Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:13:01
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......najprej čestitam za minus kilce veš,da jaz mislim,da jih ne rabiš zgubljat,ampak če se boš ti bolje počutila pol pa le hujšaj .....si mi dala super idejo za RD za -mu bom fitnes karto kupila .....je v treh mesecih odkar ima dieto full shujšal(kar je ugotovil po kavbojkah ki jih prej zapret ni mogel) in izgubil skoraj vesga bušija .....ej zajterk je čisto ok ......a pol ima vaš tudi malico v trgovini-pri nas obvezno žemljico in sok ......včeraj zvečer je pojedla eno hruško,pa hrenovko in je kar pozabila na mleko .....ji pa po novem ne dajeva več alpskega ampak direktno kravjega zdele enkrat bo mali jedel,pol greva pa na sonček .......pa po sveče bova šla,ker gre ati na pogreb
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:14:56
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm če želiš grem lahko pogledat in vzet če bodo meli. Samo povej katero št.? Pa za barvo - ponavadi majo modre, sivo-modre, zelena - olivno,... Če mi bo zneslo grem lahko že danes.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:15:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm to so clarove trenerke, cena je pa mislim da okol 13e, več ni.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:17:43
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......a si imela kakšne stranske učinke po temitil tabletkah?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:18:27
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm Maj čist ok je, včasih mal več včasih malce manj. Pa bravo za minus kilce Men je ratalo pridt na kilce pred nosečnostjo, tko da sedaj morm izgubit še 3 od Žiga in 5 od prej tko da mam pot še dolgo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:19:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......a si imela kakšne stranske učinke po temitil tabletkah? nobenih. Jih imaš ti? Kolk jih maš na dan? Jaz sem mela 3 na dan, 5 dni.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:19:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......a si imela kakšne stranske učinke po temitil tabletkah? nobenih. Jih imaš ti? Kolk jih maš na dan? Jaz sem mela 3 na dan, 5 dni. Aja sem pozabila vprašat - se ti je količina mleka povečala?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:21:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša......a si imela kakšne stranske učinke po temitil tabletkah? nobenih. Jih imaš ti? Kolk jih maš na dan? Jaz sem mela 3 na dan, 5 dni. Aja sem pozabila vprašat - se ti je količina mleka povečala? jih še nisem začela jemat....imam pa isto kot ti:2+1,1 škatlico....a je takoj efekt?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:24:27
|
|
|
|
Urša08
|
čebela pri meni je bil efekt isti dan. A veš kako vem. Ponavadi popoldan mal dodam , pa zvečer ima flaško in ko grem zvečer črpat mleko načrpan max. 20ml, no tist večer sem načrpala 90ml tko da se mi je povečalo. Sedaj dodam samo večerni obrok, popoldanski je pa moje načrpano mleko . Ti jih kar začni jesti, se mi zdi da ti bo bolj nucalo ker si bolj na začetku z dojenjem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:25:50
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy en zate glede dojenja. Jaz bom počasi začela z gosto hrano in sedaj sem obakrat zelo hitro izgubila mleko, dej povej kaj delam narobe. Tokrat bi rada da malce dalj traja tole moje dojenje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:27:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela pri meni je bil efekt isti dan. A veš kako vem. Ponavadi popoldan mal dodam , pa zvečer ima flaško in ko grem zvečer črpat mleko načrpan max. 20ml, no tist večer sem načrpala 90ml tko da se mi je povečalo. Sedaj dodam samo večerni obrok, popoldanski je pa moje načrpano mleko . Ti jih kar začni jesti, se mi zdi da ti bo bolj nucalo ker si bolj na začetku z dojenjem. midva se čez dan lepo dojiva,zvečer mu pa malo dodam da je dalj časa sit....pa ponoči mu včasih ati da aM da jaz spim,ampak bi rada tisto rundo dala svoj načrpan mlek....mi pa še vedno težje vleče na L-je bolj ljubitelj D....kdaj se pa vspostavi povpraševanje/ponudba?.....a si ti do konca ven izčrpaš,če ti jo ne sprazni?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:29:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm če želiš grem lahko pogledat in vzet če bodo meli. Samo povej katero št.? Pa za barvo - ponavadi majo modre, sivo-modre, zelena - olivno,... Če mi bo zneslo grem lahko že danes. sej te nism hotla kr u pogon spravt...se tok ne mudi, sam ,če boš pa zase kej tja okol hodila, bi te pa prosila, za kaka 2 komada..po moje 98, če so normalne cifre,če so ful majhne pol pa kr 104, bi pa kake v modri kombinaciji, to sigurn...kok pa stanejo?.....pa že vnaprej hvala in res se NE mudi...nikar nalašč zame tja hodit
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:31:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm to so clarove trenerke, cena je pa mislim da okol 13e, več ni. poznam!!!!!!!!!!!so ble super...sm mela pri Saški, Janu in Mihcu...zdej jih pa nikjer ni več, sm jih kupovala na Vrhniki v eni privat mali štacunci...jap, kr ene 2 komada prosim!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:31:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm če želiš grem lahko pogledat in vzet če bodo meli. Samo povej katero št.? Pa za barvo - ponavadi majo modre, sivo-modre, zelena - olivno,... Če mi bo zneslo grem lahko že danes. sej te nism hotla kr u pogon spravt...se tok ne mudi, sam ,če boš pa zase kej tja okol hodila, bi te pa prosila, za kaka 2 komada..po moje 98, če so normalne cifre,če so ful majhne pol pa kr 104, bi pa kake v modri kombinaciji, to sigurn...kok pa stanejo?.....pa že vnaprej hvala in res se NE mudi...nikar nalašč zame tja hodit površno bereš 13€
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:35:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm Maj čist ok je, včasih mal več včasih malce manj. Pa bravo za minus kilce Men je ratalo pridt na kilce pred nosečnostjo, tko da sedaj morm izgubit še 3 od Žiga in 5 od prej tko da mam pot še dolgo. ja, sej glede hrane me glih ne skrbi več, sam d pač zdravo je, poje pa kr dosti, se mi zdi za svoja leta, sicer se mu pa pozna, saj ima skoraj 16 kilc ja, super d grejo tud tebi kilce dol, čeprav men si bla čist fajn, jz mam še enih 8-10 preveč...pol bom pa zadovoljna,če bo šlo tko fajn u minus kot teh 10 dni, pol bom kr kmau uspela...sam se bo treba tud pol kr kontrolirat...nekak sem najlepše držala 67 kil pri svojih 170 cm, to je blo kr ok, sem sicer pred tem jih mela 62...sam je moj reku d no way ker se njemu zdela ko okostnjak...mi je kr na direkt povedu
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:38:36
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm danes morm itak v šoping po fasngo in bom šla spotoma še za trenerkice pogledat, itak bom šla še za trak za Žiga pogledat če so dobili. Sem zadnjič samo za Nejca dobla. Tvoj ima pa čist prav da je 62 premalo zate. Men si super že sedaj čebela pomoje da se vama je dojenje že kar vzpostavilo, včasih pa zmanjka ker nimamo časa samo ležat, jest in se crklat Si pa tokrat že zmagala z dojenjem, res bravo, da kljub težavam nisi odnehala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 10:42:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm če želiš grem lahko pogledat in vzet če bodo meli. Samo povej katero št.? Pa za barvo - ponavadi majo modre, sivo-modre, zelena - olivno,... Če mi bo zneslo grem lahko že danes. sej te nism hotla kr u pogon spravt...se tok ne mudi, sam ,če boš pa zase kej tja okol hodila, bi te pa prosila, za kaka 2 komada..po moje 98, če so normalne cifre,če so ful majhne pol pa kr 104, bi pa kake v modri kombinaciji, to sigurn...kok pa stanejo?.....pa že vnaprej hvala in res se NE mudi...nikar nalašč zame tja hodit površno bereš 13€ ups, no, nism še tok daleč prebrala
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 11:55:07
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm in urša za kakšne trenirke se to pogovarjate - cele ali samo spodnje dele????
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2011 11:59:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 13:02:57
|
|
|
|
sjmm
|
uf, punce... ..jz mam pa dragega na urgenci...se je fajn urezau v prst k je žagal parket, sej menda ni hujšega, sam me toook skrbi....komi čakam d ga sodelavc domov pripelje, menda še ne vejo al bi šival al ne, zdej čaka na slikanje ..pa je šeu lep dan
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 13:03:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sjmm in urša za kakšne trenirke se to pogovarjate - cele ali samo spodnje dele???? clar spodnji deli, pa je rekla urša, da imajo včasih tud cele trenirke
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 13:06:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rabm en kofi sm čist out ...tok out, da še prebrat ne morem kva je kej novga na rr spet sam okol dohtarjev letamo .......Rokso je sicer že na turbo+ prkloplen, vročine od učeri dopoldan nima več, tko d gre v četrtek v vrtec....je že dons čist vn padu k smo samo Majkla pelal...je čez šipo tulu k zmnešan Keeeeeenaaaaaa ( Ksenija ).......Jure je mal bolj bogi ....ma neko glivico čist not v grlu oz na malem jezičku, in čist je brez glasu . MIHAILO ČEVLJI SO NA POŠTO ŠE NISM DALA PAKETKOV ZA MOJE rr BEJBE...UPAM D ČIM PREJ AJDE ČAU lepo te je brat, te ful pogrešamo, sam bomopočakale, važn d se tvoji ptički pocajtajo...evo en koš za ta mala 2, še posebej za Jurkota...nej mu hitr zgine zadeva pa še za mami....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 13:34:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
PUNCE hvala za lepe zelje... SJJM super za -kg...Upam,da bo vsee vredu z tvojim dragim in da ne bo prehudo... KOLUMBO super za cevlje...Pa en kup Ce bi bila na tvojem mestu,bi jih izpisala iz vrtca-svaka ti cast da tole zdrzis!!Bodite zdravi!!! URSA ah ti noski,naj se pozdravijo... Mi smo bili zunaj in smo sli se po kosilo...smo bili 1,5h...pa sem sonji dodajala dudo in recem jaz sestri pejmo v stran avto gre..pa rece moja sestra sej je enosmerna ,sploh se mu ne umaknet...pogledam registersko in vidim da je moj dragi je ravno prisel pred blok iz sluzbe...potem smo sli se po kosilo ,moz je sel spat ,ker ob 4h vstal...Mihailo mi je v vozeku zaspal tko da sem ga kr dala k atiju in se spita...jaz sem sonjo nahranila in zdaj se ona spi...malo sem likala,potem kosilo pojedla zdaj pa pocivam...potem gremo pa do solarija,mal je treba potemnet se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 13:57:07
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm uf, punce... ..jz mam pa dragega na urgenci...se je fajn urezau v prst k je žagal parket, sej menda ni hujšega, sam me toook skrbi....komi čakam d ga sodelavc domov pripelje, menda še ne vejo al bi šival al ne, zdej čaka na slikanje ..pa je šeu lep dan upam, da bo vse uredu, in da bo kmalu doma v tvoji oskrbi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.4.2011 15:32:39
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm uf, punce... ..jz mam pa dragega na urgenci...se je fajn urezau v prst k je žagal parket, sej menda ni hujšega, sam me toook skrbi....komi čakam d ga sodelavc domov pripelje, menda še ne vejo al bi šival al ne, zdej čaka na slikanje ..pa je šeu lep dan Sjmm za tvojega dragega pa zate držim pesti da pride možek čim prej k tebi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?