Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 17:27:34
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Pri men danes pade četrta špika gonala f in mal me že pika v jajčnikih. Upam, da je to dober znak, sicer bom pa tako v sredo izvedla, ko imam UZ. Nutry držim pesti, da ostane belina naslednjih in seveda tudi za vse ostale
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 20:24:47
|
|
|
|
športnica
|
nutry, držim pesti da je to to vem kako vama je treutno. trepetaš, se sprašuješ, ne moreš odmislit inti za minutko ... oh joj sej bo. pa srečno do konca aquič, skuštrana suzi joj lepo slišat še katero ki ste mi delale družbico v prejšnjih postopkih. matr. jst sm že pr tretjem. kdo bi si mislu k sva šla prvič v to ostale babnce, vse lepo. sej bo. jst pravm da bo. eno sezono bo kr vozičkov zmanjkal, tko se bodo prjemal k pr norcih :) bodo modle trgovine v večjo nabavo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 4.4.2011 22:29:07
|
|
|
|
andreja83
|
Nutry tud jst držim pesti da je to to in eno, ma kaj eno, cel koš ti pošiljam da bi bil plusek , pa obvezno ne pozabi javit
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 6:48:31
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116 Pozdravljena dekleta Jaz čakam na papirje za svoj prvi postopek...,povedali so mi samo da naj bi imela pri svojih ne več rosnih letih dolg postopek, ki naj bi se začel konec aprila.... Po pravici niti ne vem še kaj to pomeni... se pa učim od vas.Srečno vsem Moja leta so še manj rosna kot tvoja.....pa imam kratek postopek.......Tud jaz sem prvič v postopku.....tko da ne vemkako gre to, sam pomoje postopek nima z leti kej dost???? Ali pač??? Dons sem dobila 3. špiko, že včer po drugi sem čutila špikanje v jajčnikih. A je to ok???? Nutry držim pesti, da ostane belina še kr neki časa !!!!! Tudi vsem ostlim srečno!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 8:30:09
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Punce hvala za vse pozitivne misli, pesti in Včeraj čez dan sem se nekam čudno počutila, vendar bi težko rekla, da so bili občutki, ki napovedujejo tečko. Danes 11. dan je še vedno belina, nosečniških znakov pa nobenih. Joj kje je petek, da naredim CB. Lep dan vam želim, Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 8:37:52
|
|
|
|
srečica17
|
Nutry vsak dan si bližje.......naj ti hitro mine do petka in naj se prikaže en velik + Srečno!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 9:15:23
|
|
|
|
tisa116
|
Nimam pojma na podlagi česa se G odloča za dolg ai kratek postopek....Sm čist na hitro padla v ta sistem in sedaj čakam , da grem o injekcije.Naj bi začela tam okoli prvomajskih praznikov.Bova imela vsaj mir na vikendu, da me bodo najini kužki lažje prenašali, če me bodo hormoni sekali.... Bogi moj dragi.....ha ha
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 9:27:45
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116 Nimam pojma na podlagi česa se G odloča za dolg ai kratek postopek....Sm čist na hitro padla v ta sistem in sedaj čakam , da grem o injekcije.Naj bi začela tam okoli prvomajskih praznikov.Bova imela vsaj mir na vikendu, da me bodo najini kužki lažje prenašali, če me bodo hormoni sekali.... Bogi moj dragi.....ha ha Čakaš M da greš po injekcije????? Kdaj nej bi se potem začela špikat??? Ker pri dolgem postopku se začneš baje 22.dan ciklusa, pri kratkem pa 2. dan M.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 9:56:30
|
|
|
|
tisa116
|
ja.Sm šele mesec dni po nodstranitvi septuma maternice,papirji na konziliju, so mi pa rekli naj se pridem pokazat takoj ko dobim , da mi bodo vse razložili in da potem se začnem špikati 22 dan.Med tem časom naj bi bili pa papirji tudi že urejeni......da ne zgubljamo časa ,ki ga ni prav na pretek.....Tako da računam tam na 30.4 ali kakšn dan prej, da bi se začelo...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 10:00:20
|
|
|
|
golobica82
|
hej... a mi lahko katera pomaga, a je normalno, da me 3. dan po ET ščipa v jajčnikih kot pred menstro? mao me je strah in ne vem lai naj pijem kak magnezol ali kaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 10:56:38
|
|
|
|
*zabica*
|
Pozdravljene! Tudi sama čakam papirje iz konzilija, da potem lahko štartam z IVF postopkom. Zdravnica mi je določila dolg protokol, menda zaradi mojih let (36). Tudi meni ni čisto jasno, na osnovi česa se gin. odločajo za vrsto protokola.Kolegica, ki je še strareša od mene je namreč dobila kratki protokol.... Glede na to, da sta za nama 2 neuspešna IUI postopka, bova z IVF še malo počakala, vsaj tja do jeseni oz. do drugega leta. Obeta se mi namreč služba (trenutno sem brezposelna), zato bo treba z postopki še malo počakati. Nutry, držim pesti za belino
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 12:04:32
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: golobica82 hej... a mi lahko katera pomaga, a je normalno, da me 3. dan po ET ščipa v jajčnikih kot pred menstro? mao me je strah in ne vem lai naj pijem kak magnezol ali kaj Mene je ščipalo zaradi hormonskih špik in nisem nič pila zaradi tega. Konec koncev so se jajčniki morali konkretno povečat zaradi večjega števila foliklov in njihove velikosti.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 14:50:09
|
|
|
|
spelca82
|
Zdravo, js bi mela pa eno vpršanje, pa nisem našla odgovora, zato kar tule prašam. Zdej čakava pošto s konzilija, potem pa IVF. Sva pa na GK LJ. Sicer sva tudi trenutno iz Ljubljane, samo je moj iz okolice Kopra, pa si želi, da bi se rodilo na obali. Pač, tak je. Zanima me, kako v primeru IVF in pozitivnega testa potem poteka naprej. Je treba še v Lj hodit? Al pač nosečnost normalno spremlja ginekolog, kjerkoli ga pač imaš. Midva sva skor vsak vikend na obali, službe imava še v Lj, verjetno pa se bova tudi selila na obalo. Hvala za odgovor, čeprav je vprašanje morda
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 14:57:05
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelca82 Zdravo, js bi mela pa eno vpršanje, pa nisem našla odgovora, zato kar tule prašam. Zdej čakava pošto s konzilija, potem pa IVF. Sva pa na GK LJ. Sicer sva tudi trenutno iz Ljubljane, samo je moj iz okolice Kopra, pa si želi, da bi se rodilo na obali. Pač, tak je. Zanima me, kako v primeru IVF in pozitivnega testa potem poteka naprej. Je treba še v Lj hodit? Al pač nosečnost normalno spremlja ginekolog, kjerkoli ga pač imaš. Midva sva skor vsak vikend na obali, službe imava še v Lj, verjetno pa se bova tudi selila na obalo. Hvala za odgovor, čeprav je vprašanje morda Živijo spelca82! Mislim da imaš prvi uz še v LJ nato, pa normalno pri svojem ginekologu. Tako je vsaj v MB mislim pa, da je v LJ isto. Srečno v postopku!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 16:03:57
|
|
|
|
tecnobica
|
Spelca, kakor jaz vem, imaš na začetku UZ v LJ, ampak samo da vidijo, če je plod v maternici. Pol prvi taprav UZ in vse ostalo pa pri tvojem G. Rodiš lahko pa kjerkoli želiš.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 18:18:47
|
|
|
|
srečica17
|
Žabica in tisa......res ne vem na osnovi česa se odločajo za kratek ali dolg protokol...... Pri meni se o dolgem sploh nismo nič menili, je pa res da imam redno M na 28 dni, tud folikel v velikosti 17,5 mm je G videl 12.dan..... Jaz sem vedno mislila, da je to odvisno od diagnoze...... Drugače vas pa vodim......še malo pa bom 43. Moja prva in zadnja šansa, ki mi jo časti zavarovalnica .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 18:38:37
|
|
|
|
*zabica*
|
Srečica, potem naj bo pa ta postopek uspešen Mislim, da je odvisno tudi od ginekologa, kakšen postopek ti predpiše. A hodiš slučajno k dr. D.na GK ljubljana?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 18:51:46
|
|
|
|
srečica17
|
Ne. k dr. Rešu. Ja, upanje umre zadnje, pravijo. In res upam, da bo uspešen!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 19:04:52
|
|
|
|
tisa116
|
Ne naj BO ampak BO uspešen!!! Držim pesti...jest pa praktično iz foha, pa se zdaj počutim ko sem na tem kot totalen laik. in tudi sem!!!Mogoče res,jaz nisem nikoli imela rednega ciklusa in se policistične jajčnike imam...morda je to to... lp
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 19:13:38
|
|
|
|
srečica17
|
Hvala za pestke tisa.......tudi jaz jih držim zate in za vse borke tu
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 19:47:15
|
|
|
|
*zabica*
|
Jaz imam redne menstruacije, hormonske preiskave ok, skratka z mojimi rodili je vse v najlepšem redu, problem je sluznica MV ki je poškodovano zaradi LETZZ operacije..... Ma kakorkoli že, vsem nam želim, da bodo postopki uspešni, pa naj bo dolg ali pa kratek protokol, važno je, da na koncu vse zagledamo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 5.4.2011 19:59:20
|
|
|
|
tisa116
|
Tudi to je možno....Sm imela letz 2009..Hvala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 8:16:08
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene punce! A se katera spozna na sanje? Sanjala sem, da sem dobila tečko, jao kake sanje. Danes je 12 dan od ET in še vedno belina. Nimam pa niti enega nosečniškega znaka, to me skrbi. V petek delam test. Ali je digitalni CB bolj občutljiv od navadnega CB? *zabica* Jaz s postopkom ne bi tako dolgo čakala (drugo leto). Čas hitro beži in niti ni rečeno, da bo prvi postopek uspešen. Seveda ti želim + samo kaj, ko je tako veliko odvisno tudi od narave. Lp Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 6.4.2011 8:45:37
|
|
|
|
jona klara
|
nutry- sorry, ker vdiram na vašo temo, sem lanska ivf jevka, sedaj že imamo 4 mesece starega fantka, delala, sem test leto dni nazaj na 12 dan po et in bil plusek, lahko poskusiš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?