|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
6.4.2011 19:15:22   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

super, moja mama je tudi bila enkrat z mano na UZ, so ji kar solze šle user posted image  
tudi jaz sem ob UZ nečakinje požirala velik cmok, še posebaj ko sem prvič slišala tisti famozni srčni utrip...upam, da bom to 1x doživela tudi tako, da bom sama ležala na miziuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
6.4.2011 19:23:47   
ledenka
bibek, boš boš... user posted image  kako kaj odnosi s tvojim, je že kaj bolj naklonjen naslednjim postopkom?

aquica, mene niti ne meče... mam preveč dela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
6.4.2011 20:06:38   
~Biba~
ah vidite...tak ozelo sem bila vesela, vseh vaših dobrih besed...da sem se vam pozabila zahvalit..le kaj bi jaz brez vaših besed v tolažbo, ko možek "zgubi komunikacijski signal"user posted image ..

jah trenutno še nič kaj bolje....morava v vsem tem neredu raazočaranj in upanj o otroku...najti naju...potem bova, upam, tudi našla čas za nadaljne postopke.

jah vse je za nekaj dobro....če smo že pri dobrem...bi zdaj eno čokoladouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
7.4.2011 9:46:52   
ledenka
jutro, borkice!

user posted image

a bi katera kavo, čaj ipd?

aquica, ti želim čudovit pogled na tvojega otročička! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
7.4.2011 22:55:23   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro, borkice!

user posted image

a bi katera kavo, čaj ipd?

Njep, hvala. Naj se raje samo sleče, da ne bom prezahtevna!

aquica, ti želim čudovit pogled na tvojega otročička! user posted image

Čakamo na poročilo!

BTW - da še tu razglasim, da sem včeraj postala spet tetka - dvakrat, lepo vas prosim user posted image user posted image user posted image . Sta sestri to obe porihtali na en dan. Imata mala dva le eno uro razlike. user posted image
Zato vam danes častim nekaj sladkega: user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
8.4.2011 10:14:08   
ledenka
jutro user posted image  

user posted image

bi katera šla še mal poležat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
8.4.2011 14:48:32   
Serendipity
ajsi - ta tip je pa aaaajs, aaaajs, aaaaaaaaaaaaajsssss user posted image ! Mmmm, jutranje cartanje v dvoje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.4.2011 9:03:29   
~Biba~
jutro...user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.4.2011 10:21:33   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

Cheers right back at you. Se glih zalivam s kafejem, je bil včeraj busy busy dan, šla spat ob treh (pa me čaka še en kup dela za narest), naša mala miss je imela cartanoč (beri: spala pri in na mami. Posledica: miška spi, mama ne spi nič.), vstala ob sedmih polna energije, jaz pa kot cunja. user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.4.2011 18:51:39   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Cheers right back at you. Se glih zalivam s kafejem, je bil včeraj busy busy dan, šla spat ob treh (pa me čaka še en kup dela za narest), naša mala miss je imela cartanoč (beri: spala pri in na mami. Posledica: miška spi, mama ne spi nič.), vstala ob sedmih polna energije, jaz pa kot cunja. user posted image

ojoj..ti ne privoščim neprespanih noči...upam, da si dala miško k ateju, ti pa si se malo odpočila..al pa da te je vsaj sonce napolnilo s potrebno energijo...hb da je vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.4.2011 23:35:31   
Serendipity

ojoj..ti ne privoščim neprespanih noči...upam, da si dala miško k ateju, ti pa si se malo odpočila..al pa da te je vsaj sonce napolnilo s potrebno energijo...hb da je vikend.

Hihi, saj sem se malo zalila s kaficu in dobila zagon, zdaj pa spet polna energije veselo delam. Jutri je nedelja in bo dan rezerviran le za moja dva sunčeka user posted image Ati je bil pa v službi dopoldan. Ponoči pa ati ne vala, je samo mama prava. Hm, ne vem kak to, pa je ati bolj mehka in udobna postelja (zaenkrat user posted image ).

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
10.4.2011 7:24:41   
Klarilu
jutro bejbe!
vidim da sonček pozitivno vplivauser posted image lepo touser posted image

pridne bodite pa rada vas mam!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.4.2011 5:06:45   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

kuki, a ni bla tole dons mal zgodnja ura??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ob 4:oo sm ze pokonc user posted image  k morm vse po stnvanju porihtat, pa sebe spedenat, pa na siht user posted image user posted image

aqui fotke cakam user posted image user posted image user posted image

babe moje, user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.4.2011 8:51:21   
~Biba~
11.4.2011 5:06:45

Nova sporočila
viČipU
in potem se jaz sama sebi smilim, ko mi budilka ob 6 zvoniuser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.4.2011 10:41:53   
aqua77
user posted image Ojla!!! user posted image

Evo mene na raport, smo bili v mojih domačih krajih 4 dni na mini dopustu!!! Užival ko pr norcih, mami je kuhala in nas pedenala. Šli smo na UZ, dobili CD. Mali je cel korenjak, ima že 900g. Živahen ko pr norcih, ga G ni mogla zmerit, smo moral najprej posnetek naredit, pa na posnetku izvajat meritve, ker se je kobacal na vse strani. Je pa po protokolu, tako da šibamo proti cilju z nasmeškom... user posted image user posted image  Sem danes opazla da mam do konca še manj kot 100 dni, tako da smo se rešli famozne stotke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubčka in pozdravčka vsem, slikice pa pridejo popoldne v albumček... user posted image user posted image  Javim, ko zrihtam... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.4.2011 14:43:10   
~Biba~

akvica finišira..user posted image user posted image me vesli, da z user posted image vse štima...zdaj pa se le pusti razvajat, cartat, in uživaj...komaj čakam na slikce

izvolijo user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.4.2011 10:46:49   
ledenka
jutro user posted image  

namesto da bi delala, srfam po netu in iščem ideje za kuhinjo...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.4.2011 11:50:57   
aqua77

BTW - da še tu razglasim, da sem včeraj postala spet tetka - dvakrat, lepo vas prosim user posted image user posted image user posted image . Sta sestri to obe porihtali na en dan. Imata mala dva le eno uro razlike. user posted image
Zato vam danes častim nekaj sladkega: user posted image

Evo, kolk sem jaz čorava, da tako lepe novičke prej ne opazim!!! Draga Se* iskrene čestitke za "dabt trabl" tetko!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da bodo deca zdrava, in da bo čim več veselja pri vaši hiši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.4.2011 11:52:52   
aqua77
Bibek, havala za kofe!!! user posted image user posted image user posted image

Ajsi a ti pa ideje iščeš? Ja, sej en jih more, sej jih je že itak preveč ki delajo, tako da si ti kar privošči!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa en lep pozdravček...

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.4.2011 12:31:44   
ledenka
da še tule prilepim kuhinje...

http://www.nobilia.de/#/produkte/showroom/farbige_kuechen

všeč so mi tista desno spodaj na 1. strani, na 2. strani obe spodaj, in na zadnji strani. pogojno še na 3. strani desno spodaj.

po moje me bo pa itak kap, ko bom ugotovila, kolk to stane user posted image  moram it zmerit... pa dat predračune

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.4.2011 9:45:25   
~Biba~
jutro, dobro jutro

ajs ajs bejbi lepa izbira...a tudi draga...poskusi tak kak predračun poiskat pri kakemu mizarju...kolikor so mi povedala znanke, jih je prišlo ceneje.

H2Ouser posted image ...slikce so fenomenalneuser posted image

Se* pa ne sfolga...tolko nove dece okrog po žlahti, da ma dan premalo ur za vse obiskeuser posted image

Vičipu pa išče kak bi dan mel 35 ur..in od teh 35 bi ona spala samo 4user posted image

klarči študira poletno obutevuser posted image

živa je v gužvi s cartanjem

mikla, upam da si okuser posted image

žnnjgd, odfjeri, dfsjkerwo, jkfdsiuser posted image in  in ostale lep sončen dan vsemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.4.2011 14:56:39   
~Biba~
 user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.4.2011 14:57:23   
~Biba~
 user posted image  user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.4.2011 16:24:02   
ledenka
sorry, danes je bilo pa noro... letim zdaj po M, da greva še mal na sončka user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.4.2011 12:05:22   
Klarilu
dan:D

Bibek kaj si me nasmejala s poletno obutvijouser posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......