|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
24.3.2011 19:41:53   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

C, c, c ... Pa ne tolk čvekat no!!!user posted image

Aja ... dobro jutro!user posted image

Čakam Bineta, da se zbudi. Spi že 12 ur, le ob 3.30 sva se nahranilauser posted image . Ne morem vam povdat, kako sem vesela, ker sem res velik zaspanc. No, seveda mi tavečji ne pusti spat že dobro uro ampak se tolažim, da se bo kmalu ura premaknilauser posted image

a kaj hudiča, če nam pa uro spanca vzamejo user posted image  bo pa daljši dan user posted image

Vzamejo samo eno noč ampak, če mulc zdaj vszaja ob 7h bo pol ob 8h, ne? Al sem spet kaj zamutilauser posted image

če je danes ura 8, bo naslednji teden ob enakem času ura 7 user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.3.2011 20:50:59   
Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

63 pik?user posted image
Mi jih imamo neki čez 150? A ni že pri prvi "postavki" 100 pik? Pa tut jaz mislm, de nau šlo skoz...
Drgač sem pa slike dodala user posted image , če je keri dolgčas (kao user posted image user posted image user posted image , ko bi nam vsaj blo kej dolgčas)

150? mi smo jih nabrali 143. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mi vpisujemo ta starejšga user posted image , dobimo 45 pik, ker ima več kot dve leti (bi dobili še 5 pik več, če mu ne bi dober mesec do treh let zmanjkal user posted image ).

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 24.3.2011 20:54:38 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.3.2011 21:02:33   
antoninap

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Meta, ti si na AM, ne? A daješ zvečer unega, ki bolj nasiti, da ti tako lepo spi?

malo dojim in veliko dodajam . Tudi zvečer dobi navaden aptamil pa dozo GAS Bimbijevih kapljic ampak ga pa res nafilam do ušes z mlekom . Ob 19h dobi obrok, dobre pol ure kasneje se skopava potem mu pa dam še eno polovičko obroka, da je res sit. In potem ponavadi spi 6-7 ur, poje in spi še 3-4 ure (danes celo 5)

Kako ti ga pa uspe nafilat? Jaz bi tudi včasih rada videla, da bi pupa več pojedla, sploh ponoči, da bi dlje spala, pa kar noče, jo vedno zmanjka, kljub temu da jo včasih zgečkam user posted image

A tiste pol ure do kopanja ga držiš pokonci ali tako dolgo traja hranjenje. Moja ne vem, če bi zdržala samo s polovičko, se najvčekrat dere k user posted image , ko mora po dojenju par minut počakati na flaško user posted image

63 pik?
Mi jih imamo neki čez 150? A ni že pri prvi "postavki" 100 pik? Pa tut jaz mislm, de nau šlo skoz...
Drgač sem pa slike dodala , če je keri dolgčas (kao , ko bi nam vsaj blo kej dolgčas)

150? mi smo jih nabrali 143.  

Mi pa celih 22! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 24.3.2011 21:07:58 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.3.2011 21:11:39   
antoninap
Trsica in ostale mamice dvojčkov ... danes sem v reviji Moj malček zasledila, da Milupa daje neke ugodnosti pri nakupu njihovih izdelkov, če imate dvojčke. Z rojstnim listom dvigneš nek kupon, potem imaš pa v BC popust.

Več info na www.milupa.si ali 080 15 36.

< Sporočilo je popravil antoninap -- 24.3.2011 21:12:58 >

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.3.2011 21:32:49   
valek
Moj ta mali ga je pa danes cel dan neki "sviral"...kr na eno uro se je hranil, pa nikol ni mogel veliko pojesti, pa skoz neki krči...eh sm čisto zmatrana...zdaj sicer spi...samo imam občutek da bo dolga noč....kr ni niti enga obroka celega uspel pojesti čez dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.3.2011 21:42:07   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

stipendija- joj po pravici povedano sploh nevem, kasni so pogoji, ker sem sla vprasat na blef. povedala svojo situacijo in mi je teta z veseljem pomagala. teyla, ce si lani padla ven za stipendijo, ste zdej trije in se tut dohodki delijo na tri.

Lani je sploh nisem vzela. Dobila sem jo samo enkrat, ko je bil oče nezaposlen, zdaj pa že prejema pokojnino. Fant pa preveč zasluži, da bi jo lahko prejela.

samo se to...od kje tok tock za vrtec? kako jih to stejete?

Točke za vrtec v Lj so na koncu vloge: link
Letos februarja so zopet izdali novo vlogo in novo točkovanje. Vrtec je vse težje in težje dobit. Nima veze, če živim 26 let v Lj, če je moj tip neljubljančan. Pa naslednjič ko bova imela otroka, ga bom delala decembra, da bo septembra že "nared" za vrtec.

Aja, a vlogo za vrtec lahko pošlješ po pošti al jo neseš v vrtec? Kako je pa z enoto vrtca? Namreč ena enota vrtca je tu čisto zraven naju, ampak "sedež" pa imajo drugje, zdaj pa ne vem kako je stem, če naju sprejmejo v prvi vrtec (čeprav je malo možnosti), ali gledajo na naslov vrtca, kamor je bila vloga dostavljena, al kako? user posted image

joj tamala noče spat in je budna kot sovica user posted image

Lahko noč

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.3.2011 23:34:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

vidim da je meta tukaj še aktivna...in jo zanima zakaj ima trd nosekuser posted image  po moje zato da ko dojimo jim ne zapre noseka,no vsaj jaz si tak razlagam zakaj imajo user posted image trši nosek kot mi...user posted image

no naša anabela lepo spi in je zadnje 4 dni ima malo krčkov jo bolj proti jutru zvija okrog 4 ure zadnjič jo je cel dan nekaj mučilo in se je napenjala ter krčila,sreča da ne joka sm vidim koliko se matrauser posted image ..pa še to ji ne morem pomagati ker ko se dojimo cmoklja in posledično toliko zraka zajameuser posted image  da ima potem težave...nima pa ne zaraščenega jezička in lepo se pristavimo,ampak očitno tako jeuser posted image ..
včeraj smo bili prvič zunaj za 10 min,danes bova tudi malo več če ne bo pihalo,me pa zanima a otročke pokrijete z dekico kljub temu da je v košari in kombinezonu ter je na sončku????? sem že malo pozabilauser posted image

Hehe, vidim da sem povzročila pravo epidemijo stiskanja februarskih noskovuser posted image , Zanimiva teorija, biljana!user posted image

Glede oblačenja pa... Jaz sem kombinezon pospravla takoj, ko je blo v povprečju 8-10 stopinj nad ničlo, ker sem mnenja, da ne more bit otrok enako oblečen ko je -5 ali pa ko je +10, ker je to 15 stopinj razlike. Jaz ga oblačim tako, da mu čez oblačila za notri oblečem še en debelejši kompletek, npr. trenirko iz flisa ali pliša ostalo pa z dekico reguliram. Danes je ni imel, ker je blo zunaj le kako stopinjo manj kot v hiši, v košari pa je itak v zavetju

PS: Aktivna? Ne, ne ... Hiperaktivna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.3.2011 23:35:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Kdaj imate drugi pregled v posvetovalnici? Naju je naročila tudi za starost 2 meseca, pa me zanima kaj takrat "preverjajo", ker vidim, da skoz nekaj testirajo, če so "normalni". Sem firbec na katerem testu bo Teja spet "ruknila". user posted image   Mal heca mora bit..

Naša pediatrinja naroča šele pri 3 mesecih, lahko pa pridemo kadarkoli vmes na tehtanje, merjenje, posvet ... tako, da mislim, da kakšnih hudih testov pri 2 mesecih niuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.3.2011 23:35:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Če že debatirate o spanju,mi smo danes spali celo noč,oba sta spala od 21.30 do 6.30 user posted image user posted image .Se je pa spanje pri nas porihtalo zdaj,ko smo dopolnili dva meseca,tako da bo tudi pri vas samo vsak dan boljše! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.3.2011 23:35:09   
meta21

Ena (Little*miss?) je spraševala, kako s sprehodi z dvema: jaz imam Nandeta v slingu in gre super - "razen" da ves čas spi poj in sumim, de zato ponoči ni tako "priden".
Meta, pa kako ti rata tako fajn spat ju dat? Fouš, fouš, fouš.....user posted image Sam res, jaz bi tut, sem orto zaspanc (zjutri, ponoči niti ne user posted image ) in bi "umrla" za spanje do vsaj ene desetih user posted image . Sej bo - čez ene 10 let user posted image .

Mi se sprehajamo tako, da imam Bineta v vozičku, Lovro se pa drži za cev na strani vozička ali pa mene drži za roko in pač vozim samo z eno. Če pa ni prometa, pa Lovro hodi brez "dotikanja" mene ali vozička. Aja, najbrž ste misnle, da je tastarejši v vozičku. No, tega se je Lovro odvadil že v nosečnosti, ker sva se vsak dan sprehajala, mami pa kao ni mogla ne vozička rinit, ne nosit, ne hitro hodit ... Zdaj se pa niti spomni ne na vozek

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.3.2011 23:35:11   
meta21

63 pik?user posted image

Vsak vrtec ima svoj pravilnik s kriteriji za sprejem. Mi lahko maksimalno dosežemo okrog 30 točk. Točkovniki so ponavadi objavljeni na spletnih straneh vrtcev

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.3.2011 23:35:18   
meta21

Šibam še kej druzga delat user posted image , mi je pa prav pasalo mal klele gor viset user posted image . In pridat par postov za drugi del (se res pozna, de Mete ni blo, še Patrisha se "vrne" pa bo user posted image ).
Lep dan vsem!

I'm back! Halo, al pri nas tud sonce sije pa 2 otroka mam pa gospodinjstvo se tudi pri nas ne zrihta samo tak, da skoz pa tud ne morem bit tle goruser posted image user posted image user posted image

Kaj maš pa to za eno slikco? Pujska? user posted image  Kakšen globji pomen preobrazbe mačka v prašička?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.3.2011 23:38:34   
meta21

A ne gre ura naprej? In bo torej ura 9? Mah ne vem, to mam zmerej težave.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.3.2011 23:46:31   
meta21

Kako ti ga pa uspe nafilat? Jaz bi tudi včasih rada videla, da bi pupa več pojedla, sploh ponoči, da bi dlje spala, pa kar noče, jo vedno zmanjka, kljub temu da jo včasih zgečkam user posted image

A tiste pol ure do kopanja ga držiš pokonci ali tako dolgo traja hranjenje. Moja ne vem, če bi zdržala samo s polovičko, se najvčekrat dere k user posted image , ko mora po dojenju par minut počakati na flaško user posted image

Približno ob 16h/17h poje 120 ml + dojenje in potem okol 19h isto (cel obrok, ne samo pol-malo hecno sem napisala). Potem ga držim pokonci. Najprej počiva po hrani in moje čvekanje poslušauser posted image potem je pa nekaj časa tudi na previjalni pred kopanjem, da malo pobrca brez plenice. Po kopanju ga v poltemi nahranim (60 ml) ob glasbi iz vrtiljaka in samo položim v posteljo in grem ven. Te polovičke ponavadi niti ne poje do konca.

Glede dremanja med hranjenjem pa jaz naredim tako, da ga začnem hranit, ko se zbudi. Ko začne dremat ali drugače štrajkat na flaši ga grem previt, flašo pa postavim v vročo vodo in potem nadaljujem. Je namreč kar lenščina, ker bi moral imet že vsaj 150 ml na obrok pa gopod rajši jé malo pa pogosteje in pol kar naprej te flaše mešam.

Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.3.2011 23:51:36   
meta21
Danes sem dobila bone od DM in na koncu brošure prijazno prosijo, da jim naredimo reklamo. Torej vse ki še niste poslale rojstnega lista v DM, naj vam povem, da vam pripada zastonj paket plenic, krema za ritko in še kup popustov. Nič ne stane, lahko pa mal prišparate. Več pa na njihovi spletni strani. Evo, sem opravla dolžnostuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
25.3.2011 3:02:59   
trsica

A ne gre ura naprej? In bo torej ura 9? Mah ne vem, to mam zmerej težave.

jaaaa, zaj.ebala sem. evo, mi ne da spat, pa ti pišem ob treh ponoči. user posted image  ob enakem času bo ura ŽE devet, kar pomeni, da bo treba prej vstajat za službo itd. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
25.3.2011 3:12:37   
trsica

Trsica in ostale mamice dvojčkov ... danes sem v reviji Moj malček zasledila, da Milupa daje neke ugodnosti pri nakupu njihovih izdelkov, če imate dvojčke. Z rojstnim listom dvigneš nek kupon, potem imaš pa v BC popust.

O tem sem že slišala. Ene punce so mi rekle, da naj mleko kupujem striktno v Mullerju, saj je le-to narejeno na zahodu EU, medtem ko so mleka, ki se prodajajo v DM, BC ipd. narejena na vzhodu EU in da je menda razlika v kvaliteti zelo očitna. Če pogledam, kje naj bi se ti izdelki prodajali, Mullerja ni na seznamu:user posted image

Kartica ugodnih nakupov
Milupa izdelki po posebno ugodnih cenah
Staršem dvojčkov in tistim, ki se vam je rodilo več otrok hkrati, ponujamo možnost nakupa izdelkov Milupa po posebno ugodnih cenah v prodajalni PAM TRADE v Ljubljani, Izoli in Rogaški Slatini. Kartico za uveljavljanje popusta prejmete v zastopstvu Milupa ob predložitvi rojstnih listov otrok in pristopne prijave.

Kje lahko kupujemo Milupa izdelke?
  • Baby center
  • DM Drogeriemarkt
  • Engrotuš Lepota & Zdravje in večje prodajalne Engrotuš
  • E.Leclerc v Ljubljani in v Mariboru
  • Spar (Interspar)
  • Lekarne in specializirane trgovine
  • Mercator HM
  • Pikapolonica
  • prodajalna PAM TRADE v Ljubljani, Izoli in v Rogaški Slatini

Aja. Pa mi zdaj trenutno uporabljamo Hipp Probiotic. Nekako jima bolj paše. Nekaj časa pa smo uporabljali Aptamil Confort (z nekaj dodatka Aptamila AR).

< Sporočilo je popravil trsica -- 25.3.2011 3:16:26 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 1492
25.3.2011 7:10:48   
trsica
Dajmo, dajmo punce vstat. Jaz sem pokonci že od 5:30! user posted image user posted image user posted image

A se mi lahko zmeša user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
25.3.2011 7:37:29   
vipercat

63 pik?user posted image

Vsak vrtec ima svoj pravilnik s kriteriji za sprejem. Mi lahko maksimalno dosežemo okrog 30 točk. Točkovniki so ponavadi objavljeni na spletnih straneh vrtcev

punce a vi to že vpisujete za naslednje leto? letos septembra bodo stari šele pol leta. kako pa to da tako zgodaj vpisujete???

aja kaj je novega. včeraj smo dobilii iz občine obvestilo, da nam podarjajo 209€ za rojstvo drugega otroka user posted image user posted image user posted image  - pa lahko naročim cepivo proti rota virusu

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
25.3.2011 7:39:49   
vipercat
a mi katera lahko pomaga. rada bi se dokopala do ene blazine, ki jo uporabljajo v soči za razgibavanje - oziroma za otroke ki rabijo pomoč pri razvoju. blazina je zelene barve iz kvalitetnega materijala. v lekarni soča se jo da kupit, stane pa 180€. rada bi dobila eno takih po kaj nižji ceni user posted image

poznate koga, ki jo ima pa ne rabi, ali pa da bi se jo še kje dalo dobiti kaj ceneje?????

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
25.3.2011 8:04:38   
Teyla
Dobro jutro punce

Vidim, da nisem edina "čuječa" ob tem času. Zame je to spet nekaj novega, ker ob tem času ziher še poležavam.
vipercat super za občinski denar user posted image in ja, vpisujem jo za letos. Septembra bo res šele7 mesecev stara, ampak v istem šol.letu dopolne 11 mesecev in se torej vpisuje že letos. Je pa res, da je marsikje (ne samo v Lj) tako polno, da običajno ne čuvajo prostor do decembra, januarj... ker je septembra že vse polno. Saj pravim, da je najboljš, če otroka načrtuješ, da ga "narediš" decembra in bo potem septembra lih za vpis. user posted image

No, včeraj zvečer je bla štala, mala ni in ni hotla zaspat, lačna je bla na uro oz še manj, jaz pa skorajda brez mleka, ker mi je pač vse pojedla in se je komaj kaj nabralo do naslednjega podoja. Moj je ob pol dvanajstih vztrajal, da grem jaz spat, da bo on bedel, sem se neki upirala, sam ne kaj dosti (user posted image ) in sem zaspala. Baje je potem mala zaspala neki čez polnoč in je bil mir do štirih zjutraj, hvalabogu. Upam, da bo danes zvečer vse v mejah nromale, ker se mi je včeraj že trgalo. user posted image

Lep materinski dan želim vsem. user posted image   user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
25.3.2011 8:06:46   
hayabusa
Dobro jutro, vedno manj časa si vzamem da pridem kaj prebrat vsekakor pa vam moram danes zaželet VSE NAJBLEPŠE OB MATERINSKEM DNEVU!user posted image

MAMA

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(Tone Pavček)

KAKO RASTE MAMA

NAJPREJ JE SAMA TEMA,
NAJPREJ JE VELIK NIČ,
POTLEJ JE MAJCENA DEKLICA
IN IZ NJE LJUBEK DEKLIČ.

IZ NJEGA MAMICA ZRASTE,
A RASTE DOLGO IN MNOGO LET,
POTEM PA JE TO KAR NAENKRAT
IN JAZ PRIDEM NA SVET.

IZ MAMICE ZRASTE MAMA
BOGVEKDAJ, KAR NEKEGA DNE,
KO ŠE SAMA NE VE, DA JI PADA
PRVI SNEG NA LASE.

KO JAZ ODRASTEM, RASTE
MAMA POČASI NAZAJ,
DOKLER BABICA NE POSTANE
IN PRIDE Z VNUKI V RAJ.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.3.2011 8:32:16   
maurica
Pozdravljene.

Se nekaj časa nisem oglasila. Prejšnji teden mi je umrla babica user posted image , pa nisem bila najbolj razpoložena. Je bila pa že dolgo bolna tako da ni bil tako velik šok. Ah, takšno je pač življenje ...

Drugače smo pa super, veliko vozičkamo. Si bom šla v kratkem kupit letno karto za Arboretum, ki je tudi idealen park za sprehode, super igrala imajo (za takrat, ko bo večji), občasno zelo zanimive razstave ...

Anže je zelo priden, spi celo noč. Danes je zdržal skoraj 12 ur brez hrane user posted image (jedel je nazadnje po kopanju ob 19.15, zbudil se je ob 6.45). Pa še celo noč je bil revež polulan, ker mu je ušlo čez pleničko.

Eno vprašanje: a se vaši user posted image tudi že odkrijejo ponoči? Naš se je danes zbudil skoraj brez kovtra. Ne vem ali naj ga že v spalno vrečo dajem??

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.3.2011 8:36:11   
maurica

63 pik?
Drgač sem pa slike dodala , če je keri dolgčas (kao , ko bi nam vsaj blo kej dolgčas)

150? mi smo jih nabrali 143.  

Mi pa celih 22! user posted image user posted image user posted image

Mi zmagamo, jih imamo 10!! In to smo jih zbrali zato, ker imamo tukaj stalno bivališče. Vemo, da to šol. leto sigurno ne bo sprejet, smo ga pa vpisali zato, ker za zavrnitev dobiš dodatne točke ob naslednjem vpisu.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.3.2011 8:39:03   
antoninap

O tem sem že slišala. Ene punce so mi rekle, da naj mleko kupujem striktno v Mullerju, saj je le-to narejeno na zahodu EU, medtem ko so mleka, ki se prodajajo v DM, BC ipd. narejena na vzhodu EU in da je menda razlika v kvaliteti zelo očitna. Če pogledam, kje naj bi se ti izdelki prodajali, Mullerja ni na seznamu:

Kartica ugodnih nakupov
Milupa izdelki po posebno ugodnih cenah
Staršem dvojčkov in tistim, ki se vam je rodilo več otrok hkrati, ponujamo možnost nakupa izdelkov Milupa po posebno ugodnih cenah v prodajalni PAM TRADE v Ljubljani, Izoli in Rogaški Slatini. Kartico za uveljavljanje popusta prejmete v zastopstvu Milupa ob predložitvi rojstnih listov otrok in pristopne prijave.
Kje lahko kupujemo Milupa izdelke?
  • Baby center
  • DM Drogeriemarkt
  • Engrotuš Lepota & Zdravje in večje prodajalne Engrotuš
  • E.Leclerc v Ljubljani in v Mariboru
  • Spar (Interspar)
  • Lekarne in specializirane trgovine
  • Mercator HM
  • Pikapolonica
  • prodajalna PAM TRADE v Ljubljani, Izoli in v Rogaški Slatini

Aja. Pa mi zdaj trenutno uporabljamo Hipp Probiotic. Nekako jima bolj paše. Nekaj časa pa smo uporabljali Aptamil Confort (z nekaj dodatka Aptamila AR).

Muller je sam svoj dobavitelj, verjetno ga zaradi tega ni. Jaz sem tudi mislila, da je Novalac pri nas delan za vzhodni trg, pa sem primerjala škatlo s tisto, ki nam jo je tašča prinesla iz Avstrije, in ga delajo v isti tovarni, je tudi istega okusa, tako da ne vem no.

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

a mi katera lahko pomaga. rada bi se dokopala do ene blazine, ki jo uporabljajo v soči za razgibavanje - oziroma za otroke ki rabijo pomoč pri razvoju. blazina je zelene barve iz kvalitetnega materijala. v lekarni soča se jo da kupit, stane pa 180€. rada bi dobila eno takih po kaj nižji ceni user posted image

poznate koga, ki jo ima pa ne rabi, ali pa da bi se jo še kje dalo dobiti kaj ceneje?????

Tem blazinam se reče Airex. Mi smo jo dobili zastonj, nam jo je predpisala fizioterapevtka, ker jo tamala obiskuje. So pa full drage ja. Drugače pa je eno podjetje v Kranju, ki izdeluje blazine, ki naj bi bile skoraj iste Airexovim, pa še po meri jih lahko naročiš, stane pa 16€ za kvadratni meter. Link: www.mpikranj.si/portni-program/polietilenske-blazine-po-meri

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

EU volitve
Miška2006

Se boste udeležili EU volitev?

da (34%)

ne (66%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!