jona klara
|
oj punce,še vedno sem z vami, samo do računalnika nekako nisem prišla....moj hodi ta teden pozno iz službe, še delavce imam, kitajo hodnik, z malim ven, pa tečna od M, ker je tako ubitačna, močna, da bi kr spet bila noseča.No sej bo kmalu minilo. Sicer pa mi je full žal, da nisva prišla in se pridružila srečanju, verjamem da je bilo prečudovito, upam, da naslednjič res prideva in, da bo to kmalu. G že spi par noči celo noč, sicer pa je zelo rad na rokah, ko ga dam v jajčko tuli ko nor.Danes sva začela z par žličkami korenčka, včeraj rižek po flaški.Me pa zanima kako ste ve začele z GH? počasi, po par žličk in kaj? pa prej mleko ali kako? in koliko časa je trajalo, da ste zam,enjale GH za obrok z mlekom oz, da poje kaj več kot 3 žličke? kaj od živil pa ste začele pri 4 mesecih? teta, betricija, špica- kdaj boste ve začele in kako? sicer vas vse pogrešam in mi je zelo žal, da nisem iz lj, komaj čakam, da vsas vidim in sončke male zakladeke tudi. S*. BOŠČIKA TI, DOBRO, DA SI ŠLA V VALDOLTRO OSTALE- a boste dale kako slikico v album, da vidima z S kako je zgledalo vaše srečanje? ali pa na zs, plis