Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 16:49:23
|
|
|
|
mala06
|
Nutry zdaj pa uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 18:50:05
|
|
|
|
jagodka80
|
Nutry Jaz čakam, da se odpre nova tema: maj/junij IVF/ICSI. 1. ICSI žal ni bil uspešen, zdaj imam mesec pavze, naslednji teden grem k dr. Rešu, da se zmenimo, kako naprej. Po telefonu mi je rekel, da lahko že maja. Zdaj se bom tudi jaz "špikala", upam, da bom čim več pridelala.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 11.4.2011 21:42:37
|
|
|
|
andreja83
|
Iskrene čestitke nutry še iz moje strani čim lepšo in mirno nosečnost ti želim!!! Evo jst vam pa lahko javim moje rezultate danes od uz v mb-ju Endometrij se mi je še odebelil, tako da ga mam zdej 9, folikli pa so na levem jajčniku zlo pridni jih mam ogromno, veliki pa so od 11 - 13, na desnem pa ne vem kaj je narobe. Zgleda da je tam pco tako velik al kk. Me malo skrbi zakaj tam ne zrastejo in drugače jih je velik, sam so majhni Danes sm pa dobila še cetrotide inekcijo, naslednji uz mam pa v sredo Vso srečo vsem
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 8:33:30
|
|
|
|
jona klara
|
NUTRY- ČESTITAM
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 12:35:54
|
|
|
|
latka
|
Nutry !
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 15:58:01
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Folikli mi počasi rastejo, iz včeraj na danes malo manj kot milimeter rekli so mi pa, da naj bi bila punkcija v petek in upam, da bo res, ker zdaj pa že vsak dan strašim po Mb. Endometrij pa je 8. Jutri sem ponovno gor in počas si bom šotor postavla in prespala gor, ker vožnja mi je že mal mučna. Evo, mal sem pojamrala in zdaj bo kar bolje
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 17:16:53
|
|
|
|
Nutry
|
Punce hvala za vse čestitke. Upam, da boste tudi ve prav kmalu zagledale + Prvi UZ na GKLJ imam šele 3.5. Nosečniških znakov pa še nobenih, prav vesela bi bila, da bi šla zaradi slabosti 1x bruhat Ali mogoče veste koliko časa porabijo na GKLJ za birokracijo in UZ po ET. Naročena sem zjutraj ob 7:30, pa ne vem ali naj vzamem dopust ali pridem v službo malo kasneje. Lp Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 18:30:42
|
|
|
|
športnica
|
punce živjo, sam mal sm pokukala kako ste kej. me tolk napenja da je noro. čist sm napihnjena in se počutim k en bajs debelajs sm že 5 dan na menopurju. v petek imam ultrazvok. in upam da bo kmalu punkcija. upam da so folikli pridni in rastejo. predvsem pa da bodo kvalitetne celice. punce, vsem želim čimprej trebušček in zdravo bebico. joj kdaj bo mene doletela ta sreča? lep večer vsem skupaj,
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 18:32:28
|
|
|
|
športnica
|
evo, ravnokar odprla heineken za folikle NA ZDRAVJE
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 18:42:37
|
|
|
|
srečica17
|
Na zdravje športnica, naj tvoji folikelčki lepo rastejo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 12.4.2011 19:08:59
|
|
|
|
andreja83
|
O mala, čestitke za petek držim pesti da bodo kvalitetni, torej mene kje drug tedn čaka punkcija, sm mal za tabo Jst pa jutr spet na uz, pa da vidim če bo kaj spremembe, zdej pa enga smile-ja spit za folikle Se slišimo jutr
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 13.4.2011 22:13:10
|
|
|
|
Buska
|
ali je mogoce katera pri ge. dr. Resevi?, ce, bi prosila, ce mi lahko poslje tudi na ZS, saj sem na sihti overload in sem bolj na RR danes sem bila pri njej po laparo in mi je rekla, da lahko za postopek pridem kar k njej ... prej sem hodila h dr. Resu in mi je bil jasen njegov nacin dela .. ... kaksen je pa pri dr. Resevi? kdaj ima UZ? povedala mi je, da ko pride M, poklicem in se narocim za naslednji dan (ce bi bil vikend, praznik, posljem njej SMS) ... za ostalo sm pa pozabla vprasat, ker smo imele cisto drugo debato in ko mi je rekla, da naj pridem k njej, sem bila kar presenecena ... da sm zacela o vsem drugem razmisljat ne o tistem, kar bi mogla tako bom sla v 4. ICSI v maju (sicer ze planiran pri dr. Resu ... pa saj vseeno kdo je, vazn, da delamo na tem ) hvala za vsako informacijo
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 13.4.2011 22:26:07
|
|
|
|
andreja83
|
Evo punce pa da se javim malo, sicer pozno ampak kaj ko je treba hitro iz mb- ja v službo!! Pa da javim kaj moje rezultate, folikli lepo napredujejo sicer boj počas ampak gre, levi jajčnik jih ma celo vojsko velike 15, na desnem pa sta se dva lepo prebila do 12 al 13 sem pozabla , endometrij pa je 10, mislim da so kr lepi rezultati. V petek pa spet na uz in da vidim, kdaj grem pa jst na punkcijo?? Kdaj moraš povedat za narkozo v mb, ker vedno bolj ko se približuje tem bolj sem jst prepričana da bi raj šla mal pospančkat, oni pa naj delajo kaj čejo . Tista slabost pa upam da je zdej ne bi blo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 13.4.2011 22:38:28
|
|
|
|
ninocka26
|
Andreja ti samo napiši (na papir, ki ga dobiš če izbereš narkozo), da ti je bilo slabo pri prejšnji narkozi in dobiš drugo boljšo. Tudi meni je bilo pri prejšnjih slabo, zdaj pri tej sem se pa takoj zbudila in bila brez slabosti.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 14.4.2011 22:32:10
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Na prvi UZ po ET sem naročena šele 3.5, takrat bom skoraj v 8 tednu, ker grem med prazniki na kratek oddih bi rada preverila nosečnost s krvnim testom. Ali je mogoče katera šla na samoplačniški krvni test za beta hCG na GKLJ. Kako poteka birokracija in kakšna je cena testa? Hvala vam za odgovor in srečno v postopku. Nutry
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.4.2011 5:11:03
|
|
|
|
kimsy
|
Nutry - jst sm šla v Adrialab. Cena je pa mal čez 10 evr se mi zdi. Sprejemljivo!
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.4.2011 13:42:18
|
|
|
|
mihika
|
Nutryyyyyyy.....jaaaaaaaaaa..čestitke !! Malo se javljam, ali je katera z mano v LJ sedaj na Suprefactu? V sredo imam UZ, da vidimo, kako kaj stanje... lepo število jih pridelam vedno...upam, da bom tokrat zagledala en velik +.... Ima katera izkušnje s smrdljičkinim čajem ali granatnim jabolkom...pravijo, da baje pomaga....čaj baje ojača sluznico...ne vem, tako so povedali...granatno pa baje povečuje plodnost...ima katera kaj izkušenj...?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 15.4.2011 22:00:41
|
|
|
|
andreja83
|
Sam tolk se oglasim, da vam povem da imam v nedeljo punkcijo, za naprej pa bomo še vidli res škoda da ne naredi ktera seznama, da vidimo za koga navijat in držat pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 16.4.2011 9:57:22
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Včeraj sem imela punkcijo in pridelala dve celici, ki upam, da sta zmagovalni. Transfer imam pa že v ponedeljek in komaj čakam, da vidim kaj bo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 16.4.2011 10:42:46
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Sam tolk se oglasim, da vam povem da imam v nedeljo punkcijo, za naprej pa bomo še vidli res škoda da ne naredi ktera seznama, da vidimo za koga navijat in držat pesti ja res škoda za seznam. prej smo vse vedle kako ina kaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2011 IVF/ICSI 16.4.2011 13:02:30
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihika Nutryyyyyyy.....jaaaaaaaaaa..čestitke !! Malo se javljam, ali je katera z mano v LJ sedaj na Suprefactu? V sredo imam UZ, da vidimo, kako kaj stanje... lepo število jih pridelam vedno...upam, da bom tokrat zagledala en velik +.... Ima katera izkušnje s smrdljičkinim čajem ali granatnim jabolkom...pravijo, da baje pomaga....čaj baje ojača sluznico...ne vem, tako so povedali...granatno pa baje povečuje plodnost...ima katera kaj izkušenj...? Jaz sem na Suprefactu in imam že v ponedeljek prvi UZ. Za naprej bomo pa videli. Bom pa že 8. dan ciklusa. Verjetno dobim zdaj stimulacijo al kako to gre? Krvomočnico sem pila... pa kaj vem. Mogoče je prve dni bolj močna . Na prejšnjih UZ, ko sem imela IUI sem imela endometrij lih za en prov debel. Za granatno pa še nisem slišala. Mi je pa dobro, ampak ga redko kupimo.
|
|
|
Jane ali Quinnyj.urskaKateri voziček bi izbrali med tema dvema možnostima?Jane (
48%)
Quinny (
52%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!