|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
22.3.2011 22:34:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Uf, sem naklofala. Pomojem se nobeni sploh brat ne bo dal... no ja, obljuba dela dolg user posted image

Eni se je dalo ... user posted image  

Upam, da se ti šivi lepo zacelijo ... Te je moglo res bolet

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.3.2011 22:34:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Hej hoj. Sploh nisem vedela, da mate temo tukaj!!! Jeeee, pa sem vas le našla. Prebrala sem samo zadnjih par postov, ker ste res prave čvekice in je preveč, da grem vse za nazaj brat.

Heeeej! Sem te že pogrešala ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tile aplavzkoti so pa za tvojega malčkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Danes pa je svetla noč za nami. Mali je skoz nekaj jokcal in stokcal.. Ne vem, kaj mu je bilo, ker drugače lepo spi, jaz pa sem kot zombi... Ati tudi spi, ker je prišel ob treh iz službe...

To smo že vse ugotovile ... Ko jih pohvališ, se pokvarijouser posted image .

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.3.2011 22:34:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Zoja aja od cca. 22.00-7.00 zjutraj,lucky me,Maj je pa malo bolj zahteven,pa se zbudi okrog 4.00 za čisto pleničko in malico,pa  (v glavnem) aja naprej.Tudi nasplošno je Maj veliiiko bolj zahteven in neučakan (moški pač user posted image ).
Še vedno smo na vsakem koraku delžni najprej navdušenja,potem pa sočutni,zaskrbljujočih pogledov,ki jim sledi "A je zelo hudo?" Ni,vse se da,vsaka čast vsem mamicam z dojenčki,ampak me z dvojčki,smo pa carice! user posted image

A ni že tršica ugotovila, da so moški bolj zahtevniuser posted image user posted image user posted image

Z drugim delom se pa strinjam. Že mi gagamo k mamo enega 2,5 let starega, ki se že skoraj sam zrihta.

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.3.2011 22:34:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Glede iskanja pozornosti sem vaju pa že (tebe in Meto) hotela vprašat, če imata tut s tem težave, če nista v vrtcu. Men včasih že kuj za dobro jutro fedri od živcev ven pogledajo user posted image . Sam drugače je pa tako fest poba, de mi je poj kr grozn, ker mi gre tko na jetra včasih.

Ja, Lovro ni v vrtcu in imam oba bolj ali manj cel dan. Ne morem se pa odločit, če išče pozornost al je pač faza, ker sta dva vrstnika s katerima se druži (po maminem izboru-ker so mame pač prjatlceuser posted image ) ista. Tej fazi bi jaz enostavno rekla "ne bom!" fazauser posted image . Sem pa nekajkrat opazila, da se je polulal/pokakal v hlače ali pa celo samo rekel, da se je, pa se v resnici ni, samo da sem ga šla previt. In to ponavadi takoj po previjanju Bineta. Večjih težav pa nimamo. No upam, da se ne bo zdaj "pokvaril"user posted image

Glede kontracepcije pa smo na istem kot vi. Sem pa bila v petek na pregledu in je vse ok tako, da bi lahko začeli z "uporabo kontracepcije" pa smo bli čez vikend pri tašči, kjer nekako ni blo pravo vzdušjeuser posted image , včeraj sem pa dobila nekaj kar bi lahko bilo vrnitev čišče ali pa menstruacija. Nimam pojma, kaj je ker zdaj en teden ni blo niti pikice, tole zdaj pa ni podobno ne čišči ne M.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.3.2011 22:37:47   
meta21
Eno hecno vprašanje ... Bine ima ful trd nos. Če ga hočem stisnit, kot da bi mu zamašila nos, se luknjice komaj malo zožajo, zaprejo pa niti slučajno. Tako je kot da bi imel nosnice iz trde gumeuser posted image . A je to normalno? Se ne spomnim od prvega. Ratajo pol mehke, obratno kot ušesa? Saj ne da me skrbi ampak že od rojstva zelo glasno diha in sem ful pozorna na dihanje in tudi nosek.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.3.2011 22:54:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Smo pa uživali, čeprav...ko smo prišli domov sta seveda oba nujno rabila mami, bili smo lačni mal vsi, dva pokakana, ati "ni dost dober" in poj se men kar mal zrola tkole user posted image . Kakšnega hujšega ljubosumja pr na ni ( sta 28 mescev razlike), ga lupčka, boža, pokriva z dekico, gunca košek (vse to na trenutke sicer kar mal na grobo, ampak...se zadržuje user posted image ), kaže svoje bradavice in pravi: "Nandi mali pil mleka." user posted image Ja, in tut on ima (še zdej) malega Nandeta v svojem debelušnem bauhku user posted image .

Pri nas isto. Lovro je glih prej po tuširanju razlagal, da ma joškice. Vsak dan ene 3x mu pa Bine v trebuhu brcauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.3.2011 22:54:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Dan,
kako lep sončen dan je zunej midva pa bolančkana. Tamal komej diha skos bedi in se joka ker ima zamašen nosek. Fiziološko mu skos kapam, čistim z vatko pa z takim ročnim aspiratorjev ven vlečem vendar nč kej ne pomaga.
Ali imate kakšne izkušnje z aspiratorjem ki se da na sesalec?

Jaz imam tistega na usta za ponoči in za na teren, aspirator za na sesalec je pa zakon. Res da je potrebno nkaj previdnosti, da otroka ne prestrašiš mpak Lovro si je na koncu kar sam že sesal, Bine pa zdaj tudi potrpežljivo čaka, da mu posesam. Jaz lahko rečem samo ZAKON! Je pa malo odvisno od oblike nosnic. Binetu veliko lažje sesam kot sem Lovru pa tudi kot sesanja je treba malo poiskat

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.3.2011 22:54:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Mene pa zanima kako imate rešeno zadevo s temi sprehodi in če greste kam na obisk ali v trgovino? Pri nama je namreč rahel "problem" ker mala v lupinici, v avtu in vozičku vedno spi, in če grem jaz dopoldne na sprehod in potem še vsi skupaj popoldne kam na obisk/v trgovino skoz spi in je potem cel večer budna, pa mislim, da je tudi ponoči, čeprav nič ne joka, ampak lačna je pa na vsake dve uri. A je normalno da mi v bistvu spi 20ur na dan? user posted image

Ne razumem problema ... Kar naj spi!user posted image
Bine tudi vedno spi v vozičku in v avtu.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.3.2011 22:55:32   
meta21
No mal sem pripomogla k 2. deluuser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
23.3.2011 7:52:34   
lil_
ojla punce user posted image
jst se samo tok javlam, da veste da sem se vedno z vami. sm mela kr neki problemov najdt tole temo, pa se moji dve princesi mi ne dovolta kej dost viset za racunalnikom. ce uspem ksn obrok v dnevu pojest v miru, je to ze velik dosezekuser posted image smo v obdobju, k je vse zanimivo in se nicesar ne sme zamudit, tko da se trudta bit vecji del dneva pokonci. ce sta pa utrujeni, se pa izmenjujeta, enkrat je pokonci ena, in nato druga. tko da je kar pestro. no dokler ponoci spimo, se cez dan ne bom pritozevala user posted image

aja kako to, da mam pa zdele cas...sta se zbudili in nista hotli zaspat nazaj...seveda ce je pa ze dan. se trudm ju mal potolazt z dudo in nic ne pomaga, sta meli ogromne ucke user posted image sm se sprijaznila, da nebosta vec spali, vstanem se grem umit in oblect, pridem nazaj in OBE spita ko top. tko da sem danes naredila ze vec kot vceraj v celem dnevu user posted image morem izkoristit, ker tale mir ne bo trajal dolgouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.3.2011 8:02:06   
cukica
Sam na hiter se vam mal javljam,ker hoče nejc zadnje čase imeti 100% vso mojo pozornost.
Danes imava ob 9 drugi pregled pri pediatru in mu nesem izvide od naše velike glave,...Me prav zanima kaj bo komentiral.Drgač je imel pa tri dni mal žurke nisva včeraj spala od 3 zjutraj nič,tko,da sem bila kot mesečnik.
Drgač sva pa velik zunaj.Včeraj sva sadila rožice za not,čez vikend pa bom vsadila še vrtnice in borovnico.
Drgač smo super,spuščamo že raznorazne glasove,se velik smehljamo in seveda kar je najbolj zanimivo so roke.

Se vam javim še kaj popoldne,ko bom mela kaj časa,da vam poročam kaj smo odpravili.

Lep dan,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.3.2011 12:17:20   
meta21
Vidim, da je lepo vreme še bolj ohromilo tole našo temouser posted image . Saj je prav, ve kar vozičkajte. Jaz trenutno čakam, da moj tastarejši opravi svoje na kahli, da ga dam spatuser posted image .

Sva pa v ponedeljek preselila tamalega v svojo sobo in moram rečt, da je mnogo boljše. problem je namreč v tem, da zelo glasno diha in jaz posledično nič ne spim, ker ga skoz poslušam, on pa se ponoči tudi zbudi ob najmanjšem pihcu. Tako da je prejšnjo noč spal od 9h zvečer do 2.30 in potem še do 6.30, danes pa že od 9h do 4.30 in potem do 8.30user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo tako ostalo ali pa se celo nadaljevalo v to smer. Od prvega imamo izkušnjo, da je v 2 tednih po selitvi začel spat 12 ur na noč brez hranjenja in to star 10 tednov. Upam, da sta si kaj podobnauser posted image

....

Tako, zdaj sem pa oba spravla v posteljo (kako je fajn, ko mi uspe oba hkrati dat spat) in grem kuhat pa še ene telefonske posle moram zrihtat in bo prav fino, če ne bo kakšnega joka v ozadjuuser posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.3.2011 12:29:07   
Teyla
No, da še jaz poročam: UZ kolkov je ok. Problem sva imela s kartico, ker je še zdaj nisem dobila. Mislim, da je težava nastala, ker je mala prijavljena na mojem naslovu, zavarovana preko očija, njegovega priimka pa ni pri nas doma na poštnem nabiralniku. Torej se je pošta najverjetneje izgubila oz so jo poslali nazaj. Jst sm pa tud štor, ker sem na priimk čisto pozabila. Dobro, da nama ni blo treba plačat, samo prnest jo morava naknadno. user posted image

Šibam, alarm kliče...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
23.3.2011 12:49:30   
lil_
jst sm bla pa danes ze zlo pridna...nesla vlogo za otroski dodatek, v vrtec nesla vlogo za vpis, se stipendijo sem si zrihtala, tko da res en fajn danuser posted image

zdej pa cakam princesi da se zbudita, da ju nafutram in sibamo vn. kako to da spita nevem-ju je fant merkov med tem k sm jst hodila po opravkih in pridem domov in obe spitauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.3.2011 12:58:15   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Eno hecno vprašanje ... Bine ima ful trd nos. Če ga hočem stisnit, kot da bi mu zamašila nos, se luknjice komaj malo zožajo, zaprejo pa niti slučajno. Tako je kot da bi imel nosnice iz trde gumeuser posted image . A je to normalno? Se ne spomnim od prvega. Ratajo pol mehke, obratno kot ušesa? Saj ne da me skrbi ampak že od rojstva zelo glasno diha in sem ful pozorna na dihanje in tudi nosek.

No, pa sem šla še jst našo stiskat za nos. In sem ugotovila, da je res nosek bolj trd od naših velikih.

Še katera od vas misli kaj babci nest oz. je že nesla v zahvalo?

Midva sva babici takoj dala darilo - je moj kupil bajadero pa še nekaj in sva po porodu dala v bistvu za celoten kolektiv. user posted image   Aja, pa moj je verjetno eden izmed redkih, ki še danes ni plačal prisotnosti pri porodu. Vedno znova pozabi oz mislim, da sploh nima več namena it plačat. user posted image
Drugače pa super, da ste malo malce "obrnili" in zdaj več spi ponoči. user posted image  

Mene pa zanima kako imate rešeno zadevo s temi sprehodi in če greste kam na obisk ali v trgovino? Pri nama je namreč rahel "problem" ker mala v lupinici, v avtu in vozičku vedno spi, in če grem jaz dopoldne na sprehod in potem še vsi skupaj popoldne kam na obisk/v trgovino skoz spi in je potem cel večer budna, pa mislim, da je tudi ponoči, čeprav nič ne joka, ampak lačna je pa na vsake dve uri. A je normalno da mi v bistvu spi 20ur na dan? user posted image

Pa smeji se na veliko, ima prav navihan nasmeh, ker ga včasih potegne samo na eno stran, če veste kaj mislim. user posted image

Grem jaz počasi spat, sem utrujena od tega "letanja"vsepovsod.

Jst sem bla dons spet 3 ure pokonc ponoč, potem pa nisem mogla več in sem kr moža zbudila, on pa flašo naštimat, jo nafilat in je gospodična zaspala. Jst pa joška, nosit, previt, nosit, uspavanke, previt, nosit, joška, druga joška, tretja joška user posted image  gospodična pa gleda ko sova ob 4h zjutrej. Tko da tud men prespi ene 20 ur v dnevu, 4 ure pa ponoč not prnese. Kakšna ideja, kako obrni tale ritem ?
Pol pa dopoldne mal prespim skupej z njo, popoldne je tud če spi v dnevni, kjer sliši ves ropot, pa ko je mali doma je ves čas tam, pa jo je še tko težko zbudit. Če jo kopam zvečer, se bo tam do ene polnoči le že naspala in bo spet žur. Tko da sploh ne vem več, vem le to, da je grozn bit pokonc če si čist fuč.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.3.2011 12:59:20   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

jst sm bla pa danes ze zlo pridna...nesla vlogo za otroski dodatek, v vrtec nesla vlogo za vpis, se stipendijo sem si zrihtala, tko da res en fajn danuser posted image

zdej pa cakam princesi da se zbudita, da ju nafutram in sibamo vn. kako to da spita nevem-ju je fant merkov med tem k sm jst hodila po opravkih in pridem domov in obe spitauser posted image

Klasika, ti hitiš, da prideš da ja ne bo alarma, otroc pa lepo pančkajo, očka je pa ful zadovoljen...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.3.2011 13:13:59   
Teyla

Kakšni so pa pogoji za štipendijo? A je kej drugače za študente, ki imajo otroke, al je prav tako treba met dohodek pod cenzusom? Ker moj je lani zaslužil preveč za kaj takega.

mišyka no, ti si pa boga, jaz vsaj nekaj spim. Ni mi še obrnila ritma, ampak če jo bom peljala na sprehode in podobno, bo prav gotovo, ker je vsak dan slabše. Ponoči se mi zbuja na 2h ali manj, medtem ko je bila že na 4, 5 in celo 6 ur spanja. Meni ni nič jasno.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.3.2011 16:15:33   
valek
no da vas malo potolažim, tudi jaz ugotavljam enako pri mijemu malemu...je že spal po 4 ure ali več...sedaj danes ponoči pa smo spet prišli na 2 uri in manj:(

IZVIRNO SPONROČILO: Teyla

Kakšni so pa pogoji za štipendijo? A je kej drugače za študente, ki imajo otroke, al je prav tako treba met dohodek pod cenzusom? Ker moj je lani zaslužil preveč za kaj takega.

mišyka no, ti si pa boga, jaz vsaj nekaj spim. Ni mi še obrnila ritma, ampak če jo bom peljala na sprehode in podobno, bo prav gotovo, ker je vsak dan slabše. Ponoči se mi zbuja na 2h ali manj, medtem ko je bila že na 4, 5 in celo 6 ur spanja. Meni ni nič jasno.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.3.2011 18:24:41   
trsica

tudi pri nas sta spet začela na 2 uri user posted image  da ne omenjam, da pred 23-to ne zaspita user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.3.2011 18:28:11   
trsica

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Zoja aja od cca. 22.00-7.00 zjutraj,lucky me,Maj je pa malo bolj zahteven,pa se zbudi okrog 4.00 za čisto pleničko in malico,pa  (v glavnem) aja naprej.Tudi nasplošno je Maj veliiiko bolj zahteven in neučakan (moški pač user posted image ).
Še vedno smo na vsakem koraku delžni najprej navdušenja,potem pa sočutni,zaskrbljujočih pogledov,ki jim sledi "A je zelo hudo?" Ni,vse se da,vsaka čast vsem mamicam z dojenčki,ampak me z dvojčki,smo pa carice! user posted image

A ni že tršica ugotovila, da so moški bolj zahtevniuser posted image user posted image user posted image

desci smotani user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.3.2011 18:31:10   
trsica

Klasika, ti hitiš, da prideš da ja ne bo alarma, otroc pa lepo pančkajo, očka je pa ful zadovoljen...

ko sem šla ta prvič sama ven, sta oba zaspala kot topa. meni pa mož: jaz imam otroke pošlihtane, pa ti? user posted image  grrr

no, sta mu naslednjič vrnila. sta se začela dret v trenutku, ko sem zaklenila vrata user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.3.2011 20:29:37   
DIANE
meta21 hvala za odgovor glede aspiratorja. Res je zakon dones je blo že bolje malček sedaj že bolj normano lahko diha.
Jst morem pa potrkat res se mi zbuja ponoči na 3 ure in sm kr vesela upam da se bodo te ure začele povečevat hehe. Drgč pa našega revčeka tok krči matrajo zej mam kapljice antiflat in upam, da se bo stanje izboljševalo. Danes je blo kr v redu edin zjutrej od 5 ure naprej ga je matralo pa parkrat prejle ampak v redu ker včas ga tok da se sam zvija in joče  da je skor brez glasa.

Drgč sva pa 2 dni že sama brez očija nekak kar gre se bova že navadla. Bla sva na sprehodu in je res prav pasalo. V nedeljo bomo pa stari že 1 mesec kar ne morem verjeti kako čas leti.

Nč želim vam mirno noč, da se boste lepo napančkali vsi.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.3.2011 20:38:54   
DIANE
A mogoče katera ve kako dolgo čakaš na odločbo za otroški dodatek iz CSD? Oddala sva v petek.
Mož je pozabil oddat in hvalabogu sm mal prebirala papirje in zagledam, to doma me je skor kap.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
24.3.2011 0:04:11   
meta21

No, pa sem šla še jst našo stiskat za nos. In sem ugotovila, da je res nosek bolj trd od naših velikih.

user posted image  Hvala!user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
24.3.2011 0:05:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

A mogoče katera ve kako dolgo čakaš na odločbo za otroški dodatek iz CSD? Oddala sva v petek.
Mož je pozabil oddat in hvalabogu sm mal prebirala papirje in zagledam, to doma me je skor kap.

Jaz sem jo dobila v enem tednu. Je pa najbrž odvisno od centra. Jaz sem nesla zadnjega februarja pa mi je rekla, da ji najbrž ne bo uspelo tolk hitro nardit, da bi že marca dobila nakazilo. No, pa ji je. user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!