|
RE: Otročki po IVF/ICSI18 kg, full drag 2.del 5.4.2011 9:29:05
|
|
|
|
betricija
|
dan S* super, da je vročina minila in da ste preboleli to bolezen...kaj je bila 5 ali 6??sicer pa mi je znanka rekla, ko naj bi otrok prebolel 6 bolezen, da je imun in da je ne more več dobiti a je to res? drugače pa držim pesti, da boste spet spali celo noč. mojškra, ti smola no, da se ti je zgodilo ravno zdaj, teden pred krstom, pa zihr moraš veliko organizirati. dobr, da nisi imela G v rokah. mene je tolk strah teh stopnic, jih imam celo bajto, še do wc imam 5stopnic in ko grem saro kopat ali jo previjat po kakanju, grem čist previdno dol..da ne govorim takrat ko grem na sprehode...ko ji je vroče in se premetava po rokah...brrr..sicer pa še malo in G bo polit po glavici :) urshy super za nočno spanje, naj traja in traja. glede hrane, je meni P sedaj svetovala naj preneham z Aptamilom ker je otrok zaprt in jo napenja in sem preklopila na Nestle Beba in ugotovila, da jo vsi pediatri ful hvalijo. jaz pa sem že klicala v Mullerja, če lahko zamenjam hrano, ker smrdi do amena...joj joj joj..samo se naša S nič ne pritožuje in tudi kakanje se ji je uredilo...pa da se ne hvalim prezgodaj, bom raje še kak teden počakala...je pa ta nova hrana ne nasiti toliko, zato ji zvečer dam v 150ml še eno žlico kašice in sicer ob 8h in ob 11 zvečer.pa poje vse.in spimo do jutra. špica, super za hojo v hrib..faca si, da rineš tolk časa voziček v hrib, men se ne bi dalo.oz. bi dušo spustila ;) jona, včeraj smo kupili MC Pearl..zato ker imava familyfix in gre samo ta sedež gor. sem ga že prej gledala in ker je po testih zelo dobr, sva takrat ko sva lupinico kupovala z zavedanjem kaj sledi kupila familyfix..brez katerega bi se kar ornk namučila...tako pa vrata odpreš, daš malo sitnobo v avto, se vsedeš, prižgeš in odpelješ in za ovinkom že spimo :) tko, pri nas je že sonček..čeprav je včeraj ornk treskalo in grmelo,potem pa skoraj nič dežja, pa še sama sem bila,ker je bil moj na odbojki...grrr..mene pa strah. dobr da imam sedaj S..pa še ona je spala hehe... uživajte :) sem za tortico, samo zadnjič je naša dokazala, da bo operna pevka, ko se je mami vsedla, naročila kavico in tortico pa sladoleda...je mami samo stoje kavico popila, torto na hitr zbasala, sladoled pa lih tolk probala, da je vedela, da je nekoč tista luža bila sladoled...tako da čisto odvisno..kdaj se dobite in kje..da naštudiram :)
|
|
|