Mišyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Eno hecno vprašanje ... Bine ima ful trd nos. Če ga hočem stisnit, kot da bi mu zamašila nos, se luknjice komaj malo zožajo, zaprejo pa niti slučajno. Tako je kot da bi imel nosnice iz trde gume . A je to normalno? Se ne spomnim od prvega. Ratajo pol mehke, obratno kot ušesa? Saj ne da me skrbi ampak že od rojstva zelo glasno diha in sem ful pozorna na dihanje in tudi nosek. No, pa sem šla še jst našo stiskat za nos. In sem ugotovila, da je res nosek bolj trd od naših velikih. IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Še katera od vas misli kaj babci nest oz. je že nesla v zahvalo? Midva sva babici takoj dala darilo - je moj kupil bajadero pa še nekaj in sva po porodu dala v bistvu za celoten kolektiv. Aja, pa moj je verjetno eden izmed redkih, ki še danes ni plačal prisotnosti pri porodu. Vedno znova pozabi oz mislim, da sploh nima več namena it plačat. Drugače pa super, da ste malo malce "obrnili" in zdaj več spi ponoči. Mene pa zanima kako imate rešeno zadevo s temi sprehodi in če greste kam na obisk ali v trgovino? Pri nama je namreč rahel "problem" ker mala v lupinici, v avtu in vozičku vedno spi, in če grem jaz dopoldne na sprehod in potem še vsi skupaj popoldne kam na obisk/v trgovino skoz spi in je potem cel večer budna, pa mislim, da je tudi ponoči, čeprav nič ne joka, ampak lačna je pa na vsake dve uri. A je normalno da mi v bistvu spi 20ur na dan? Pa smeji se na veliko, ima prav navihan nasmeh, ker ga včasih potegne samo na eno stran, če veste kaj mislim. Grem jaz počasi spat, sem utrujena od tega "letanja"vsepovsod. Jst sem bla dons spet 3 ure pokonc ponoč, potem pa nisem mogla več in sem kr moža zbudila, on pa flašo naštimat, jo nafilat in je gospodična zaspala. Jst pa joška, nosit, previt, nosit, uspavanke, previt, nosit, joška, druga joška, tretja joška gospodična pa gleda ko sova ob 4h zjutrej. Tko da tud men prespi ene 20 ur v dnevu, 4 ure pa ponoč not prnese. Kakšna ideja, kako obrni tale ritem ? Pol pa dopoldne mal prespim skupej z njo, popoldne je tud če spi v dnevni, kjer sliši ves ropot, pa ko je mali doma je ves čas tam, pa jo je še tko težko zbudit. Če jo kopam zvečer, se bo tam do ene polnoči le že naspala in bo spet žur. Tko da sploh ne vem več, vem le to, da je grozn bit pokonc če si čist fuč.