Sonček in poletje
|
Vidim, da vas je nekaj, ki ima otročičke, ki imajo težave z alergijami. Tudi naš je alergičen. Dokazano samo na jajca. Ampak so mu delali samo na jajca, mleko in sojo. Jau sem ugotovila, da tudi lešniki ne grejo skozi in posledično sem se odpovedala vsem oreščkom, ker se nikoli ne ve. Mi je pa čudno, da vam delajo preiskave. Mi smo zaradi reakcije bili 2x v bolnici, 1x so naju poslai domov, 1x sva pa ostala notri. Na naslednje alergo teste je naročen 8. 6. 2011, ko bo imel skoraj eno leto. do takrat se moram pa jaz sama matrat in ugoravljat, kaj bi mu lahko delalo težave. HB že zelo dolgo nu burno odreagiral, ampak včasih pa še vedno dobi drobne pikice, najpogosteje po rokah, hrbtu in prsnem košu. Ampak to tako mali, da ne vem ali naj zaradi tega delam paniko. Bi mi bilo fajn, če bi nam že prej kaj naredili, ker včasih se mi zdi, da v vsaki pikici iščem alergijo. Aja, sem pa iz Celja, mogoče imajo tukaj drugačen protokol. Juliji čestitke za prvi rojstni dan . Pri nas je vse po starem, kar pomeni, da imam oči skozi na pecljih in da kar naprej odpira omare, ki jih ne sme. Pa ga že lep čas vedno opomnim, da se ne sme in ga nesem stran. Tako, da tista, ki je rekla, da hitro pogruntajo, da kaj ne smejo... Pri nas to ni tako, če se kaj ne sme, je potem veselje še toliko večje in še bolj rine v tiste stvari, ki naj bi jih pustil pri miru. Pri tem se prav navihano smeji . Zadnje dni se že malo bolj pogumno spušča med bližnjimi elementi, je že pravi mali frajer. Padel že lep čas ni. Sem pa imela z njim trening, kako se pravilno vsest iz stoječega položaja. Potem je tehniko še izpilil. Tko, da vedno pristane na ritki , pol pa protestira in se jezi. Zdaj ko so dnevi lepi smo veliko zunaj. Danes je čez dan spla samo 1x in to 2uri in 40 minut, zunaj v vozičku. Sva ga pa posledično dala spat pol ure prej, ker je bil čito bogi.