sem se hota kupit ampak ni bilo st.tistih ,ki so mi vsec...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
   [Brisano sporočilo]
18.4.2011 7:56:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.4.2011 8:09:23   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

mislim na vas.....sam smo skos leteči....no sej vse kaže d bom pa zdej mal domauser posted image user posted image , ker ma Rokso vročino aaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa Jurko je čist brez glasu zzzzzzzzz...pa še tastar mi je telefon odpelu gggggggggggguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravite se...a so skornji ok?je ok st?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.4.2011 9:44:04   
sjmm
dan!

jz se še ponoči nism kej dost spočila k me je glava bolelaza znort....seveda je imel moj takoj predavanje d imam preveč dela za shujševalno....ampak mislim, da je bil sam preveč dlovn vikend.....tko d dons mam pa res mau na izi...vsaj upam, da mi bo uspelouser posted image .Majki je dons spal do 9.15....sploh ganism mogla zbudit, zvečer je zaspal okol pol10, seveda je imel svoj nespalni odmor ponoči, pa mleko ob 6h...pol je pa zakomirau k norc...po moje bo dons mau zmeden urnikuser posted image

urša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tak fajnvikend, jz sm tud slišala d majo ful gut nova igrala v ZOO-ju....gremo prverit k bojo počitnice, pa super d greste mau na morski zrak Evica in korenjaka??? navijam za urico z dragim!!user posted image

petrušk....mi smo s tabo!!!!! drži se, pa super d je eva bolše!!!! še mau za preventivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....za Roksija in Jurkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da sonček tudi pri vas prežene tele bacile...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo...super za darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...fajn za počitek, pa uspešen dan!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.4.2011 10:01:41   
Ajvy
dannnnnnnnnnnnnnn..

MI2 s Tiso kraljujeva doma....zdejle se bova počasi spravile v svto in v BTc zamenjat njene čeveljce....
Danes ma zadnji dan AB ...tko da gre jutri v vrtec...

Mene je user posted image tko ruknla,...da sem misnla,včeraj da bom kr vkup padla...kr neki...tolk zmozgana pa še nisem bila...uf......

Lep dan naj bo.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.4.2011 12:42:35   
brkn83
ajvy - uživajta s tiso.

Js sem danes imela nakupovalni dan. No sej nisem preveč - še moram fasngo iti kupit, ampak je treba najprej seznam narediti, aja pa še treba je kupit kar potrebujemo za v toplice - no niku moram sam krokse kupit pa rokavčke, zase pa najdit ene kopallke. To moram storiti še ta teden, ker je nik v varstvu sam do petka potem pa bo 14 dni doma.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?