antoninap
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: antoninap Trsica in ostale mamice dvojčkov ... danes sem v reviji Moj malček zasledila, da Milupa daje neke ugodnosti pri nakupu njihovih izdelkov, če imate dvojčke. Z rojstnim listom dvigneš nek kupon, potem imaš pa v BC popust. Več info na www.milupa.si ali 080 15 36. O tem sem že slišala. Ene punce so mi rekle, da naj mleko kupujem striktno v Mullerju, saj je le-to narejeno na zahodu EU, medtem ko so mleka, ki se prodajajo v DM, BC ipd. narejena na vzhodu EU in da je menda razlika v kvaliteti zelo očitna. Če pogledam, kje naj bi se ti izdelki prodajali, Mullerja ni na seznamu: Kartica ugodnih nakupov Milupa izdelki po posebno ugodnih cenah Staršem dvojčkov in tistim, ki se vam je rodilo več otrok hkrati, ponujamo možnost nakupa izdelkov Milupa po posebno ugodnih cenah v prodajalni PAM TRADE v Ljubljani, Izoli in Rogaški Slatini. Kartico za uveljavljanje popusta prejmete v zastopstvu Milupa ob predložitvi rojstnih listov otrok in pristopne prijave. Kje lahko kupujemo Milupa izdelke? - Baby center
- DM Drogeriemarkt
- Engrotuš Lepota & Zdravje in večje prodajalne Engrotuš
- E.Leclerc v Ljubljani in v Mariboru
- Spar (Interspar)
- Lekarne in specializirane trgovine
- Mercator HM
- Pikapolonica
- prodajalna PAM TRADE v Ljubljani, Izoli in v Rogaški Slatini
Aja. Pa mi zdaj trenutno uporabljamo Hipp Probiotic. Nekako jima bolj paše. Nekaj časa pa smo uporabljali Aptamil Confort (z nekaj dodatka Aptamila AR). Muller je sam svoj dobavitelj, verjetno ga zaradi tega ni. Jaz sem tudi mislila, da je Novalac pri nas delan za vzhodni trg, pa sem primerjala škatlo s tisto, ki nam jo je tašča prinesla iz Avstrije, in ga delajo v isti tovarni, je tudi istega okusa, tako da ne vem no. IZVIRNO SPOROČILO: vipercat a mi katera lahko pomaga. rada bi se dokopala do ene blazine, ki jo uporabljajo v soči za razgibavanje - oziroma za otroke ki rabijo pomoč pri razvoju. blazina je zelene barve iz kvalitetnega materijala. v lekarni soča se jo da kupit, stane pa 180€. rada bi dobila eno takih po kaj nižji ceni poznate koga, ki jo ima pa ne rabi, ali pa da bi se jo še kje dalo dobiti kaj ceneje????? Tem blazinam se reče Airex. Mi smo jo dobili zastonj, nam jo je predpisala fizioterapevtka, ker jo tamala obiskuje. So pa full drage ja. Drugače pa je eno podjetje v Kranju, ki izdeluje blazine, ki naj bi bile skoraj iste Airexovim, pa še po meri jih lahko naročiš, stane pa 16€ za kvadratni meter. Link: www.mpikranj.si/portni-program/polietilenske-blazine-po-meri
|