ivanamdb
|
vecerko punce! kaj ma novega? jst utrujena, danes sm kao neki mal po stanovanju pospravla, zdaj imam svojo lestvico stale: 1 f ukushima 2 jungle 3 beirut 4 navadna stala 5 decentno od 2 je zdaj prislo na 4-5, ampak...kaj ko bo jutr spet 1.... men je mal dost vsega ta teden, tako da sem klicala varusko za jutr....ce ne mojem sem rekla da me bo naslednjic vidu na "chi l''ha visto", to je en italijanski program, kao "kdo ga je vidu"... ko osebe katere brez sledi izginejo potem sorodniki preko tega programa iscejo ce jih je kdo vidu...tko da sem mu rekla, ce si ne uzameva cajt za naju bos naslednjic vidu mojo sliko na tem programu.... potem me pa vprasa - a kam bova sli....a mislim ....jst sm organizirala varusko, ti si neki smisli, ce ne, jst lahko vzamem sama avto pa grem na kaksen parking par urc spat ledenka - bide (mi smo vodo na bidejo zasraufali ker ce ne bi bila poplava, samo bi tamo visila..... majana - a kaj, tvoj ima pljucnico!?!?!?! sh@t zoja - a si ti vprasala kako dat spat brez kricanja in v 5 minut - jst vec al manj zdaj imam tehniko - po vrtcu se samo z njo ukvarjam in toooooolk je utrujena, potem vecerja tam okrog 6.30...to traja najmanj do 7, potem kada, mal se stusira, igra, jo lepo namazem, mal masaze, potem ena flaska mlekeca+piskotka, medtem mal soft glasbe in kaksna knjigica, potem zobke skrtacimo v wc-ju in potem direkt v sobo, vse pliskote vrze v svojo postlo, ji dam en lupcek mal se cartamo, in jo dam notr (hb je se v majhni postli), pustim odprta vrata, in grem vn, recem "mami je tu ce me rabis" in zacnem eno pesmico za lahko noc, grem v sobo do, neki kao delam, pospravljam, tako da slisi da sem blizu...ja neki zna mal tulit, ponavad samo recem "mami je tu" in pojem, cez ene 5 min se nic vec ne slisi.... ampak moram rect da je ful utrujena ker cel popoldan hodimo, se igramo, tko da sama pade v postlo. ob 8 - 8.30 ze spi...lazje je ce ni mojega, ce sve same, ker potem ko je moj tuki vedno bi se samo igrala (beri=manj je discipline) prej sm vidla da imam ben&jerrya v zamrzovalniku pa cokoladne napolitanke od krasa v hladilnku....ok grem oropat hladilnik hihihihihih
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 14.4.2011 20:51:27 >
|