|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
19.4.2011 10:13:01   
Čebel@
sjmm......najprej čestitam za minus kilceuser posted image user posted image user posted image veš,da jaz mislim,da jih ne rabiš zgubljat,ampak če se boš ti bolje počutila pol pa le hujšajuser posted image user posted image .....si mi dala super idejo za RD za user posted image -mu bom fitnes karto kupilauser posted image user posted image user posted image .....je v treh mesecih odkar ima dieto full shujšal(kar je ugotovil po kavbojkah ki jih prej zapret ni mogel) in izgubil skoraj vesga bušijauser posted image user posted image user posted image .....ej zajterk je čisto okuser posted image ......a pol ima vaš tudi malico v trgovini-pri nas obvezno žemljico in sokuser posted image user posted image ......včeraj zvečer je pojedla eno hruško,pa hrenovko in je kar pozabila na mlekouser posted image .....ji pa po novem ne dajeva več alpskega ampak direktno kravjegauser posted image

zdele enkrat bo mali jedel,pol greva pa na sončekuser posted image user posted image user posted image .......pa po sveče bova šla,ker gre ati na pogreb

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.4.2011 10:14:56   
Urša08
Sjmm če želiš grem lahko pogledat in vzet če bodo meli. Samo povej katero št.? Pa za barvo - ponavadi majo modre, sivo-modre, zelena - olivno,... Če mi bo zneslo grem lahko že danes.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.4.2011 10:15:32   
Urša08
Sjmm to so clarove trenerke, cena je pa mislim da okol 13e, več ni. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.4.2011 10:17:43   
Čebel@
urša......a si imela kakšne stranske učinke po temitil tabletkah?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.4.2011 10:18:27   
Urša08
Sjmm Maj čist ok je, včasih mal več včasih malce manj. Pa bravo za minus kilce user posted image user posted image user posted image user posted image Men je ratalo pridt na kilce pred nosečnostjo, tko da sedaj morm izgubit še 3 od Žiga in 5 od prej tko da mam pot še dolgo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.4.2011 10:19:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

nobenih. Jih imaš ti? Kolk jih maš na dan? Jaz sem mela 3 na dan, 5 dni.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.4.2011 10:19:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aja sem pozabila vprašat - se ti je količina mleka povečala?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.4.2011 10:21:32   
Čebel@

Aja sem pozabila vprašat - se ti je količina mleka povečala?

jih še nisem začela jemat....imam pa isto kot ti:2+1,1 škatlico....a je takoj efekt?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.4.2011 10:24:27   
Urša08
čebela pri meni je bil efekt isti dan. A veš kako vem. Ponavadi popoldan mal dodam , pa zvečer ima flaško in ko grem zvečer črpat mleko načrpan max. 20ml, no tist večer sem načrpala 90ml tko da se mi je povečalo. Sedaj dodam samo večerni obrok, popoldanski je pa moje načrpano mlekouser posted image . Ti jih kar začni jesti, se mi zdi da ti bo bolj nucalo ker si bolj na začetku z dojenjem.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.4.2011 10:25:50   
Urša08
Birdy en user posted image zate glede dojenja. Jaz bom počasi začela z gosto hrano in sedaj sem obakrat zelo hitro izgubila mleko, dej povej kaj delam narobe. Tokrat bi rada da malce dalj traja tole moje dojenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.4.2011 10:27:13   
Čebel@

čebela pri meni je bil efekt isti dan. A veš kako vem. Ponavadi popoldan mal dodam , pa zvečer ima flaško in ko grem zvečer črpat mleko načrpan max. 20ml, no tist večer sem načrpala 90ml tko da se mi je povečalo. Sedaj dodam samo večerni obrok, popoldanski je pa moje načrpano mlekouser posted image . Ti jih kar začni jesti, se mi zdi da ti bo bolj nucalo ker si bolj na začetku z dojenjem.

midva se čez dan lepo dojiva,zvečer mu pa malo dodam da je dalj časa sit....pa ponoči mu včasih ati da aM da jaz spim,ampak bi rada tisto rundo dala svoj načrpan mlek....mi pa še vedno težje vleče na L-je bolj ljubitelj D....kdaj se pa vspostavi povpraševanje/ponudba?.....a si ti do konca ven izčrpaš,če ti jo ne sprazni?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.4.2011 10:29:24   
sjmm

Sjmm če želiš grem lahko pogledat in vzet če bodo meli. Samo povej katero št.? Pa za barvo - ponavadi majo modre, sivo-modre, zelena - olivno,... Če mi bo zneslo grem lahko že danes.

sej te nism hotla kr u pogon spravt...se tok ne mudi, sam ,če boš pa zase kej tja okol hodila, bi te pa prosila, za kaka 2 komada..po moje 98, če so normalne cifre,če so ful majhne pol pa kr 104,  bi pa kake v modri kombinaciji, to sigurn...kok pa stanejo?.....pa že vnaprej hvala in res se NE mudi...nikar nalašč zame tja hodituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.4.2011 10:31:06   
sjmm

Sjmm to so clarove trenerke, cena je pa mislim da okol 13e, več ni. 

poznam!!!!!!!!!!!so ble super...sm mela pri Saški, Janu in Mihcu...zdej jih pa nikjer ni več, sm jih kupovala na Vrhniki v eni privat mali štacunci...jap, kr ene 2 komada prosim!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.4.2011 10:31:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sej te nism hotla kr u pogon spravt...se tok ne mudi, sam ,če boš pa zase kej tja okol hodila, bi te pa prosila, za kaka 2 komada..po moje 98, če so normalne cifre,če so ful majhne pol pa kr 104,  bi pa kake v modri kombinaciji, to sigurn...kok pa stanejo?.....pa že vnaprej hvala in res se NE mudi...nikar nalašč zame tja hodituser posted image

površno berešuser posted image user posted image user posted image 13€user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
19.4.2011 10:35:01   
sjmm

Sjmm Maj čist ok je, včasih mal več včasih malce manj. Pa bravo za minus kilce user posted image user posted image user posted image user posted image Men je ratalo pridt na kilce pred nosečnostjo, tko da sedaj morm izgubit še 3 od Žiga in 5 od prej tko da mam pot še dolgo.

ja, sej glede hrane me glih ne skrbi več, sam d pač zdravo je, poje pa kr dosti, se mi zdi za svoja leta, sicer se mu pa pozna, saj ima skoraj 16 kilc

ja, superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d grejo tud tebi kilce dol, čeprav men si bla čist fajn, jz mam še enih 8-10 preveč...pol bom pa zadovoljna,če bo šlo tko fajn u minus kot teh 10 dni, pol bom kr kmau uspela...sam se bo treba tud pol kr kontrolirat...nekak sem najlepše držala 67 kil pri svojih 170 cm, to je blo kr ok, sem sicer pred tem jih mela 62...sam je moj reku d no way ker se njemu zdela ko okostnjak...mi je kr na direkt poveduuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
19.4.2011 10:38:36   
Urša08
Sjmm danes morm itak v šoping po fasngo in bom šla spotoma še za trenerkice pogledat, itak bom šla še za trak za Žiga pogledat če so dobili. Sem zadnjič samo za Nejca dobla. Tvoj ima pa čist prav da je 62 premalo zate. Men si super že sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela pomoje da se vama je dojenje že kar vzpostavilo, včasih pa zmanjka ker nimamo časa samo ležat, jest in se crklat user posted image user posted image user posted image Si pa tokrat že zmagala z dojenjem, res bravo, da kljub težavam nisi odnehala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
19.4.2011 10:42:31   
sjmm

površno berešuser posted image user posted image user posted image 13€user posted image

ups, no, nism še tok daleč prebrala

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
19.4.2011 11:55:07   
brkn83
sjmm in urša za kakšne trenirke se to pogovarjate - cele ali samo spodnje dele????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
   [Brisano sporočilo]
19.4.2011 11:59:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
19.4.2011 13:02:57   
sjmm
uf, punce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jz mam pa dragega na urgenci...se je fajn urezau v prst k je žagal parket, sej menda ni hujšega, sam me toook skrbi....komi čakam d ga sodelavc domov pripelje, menda še ne vejo al bi šival al ne, zdej čaka na slikanjeuser posted image user posted image ..pa je šeu lep dan

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
19.4.2011 13:03:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

sjmm in urša za kakšne trenirke se to pogovarjate - cele ali samo spodnje dele????

clar spodnji deli, pa je rekla urša, da imajo včasih tud cele trenirkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
19.4.2011 13:06:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Rabm en kofi sm čist outuser posted image ...tok out, da še prebrat ne morem kva je kej novga na rruser posted image

spet sam okol dohtarjev letamouser posted image .......Rokso je sicer že na turbo+ prkloplen, vročine od učeri dopoldan nima več, tko d gre v četrtek v vrtec....je že dons čist vn padu k smo samo Majkla pelal...je čez šipo tulu k zmnešan Keeeeeenaaaaaa ( Ksenijauser posted image ).......Jure je mal bolj bogiuser posted image user posted image user posted image ....ma neko glivico čist not v grlu oz na malem jezičku, in čist je brez glasuuser posted image .

MIHAILO ČEVLJI SOuser posted image

NA POŠTO ŠE NISM DALA PAKETKOV ZA MOJE rr BEJBE...UPAM D ČIM PREJ

AJDE ČAU

lepo te je brat, te ful pogrešamo, sam bomopočakale, važn d se tvoji ptički pocajtajo...evo en koš za ta mala 2, še posebej za Jurkota...nej mu hitr zgine zadevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še za mami....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
19.4.2011 13:34:29   
MIHAILO
PUNCE hvala za lepe zelje...

SJJM super za -kg...Upam,da bo vsee vredu z tvojim dragim in da ne bo prehudo...

KOLUMBO super za cevlje...Pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ce bi bila na tvojem mestu,bi jih izpisala iz vrtca-svaka ti cast da tole zdrzis!!Bodite zdravi!!!

URSA ah ti noski,naj se pozdravijo...

Mi smo bili zunaj in smo sli se po kosilo...smo bili 1,5h...pa sem sonji dodajala dudo in recem jaz sestri pejmo v stran avto gre..pa rece moja sestra sej je enosmerna ,sploh se mu ne umaknet...pogledam registersko in vidim da je moj dragiuser posted image je ravno prisel pred blok iz sluzbe...potem smo sli se po kosilo ,moz je sel spat ,ker ob 4h vstal...Mihailo mi je v vozeku zaspal tko da sem ga kr dala k atiju in se spita...jaz sem sonjo nahranila in zdaj se ona spi...malo sem likala,potem kosilo pojedla zdaj pa pocivam...potem gremo pa do solarija,mal je treba potemnet seuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
19.4.2011 13:57:07   
brkn83

uf, punce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jz mam pa dragega na urgenci...se je fajn urezau v prst k je žagal parket, sej menda ni hujšega, sam me toook skrbi....komi čakam d ga sodelavc domov pripelje, menda še ne vejo al bi šival al ne, zdej čaka na slikanjeuser posted image user posted image ..pa je šeu lep dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da bo vse uredu, in da bo kmalu doma v tvoji oskrbi

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
19.4.2011 15:32:39   
Urša08

Sjmm za tvojega dragega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da pride možek čim prej k tebi

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?