Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 8:54:05
|
|
|
|
spelca82
|
Tečnobica, mala hvala za odgovore!
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 9:44:55
|
|
|
|
Nutry
|
jona klara si imela pred testom kakšne tipične nosečniške znake? Kar malo se bojim petka, ko bom delala test.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 11:26:59
|
|
|
|
tisa116
|
Nutry-le belino še naprej!!!!!!!To bo TO!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 12:34:02
|
|
|
|
andreja83
|
Evo jst že iz mb- ja, novice slabe, razočaranje je. Endometrij je 5, folikli so ampak mali, kaj je to dobr al slab znak??? Uz mam zdej v soboto in upam da zrastejo. Sicer je zdravnica rekla da ko bojo začeli rasti bo pravi živ žav, sam kdaj??? Kaj naj še probam, jajce jem ko zmešana učinka pa ni in ni?? Še kakšen drug predlog???
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 13:04:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Evo jst že iz mb- ja, novice slabe, razočaranje je. Endometrij je 5, folikli so ampak mali, kaj je to dobr al slab znak??? Uz mam zdej v soboto in upam da zrastejo. Sicer je zdravnica rekla da ko bojo začeli rasti bo pravi živ žav, sam kdaj??? Kaj naj še probam, jajce jem ko zmešana učinka pa ni in ni?? Še kakšen drug predlog??? kakšen pirček spij, pa bodo še bolj zrasli!
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 13:27:03
|
|
|
|
srečica17
|
Nutry držim pesti, da se pokaže plusek Andrja navijam da folikli zrastejo in da se endometrij odebeli...... Navijam za vse, ki začenjate ali ste že v postopku. Jaz imam v soboto prvi UZ. Ko sem dobila drugo injekcijo, me je vse pikalo okrog jajčnikov, včeraj zvečer sem bila nekoliko napihnjena, danes (četrta injekcij) pa nič.......tud špika me ne več Počutim se Ok......vse normalno Sem mislila, da me bo vsak dan bolj špikalo........JOJ upam, da rastejooooooooo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 15:21:47
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Evo jst že iz mb- ja, novice slabe, razočaranje je. Endometrij je 5, folikli so ampak mali, kaj je to dobr al slab znak??? Uz mam zdej v soboto in upam da zrastejo. Sicer je zdravnica rekla da ko bojo začeli rasti bo pravi živ žav, sam kdaj??? Kaj naj še probam, jajce jem ko zmešana učinka pa ni in ni?? Še kakšen drug predlog??? No pa sva nekje na istem! Endometrij imam jaz 6 in folikle 2x 10 in 2x 9 ter več manjših. Jaz imam pa v petek ponovni UZ in očitno bom tudi jaz morala še kako pivo spit, da zrastejo. To mi pa ne bo težko . Pa tak optimizem me je bil Upam, da bodo v petek kaj boljši rezultati.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 17:42:40
|
|
|
|
jona klara
|
nutry- nisem imela znakov, razen prsi, ampoak itak so znaki za + in minus lahko isti, tako, da prepusti se, naredi test ali počakaj, veliko sreče ti želim
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 21:53:17
|
|
|
|
andreja83
|
Zdravo mala06, pol maš ti boljše rezultate kot jst , tk da čestitke. Jst pa dans katasrofa, tak optimizem, pa da še vsega ni blo dojst, sem še v službi bleknila tk da groza. Poslovodja me kliče da morm podpisat pogodbo za podaljšanje, sicer sam za 2 mesca, jst ji pa povem da hodim v mb in da sm v postopku za ivf. Ona pa kao robot mi reče ja podpište, pa bom jst poklicala področnega kak za naprej?? Mislim haallo, sej res da si full želim ma kaj pa če v prvo ne rata, saj dans sm zgubla full optimizem!!! Upam res da v soboto rata kaj boljš naredit, za šiht pa mi bo čist vseen, čeprav sm si res full želela tukaj naprej delat, ampak zdej mi je definitivno družina prvo!!! Pa upam da mi ve ktera vsaj povedat, sem se odločla prav, al bi blo raj počakat da bi zvedla kak bi bil rezultat, pa pol povedat na šihto? Saj zdej sm tak prepozna za bilo kaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 7.4.2011 9:46:36
|
|
|
|
kimsy
|
punce eno vprašanje! Jst kličem na GKLJ, da se prijavim na postopek s zamrznjkenčki in se mi noben ne javi! Običajno je linija skoz zasedena in moreš bit zelo vztrajen, danes pa skoz zvoni v prazno. A ima katera še kako št? hvala
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 7.4.2011 10:04:49
|
|
|
|
Nutry
|
andreja83 jaz imam endometrij vedno max 6mm (ovulacija). Sem povprašala, kaj se da narediti, da se odebeli pa so rekli, da imajo nekatere ženske bolj tanek endometrij in da ga nimajo s čim odebelit. Želim ti, da se vse izteče tako kot se mora. Pri meni je že 13. dan belina, jutri delam test. Prav bojim se negativnega rezultata, saj se nič kaj nosečniško ne počutim. Lep sončen dan želim, Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 7.4.2011 11:35:56
|
|
|
|
Wannabemommy
|
hey lp tud od mene Upam da se vam lahk pridružim čeprav me 1. razgovor čaka šele 3.5., pa vendar upam da bo tako kot 1. ko sem čakala pa je potem le ratalo. morm papriznat da sem že malo pozabla kak to vse poteka, kr pri 1. postopku sem prekinla kr je prišlo do zanositve po naravni poti, zdaj pa če ktera kaj več ve info dobrodošel. Vsem ki že grejete svoje čimlepšo , tiste ki pa še čakate pa da vse čimprej zagledate in postanete srečke . Meni je bla nekaj najlepšega in sedaj cartam svojega skoraj 12 mesečnega
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 7.4.2011 13:16:38
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Zdravo mala06, pol maš ti boljše rezultate kot jst , tk da čestitke. Jst pa dans katasrofa, tak optimizem, pa da še vsega ni blo dojst, sem še v službi bleknila tk da groza. Poslovodja me kliče da morm podpisat pogodbo za podaljšanje, sicer sam za 2 mesca, jst ji pa povem da hodim v mb in da sm v postopku za ivf. Ona pa kao robot mi reče ja podpište, pa bom jst poklicala področnega kak za naprej?? Mislim haallo, sej res da si full želim ma kaj pa če v prvo ne rata, saj dans sm zgubla full optimizem!!! Upam res da v soboto rata kaj boljš naredit, za šiht pa mi bo čist vseen, čeprav sm si res full želela tukaj naprej delat, ampak zdej mi je definitivno družina prvo!!! Pa upam da mi ve ktera vsaj povedat, sem se odločla prav, al bi blo raj počakat da bi zvedla kak bi bil rezultat, pa pol povedat na šihto? Saj zdej sm tak prepozna za bilo kaj Jah zdaj si res že povedala, tak da je kar je. Jaz sem mojmu šefu tud povedla, za ka se gre in je reku, da nobene panike, da naj si vzamem čas zase. Odvisno je od šefov. Vse se bo lepo izteklo nič bat. Tud na UZ v soboto boš imela dobre rezultate tak, ko jaz jutri. Sem še kar optimist Lep dan vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 7.4.2011 19:34:48
|
|
|
|
mish
|
Nutry - držim pesti za jutri !!! Čeprav, ne zanašaj se preveč na rezultat testa, počakaj na krvnega. Meni je CB pokazal lep + pa vseeno ni nič iz nosečnosti.... To da nimaš nobenih znakov je mogoče zelo pozitivno, tko da optimistično naprej. Lp
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 7.4.2011 21:58:43
|
|
|
|
andreja83
|
Mala hvala za vzpodbudo , upam ja da se mi spremeni v soboto in da folikli zrastejo, endometrij pa še odebeli . Glede službe je pa tak, dans sm zvedla da mi bojo podaljšali še za 2 meseca, tak ko je blo predvideno potem bojo pa vidli kak naprej. To sm danes zvedla, sam men je zdej tak najbolj važno da postanem srečna , in da se izpolni dolgoletna želja po .. Držim pesti za tebe jutri in ti pošiljam za srečo jutri!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 7:52:33
|
|
|
|
tecnobica
|
Nutry, kaj zdaj?? Si delala testek?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 7:58:54
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Vmesni rezultat Danes zjutraj sem delala test CB. Pokazal je + moje veselje bo zadržano vse do ponedeljkovega krvnega testa. Resnično pa upam, da bo ostal z menoj vse do decembra. Hvala vsem za spodbudne besede in Lep dan in vikend želim, Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 8:10:44
|
|
|
|
srečica17
|
Nutry.....čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 8:45:51
|
|
|
|
tisa116
|
Nutry čestitke!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 8:56:16
|
|
|
|
*zabica*
|
čestitam Nutry...Srečno do konca !!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 9:29:44
|
|
|
|
andreja83
|
Iskrene čestitke nutry , si mi dala nov zagon za optimizem!!! Evo jst pa jutri spet na uz, in da vidim kak bo rezultat
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 9:37:41
|
|
|
|
tecnobica
|
Wiiiiiiiiiiiiiii, jeeeeeeeeeeeeeeee Nutry.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?