|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
11.4.2011 14:25:32   
benika
U pismo, Nikolet, 33 kg je zelo veliko. Naš ima 21kg, pa se mi zdi, da je glih pravi (no ja, kilco ali dve gor bi komot lahko imel).

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
11.4.2011 17:39:05   
pety78
No, kot ste že po slikah ugotovile, je bilo na Tenerifih super. Kot sem tudi sama načrtovala, ni bil dopust, kjer bi zjutraj šli na plažo in zvečer z nje. Bili smo bolj kot ne aktivni, vozili smo se od parka do parka, se sprehajali, obiskali znamenitosti, lunaparke, živalske parke, se vozili z vlakcem, družinskim kolesom, gondolo, jahali kamelo....Skratka pestro in nepozabno!
Vožnja do Bolognje je 4 ure in sploh ni nobena panika. Mala dva sta spala, Vid bolj ne kot ja, ker je bil čisto navdušen. Kajo smo na letališču preložili v voziček, kjer sem jo morala tik pred vkrcanjem na letalo zbuditi. Prej se ni vdala. Ko pristanemo imajo na letališčih res tako super za rent a car-e, smo naložili prtljago v našo Ibizo in 2 uri iskali apartma. :))) Ampak se je splačalo, ker je bil blizu morja, blizu dogajanj, blizu teh vodnih parkov in tudi živalskih. Edino v znameniti LORO park smo se peljali na sever otoka, kjer je tudi krasno.
Nam je bilo kar težko iti domov, Vid je sploh jamral, zakaj nismo šli raje za 14 dni. Se pa zagotovo še vrnemo. Vreme je bilo čisto poletno. Sem vzela preveč pomladnih in premalo poletnih cunj s seboj. :))) Ampak sem tam v pralnici enkrat oprala eno rundo, pa je bil mir. Kuhala nisem NIČ. Zadnji večer hrenovke, da sem sploh prižgala štedilnik.:)))) Madonca, smo imeli vse tople obroke zunaj. Tako da smo spičli kar nekaj denarja, pa na poti nazaj v Italiji nam je golf neki crkniluser posted image , tako da smo v Sežani dobili nadomestnega, pa avtovleko. To je bilo edino slabo, pa še to se nisem preveč sekirala. Smo bili malo pred polnočjo že doma.
No, sedaj me pa malo bolj žre, ker je šla turbina in je strošek 1.300 EUR, mi pa za maja kupljene letalske karte za Ibizo. user posted image user posted image

No, kakšna podrobnost še sledi. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
12.4.2011 9:17:33   
nikolet
sem ful vesela sem dobila datum in uro za pregled pr dr irmanu upam da to pot uredi tako da bo zame prov.... grem pa v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
12.4.2011 9:57:17   
Nika v službi
Nikolet, sem vesela zate in držim pesti, da tokrat zares urediš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
13.4.2011 16:16:47   
2ursae
aa, kdaj bo konec teh ZAKAJev?? Za vsako figo, vse hoče vedet, pa razni KAJ SI ZDAJLE REKLAji pa KAJ SI BORU REKLAji pa KAJ BI ČE BIji ... pa o trenutni ljubezni, jedrski elektrarni, ni ne konca ne kraja ... utrujena sem user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 17:06:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
13.4.2011 18:57:34   
2ursae
no punce, na fb poglejte eno slikco

katero? Sem pri tvojem profilu iskala, pa nisem našla nič novega.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
13.4.2011 20:07:14   
benika
Isti Tilen, istiuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 21:25:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3834
13.4.2011 21:37:59   
2ursae
te nisem imela na pravem seznamu

užaljena!! user posted image user posted image grem gledat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
14.4.2011 8:14:27   
teta beta
Pozdravljene spet po dolgem času!

vidim, da bolj kot ne uživate, to je zelo lepo. Pety, a to ste šli s tistim sončnim zahodom? (midva sva tudi dobila - jaz sem upala na sušilni stroj ali pa kak lcd ali plasmo, pol dobimo pa kanarske, prisežem, da sva bila razočarana, resno).
moram rečt, da so vaši otroci kar veliki in težki, naša je nazadnje imela 18 kg, vsoka pa je nekje, hmmmm..., kaj bi rekla, jo bom zmerila, nekje med 115 in 118. nosi številke majice od 110-122, hlače pa 116 so ji še glih prav ali pa 122. No, če jih sploh nosi seveda user posted image . Zadnjič sem dala ven poletne oblekice in sem dala skor vse stran, ker so ji še komaj rit pokrile, oblekla jih je pa kamot, pa so bile cifre 92, 98 in 104 user posted image . Sem ji glih včeraj kupila dve novi oblekici in eno krilo. In v kiku sem dobila eno tako luštno za 3 eur, rumeno z vzorčkom, na naramnice, pa še trak za lase zraven. Tako je šikana v njej in sem jo komaj prepričala, da je danes še ne more imet za v vrtec. No, to je bil samo kratek intermezzo. Tiste, ki imate punčke, me boste že razumele user posted image . Je pravo veselje kupovat, za fantke pa tako težko kaj najdeš. No, ene res lepe hlače sem mu pa včeraj res našla.

2ursae, jaz tudi občasno skuham tisti pralni prašek, ampak kot si rekla - opere glih ne najboljše, sploh pri mojih dveh, ki sta kar precej... kaj bi rekla, nepazljiva. Je pa ono milo, ki ga je omenjala Gina, dexal iz eurospina, fenomenalno za madeže. in to redno uporabljam, najprej sperem z mrzlo vodo, vtrem milo, pustim nekaj časa in potem sperem in operem kot običajno ali posušim in operem, ko pride na vrsto. Sploh za kak kakav. Res, boljši kot meglio. Evo, si me glih spomnila, mogoče ga pa danes spet naredim, mi ravno počasi zmanjkuje praška oz. gela.

Lepo se imejte, moram it psičko pogledat, če ji ni kar slabo, mi je prejle iz kante nek plesniv kruh pobrala in ga probala jest, pa preden sem opazila... saj ji ni šel v slast, ampak prelizala ga je pa vseeno. Tt pes, ej, ona se je sposobna nažret, da ima čist napet trebuh, pa še vseeno pride kaj fehtat. ta bi pa res vse pojedla. No, se čujemo.

aja, a katera zbira sparove džungla nalepkice? jih imam veliko za zamenjat, nekja pa nam jih še manjka. Potem napišem.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
14.4.2011 8:51:05   
Nika v službi
Živjo!

Teta beta, jungle bo sigurno prav prišel Beniki in Valli, sta zadnjič na Gibi-gibu nekaj dilali.user posted image

Glede oblekic te čisto razumem.user posted image Mi gremo v soboto vsi skupaj po trgovinah - najprej novi C&A v BTC-ju, potem pa kak H&M in ostale. Spodaj v hali A je neka (vsaj zame) nova trgovina z otroškimi oblačili, kjer so cene denarnici neprijazne, ampak dizajni so pa hudi! Malce me spominja na Desigual, ki je meni noro všeč. Kakor koli, Nika je tudi večino lanske poletne garderobe prerasla, zato ji moram dokupiti. Nekaj smo kot običajno dobili od sodelavčeve ta male, ampak še kar nekaj uporabnih kosov manjka. Vsaj glede čevljev smo kar preskrbljeni za poletje oz. tole prehodno obdobje. Mogoče ji kupim le še kake espadrile.

Vprašanja, vprašanja - ja, zelo poznano.user posted image Meni je najtežje odgovarjat takrat, ko se midva s Tomažem kaj pogovarjava ali delava plane, preigravava kombinacije. Nika pa vmes, ko zasliši zanjo primerno iztočnico, začne spraševati - juhej, veselica! Ji ponavadi kar rečem, da se zdaj midva z očijem pogovarjava in dogovarjava in da ji ne morem vsake podrobnosti razlagati, ker so včasih pač stvari, o katerih se moramo samo odrasli med sabo zmeniti. Ve, da jo vedno povprašamo o mnenju oz. ji dava možnost izbire, ko je to primerno, ampak pri določenih zadevah pa pač (še) nima besede. In ji potem pač povem zgolj povzetek.user posted image

Ste si zabeležile petek, trinajstega maja v svoje koledarje?user posted image

A naša Pia nas je zapustila, al kaj?user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
14.4.2011 13:32:03   
teta beta
Evo, sem ravno pisala sestrični in kopiram iz maila:

), mi manjkajo še: 16, 54, 88, 92, 94, 96, 99, 135, 185.

Za zamenjat pa imam:
14, 15, 18, 19,
21, 22, 24,
33, 35, 37, 38, 39,
41, 45, 49,
53, 55, 56, 57, 58, 59,
64, 67,
71, 72, 74, 77, 80,
82, 86,
95, 97, 98, 100,
101, 102, 107,
111, 113, 119,
121, 122, 124,
131, 136, 139,
144, 145, 150,
155,
161, 162, 166, 167, 170,
172, 173, 174, 175, 178, 180,
191, 195, 200.

No, tako, pa lahko kaj zakšeftamo :)

Neposredna povezava do sporočila: 3838
14.4.2011 13:41:50   
Pia67
user posted image priznam, občasno vas preberem. Vzrok nepisanju je ta, da ne želim razkrivati kaj počnem oz. počneva z Nino. FB (pa tako sem ga črtila) je bolj varen. Vsaj jaz, naivna dušica tako mislim. Valla, hvala za kontakt... Fotke tvojih fantov presunljive. Človek se šele zave, da otroci rastejo kot konoplje.
Drugače vse po starem, velik se nam je zgodilo, glede šole pri nas zatišje, tudi sistematskega še ni bilo. Sva pa z Nino gledali mal nahrbtnike za šolo. ve katera za kak ugoden nakup nepocukranih nosilcev učenosti? Nina na srečo postaja alergična na rožnato barvo, oblekce tako-tako, hitro ugotovi, da so njej nepraktične, saj ne more plezati itd.
Nič, grem naprej klofat poročila, sobota bo delovna:čistimo, čistimo, ...
Aja, Nina ima kar 122 cm in 22 kg, še dobro, da je po ves dan zunaj. Pa ni ravno ješče sorte, nasprotno, poje veliko sadja, paradižnikov in kumar. Da o trobenticah ne bom izgubljala besed user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3839
14.4.2011 13:44:07   
Pia67
Nina ni zbirala nalepk (sem zelo stroga glede potrošništva in stvari, ki so povezane z nakupi), ima pa nekaj posledičnih (nakup) in jih je ravno danes odnesla v vrtec za prijateljčke. Če bo imela še katero, jo preverim in pošljem iskalcem.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
14.4.2011 13:54:59   
teta beta
hehe, Pia, a veš da sem jaz osebno od vseh slik dobila menda glih dva paketka user posted image . Že čisto za začetku zbiranja nam je tašča prinesla 15 paketov za en večji nakup in zato smo tudi začeli sploh zbirat, pa še en naš družinski kolega kupuje redno v šparu, otrok pa nima in ta dva sta bila naš glavni vir. Pa moja sestrična, s katero pa sva menjali.

a zdaj ste pa že res vse na fb?! ja, madoniš, si bom od mojega malo profil sposodila, da ne bom edina tako zadaj za cajtom... No, če si ga bom, bom že katero od vas poiskala in potem naprej še ostale. Bomo videli.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
14.4.2011 14:02:56   
teta beta
aja, torba - Daša je od prijateljice dobila eno rabljeno torbo za igrat, je zelo lepo ohranjena, rdeča, Schneidersova. Pa nobenih slikic gor, samo rdeča. Ampak sem mislila, da bomo ita kupili novo, zadnjič pa se pogovarjamo in rečem, da moramo še kupiti torbo, Daša pa reče: pa saj jo že imam. In sem jo vprašala: a boš tisto imela za v šolo? in je rekla ja. Sem si mislila, no zanimivo. Sicer pa bi drugače šla gledat verjetno v Avstrijo, mogoče v Libro. Poglej v Muellerju, kakšno imajo izbiro, ali pa kje na netu.

Sistematskega pa imamo 19.5.

Neposredna povezava do sporočila: 3842
14.4.2011 15:35:51   
teta beta
Popravljam: manjkajo mi 16, 54, 88, 99 in 135.

Neposredna povezava do sporočila: 3843
14.4.2011 15:41:48   
Nika v službi
Hi, hi, Teta beta, danes si pa aktivna!user posted image user posted image

Pia, WB! Pod katerim imenom te pa najdem na FB, če ni skrivnost?

Torba - s tem se res še ne ukvarjamo, zato tudi nisem še prav nikjer ničesar gledala. Mogoče bomo zdaj v Pragi malo pošnofali, kaj imajo in za koliko evrčkov....drugače pa čakam pravzaprav na spisek potrebščin, potem pa se bomo zadevam malce bolj posvetili. Spisek naj bi dobili junija.

Valla, mimogrede, kako narediš, da drugi ne vidijo tvojih prijateljev (na FB)?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3844
14.4.2011 16:28:20   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Hi, hi, Teta beta, danes si pa aktivna!user posted image user posted image

Not spravljam. user posted image

Ne, resno, doma sem, pa se mi nič kaj posebnega ne da. Zdajle imata pa še otroka zunaj obisk sosede in imam mir user posted image . Saj zdaj me spet nekaj časa ne bo - jutri me cel dan ni doma, čez vikend ponavadi ni nič, v ponedeljek me spet ni doma, v torek mogoče. itd.

Veš, mi imamo pa že nekaj malega potrebščin. Flumastre, jollyke, radirke, vodenke, paleto, čopiče, nalivnik, nekaj zvezkov... te reči je Daša dobila od povsod, miklavž, pa božiček, dedek mraz tu in tam. in je za te stvari sama rekla, to bom imela pa za v šolo in sem ji res shranila posebej. Ker resnično že imata itak ogormno flumastrov, barvic in ostalega v redni uporabi in je res bz, da bi še to odpirali.

Neposredna povezava do sporočila: 3845
14.4.2011 16:41:13   
Nika v službi
Dobro ste to naredili, mi pa vse "uničimo".user posted image No, je pa res, da se tile flumastri izredno hitro posušijo oz. izrabijo. Ni kaj, nizka cena, nizka kvaliteta.

Jaz tudi delam vse mogoče - sem še v službi, pa čakam, da naši končajo tehnični del diskusije, da naredimo zaključek. Gostimo namreč obiske partnerjev iz Nemčije. Ob 18:30 letijo nazaj in upam, da se zadeva res čimprej prevesi v zaključno fazo. Imam namreč popoldan še cel kup obveznosti - Tomaža do zobarja, jaz z Niko v knjižnico, pa Edo pripelje Just.user posted image

Nič, grem zdaj pospravit po mizi. Mejte se!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3846
14.4.2011 17:17:49   
tažana
a kdo rabi norice! prodam ugodno!

Neposredna povezava do sporočila: 3847
14.4.2011 20:10:31   
tažana
teta beta:
Jest mam 16,92,94,96,99,135,185

lahko pošljem user posted image . moram pa še pogledat kere pri nas manjkajo.

Evo, Katarini manjkajo še: 18,30,38,43,97,115,137,145
Ti na ZS pošljem naslov, ti ga pa tudi meni daj pa pošljem. user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 14.4.2011 20:16:48 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
15.4.2011 16:01:10   
pety78
Teta beta, mi smo šli v popolnoma lastni režiji. Nič v zvezi s promocijo.
A vi ste pa dobili apartma? user posted image No, le glej, da boste šli. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.4.2011 7:46:31   
nikolet
jutro

da se malo javimuser posted image

smo včeraj dobili datum za sistemacki za vpis ... ga mamo 21.4.user posted image

otroc končno zdravi... upam da tako tudi ostane... noric N. še ni imela T. jih je pa prebolel predlani.. tak da sam še čakamo to pol smo pa na kojnu.... je blo teh tri mesece kar kruto k smo mel oba bolna najprej en pol tadrug pa spet prvi in pol drugi.... no zdej je pa končno mir ....

sonček bomo šli vn... sam da poštar pride in prinese en paket, k ni nobenga doma....

uživajte
papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?