little*miss
|
Dan Danes pa sta oba lepo spančkala, nimam pripomb Vzamem tudi nazaj super nesramna hčerkica. Je dobila včeraj vnete očke, pa še iz noska ji teče (bolj kot ponavadi ), tako da jo je tisto noč mantrat začelo verjetno. Je bogica, ma tak rdeče očke nina, super da ste se imeli fajn v ZOO-ju ninchi, sem šla zdaj še enkrat brat o vazektomiji..ja težko je potem vspostavit nazaj, pa še drago je (tak piše) Površno sem brala takrat, ker me ta del v bistvu niti ni toliko zanimal. Midva smo 100 % da več neboma imela, imava dva sončka čisto dovolj. Tako da sem takrat prebrala da je v 50-75 procentov po vazektomiji moški še vedno ploden, pisalo pa je da je NEploden moja napaka Sem pa tudi jaz mamica otročkov z majhno razliko - naša dva sta 17 mesecev narazen. Meni niti ni tako težko, ker je tamala v vrtcu do dveh, pa še moj dela ruske turnuse in je dva, tri dni na teden doma..to ko gre on v nočno pa sem sama za vse samo od 5, ko odide in do 9 ko Tia zaspi (no, Jan zaspi ob 11, ampak je potem lažje ko imam samo njega preko) pa ni omembe vredno . Sicer se najdejo dnevi, ko sem sama cel dan (če dela v soboto dnevno in tako kot danes, ko je Tia doma) ampak tudi ni tako hudo. Bi se dalo preživet tudi če tamala nebi bila v vrtcu. Je pa res, da nemoremo na sprehode sami trije, ker imam tak voziček da buggyboard in buggypod ne pašeta gor, za nov voziček + buggyboard pa nimam denarja. Tako da hodimo ven samo takrat, ko je ati doma ali pa grem z Janom zjutraj na sprehod. Kopamo se tako da najprej enega zrihtam in ga odnesem k babici in dediju (v spodnje nadstropje), potem pa še drugega. Če je ati doma pa istočasno kopama on Tio in jaz Jana. Je pa veliko takih trenutkov, ki mi kar polepšajo dan, in pozabim da sem utrujena..recimo danes je Jan na veliki postelji ležal in je jokal, pa je Tia k njemu splezala in ga pobožala Sicer sem hitro skočla, ker še ne zna bit nežna in se lahko na njega bolj močno nasloni, saj poboža ga nežno, vse drugo pa morem jaz pazit Potem sem ležala in ga imela na nogah, Tia je bila zraven mene in je gledala risanko. Pa se je kar naenkrat vstala in mu dala lupčka, on pa se je nasmejal Potem pa sem rekla da je Jan veseli, da mu je dala lupčka in ga je potem še dalje božala in lupčkala, pa še rekla je rada in pokazala na njega Potem pa še je rekla rada in se prišla k meni stisnit Se kar topim zraven Res, neprecenljivo. Ljubusumja pa tudi ni, ker sem se na začetku, ko je mali cele dneve spal ukvarjala s Tio cel čas, tako da se sploh ni mogla počutit zapostavljene. Ko pa sem Jana dojila, pa se je z njo ati igral tako da res ni bilo vzroka za ljubusumje. Mišyka, tebi pa je res dan in noč zamenjala No, upam da bosta danes od 11 do 5 SPALE Mi imamo tudi hrupno cel dan, niti nisem študirala da bi rekla Tii da more biti tiho, ker mali spi. Ker se mi zdi da če so navajeni da je mirno, potem v hrupu nebodo nikoli zaspali. Tako prvič, kot zdaj pa sem babicama dala veliko Milko. Prvič sem imela samo eno zraven, pa je moj še po eno skočil vmes, ko so ga domov poslali, ker je videl da sta dve babici. Tokrat pa sma kar imela dve Milki zraven - preden sma šla v P sma se še ustavila na bencinski (prešernov dan) in kupila. Slikice pa bom vzela jutri zraven k ginekologu. Imajo v čakalnici veliko slik, pa bom še jaz mojo dala (če sploh imajo prostor ). Včeraj nama z mojim ni uspelo , ker sem bila tako utrujena, da sem samo čakala da grem spat Redkokdaj se zgodi, da popoldan oba spita, jaz pa sem rajši na forumu No, morem tudi za svoje hobije skrbet Lepo se imejte in izkoristite sončka..mi ga danes očitno nebomo, če imata oba vnete okice Lep dan