|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI
11.4.2011 16:49:23   
mala06
Nutry user posted image  user posted image  user posted image  user posted image zdaj pa uživaj v nosečnosti. 

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.4.2011 18:50:05   
jagodka80
Nutry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz čakam, da se odpre nova tema: maj/junij IVF/ICSI.
1. ICSI žal ni bil uspešen, zdaj imam mesec pavze, naslednji teden grem k dr. Rešu, da se zmenimo, kako naprej. Po telefonu mi je rekel, da lahko že maja. user posted image
Zdaj se bom tudi jaz "špikala", upam, da bom čim več pridelala.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.4.2011 21:42:37   
andreja83
Iskrene čestitke nutry še iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim lepšo in mirno nosečnost ti želim!!!

Evo jst vam pa lahko javim moje rezultate danes od uz v mb-ju

Endometrij se mi je še odebelil, tako da ga mam zdej 9, folikli pa so na levem jajčniku zlo pridni user posted image user posted image jih mam ogromno, veliki pa so od 11 - 13, na desnem pa ne vem kaj je narobe. Zgleda da je tam pco tako velik al kk. Me malo skrbi zakaj tam ne zrastejo in drugače jih je velik, sam so majhni user posted image user posted image Danes sm pa dobila še cetrotide inekcijo, naslednji uz mam pa v sredo

Vso srečo vsem

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.4.2011 21:44:13   
Aleda
Mene pa zanima, če za vsak nov postopek dobiš pošto s konzilija? Napotnico sem že dobila in štartamo maja?

Nutry čestitkeuser posted image

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 479
12.4.2011 8:33:30   
jona klara
NUTRY- ČESTITAM

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 480
12.4.2011 12:35:54   
latka
Nutryuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 481
12.4.2011 15:58:01   
mala06
Živijo punce!
Folikli mi počasi rastejo, iz včeraj na danes malo manj kot milimeter rekli so mi pa, da naj bi bila punkcija v petek in upam, da bo res, ker zdaj pa že vsak dan strašim po Mb. Endometrij pa je 8. Jutri sem ponovno gor in počas si bom šotor postavla in prespala gor, ker vožnja mi je že mal mučna.
Evo, mal sem pojamrala in zdaj bo kar bolje user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
12.4.2011 17:16:53   
Nutry
Punce hvala za vse čestitke. Upam, da boste tudi ve prav kmalu zagledale + user posted image
Prvi UZ na GKLJ imam šele 3.5. Nosečniških znakov pa še nobenih, prav vesela bi bila, da bi šla zaradi slabosti 1x bruhat user posted image
Ali mogoče veste koliko časa porabijo na GKLJ za birokracijo in UZ po ET. Naročena sem zjutraj ob 7:30, pa ne vem ali naj vzamem dopust ali pridem v službo malo kasneje.

Lp Nutry

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 483
12.4.2011 18:30:42   
športnica
punce živjo,

sam mal sm pokukala kako ste kej. me tolk napenja da je noro. čist sm napihnjena in se počutim k en bajs debelajs user posted image sm že 5 dan na menopurju. v petek imam ultrazvok. in upam da bo kmalu punkcija. upam da so folikli pridni in rastejo. predvsem pa da bodo kvalitetne celice. user posted image user posted image user posted image

punce, vsem želim čimprej trebušček in zdravo bebico. joj kdaj bo mene doletela ta sreča? user posted image

lep večer vsem skupaj,

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 484
12.4.2011 18:32:28   
športnica
evo, ravnokar odprla heineken user posted image user posted image user posted image za folikle user posted image user posted image user posted image

NA ZDRAVJE user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
12.4.2011 18:42:37   
srečica17
Na zdravje športnica, naj tvoji folikelčki lepo rastejouser posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.4.2011 19:08:59   
andreja83
O mala, čestitke za petek user posted image user posted image user posted image

držim pesti da bodo kvalitetni, torej mene kje drug tedn čaka punkcija, sm mal za tabo user posted image user posted image user posted image Jst pa jutr spet na uz, pa da vidim če bo kaj spremembe, zdej pa enga smile-ja spit za folikle

Se slišimo jutr

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.4.2011 20:30:18   
Aleda
Hojla, še enkrat sprašujem, če katera ve, ali je potrebno za vsak nov postopek pridobiti potrditev konzilija ali dobiš pošto samo prvič. Sem pa v Lj na GK.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 488
13.4.2011 21:24:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Hojla, še enkrat sprašujem, če katera ve, ali je potrebno za vsak nov postopek pridobiti potrditev konzilija ali dobiš pošto samo prvič. Sem pa v Lj na GK.

samo prvič potrebuješ potrditev konzilija, za vse nadaljne postopke se najprej naročiš na posvet pri izbranem G za neplodnost, potem pa kličeš za zaporedno številko.
Med samim postopkom mora biti vsaj  3. cikluse pavze, da se telo opomore od hormonov

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.4.2011 21:48:31   
Aleda
Ok hvala mismis, samo to me je zanimalo. Napotnico sem že dobila od ginekologa, v postopek grem maja če bo vse vredu, lih tri mesece premora bo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 490
13.4.2011 22:13:10   
Buska
ali je mogoce katera pri ge. dr. Resevi?, ce, bi prosila, ce mi lahko poslje tudi na ZS, saj sem na sihti overload in sem bolj na RR

danes sem bila pri njej po laparo in mi je rekla, da lahko za postopek pridem kar k njej ... prej sem hodila h dr. Resu in mi je bil jasen njegov nacin dela ..
...
kaksen je pa pri dr. Resevi? kdaj ima UZ? povedala mi je, da ko pride M, poklicem in se narocim za naslednji dan (ce bi bil vikend, praznik, posljem njej SMS) ... za ostalo sm pa pozabla vprasat, ker smo imele cisto drugo debato in ko mi je rekla, da naj pridem k njej, sem bila kar presenecena ... da sm zacela o vsem drugem razmisljat ne o tistem, kar bi mogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako bom sla v 4. ICSI v maju (sicer ze planiran pri dr. Resu ... pa saj vseeno kdo je, vazn, da delamo na tem user posted image user posted image )

hvala za vsako informacijo

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.4.2011 22:26:07   
andreja83
Evo punce pa da se javim malo,

sicer pozno ampak kaj ko je treba hitro iz mb- ja v službo!! Pa da javim kaj moje rezultate, folikli lepo napredujejo sicer boj počas ampak gre, levi jajčnik jih ma celo vojsko velike 15, na desnem pa sta se dva lepo prebila do 12 al 13 sem pozabla user posted image user posted image , endometrij pa je 10, mislim da so kr lepi rezultati. V petek pa spet na uz in da vidim, kdaj grem pa jst na punkcijo?? user posted image user posted image Kdaj moraš povedat za narkozo v mb, ker vedno bolj ko se približuje tem bolj sem jst prepričana da bi raj šla mal pospančkat, oni pa naj delajo kaj čejo user posted image user posted image user posted image . Tista slabost pa upam da je zdej ne bi blo

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.4.2011 22:38:28   
ninocka26
Andreja ti samo napiši (na papir, ki ga dobiš če izbereš narkozo), da ti je bilo slabo pri prejšnji narkozi in dobiš drugo boljšo. Tudi meni je bilo pri prejšnjih slabo, zdaj pri tej sem se pa takoj zbudila in bila brez slabosti.

Neposredna povezava do sporočila: 493
14.4.2011 22:32:10   
Nutry
Pozdravljene!

Na prvi UZ po ET sem naročena šele 3.5, takrat bom skoraj v 8 tednu, ker grem med prazniki na kratek oddih bi rada preverila nosečnost s krvnim testom.
Ali je mogoče katera šla na samoplačniški krvni test za beta hCG na GKLJ. Kako poteka birokracija in kakšna je cena testa?

Hvala vam za odgovor in srečno v postopku.

Nutry

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.4.2011 5:11:03   
kimsy
Nutry - jst sm šla v Adrialab. Cena je pa mal čez 10 evr se mi zdi. Sprejemljivo!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.4.2011 13:42:18   
mihika
Nutryyyyyyy.....jaaaaaaaaaa..čestitke !!

Malo se javljam, ali je katera z mano v LJ sedaj na Suprefactu? V sredo imam UZ, da vidimo, kako kaj stanje...
lepo število jih pridelam vedno...upam, da bom tokrat zagledala en velik +....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima katera izkušnje s smrdljičkinim čajem ali granatnim jabolkom...pravijo, da baje pomaga....čaj baje ojača sluznico...ne vem, tako so povedali...granatno pa baje povečuje plodnost...ima katera kaj izkušenj...?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.4.2011 22:00:41   
andreja83
Sam tolk se oglasim, da vam povem da imam v nedeljo punkcijo, za naprej pa bomo še vidli user posted image user posted image

res škoda da ne naredi ktera seznama, da vidimo za koga navijat in držat pesti user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.4.2011 9:57:22   
mala06
Živijo punce!
Včeraj sem imela punkcijo in pridelala dve celici, ki upam, da sta zmagovalni. Transfer imam pa že v ponedeljek in komaj čakam, da vidim kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 498
16.4.2011 10:42:46   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Sam tolk se oglasim, da vam povem da imam v nedeljo punkcijo, za naprej pa bomo še vidli user posted image user posted image

res škoda da ne naredi ktera seznama, da vidimo za koga navijat in držat pesti user posted image user posted image

ja res škoda za seznam. prej smo vse vedle kako ina kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
16.4.2011 13:02:30   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: mihika

Nutryyyyyyy.....jaaaaaaaaaa..čestitke !!

Malo se javljam, ali je katera z mano v LJ sedaj na Suprefactu? V sredo imam UZ, da vidimo, kako kaj stanje...
lepo število jih pridelam vedno...upam, da bom tokrat zagledala en velik +....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima katera izkušnje s smrdljičkinim čajem ali granatnim jabolkom...pravijo, da baje pomaga....čaj baje ojača sluznico...ne vem, tako so povedali...granatno pa baje povečuje plodnost...ima katera kaj izkušenj...?

Jaz sem na Suprefactu in imam že v ponedeljek prvi UZ. Za naprej bomo pa videli. Bom pa že 8. dan ciklusa. Verjetno dobim zdaj stimulacijo al kako to gre?

Krvomočnico sem pila... pa kaj vem. Mogoče je prve dni bolj močna user posted image . Na prejšnjih UZ, ko sem imela IUI sem imela endometrij lih za en prov debel.
Za granatno pa še nisem slišala. Mi je pa dobro, ampak ga redko kupimo.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jane ali Quinny
j.urska

Kateri voziček bi izbrali med tema dvema možnostima?

Jane (48%)

Quinny (52%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!