Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 12:31:17
|
|
|
|
golobica82
|
bravo nutry!!!!! povej mi, kako se počutiš, a prsa te kaj bolijo, kaj pa trebuh maš kaj napihnjen? Jaz mam test 11.4., p amislim, da se mi bo glih zmešalo do ponedeljka od tega čakanja
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 13:06:41
|
|
|
|
Nutry
|
Punce hvala za čestitke. golobica82 Nimam nobenih znakov. Prsa me ne bolijo in tudi trebuh je tam kjer mora biti. Včeraj sem imela malo čuden občutek v maternici, pa občutka nisem znala definirat, podobno kot se najavlja pri tečki. Malo se bojim krvnega testa v ponedeljek, da ne bi bil betaHCG prenizek. Žal imam že dve slabi izkušnji. Tako, da tudi jaz stalno mislim na telo in kje me bo kaj špiknilo, da bi še tako lahko potrdila nosečnost :) Upam, da v ponedeljek ugledaš +, Srečno in
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 13:14:34
|
|
|
|
golobica82
|
hej... Ne se bat krvnega, če je vse belo, bo vse ok!!! No si mi dala še upanje, da bi bilo kaj. Za sabo imam že 2 neuspešna postopka in si bolj kot vse želim zagledat +, decembra pa otročička! Jaz sem 5. dan po Et imela takčuden dan, malo me je napihnilo, pa slabo delalo, samo pol pa nič več, me pa skozi špika, kot, da bo pritekla
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 15:04:55
|
|
|
|
mala06
|
Nutry za plusek in mislim, da bo tudi v ponedeljek vse ok. Jaz sem imela danes uz in folikli so čisto majčkeno zrasli, največji so 11 in več od 8 naprej. Dobila sem injekcijo cetrotide in imam fulll plavo tam, kjer me je sestra piknila. Naslednji uz imam v ponedeljek in upam, da bo punkcija čim prej. Ima katera idejo, kaj še naredit, poleg jajčk in piva, da bodo folikli zrasli? Lep dan vam želim!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 8.4.2011 20:35:13
|
|
|
|
curkica
|
Še jaz nekej malega tukej napišem. Sem tudi v postopku, 2 IVF pingvinček . Včeraj sem bila na UZ, endometrij super raste, je rekla dr. da izgleda super. Jemljem estrofem in z danajšnjim dnem utrogestan, danes teden, torej 15ega pa naj bi imela ET. Seveda če bo vse potekalo, kot je treba. Zanima me, tiste ki ste že bile v tem postopku, ste bile tudi po tem ET v bolniški? Sem pozabila včerej vprašat. Aja, hodim pa v Mb. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 9.4.2011 8:41:02
|
|
|
|
srečica17
|
Danes sem imela prvi UZ......8 dan ciklusa... 7 dni jemanja Puregona.......in sem zvedla da imam že v ponedeljek punkcijo, sem tako dobro odreagirala. Dr. ni povedal natačno koliko foliklov imam, jih je pa štel 1,2,3,4,5 uuuu kok so že veliki.......bo kr punkcija . Je pa na začetku pregleda omenil, da endometrij ni še tok odebeljen......upam, da se bo še kej odebeljil. Prejšnji mesec sem ga imela 12. dan ciklusa samo 6 mm. Vsem srečno, držim pesti da nam rata!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 9.4.2011 9:56:25
|
|
|
|
keti
|
Drage moje! Danes sem po dolgem času malo pogledala na naš forum! Jaz žal do krvnega testa nisem prišla, ker sem dobila tečko na 9. dan. V tem postopku sem bila resnično pozitivno naravnana in sigurna da bo uspelo, pa žal ni. Sedaj pa sva se z mojim odločila za pavzo...dejansko ne vem, če se sploh še odločim za nadaljnji postopek, ker po vsakem neuspešnem postopku, ko padem na realna tla je vsakič znova zelo težko... Vsem borkam želim, da bi uspelo, vsem, ki vam je uspelo pa resnično čestitam! Sedaj pa sonček vabi...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 9.4.2011 20:36:35
|
|
|
|
tecnobica
|
Dajte mi povedat, kako se da pravilno injekcijo? Mogoče sem si narobe zapomnila, ampak, jaz imam od 6ih špik 3 črnjavke.. A ko narediš gubico, jo pol držiš še, ko stiskaš, al spustiš? Danes sem si prvič dala v stegno in ful bolj boli. Jutri spet dam v špeh v trebuhu, je dosti bilje. Bom že najdla plac. Saj je velik.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 9.4.2011 20:41:41
|
|
|
|
tecnobica
|
Aja, še neki. A katero po elevitu želodec boli? driska? Jaz opažam, da kadar se lotim jest Elevit, da me pol začne šravfat po trebuhu, driskat, danes me želodec boli. Dokler sem jedla Centramed mamii je blo pa ok.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 9.4.2011 21:03:32
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz si nič gubice ne naredim......kr direkt u trebuh pod kotom 45 stopinj......je pa res da nisem suhica. Niti po Elevitu, niti po Centramed mami ne opažam nobenih sprememb.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 9.4.2011 21:20:57
|
|
|
|
tecnobica
|
Saj jaz tudi nisem suhica. Aha, torej brez gubice in pol nič črno?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 7:33:35
|
|
|
|
srečica17
|
Ne, jaz nimam nič črno. Včeraj je že padla STOPKA zadaj ( v ritnico).....pa tud nič črno. Jutri pa punkcija.......
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 8:37:38
|
|
|
|
športnica
|
ma kako lepa novica NUTRY bravo. lepe lepe čestitke. držim pesti za ponedeljek da vama potrdijo srečo. uživaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 8:40:20
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Ne, jaz nimam nič črno. Včeraj je že padla STOPKA zadaj ( v ritnico).....pa tud nič črno. Jutri pa punkcija....... srečica, je to zate prvi postopek? držim pesti da bo čimveč celic in seveda kvalitetnih. javi kako bo šlo. si v LJ ali MB? ej punce, kje je kej seznam, nič nevem kaj se kej dogaja? kr izgubil se je. je katera tu ki ga zna obdelat in spet prilepit sem?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 8:50:21
|
|
|
|
srečica17
|
Sem pri dr. Rešu, prvi postopek......se bo še odločil ali bo IVF ali pa ISCI.....al bo pa mal kombiniral:-)))) Glede na mojo starost (še 2 meseca in bom 43)......je to tudi moj zadnji postopek, zato resnično upam, da bo uspel
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 9:15:12
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nutry Punce hvala za čestitke. golobica82 Nimam nobenih znakov. Prsa me ne bolijo in tudi trebuh je tam kjer mora biti. Včeraj sem imela malo čuden občutek v maternici, pa občutka nisem znala definirat, podobno kot se najavlja pri tečki. Malo se bojim krvnega testa v ponedeljek, da ne bi bil betaHCG prenizek. Žal imam že dve slabi izkušnji. Tako, da tudi jaz stalno mislim na telo in kje me bo kaj špiknilo, da bi še tako lahko potrdila nosečnost :) Upam, da v ponedeljek ugledaš +, Srečno in Čestitke Nutry še od mene! Kar navadi se na čuden občutek v maternici, saj je to raztegovanje maternice oz. krči. Pij magnezij.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 10:57:51
|
|
|
|
Cameleon
|
Hej punce, ali je katera imela težave z izcedki pri jemanju KT pred postopkom? Pojedla sem že 12to tabletko pa imam še zmeraj rjave izcedke Ali je to normalno ali raje pokličem v ambulanto in vprašam? Nutry iskrene čestitke
< Sporočilo je popravil Cameleon -- 10.4.2011 10:58:43 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 19:22:21
|
|
|
|
športnica
|
cameleon jaz sem imela prva dva postopka ves čas izcedke in baje je to normalo, ko sem vprašala zdravnika. sedaj v tretjem postopku pa nisem imela nič. brez skrbi. srečica, potem pa mora da rata, če je zadnji resnično upam da vam rata. že imata kakšnega otročka, kako to da sta šla šele sedaj po zdravniško pomoč?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 19:41:55
|
|
|
|
srečica17
|
Imam sina starega 11 let iz prejšnjega zakona. Lani sem z novim partnerjem zanosila in imela SS v 10 tednu. Potem nisem mogla več zanosit, moja G je predlagala dr. Reša. 17.marca sva bila na prvem obisku pri njem, jutri imam že punkcijo Vse se odvija zelo hitro, upam da rata!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: športnica cameleon jaz sem imela prva dva postopka ves čas izcedke in baje je to normalo, ko sem vprašala zdravnika. sedaj v tretjem postopku pa nisem imela nič. brez skrbi. srečica, potem pa mora da rata, če je zadnji resnično upam da vam rata. že imata kakšnega otročka, kako to da sta šla šele sedaj po zdravniško pomoč?
< Sporočilo je popravil srečica17 -- 10.4.2011 19:46:23 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 10.4.2011 20:17:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravčke vsem. Danes je moj 7.dan po transferju dveh sončkov. Do včeraj sem imela rahlo povišano T, do 37,3.Danes mi je padla na normalno, 36,6. Mislite da je to slab znak? Drugače jemljem prometrium in estrofem in vem, da ne bom dobila,dokler ne preneham z jemanjem. Imam pa zelo povečane prsi,ki so zelo boleče, tudi bradavica na desni je zelo boleča..čez dan mi je občasno slabo in imam vrtoglavice. Vem pa, da so vse lahko stranski učinki od tablet. Danes so se pojavili rahli krči..anpak samo dvakrat čez dan..ravno toliko, da vem,da se nekaj dogaja. Upam res,da padec T ne pomeni nič slabega?? Veliko sreče vsem!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 8:09:44
|
|
|
|
Cameleon
|
športnica hvala za odgovor, pol ne bom niti klicala v ambulanto. Anonimen lepo grej, stiskam pesti za
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 9:01:40
|
|
|
|
srečica17
|
Evo, punkcija je za mano. Pridelala sem 6 celic, dr. je zelo zadovoljen, jaz pa tudi. V četrtek imam transfer! Zdej pa šibam v službo. Lep dan!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 12:57:01
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Hvala vam za čestitke, sporočam pa še rezultate betaHCG, ki je 279 upam, da bo zdržal vse do veselega decembra. Vsem ostalim, ki še vedno upate in čakate , da se čim prej prikaže tecnobica jaz sem si dajala injekcije tako, da sem si naredila gubo na trebuhu, jo ob ubodu držala, potem pa istočasno, ko sem vbrizgavala zdravilo počasi popuščala gubo. Sicer pa je bil tudi moj trebuh po toliko špikak tudi malo marogast . Jaz jemlem tifol ali pa centramed mami. Z Elevitom pa nima izkušenj. srečica 17 in srečno Lp Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 14:33:36
|
|
|
|
kimsy
|
Nutry -
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 16:27:55
|
|
|
|
mish
|
nutry - iskrene čestitke !!!! Prav vesela sem zate, čuvaj se in vse bo ok
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?