|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
8.4.2011 12:31:17   
golobica82
bravo nutry!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

povej mi, kako se počutiš, a prsa te kaj bolijo, kaj pa trebuh maš kaj napihnjen?    Jaz mam test 11.4., p amislim, da se mi bo glih zmešalo do ponedeljka od tega čakanja user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.4.2011 13:06:41   
Nutry
Punce hvala za čestitke. user posted image

golobica82 Nimam nobenih znakov. Prsa me ne bolijo in tudi trebuh je tam kjer mora biti. Včeraj sem imela malo čuden občutek v maternici, pa občutka nisem znala definirat, podobno kot se najavlja pri tečki.
Malo se bojim krvnega testa v ponedeljek, da ne bi bil betaHCG prenizek. Žal imam že dve slabi izkušnji.
Tako, da tudi jaz stalno mislim na telo in kje me bo kaj špiknilo, da bi še tako lahko potrdila nosečnost :)
Upam, da v ponedeljek ugledaš +, Srečno in user posted image

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 452
8.4.2011 13:14:34   
golobica82
hej...
Ne se bat krvnega, če je vse belo, bo vse ok!!!
No si mi dala še upanje, da bi bilo kaj. Za sabo imam že 2 neuspešna postopka in si bolj kot vse želim zagledat +, decembra pa otročička!   Jaz sem 5. dan po Et imela takčuden dan, malo me je napihnilo, pa slabo delalo, samo pol pa nič več, me  pa skozi špika, kot, da bo pritekla  user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.4.2011 15:04:55   
mala06
Nutry user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za plusek in mislim, da bo tudi v ponedeljek vse ok.

Jaz sem imela danes uz in folikli so čisto majčkeno zrasli, največji so 11 in več od 8 naprej. Dobila sem injekcijo cetrotide in imam fulll plavo tam, kjer me je sestra piknila. Naslednji uz imam v ponedeljek in upam, da bo punkcija čim prej. Ima katera idejo, kaj še naredit, poleg jajčk in piva, da bodo folikli zrasli?
Lep dan vam želim!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 454
8.4.2011 20:35:13   
curkica
Še jaz nekej malega tukej napišem. Sem tudi v postopku, 2 IVF pingvinček user posted image . Včeraj sem bila na UZ, endometrij super raste, je rekla dr. da izgleda super. Jemljem estrofem in z danajšnjim dnem utrogestan, danes teden, torej 15ega pa naj bi imela ET. Seveda če bo vse potekalo, kot je treba.

Zanima me, tiste ki ste že bile v tem postopku, ste bile tudi po tem ET v bolniški? Sem pozabila včerej vprašat. Aja, hodim pa v Mb. Hvala za odgovore.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.4.2011 8:41:02   
srečica17
Danes sem imela prvi UZ......8 dan ciklusa... 7 dni jemanja Puregona.......in sem zvedla da imam že v ponedeljek punkcijo, sem tako dobro odreagirala.  Dr. ni povedal natačno koliko foliklov imam, jih je pa štel 1,2,3,4,5 uuuu kok so že veliki.......bo kr punkcijauser posted image .
Je pa na začetku pregleda omenil, da endometrij ni  še tok odebeljen......upam, da se bo še kej odebeljil. Prejšnji mesec sem ga imela 12. dan ciklusa samo 6 mm.

Vsem srečno, držim pesti da nam rata!!!!!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.4.2011 9:56:25   
keti
Drage moje!

Danes sem po dolgem času malo pogledala na naš forum! Jaz žal do krvnega testa nisem prišla, ker sem dobila tečko na 9. dan. V tem postopku sem bila resnično pozitivno naravnana in sigurna da bo uspelo, pa žal ni. Sedaj pa sva se z mojim odločila za pavzo...dejansko ne vem, če se sploh še odločim za nadaljnji postopek, ker po vsakem neuspešnem postopku, ko padem na realna tla je vsakič znova zelo težko...
Vsem borkam želim, da bi uspelo, vsem, ki vam je uspelo pa resnično čestitam!
Sedaj pa sonček vabi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
9.4.2011 20:36:35   
tecnobica
Dajte mi povedat, kako se da pravilno injekcijo? Mogoče sem si narobe zapomnila, ampak, jaz imam od 6ih špik 3 črnjavke.. A ko narediš gubico, jo pol držiš še, ko stiskaš, al spustiš?

Danes sem si prvič dala v stegno in ful bolj boli. Jutri spet dam v špeh v trebuhu, je dosti bilje. Bom že najdla plac. Saj je velik. user posted image

(odgovor članu keti)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.4.2011 20:41:41   
tecnobica
Aja, še neki. A katero po elevitu želodec boli? driska?

Jaz opažam, da kadar se lotim jest Elevit, da me pol začne šravfat po trebuhu, driskat, danes me želodec boli. Dokler sem jedla Centramed mamii je blo pa ok.

Neposredna povezava do sporočila: 459
9.4.2011 21:03:32   
srečica17
Jaz si nič gubice ne naredim......kr direkt u trebuh pod kotom 45 stopinj......je pa res da nisem suhica.
Niti po Elevitu, niti po Centramed mami ne opažam nobenih sprememb.

Neposredna povezava do sporočila: 460
9.4.2011 21:20:57   
tecnobica
Saj jaz tudi nisem suhica.

Aha, torej brez gubice in pol nič črno?

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.4.2011 7:33:35   
srečica17
Ne, jaz nimam nič črno. Včeraj je že padla STOPKA  zadaj ( v ritnico).....pa tud nič črno. Jutri pa punkcija.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 462
10.4.2011 8:37:38   
športnica
ma kako lepa novica NUTRY bravo. user posted image user posted image user posted image lepe lepe čestitke. držim pesti za ponedeljek da vama potrdijo srečo. uživaj

Neposredna povezava do sporočila: 463
10.4.2011 8:40:20   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Ne, jaz nimam nič črno. Včeraj je že padla STOPKA  zadaj ( v ritnico).....pa tud nič črno. Jutri pa punkcija.......user posted image

srečica, je to zate prvi postopek? držim pesti da bo čimveč celic in seveda kvalitetnih. javi kako bo šlo. si v LJ ali MB?

ej punce, kje je kej seznam, nič nevem kaj se kej dogaja? kr izgubil se je. je katera tu ki ga zna obdelat in spet prilepit sem?

Neposredna povezava do sporočila: 464
10.4.2011 8:50:21   
srečica17
Sem pri dr. Rešu, prvi postopek......se bo še odločil ali bo IVF ali pa ISCI.....al bo pa mal kombiniral:-))))
Glede na mojo starost (še 2 meseca in bom 43)......je to tudi moj zadnji postopek, zato resnično upam, da bo uspeluser posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.4.2011 9:15:12   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Punce hvala za čestitke. user posted image

golobica82 Nimam nobenih znakov. Prsa me ne bolijo in tudi trebuh je tam kjer mora biti. Včeraj sem imela malo čuden občutek v maternici, pa občutka nisem znala definirat, podobno kot se najavlja pri tečki.
Malo se bojim krvnega testa v ponedeljek, da ne bi bil betaHCG prenizek. Žal imam že dve slabi izkušnji.
Tako, da tudi jaz stalno mislim na telo in kje me bo kaj špiknilo, da bi še tako lahko potrdila nosečnost :)
Upam, da v ponedeljek ugledaš +, Srečno in user posted image

Čestitke Nutry še od mene! Kar navadi se na čuden občutek v maternici, saj je to raztegovanje maternice oz. krči. Pij magnezij.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 466
10.4.2011 10:57:51   
Cameleon
Hej punce,

ali je katera imela težave z izcedki pri jemanju KT pred postopkom? Pojedla sem že 12to tabletko pa imam še zmeraj rjave izcedkeuser posted image Ali je to normalno ali raje pokličem v ambulanto in vprašam?

Nutry iskrene čestitkeuser posted image

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 10.4.2011 10:58:43 >

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.4.2011 19:22:21   
športnica
cameleon jaz sem imela prva dva postopka ves čas izcedke in baje je to normalo, ko sem vprašala zdravnika. sedaj v tretjem postopku pa nisem imela nič. brez skrbi.

srečica, potem pa mora da rata, če je zadnji user posted image user posted image user posted image resnično upam da vam rata. že imata kakšnega otročka, kako to da sta šla šele sedaj po zdravniško pomoč?

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.4.2011 19:41:55   
srečica17
Imam sina  starega 11 let iz prejšnjega zakona.
Lani sem z novim partnerjem zanosila in imela SS v 10 tednu.  Potem nisem mogla več zanosit, moja G je predlagala dr. Reša. 17.marca sva bila na prvem obisku pri njem, jutri imam že punkcijouser posted image user posted image user posted image

Vse se odvija zelo hitro, upam da rata!!!!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: športnica

cameleon jaz sem imela prva dva postopka ves čas izcedke in baje je to normalo, ko sem vprašala zdravnika. sedaj v tretjem postopku pa nisem imela nič. brez skrbi.

srečica, potem pa mora da rata, če je zadnji user posted image user posted image user posted image resnično upam da vam rata. že imata kakšnega otročka, kako to da sta šla šele sedaj po zdravniško pomoč?

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 10.4.2011 19:46:23 >

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 469
10.4.2011 20:17:36   
Anonimen
Pozdravčke vsem. Danes je moj 7.dan po transferju dveh sončkov. Do včeraj sem imela rahlo povišano T, do 37,3.Danes mi je padla na normalno, 36,6. Mislite da je to slab znak?
Drugače jemljem prometrium in estrofem in  vem, da user posted image  ne bom dobila,dokler ne preneham z jemanjem.
Imam pa zelo povečane prsi,ki so zelo boleče, tudi bradavica na desni je zelo boleča..čez dan mi je občasno slabo in imam vrtoglavice. Vem pa, da so vse lahko stranski učinki od tablet.
Danes so se pojavili rahli krči..anpak samo dvakrat čez dan..ravno toliko, da vem,da se nekaj dogaja.

Upam res,da padec T ne pomeni nič slabega??

Veliko sreče vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 470
11.4.2011 8:09:44   
Cameleon
športnica hvala za odgovor, pol ne bom niti klicala v ambulanto.
Anonimen lepo grej, stiskam pesti za user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.4.2011 9:01:40   
srečica17
Evo, punkcija je za mano. Pridelala sem 6 celic, dr. je zelo zadovoljen, jaz pa tudi. V četrtek imam transfer!
Zdej pa šibam v službo. Lep dan!!!!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.4.2011 12:57:01   
Nutry
Pozdravljene!

Hvala vam za čestitke, sporočam pa še rezultate betaHCG, ki je 279 upam, da bo zdržal vse do veselega decembra.
Vsem ostalim, ki še vedno upate in čakate , da se čim prej prikaže

tecnobica
jaz sem si dajala injekcije tako, da sem si naredila gubo na trebuhu, jo ob ubodu držala, potem pa istočasno, ko sem vbrizgavala zdravilo počasi popuščala gubo. Sicer pa je bil tudi moj trebuh po toliko špikak tudi malo marogast user posted image . Jaz jemlem tifol ali pa centramed mami. Z Elevitom pa nima izkušenj.

srečica 17 user posted image in srečno

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 473
11.4.2011 14:33:36   
kimsy
Nutry - user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.4.2011 16:27:55   
mish
nutry - iskrene čestitke !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav vesela sem zate, čuvaj se in vse bo ok

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?