jona klara
|
jutrčka.... no spali ok, jedli ob pol 4 ih pa pol do pol 8 ih po novi uri. AMPAK, moj lumpi ga čez vikende serje, ko sma oba doma in sploh če je več ljudi.Ne vem imam občutek kot, da se boji gužve, ker smo bili v kratkem zaradi vročine v izolaciji skor 1 mesec ni videl nekaj ljudi, včeraj je pri moji sestri tAKO KRIČAL,.DA SMO VSI BILI V ŠOKU, SMO VSI MISLILI, DA IMA KRČE, ŠE NIKOLI NI TAKO JOKAL , no ko smo se odpeljali je bilo vse ok, čez dan pa mi ni spal več kot 3 kratg 20 min.No sedaj je ok, priden ampak res ne vem kaj mu je, že prejšnji teden bilo podobno, ko smo imeli obisk njemu neznanih ljudi.Bo že mora se navaditi.Sicer pa je po flaši za nikamur....tik pred spanjem, ko je fjan buden od cepljenja dalje spet noče, meša se nama, da ne moreš otroka nikoli nahraniti zako kot je treba, ne vem koliko flaš gre vstran, zdej po novem se še na joški dere....no v petek ni jedel od 8 zj do 6 zvečer a je to normalno????za mene ni.Še 14 dni pa gremo počasi malo na GH. MOJŠKRA- upam, da ste bolje, to pa res ni lušno.Hitro se poozdravite BETRICIJA- joj kak cukerček je S, sorry, ker ti še nisem odgovorila, te en dan pokličem, sem bila full vesela slikice.Upam, da gre alergija na bolje,moj misli, da je tvojega videl v Radencih.Se slišimo šPICA- super se imej na počitnicah , mi smo doma se pa že v mislih pripravljamo na morje maja hitro bo. urshy- super za rezervacijo na morju, pol pa boste lahko prišli en dan na obik k nam.Kam na krk pa greste? S*- SUPER , da ste se lepo imeli in naužili v troje teta- a tako ste vidve potepinke??? super za I, da je pridna.