|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI18 kg, full drag 2.del
7.4.2011 11:33:38   
špica84
Dobro jutro

Jona hvala jaz sem dobro.Ogromno sem zunaj z mojo princesko.Seveda da bi tudi jaz rada tebe in g vidla,pa da ga polupčkam.
Koker tudi vse ostale,s katerimi smo se nazadnje vidli ko smo bili še buškotiuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
7.4.2011 16:47:25   
betricija
dan

jaz pa iz sprehoda po volčjem potoku..kolk so letos dobr dinozavri postavljen..pa mamut..pravi zaklad za učenje zgodovine živalstva :) seveda obvezen postanek na sladoledu in sprehod naprej..je pa vročeeee zunaj :)

za torek, meni odgovarja...bolj 12 kot prej, ker naša pupa spi do 10..no al pa 11.30...obljubim pa ne, da bom dolgo zdržala, ker če se naša začne dreti, se ne bomo nič pogovorile user posted image user posted image

nič, se tipkamo :)

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
7.4.2011 18:54:07   
S*
Sončen pozdrav še iz Primorske. Danes smo imeli posvetovalnico, K ima 62 cm in 6200g, dobila je pikico in drugo dozo  proti rota virusu. Smo bile pohvaljene za dojenje in za motorični razvoj, baje da prehiteva za cel mesec. Za GH pa je rekla da naj kar začnemo z mesom in glutenom, pa da večerjo lahko komot uvedemo. Zanimivo pa da nam je odsvetovala športni del vozička,  oz naj bo ležečki dokler se da.
Z mojimi koleni ni nič bolje, prej slabše, tako da sem večino dneva pri mami da lahko vsaj malo počivam
Sem vam pa fouš za tortico, sam zame je LJ predalečuser posted image .

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
7.4.2011 19:36:03   
Teta M
No super, a potem rečemo ob 11.30h, sej če katera malo zamudi,ni panike,saj vemo kako je user posted image ?

Medve sva se danes spet potepali po Lj, bili v BTC v Cityparku,sem se dobila s sodelavci,ko so šli ravno na kosilo v Spara,pa sva se jim pridružili...bila full pridna, full gledala okoli, pred tem sva bili še v H&M,sem ji kupila en klobuček, potem sva šle pa še v Spar trgovino,je pa vmes kar zaspala v vozičku...
Full rada gleda lučke okoli sebe, tako da sem prej že naštimala športni del vozička, sicer sem ga čisto,čisto malo dvignila,je pa bolj ležeč položaj,tako da jutri sprobam kako ji je všeč...
S*: user posted image user posted image user posted image da tako lepo napredujete, pa škoda ker se nam ne moreš pridružiti v torekuser posted image ,če boš pa kdaj po opravkih kaj v Lj.,pa nam javi se pa lahko tudi takrat dobimo...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 7.4.2011 19:37:39 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
7.4.2011 20:56:56   
mojškra
Hojla

Za v torek načeloma velja, čeprav ne vem kako se bo naš obnašal, ker imamo v ponedeljek drugo pikico, in lah da bo kaj bolj sitko. Je pa za v torek napovedano že slabše vreme, ampak nič zato. Jaz sem za, in komaj čakam da vas vidim.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
7.4.2011 20:59:33   
mojškra
Jona- na hipp1 sem šla, ker nisem nikjer dobila hipp pre. Jaz pa vse od lani čez joške komaj zaprem, pa ne sam čez joške, tudi tako sem se cela ojačala, katastrofa

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
7.4.2011 21:02:55   
Urshy78
Betricija, mi smo bili pa lani v Arboretumu, ampak nas je žal sredi sprehoda pregnal dež user posted image
dinozavrčki so bili pa super user posted image
saj jaz tudi ne bom dolgo na tortici, če bo naš tečka user posted image upam da bodo pridni teli naši malčki.

S*, bravo, K super pridobiva težo, kar tako naprej! uf..kolena..zoprna reč. upam da bo čimprej bolje. pa res škoda da ne boš mogla pridet na tortico. upam, da bo kakšna možnost, da se uspem en dan spoznati user posted image

TetaM, pridna je tale tvoja čebelica, res user posted image user posted image user posted image
ja velja, potem pa okol 11.30. jaz, Špica in Petyyy bomo prišle skupaj, gremo kar peške. upam da bo sonček v torek.

midva s T sva pa danes imela en fajn obisk. je prišla Petyyy in njen dragi pa R user posted image
smo ju dali na igralno blazino, sta bila ful smeškota user posted image user posted image samo po moje jima je manjkala ženska družba user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
8.4.2011 17:01:23   
Urshy78
sem se danes pogovarjala z Mojškro, je rekla da tudi pride v torek. pa me je vprašala kako bomo tam vse z vozički..ampak res...kot mam jst v spominu, je tam bolj malo prostora. se kateri sanja kako se bomo zgužvale s toliko vozički user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
9.4.2011 8:14:27   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

sem se danes pogovarjala z Mojškro, je rekla da tudi pride v torek. pa me je vprašala kako bomo tam vse z vozički..ampak res...kot mam jst v spominu, je tam bolj malo prostora. se kateri sanja kako se bomo zgužvale s toliko vozički user posted image

jaz vem kako se bomo zgužvale-ZELO TEŽKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tam je res bolj malo prostora,težko bo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
9.4.2011 8:41:18   
mojškra
DOBRO JUTRO

Jaz sem že na štajerskem, je lep sončen dan. Jutri imamo krst in komaj čakam, da opravimo ta obred in da imamo otroka krščenega.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
9.4.2011 9:03:41   
Reby
Oj punce, če katero zanima, prodam knjigo Andreje Semolič Igriva vadba za dojenčka.
Cena: 15 EUR (nova je 25 EUR).

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.4.2011 8:50:34   
mojškra
No mi smo spali tako kot klade, če verjamete, zbujali smo se na  uri, in sem kot zombi. Zdaj se že pripravljamo na krst. Mislite na nas, držite pestke, da bo fantič priden.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.4.2011 9:13:52   
Teta M
Jutro!

Mojškra: prekrasen dan vam želim in naj Gal z nasmeškom na ustih prejme Sveti Krst

Glede torka, ja nam bodo pa že naredili plac, če ne, pa gremo kam drugam...Kakšen predlog kot rezervni plan?user posted image

Lep dan ,mi dobimo dopoldan ene obiske, pa popoldan še ene...Vmes pa roštilj...njami...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.4.2011 9:14:42   
Urshy78
jutro. mojškra, uživejte na štajerskem in fajn krst vam želim, pa upam da bo G priden.
tudi mi smo spali bolj tko tko..prva runda 4 ure, potem pa na 2 uri..ampak je bil pa cel teden prej priden, tako da naj mu bo user posted image

kje ste pa ostale? se cele dneve potepate zunaj, a ne? user posted image jaz pridem pokukat sem samo zjutraj in zvečer, čez dan sem pa cel dan na sprehodu, se mi že prav rokavčki poznajo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.4.2011 9:54:49   
Petyyyy
Dan

Mojškra, želim vam nepozaben dan in da bo G priden
Teta M, BTC je tako velik da kar kaj, back up plan, kar tam kjer so se basale s solato user posted image user posted image , nas poznajo user posted image
Torej se vidimo v torek, zdaj pa k mami na Rakekuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.4.2011 10:47:09   
betricija
dan
pri nas smo kar lepo spali, je pa bila sara pokonci že ob 9h,me je malo presenetila, ker je ob 6h jedla,samo je pol zdržala brez hrane do 10h, da sem lepo pojedla :)

mojškra, naj vam današnji dan ostale v spominu za vedno. pa še lepo vreme imate. to je tolk veliko..ker drugo nedeljo pa dež napovedujejo :(sem kar malo tečna zaradi tega.pa kakšne slikce prosim :)
danes ima pa naša soseda z dvojčicami krst. in po vsej verjetnosti bo pol fare v cerkvi, ker bi vsi radi videli, kako poteka krst dvojčic...pa to se kar stari starši dogovarjajo da naj pridejo v cerkev gledat...jaz sem našemu kar rekla, da ne bova hodila,ker je to družinska zadeva in če od staršev dvojčic nisva bila povabljena, ne bova šla...se jaz kar bojim kako bo naslednjo nedeljo pri nas..to so nori te farani..že za poroko je bilo pol preveč ljudi...firbci..da imajo pol kaj za opletat po vas čez leto :)

za torek se lahko vidimo, sicer pa tudi jaz mislim, da je ful mal prostora tam pri zvezdi za vozičke..no če se boste spomnile kako drugo mesto, sporočte :)

jona kako ste pri vas doma?? kako je mali G?

urshy, počasi vam uspeva spati malo več kajne?

teta m, lep piknik vam želim. mi smo prejšno nedeljo imeli otvoritev žara...mljask..se že veselim naslednjega :)

ostale pa uživajte maksimalno..danes bo spet toplo zunaj

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.4.2011 10:53:46   
S*
Mojškra, uživajte danes maximalno.

Jaz sem še vedno kavč varjanta, saj s koleni ni nič bolje. Sem bila včeraj na urgenci in so me domov poslali z lekadolom user posted image , ko pa sem pojamrala da mi lekadol nič ne pomaga, me je pa DR prav nesramno nadrla naj pa neham dojit in mi bo dala prave tableteuser posted image . Ma jaz ne verjamem da doječe mamice ne smejo nobenih protivnetnih in protibolečinskih tablet jemati, saj meni so dajali vse to v P po CR, samo se ne spomnim katere so bile.

Vsem skupaj želim še en lep pomladanski dan, jaz ga bom preležala na kavču, moja mala čebelica pa bo vozičkala s tatkotom.

Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.4.2011 13:14:08   
špica84
Dober dan

Midve sva tudi cele dneve zunaj.Sicer se mi je mal prehladila,za kar sem sama kriva,ko nisem v4edla kako bi jo oblekla.Tako da ima čisto zabasan nosek in jo mama straši z fizološko in aspiratorjem,vsaj vročine nima

S* nevem zakaj so potem v P nam tako veselo ponujali od nalgesina S do naklofenauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.4.2011 14:08:24   
Teta M
Oj!

Evo lahko se pa dobimo v Koloseju v Subitu...?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
10.4.2011 21:18:08   
mojškra
DOBER VEČER

Evo moj rapor. Imeli smo se fenomenalno. Naš G je bil poln energije (kljub temu da se je dve noči zbujal na dve uri), v cerkvi ni bil nič zaspan, vbistvu je bil precej nagajiv. Najprej se je botrci pokakal, tako da ga je lahko duhala cel krstuser posted image user posted image user posted image , župniku je med obredom zaprl knjigo, smo se tako smejali, potem je malo avto vozil, tako da je slina letela sem ter tja. Ko so ga mazilili mu ni bilo všeč , je malce zajokal, ko pa so ga polili z vodo, pa se je hotel igrati z župnikovo haljo in se je stegoval tja. Skratka, krst je bil poln smeha.

Bilo je lušno, nepozabno, in lepo. In potem ne boste verjele. Ker so mene tako čustva prevzela, se mi je v joškah naredilo toliko mleka, da ko smo prišli v gostilno, sem imela srajco čisto mokro. In kaj, tamal ni hotel vleči, ker se mu je preveč dogajalo, mene pa tako bolelo. In še dobro da sem vzela zraven ročno črpalko, da sem ga spravila ven, in sem pri 230 nehala črpatauser posted image user posted image user posted image . No evo bilo je fenomenalno. Slikice bom zdaj poskusila dati noter, če rata.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.4.2011 9:56:27   
Urshy78
S*, no evo, še en dokaz, da je naše zdravstvo u p....user posted image user posted image user posted image
upam da si že kaj bolje. sigurno ne uživaš na kavču v tem lepem vremenu user posted image

TetaM, si se nabasala čevapčičev user posted image user posted image

Mojškra, G je pa res dobro popestril krst user posted image user posted image user posted image
230ml!! mlekarca! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, zaradi mene lahko tudi v Subitu..tam je vseeno malo več prostora....v bistvu meni je čisto vseeno kje, samo da vas malo vidim po dolgem času, predvsem pa vaše škratke user posted image

Petyyy, Špica, kdaj bi se pa me dobile? jaz bom T okoli 11ih nahranila da ne bo sitkan, potem pa lahko pršibam.

Betricija, super, da tudi ti prideš s svojo princesko user posted image

Jona, kaj pa ti? se vidimo jutri? verjetno da ne, a ne user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 11.4.2011 9:57:04 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.4.2011 11:09:33   
betricija
dan
naša sara se je očitno odločila da gre spat ob 8h zvečer in da se vstane že ob 8.30 zjutraj...vmes pa 2x hranjenje..ma naj ji bo..

punce, jaz ne vem kje je ta Subito...napotki :)

mojškra super za uspel krst. jaz sedaj sam molim, da bo lepo vreme. se gremo pa jutri še dokončno zmenit k župniku za obred.

naša sara je spet čist flekasta. mah ta alergija..jo namažem po prizadetem delu, je takrat v redu, potem ko neham, pa čez 2 dni spet izbruhne ven..torej nam alergolog ne uide...če bom mojega uspela prepričat da kar uletiva k doktorci, ker to po telefonu men ni prav nič več všeč.

tko, grem ven, mogoče nama uspe it do fotografa, da jo slikamo, pol pa na občino, da damo delat osebno.mene že prsti srbijo, bi šla rada že v celovec.pa tudi na morje bo treba it počas :)

imejte se...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.4.2011 11:53:02   
Urshy78
betricija, Subito je pod kolosejem na desni strani.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.4.2011 13:49:20   
Teta M
Punce a potem raje Subito?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.4.2011 14:08:20   
jona klara
da se še jaz malo javim....tile dnevi tako bežijo, da groza.

veliko sma vzunaj, obiski čez vikend.Drugače sem full likala sem dobila nekaj poletnih cotk za G, tako, da sem že začekla pripravljati novo kolekcijo, sicer sem pa zakopana z cotami,,sploh ne pridem da bi vse odkidala v pralnici.Sma pa veliko vzunaj.

glede juri še ne vem, če pridem pokličem ENO NA TELEFON, če bo moj šel sl. v lj sicer me ne bo jutri, čimprej pa sigurno, saj sedaj bo dobro vreme in se boste verjetno večkrat videle.

mojškra- super za dobro opravljen krst.user posted image user posted image user posted image lepe slikice, ti si pa prava suhicauser posted image user posted image .

betricija- smo ok, G priden, že 3 noči spal celo noč od 8 ali 9 ure do 6 ali 7 zjutraja, samo takrat pa konec full energi pač vstanemo tako zgodaj.Ni špa rad v igralnici, redko zdrži kaj dlje.Mi smo že dvignili slikice, moj nesel za delati osebno- komaj čakam, da jo dobimo, za 1. maj gremo na morje, če bo vse ok.kdaj pa vi? kako ste?

urshy- še ne vem za jutri bom danes vidla kako bo z mojim, kako vreme, ker če pridem z mojim sma tam brez avta, ne bi blo fajn če bi bilo fejst vroče, ker moram na mojga počakati, da naju pride iskati, kaj pa ti? a greš po tortici kr domov ali še boš tam okoli kje?

rada bi vidla vaše žabeke in čebelice....mogoče jutri

sem pa full utrujena

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?