Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja Če že debatirate o spanju,mi smo danes spali celo noč,oba sta spala od 21.30 do 6.30 .Se je pa spanje pri nas porihtalo zdaj,ko smo dopolnili dva meseca,tako da bo tudi pri vas samo vsak dan boljše! S tvojih ust v božja ušesa... al kuko že . Meni se je včer skori odpeljalo - pa ni bilo nič posebnega, samo una kapljica čez rob (ko sem zagledala poln lijal posode za pomit): en usr*n dan v vseh pomenih besede . ponoči nisem skori nč spala, bol dremala, mali bi skoz na meni visel ponoč, mi ga rata v košek dat ga pa začne zvijat..., čez dan sem imela pa filing de cel cajt samo posračkane plenice menjam in otroka (oba) futram. No, dons je že bolje do dobro , s starejšim sva se sicer ene parkrat že skregala, ampak... je v nerodnih letih, jaz pa zgleda tut . Ena (Little*miss?) je spraševala, kako s sprehodi z dvema: jaz imam Nandeta v slingu in gre super - "razen" da ves čas spi poj in sumim, de zato ponoči ni tako "priden". Meta, pa kako ti rata tako fajn spat ju dat? Fouš, fouš, fouš..... Sam res, jaz bi tut, sem orto zaspanc (zjutri, ponoči niti ne ) in bi "umrla" za spanje do vsaj ene desetih . Sej bo - čez ene 10 let . Drgač pa jaz za vse te naše težavice krivim zagon rasti in pa občasno luno . Pa leta pr starejšmu - uglavnem: mi nismo nč krivi . Vlogo za vrtec smo oddali, odločbo o otr. dodatku smo mi dobili v dveh dneh in so tut že nakazali. Bom slikce iz ZOOja gor dala, pa še kašno novo od najmlajšega . Aja: Šebela, super, da se je s polivanjem vsaj malo porihtalo oziroma, de se tut ti ne sekiraš več tolk zarad tega . se opravičujem za tiskarske napače , mam sam eno roko namreč, frej