Teta M
|
Urshy:za kašico sprašujem čisto tako,kdaj se začnejo te zadeve dodajati, ne zaradi daljšega spanca.. Ja pri nas je sedaj minila že tretja noč z zbujanjem na 1,5h....tudi ne vem če sem spala vsega skupaj 4 ure.... No medve sva se danes spet cel dan potepali,dopoldan od 9.30 do 12h sta jo čuvali babici v Lj.,da sem si jaz šla v miru hohte zrihtat in naj bi tudi avto registrirala,pa sem po 45 min.čakanja na AMZS ugotovila,da ima mojo bančno kartico moj dragi,tako da sem se samo obrnila in seveda popenila... .Tako da sem šla po I, sva šle domov(moj je delal tukaj na vasi in mi vrnil kartico), je papala, sva šle v Grosuplje registrirat avto,pa potem v lekarno,pa na občino oddati slikico za pasoš, pa še potem v trgovino in v BC....pa vsakič lupinico ven iz avta, pa nazaj notri, za na občino sem celo voziček morala sestaviti, pa potem razstaviti...še nekajkrat tako,pa me bo čisto pobralo...heheheehe...Tako da sem sedaj čisto prebila led ,kar se tiče tega da moram sama z njo po opravkih....je bila pa full pridna, zvedava, v trgovini je samo okoli gledala, ravnotako tudi v lekarni in v BC... V sredo imamo cepljenje in bom prav vprašala,kdaj jo lahko dam v športni del vozička,ker ona res full dviguje glavo, itak jo že drži sama pokonci nekaj časa....upam,da bo rekla da lahko že pri štirih mesecih,ker če bodo take temperature še naprej, bo zgorela notri v košari,kljub temu da bo manj oblečena...itak bo pa kmalu košara premajhna,ker je že tako dolga.... Punce,katere čajčke pa kaj dajate svojim črmljčkom?
< Sporočilo je popravil Teta M -- 30.3.2011 19:05:29 >