|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
4.4.2011 17:27:34   
mala06
Živijo punce!
Pri men danes pade četrta špika gonala f in mal me že pika v jajčnikih. Upam, da je to dober znak, sicer bom pa tako v sredo izvedla, ko imam UZ. user posted image

Nutry držim pesti, da ostane belina naslednjih user posted image in seveda tudi za vse ostale user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.4.2011 20:24:47   
športnica
nutry, držim pesti da je to to user posted image user posted image user posted image vem kako vama je treutno. trepetaš, se sprašuješ, ne moreš odmislit inti za minutko ... oh joj user posted image user posted image user posted image sej bo. pa srečno do konca

aquič, skuštrana suzi user posted image joj lepo slišat še katero ki ste mi delale družbico v prejšnjih postopkih. matr. jst sm že pr tretjem. kdo bi si mislu k sva šla prvič v to user posted image user posted image user posted image

ostale babnce, vse lepo. sej bo. jst pravm da bo. eno sezono bo kr vozičkov zmanjkal, tko se bodo prjemal k pr norcih :) bodo modle trgovine v večjo nabavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.4.2011 22:29:07   
andreja83
Nutry tud jst držim pesti

da je to to user posted image user posted image user posted image

in eno, ma kaj eno, cel koš ti pošiljam user posted image user posted image user posted image da bi bil plusek  user posted image user posted image user posted image user posted image , pa obvezno ne pozabi javit

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.4.2011 6:48:31   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116

Pozdravljena dekleta

Jaz čakam na papirje za svoj prvi postopek...,povedali so mi samo da naj bi imela pri svojih ne več rosnih letih dolg postopek, ki naj bi se začel konec aprila....
Po pravici niti ne vem še kaj to pomeni... se pa učim od vas.Srečno vsem

Moja leta so še manj rosna kot tvoja.....pa imam kratek postopek.......Tud jaz sem prvič v postopku.....tko da ne vemkako gre to, sam pomoje postopek nima z leti kej dost???? Ali pač???
Dons sem dobila 3. špiko, že včer po drugi sem čutila špikanje v jajčnikih. A je to ok????

Nutry držim pesti, da ostane belina še kr neki časauser posted image !!!!!
Tudi vsem ostlim srečno!!!!

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.4.2011 8:30:09   
Nutry
Pozdravljene!
Punce hvala za vse pozitivne misli, pesti in user posted image
Včeraj čez dan sem se nekam čudno počutila, vendar bi težko rekla, da so bili občutki, ki napovedujejo tečko.
Danes 11. dan je še vedno belina, nosečniških znakov pa nobenih. Joj kje je petek, da naredim CB.

Lep dan vam želim,

Nutry

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.4.2011 8:37:52   
srečica17
Nutry vsak dan si bližje.......naj  ti hitro mine do petka in naj se prikaže en velik +

Srečno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.4.2011 9:15:23   
tisa116
Nimam pojma na podlagi česa se G odloča za dolg ai kratek postopek....Sm čist na hitro padla v ta sistem in sedaj čakamuser posted image , da grem o injekcije.Naj bi začela tam okoli prvomajskih praznikov.Bova imela vsaj mir na vikendu, da me bodo najini kužki lažje prenašali, če me bodo hormoni sekali....user posted image Bogi moj dragi.....ha ha

Neposredna povezava do sporočila: 407
5.4.2011 9:27:45   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116

Nimam pojma na podlagi česa se G odloča za dolg ai kratek postopek....Sm čist na hitro padla v ta sistem in sedaj čakamuser posted image , da grem o injekcije.Naj bi začela tam okoli prvomajskih praznikov.Bova imela vsaj mir na vikendu, da me bodo najini kužki lažje prenašali, če me bodo hormoni sekali....user posted image Bogi moj dragi.....ha ha

Čakaš M da greš po injekcije????? Kdaj nej bi se potem začela špikat???
Ker pri dolgem postopku se začneš baje 22.dan ciklusa, pri kratkem pa 2. dan M.

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.4.2011 9:56:30   
tisa116
ja.Sm šele mesec dni po nodstranitvi septuma maternice,papirji na konziliju, so mi pa rekli naj se pridem pokazat takoj ko dobimuser posted image , da mi bodo vse razložili in da potem se začnem špikati 22 dan.Med tem časom naj bi bili pa papirji tudi že urejeni......da ne zgubljamo časauser posted image ,ki ga ni prav na pretek.....Tako da računam tam na 30.4 ali kakšn dan prej, da bi se začelo...

Neposredna povezava do sporočila: 409
5.4.2011 10:00:20   
golobica82
hej...

a mi lahko katera pomaga, a je normalno, da me 3. dan po ET ščipa v jajčnikih kot pred menstro? mao me je strah in ne vem lai naj pijem kak magnezol ali kaj

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.4.2011 10:56:38   
*zabica*
Pozdravljene!

Tudi sama čakam papirje iz konzilija, da potem lahko štartam z IVF postopkom. Zdravnica mi je določila dolg protokol, menda zaradi mojih let (36). Tudi meni ni čisto jasno, na osnovi česa se gin. odločajo za vrsto protokola.Kolegica, ki je še strareša od mene je namreč dobila kratki protokol....
Glede na to, da sta za nama  2 neuspešna IUI postopka, bova z IVF še malo počakala, vsaj tja do jeseni oz. do drugega leta. Obeta se mi namreč služba (trenutno sem brezposelna), zato bo treba z postopki še malo počakati.
Nutry, držim pesti  za belino user posted image

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.4.2011 12:04:32   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: golobica82

hej...

a mi lahko katera pomaga, a je normalno, da me 3. dan po ET ščipa v jajčnikih kot pred menstro? mao me je strah in ne vem lai naj pijem kak magnezol ali kaj

Mene je ščipalo zaradi hormonskih špik in nisem nič pila zaradi tega. Konec koncev so se jajčniki morali konkretno povečat zaradi večjega števila foliklov in njihove velikosti.

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.4.2011 14:50:09   
spelca82
Zdravo,
js bi mela pa eno vpršanje, pa nisem našla odgovora, zato kar tule prašam.

Zdej čakava pošto s konzilija, potem pa IVF. Sva pa na GK LJ. Sicer sva tudi trenutno iz Ljubljane, samo je moj iz okolice Kopra, pa si želi, da bi se user posted image  rodilo na obali. Pač, tak je. user posted image
Zanima me, kako v primeru IVF in pozitivnega testa potem poteka naprej. Je treba še v Lj hodit? Al pač nosečnost normalno spremlja ginekolog, kjerkoli ga pač imaš. Midva sva skor vsak vikend na obali, službe imava še v Lj, verjetno pa se bova tudi selila na obalo.

Hvala za odgovor, čeprav je vprašanje morda user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.4.2011 14:57:05   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: spelca82

Zdravo,
js bi mela pa eno vpršanje, pa nisem našla odgovora, zato kar tule prašam.

Zdej čakava pošto s konzilija, potem pa IVF. Sva pa na GK LJ. Sicer sva tudi trenutno iz Ljubljane, samo je moj iz okolice Kopra, pa si želi, da bi se user posted image  rodilo na obali. Pač, tak je. user posted image
Zanima me, kako v primeru IVF in pozitivnega testa potem poteka naprej. Je treba še v Lj hodit? Al pač nosečnost normalno spremlja ginekolog, kjerkoli ga pač imaš. Midva sva skor vsak vikend na obali, službe imava še v Lj, verjetno pa se bova tudi selila na obalo.

Hvala za odgovor, čeprav je vprašanje morda user posted image

Živijo spelca82!
Mislim da imaš prvi uz še v LJ nato, pa normalno pri svojem ginekologu. Tako je vsaj v MB mislim pa, da je v LJ isto.
Srečno v postopku!

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.4.2011 16:03:57   
tecnobica
Spelca, kakor jaz vem, imaš na začetku UZ v LJ, ampak samo da vidijo, če je plod v maternici. Pol prvi taprav UZ in vse ostalo pa pri tvojem G. Rodiš lahko pa kjerkoli želiš.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.4.2011 18:18:47   
srečica17
Žabica in tisa......res ne vem na osnovi česa se odločajo za kratek ali dolg protokol......user posted image
Pri meni se o dolgem sploh nismo nič menili, je pa res da imam redno M na 28 dni, tud folikel v velikosti 17,5 mm je G videl 12.dan.....
Jaz sem vedno mislila, da je to odvisno od diagnoze......
Drugače vas pa vodim......še  malo pa bom 43. Moja prva in zadnja šansa, ki mi jo časti zavarovalnicauser posted image .

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.4.2011 18:38:37   
*zabica*
Srečica, potem naj bo pa ta postopek uspešen user posted image
Mislim, da je odvisno tudi od ginekologa, kakšen postopek ti predpiše. A hodiš slučajno k dr. D.na GK ljubljana?

Neposredna povezava do sporočila: 417
5.4.2011 18:51:46   
srečica17
Ne. k dr. Rešu.
Ja, upanje umre zadnje, pravijo. In res upam, da bo uspešen!!!!!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.4.2011 19:04:52   
tisa116
Ne naj BO ampak BO uspešen!!!
Držim pesti...jest pa praktično iz foha, pa se zdaj počutim ko sem na tem kot totalen laik.
in tudi sem!!!Mogoče res,jaz nisem nikoli imela rednega ciklusa in se policistične jajčnike imam...morda je to to...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 419
5.4.2011 19:13:38   
srečica17
Hvala za pestke tisa.......tudi jaz jih držim zate in za vse borke tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.4.2011 19:47:15   
*zabica*
Jaz imam  redne menstruacije, hormonske preiskave ok, skratka z mojimi rodili je vse v najlepšem redu, problem je sluznica MV  ki je poškodovano zaradi LETZZ operacije.....
Ma kakorkoli že, vsem nam želim, da bodo postopki uspešni, pa naj bo dolg ali pa kratek protokol, važno je, da na koncu vse zagledamo user posted image user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 421
5.4.2011 19:59:20   
tisa116
Tudi to je možno....Sm imela letz 2009..Hvala

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.4.2011 21:41:37   
Aleda
Živijo,
jaz tudi čakam na moj 2. IVF in sicer naj bi začela maja, če bo menstra tako kot je treba, trenutno mi zamuja.
Glede dolgih in kratkih postopkov: jaz sem prašala dr. pa je reku, da mam dolgega zato, da lažje spremljajo vse skupi in da ga lahko tudi mal uravnavajo, kakšen dan več ali manj.
To pa zato ker imava ICSI in če bi imela punkcijo čez vikend je s tem postopkom več dela, v laboratoriju pa verjetno dela sam ena čez vikend.

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.4.2011 8:16:08   
Nutry
Pozdravljene punce!

A se katera spozna na sanje? Sanjala sem, da sem dobila tečko, jao kake sanje.
Danes je 12 dan od ET in še vedno belina.  Nimam pa niti enega nosečniškega znaka, to me skrbi. V petek delam test. Ali je digitalni CB bolj občutljiv od navadnega CB?

*zabica* Jaz s postopkom ne bi tako dolgo čakala (drugo leto). Čas hitro beži in niti ni rečeno, da bo prvi postopek uspešen. Seveda ti želim + samo kaj, ko je tako veliko odvisno tudi od narave.

Lp Nutry

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.4.2011 8:45:37   
jona klara
nutry- sorry, ker vdiram na vašo temo, sem lanska ivf jevka, sedaj že imamo 4 mesece starega fantka, delala, sem test leto dni nazaj na 12 dan po et in bil plusek, lahko poskusiš.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?