|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI18 kg, full drag 2.del
11.4.2011 14:09:14   
jona klara
S*- ti pa res nimaš sreče, kaj je to z tvojimi bolečinami, upam, da boš kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image kako pa kaj K?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.4.2011 14:35:19   
Urshy78
jona, res bi bilo super, če bi lahko prišla. jaz grem potem do mami, ker mora T okoli treh jesti. če boš prišla in če boš morala čakati svojga, lahko greš komot z mano do moje mami, pa ga počakaš pri meni.
jaz sem tudi čez vikend prala od T cunjice, sem mu zamenjala garderobo iz zimske v poletno. v bistvu sem zimske dala v škatlo in bodo počakale na novega člana, ali jih bom pa komu podarila.
T ima zdaj ful poletnih cunjic, sva vse dobila, upam samo, da do takrat ne bo preveč zrastel, drugače mu bo skoraj premajhno user posted image user posted image

sva se s Petyyy prej slišale po telefonu. sva zmenjene okoli pol enajstih, potem greva pa skupaj peš do BTC, tako da bova okoli enajstih oz malo čez že tam. ker T in R jesta okoli 12-ih in ne bi bilo ravno fino, da bi bile midve takrat nekje na poti.

z Mojškro sva tudi že poklepetali danes, bo tudi tam malo čez 11.

Špica, ti prideš? kako je s Ž? že kaj bolje nosek?

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.4.2011 16:18:13   
špica84
Jaz nevem še,mogoče bom prišla.Javim jutri.
Ž nosek je bolje,ji pa ga tako skus pucam.
Kako vi vaše sončke nahecate da pijejo,še kaj drugega kot mleko pri vas-moja čaja noče edino po žlički

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.4.2011 17:26:48   
Teta M
Jonči: daj pridi jutri no, ne bo prevroče,nekako tako bo kot danes...vsaj ko se me dobimo, šele proti večeru bo poslabšanje....
Špica: zakaj ne veš,a boš lahko prišla...pridi noooo, da vidimo Ž..
S*: katastrofa ta odnos zdravnikov oz. zdr. osebja na sploh do ljudi...kot da z veseljem hodimo okoli njih, pa iz dolgčasa..grrr....Držim pesti,da se situacija začne izboljševati in se seveda tudi čimprej sanirajo bolečine...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.4.2011 17:29:40   
mojškra
Hojla

Mi smo danes dobili drugo pikico, zredili smo se za 740 g, in zrasli 3 cm, zdaj vagamo 9100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -bajski. Se jutri vidimo, komaj čakam da vas vidim. Cmokca

Jona- hvala za besedo suhica, si pa na hece

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.4.2011 17:30:01   
mojškra
Aja, dala dva albuma slikic krst in krst 2

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.4.2011 17:38:59   
špica84
Se bom potrudila vsaj na hitrco za kakšno urco.
Drugače sem si pa danes po 3 mesecih prvič vzela čas samo zame in šla za 1h rolat,je tako pasalo user posted image .Večkrat ponovim

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.4.2011 17:42:20   
Urshy78
špica, T ni hotel piti čaja ko je bil samo dojen. zdaj ko sva  pa na GH, pa spije cca 50-100ml. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.4.2011 7:43:33   
špica84
Dobro jutro

Današnjo noč smo pa super spančkal.Zaspala mi je okol 21 in spala do 6 15.Sedaj pa spet pančka.Je pa nosek veliko bolje kot je bil.
Komaj čakam da vas vidim

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
12.4.2011 8:17:32   
jona klara
jutro

Mi je kr žal ampak naju danes ne bo, komaj pa čakam, da vas vidim, tako,  da se kmalu spet zmente za zmenek, je pa res bolj tečno zame, ker nisem iz ljubljane.Kakorkoli lep dan čvekajoči vam želim, bodite v cvetju in se naužijte malih sončkov in otročki naj uživajo, ko se bodo spoznali.

pa kak košček tortice si vseeno privoščite, saj imate dober razlog.

MI smo pa včeraj imeli  4 mesece, G časti naslednjič........

se nama bo kolcalouser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.4.2011 9:00:31   
Urshy78
Mojškra, tale vaš G je pa res pravi korenjak, ornk dec user posted image user posted image user posted image user posted image

Špica, super da je nosek bolje. a boš sama prišla al se nama boš s Petyyy pridružila na poti?

Jona, škoda, ker te ne bo user posted image pa čestitke G za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image
enkrat v maju bomo ponovili, ker imam jaz rd in bom častila user posted image

mi smo tudi spali ok. od 20.00-01.30. pa do 6.00. zdaj pa spet spi. čakam  da se zbudi, potem pa pičiva v Lj.

komaj čakam da vas vidim user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.4.2011 9:02:13   
špica84
Jona škoda da vaju ne bo.Pa naslednjič.Lepo pozdrav G in mu daj lupčka v Ž imenu

Danes je točno 1 leto od kar je nastala moja Ž,tako da imava tudi midve mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image .Kako čas beži jao

Pokličita me ko bosta krenli iz Fužin.Pa se vama sredi poti pridružim

< Sporočilo je popravil špica84 -- 12.4.2011 9:03:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2512
12.4.2011 19:12:16   
Urshy78
takole..miting je uspel, super je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malčki in malčice so bili pridni, vsi po vrsti user posted image
je pa eden lepši kot drugi user posted image user posted image user posted image user posted image
ful sem vesela, da sem vas videla, vas in vaše zakladke.
moj fotoaparat je popravljen, ni bilo hujšega, se je zgleda samo nekaj zataknilo, mi ga je brat zrihtal. vam pošljem slikce na mail ko pridem domov.
pa tiste ki ste slikale, Mojškra, TetaM, mi bosta poslale prosim slikice.

TetaM, hvala za igračko, T se kar učke zasvetijo, ko vidi tjulenčka user posted image
Mojškra, tudi tebi hvala za jajćke smešnoglavčke user posted image

mi je žal, da vam nisem nič prinesla, ampak mi ni zneslo..bom pa naslednjič, obljubim! user posted image

jona, škoda ker te ni bilo. sem te potem klicala nazaj, pa verjetno nisi imela časa da bi mi vrnila klic
upam da so bolečine pri M minile.

S*, upam, da se tudi mi en dan spoznamo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
12.4.2011 20:45:55   
betricija
ja super je bilo.
sara se je drla do avtomobila,potem pa je zaspala v trenutku..revčka. je pa tudi ona navdušena nad tjulenčkom..teta m, še enkrat hvala.in hvala za kavico.
hvala mojškri za čokoladko.se bomo naprej redile :)
jona, škoda da te ni bilo. sem te kar pogrešala.
petyyy..lepo te je bilo spoznati.

moj si je že ogledal vse potencialne ženine...joj to bo hud boj :)

ah..naša že spi. smo bili prej še pri župniku, da smo se dokončno zmenili za soboto, je bila sitkana, ker je bila zaspana.
sicer pa pri nas že ornk, ornk piha..rpavijo da se bo napihal tudi do 90 na uro..pa se vedno spomnim S*, kako pri njih piha, kva pol jaz jamram...

aja, urshy in mojškra, kaj vam lahko po zs pošljem mail za slikce ??

no lahko noč :)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.4.2011 20:59:29   
Urshy78
TetaM, ja saj res! hvala tudi za sokca in tortico, sem jo z veseljem zbasala user posted image

pa Mojškri hvala za cokoladico..jo že skoraj pol manjka user posted image user posted image user posted image

naš je pa na poti nazaj spat celih 15 minut, ko sva prišla do mami sem mu skuhala brokoli in cvetačo, je vse pojedel user posted image user posted image potem pa postal sitkan in utrujen, tako da sem šla na sprehod še za urico in pol in je pridno spal.
zdaj pa tudi že pančka, upam da bo priden ponoči.

T se ne more odločiti, katera od punc mu je bila najbolj všeč, pravi da so vse fletne user posted image user posted image

Betricija, lahko pošlješ na ZS, hvala.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
12.4.2011 21:45:41   
Teta M
Ni za kaj punce, še kdaj kaj prinesem..user posted image
Medve sva se pa vseeno šle pokazat v službo,ampak v drugi del pisarn tam na Šmartinski(kjer ni šefov..user posted image ),je bila full pridna I,potem sva šle še do babice,je papala, pa previla sem jo,pa še jaz sem jedla, potem pa končno domov..oz.še prej v trgovino.Doma pa spet previjanje,papica in sva šle še na en sprehod....
Jona: škoda ker te ni bilo, smo te pogrešale.Prihodnjič udeležba obvezna! user posted image
s*: upamo,da se nam boš lahko vsaj enkrat tudi ti pridružila,da se spoznamo...

Ja kar pridni so bili naši čmrljčki in čebelice....
Mojškra:jaz sem tudi že  zmazala pol škatle Toffifeejev....user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.4.2011 20:56:46   
mojškra
Hojla

Se še jaz oglašam. Res je bilo lušno tole naše srečanje. V album sem dala slikice, da se vidijo naši cukrčki.

S*-kaj te to muči s kolenom? Jaz sem bila 4krat operirana na koleno, in vem kako je to hudo. Vztrajaj naj ti naredijo magnetno resonanco, ali pa UZ.

Punce upam da se nam naslednjič pridružite.

Betricija-pošlji mail, da ti dam slikce

Urshy- ne ga sračkat no. Upam, da bo T igračka všeč ko bo dopolnil 12 mesecev, morda pa že prej, ker so že tako napredni. Ti Urshy, T pa kar rad je GH, naš pa se nekaj upira zadnje čase, noče jest za nič na svetu.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.4.2011 21:07:28   
mojškra
Nekaj mi nagaja album, mi je potegnilo slike, ki jih nisem hotla dati gor. A ve katera, kako se briše posamezne slike

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.4.2011 9:27:19   
S*
Dobro jutro!

Joj kako sem vam fouš za srečanjeuser posted image . Ne me narobe razumet, vam ga privoščim, bi vas pa resnično rada spoznala, vsako posebej in vaše sončke tudi. Ma sej bom enkrat prišla do LJ, ali pa se bomo kje dobile, mogoče na obali,sedaj ko bo vreme več kot primerno.

No da poročam o mojem stanju. Ker je bilo s koleni vedno slabše, sem dobila napotnico in včeraj šla urgentno v Valdoltro. Baje imam vnetje narastišč hrustanca, se je Dr. čudil kako pri vragu se mi je to sploh zgodiloluser posted image , kolena, vezi, meniskus vse je o.k. Dobila sem blokado v vsako koleno in fizioterapijo v našem zdravstvenem domu. Blokade naj bi prijele danes ali jutri in če ne bojo, se bom morala na žalost odpovedat dojenju in začeti pit ene huda zdravila. Tako da stiskajte pesti da ta hudič prime.

K je zadnje noči totalno nemogoča, jemo na 2h ali še manj, ne pomaga niti drugi obrok GH, niti večerna riževa kašica tako da sem kot zombi, pa še tečna sem ker s temi koleni nič ne morem in skozi fehtam mamo, da mi pazi K, mož pa misli da bo firma brez njega propadla in gre vsak dan vsaj za 6h v službouser posted image , toliko o predpisanem počitku.
Mah sej bo bolje, če ne prej po novem letu pravijouser posted image !

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.4.2011 9:46:37   
Urshy78
jutro user posted image

punce, slikce vam ravnokar pošiljam na mail.

mojškra, tam mislim da imaš možnost briši slike...
daj mi prosim te slike pošlji na mail, a boš? hvala user posted image
T se bo pa z veseljem igral z igračko, mu jo bom dala kar že malo prej kot pri 12-ih mesecih.

S*, o revca user posted image držim pesti in upam, da se bo uredilo in da ti ne bo treba prenehati dojiti.
a K ga je pa začela biksati? lumpa user posted image
jaz T zdaj nahranim samo enkrat ponoči, ni šans da ga bom mela vsake dve uri na zizi, je že dovolj velik, da ne rabi več tako pogosto jesti.
spat ga dam ob 20.00. potem ga pa nahranim ko se zbudi med 01.00 in 02.00., potem pa naslednja runda med 05.00 in 06.00 ko se ponovno zbudi. vmesno zbujanje pa kar ignoriram. včasih malo potečnari, pa vriska in ful naglas govori, potem pa zaspi nazaj. edino enkrat pa po eni uri še zmeraj ni zaspal, takrat sem pa naredila izjemo in ga nahranila.
kaj če bi jo tudi ti malo pustila? samo predlog user posted image

kje je pa kaj naša Jona?

moj je šel pa zdaj s T na sprehod, jaz pa šibam pomit okna, danes zgornje nadstropje, jutri pa še spodnje, če se mi bo dalo.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.4.2011 10:59:19   
betricija
dan :)

urshy hvala za slikicee..joj smo fletne..in tile naši sončki...sem bila kar ponosna na saro, da je dolgo zdržala tih..no če ne bi bilo tjuljna ne vem če bi zdržala..ga bom s seboj imela na kosilu to nedeljo po krstu..mrbit bom lahko v miru kosilo pojedla :)

S* ja ti uboga reva no. evo, držim pesti, da boš dojila čimdlje. blokada pa zdrži lahko pol leta ali eno leto..so ti kaj rekli?a vseeno počivaj in ne obremenjuj preveč nogic..pozabi na postavo, edino ne smeš se rediti, ker ko blokada popusti...je lahka šele hudič...vsaj pri moji mami je bilo tako..pol je bila pa čist vijolčasta...so pa tam v valdoltri super zdravniki in jim zaupam.

mojškra kako izbrisati slikce..greš na urejanje albuma in preprosto izbrišeš sliko.meni gre bolj to na živce, ko dodajaš slikce, ti jih pomeša in pol ne moreš pravilno razvrstiti slike. pošiljam mail...

saj res, kje pa je jona??

špica, sem pozabila povedat, da je tvoja Ž bila zadnjič tako pridna..uff kako lepo se je smejala, ko sem se pogovarjala z njo, ko si šla na wc...ah ti čebelca mala.

teta m, si danes kaj bolje spala? sicer se pa luna približuje in že polno tulijo zunaj...naša tudi s težavo nazaj zaspi zjutraj in komaj zdržimo od 23 do 5 zjutraj, pa saj bom tiho, kaj se bom pritoževala. bi pa rada, da bi naša pupa malo manj jedla, ker je pri 4m že 7200g težka..brrr

uživajte :) jaz pa sem dala nov album krst...no so priprave na krst...vabilo in darilce povabljenim :)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.4.2011 11:00:22   
betricija
dan :)

urshy hvala za slikicee..joj smo fletne..in tile naši sončki...sem bila kar ponosna na saro, da je dolgo zdržala tih..no če ne bi bilo tjuljna ne vem če bi zdržala..ga bom s seboj imela na kosilu to nedeljo po krstu..mrbit bom lahko v miru kosilo pojedla :)

S* ja ti uboga reva no. evo, držim pesti, da boš dojila čimdlje. blokada pa zdrži lahko pol leta ali eno leto..so ti kaj rekli?a vseeno počivaj in ne obremenjuj preveč nogic..pozabi na postavo, edino ne smeš se rediti, ker ko blokada popusti...je lahka šele hudič...vsaj pri moji mami je bilo tako..pol je bila pa čist vijolčasta...so pa tam v valdoltri super zdravniki in jim zaupam.

mojškra kako izbrisati slikce..greš na urejanje albuma in preprosto izbrišeš sliko.meni gre bolj to na živce, ko dodajaš slikce, ti jih pomeša in pol ne moreš pravilno razvrstiti slike. pošiljam mail...

saj res, kje pa je jona??

špica, sem pozabila povedat, da je tvoja Ž bila zadnjič tako pridna..uff kako lepo se je smejala, ko sem se pogovarjala z njo, ko si šla na wc...ah ti čebelca mala.

teta m, si danes kaj bolje spala? sicer se pa luna približuje in že polno tulijo zunaj...naša tudi s težavo nazaj zaspi zjutraj in komaj zdržimo od 23 do 5 zjutraj, pa saj bom tiho, kaj se bom pritoževala. bi pa rada, da bi naša pupa malo manj jedla, ker je pri 4m že 7200g težka..brrr

uživajte :) jaz pa sem dala nov album krst...no so priprave na krst...vabilo in darilce povabljenim :) ostalo pa potem v nedeljo ali ponedeljek

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.4.2011 16:12:40   
Teta M
Ojla!

Joj kako čuden večer je bil včeraj...grrrr..user posted image .našo sem dala spat po kopanju in papici,je zaspala okoli 20h in se zbudila čez pol ure...pa je ravno moj domov prišel,je rekel da gre on gor v sobo k njej jo uspavat...in seveda se ga je full ustrašila in je bil tak jok..groza..jo je dol prinesel,pa je bila čisto zaspana ,ampak zaspati pa ne...no pa sem jo okoli nosila, pa je skoz nekaj jokala in tečkala.Sem imela tega dosti in sva šle nazaj gor v sobo,ura je bila okoli 22h in čim sem jo odložila v posteljico kričanje,kričanje,kričanje....sem probala zdržat,da jo ne vzamem ven,ampak je tako tulila,da sem popustila...je potem pri meni na rokah zaspala okoli 23h in se zbudila čez pol ure...user posted image ..sem ji dala za jest,je potem zaspala okoli 23.30 in spala do 4.30h v kosu, pa potem od 5h do 10h v kosu..vmes se je sicer nekaj zbujala,ampak sem ignorirala vse to,tako da je nazaj zelo hitro zaspala...jaz sem pa tudi spala do 9.30.... Grozno,sploh ne vem kako jo uspavati brez joka...
Betricija: zelo lepa vabila in darilca...res čudovito...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 14.4.2011 16:14:38 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.4.2011 16:36:46   
špica84
Elow

Tetam :( upam da ga kmalu neha sračkat tako

Moja je pa zasplal mal čez 20 in je spala do 2 in potem do 6.Potem pa cel dan tečnarla,se vidi da nisva bile skoraj nič uzunaj.Sedaj je od utrujenosti zaspala,sam prašanje za koliko časa.
Jutri gremo na dolensko,kar komaj čakam,me prov duši tukaj v lj.
Za drug teden sem zmenjena z kolegom,ki mi je rihtal živ.zavarovanje,da se dobiva in da se pomeniva okol kreditov.
Čeprav moj meni da bi bilo bolje da počakava do mojega nastopa za službo.Pa začela sva se pogovarjat o bebiki,da bova drug let tak cajt,če prej ne rata po naravni poti,za kar se trudimo,da greva v postopek.

Jona kje si se nam zgubila user posted image

S* upam da se stvar s tvojim kolenom poštima :),da ne boš rabila ta močnih zdravil ter da boš še naprej lahko dojila

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.4.2011 17:15:16   
jona klara
oj punce,še vedno sem z vami, samo do računalnika nekako nisem prišla....moj hodi ta teden pozno iz službe, še delavce imam, kitajo hodnik, z malim ven, pa tečna od M, ker je tako ubitačna, močna, da bi kr spet bila noseča.No sej bo kmalu minilo.

Sicer pa mi je full žal, da nisva prišla in se pridružila srečanju, verjamem da je bilo prečudovito, upam, da naslednjič res prideva in, da bo to kmalu.

G že spi par noči celo noč, sicer pa je zelo rad na rokah, ko ga dam v jajčko tuli ko nor.Danes sva začela z par žličkami korenčka, včeraj rižek po flaški.Me pa zanima kako ste ve začele z GH? počasi, po par žličk in kaj? pa prej mleko ali kako? in koliko časa je trajalo, da ste zam,enjale GH za obrok z mlekom oz, da poje kaj več kot 3 žličke?

kaj od živil pa ste začele pri 4 mesecih?

teta, betricija, špica- kdaj boste ve začele in kako?

sicer vas vse pogrešam in mi je zelo žal, da nisem iz lj, komaj čakam, da vsas vidim in sončke male zakladeke tudi.

S*. BOŠČIKA TI, DOBRO, DA SI ŠLA V VALDOLTRO

OSTALE- a boste dale kako slikico v album, da vidima z S kako je zgledalo vaše srečanje? ali pa na zs, plis

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?