jona klara
|
jutro teta m- res obup, imam znanko ki doživlja podobno, to preiskavo so imeli prejšnji četrtek,sem že mislila, da isto poznava, ampak ne njim se ni sesul računalnik, so pa isto mogli biti na hodniku.Ni sploh za govoriti kaj doživljajo, mene je že čist stisnilo, ko je imel virozo, kaj šele take stvari .Upam, da se za obe dobro konča brez kakšnih posledic, ne vem zakaj se to dogaja, veliko so krivi ti dolgoi porodi, ko matrajo ljudi in otroka po več ur, na koncu pa cr, ne vem na tem bo treba v naši državi kaj spremeniti, ker to ni već človeško. mojškra- a G pa bogcani? upam, da je bolje, dvomim, da bi dobil posledice šele čez 3 dni.javi kako je. S*-kako pa K? Upam, da je že ok, da ne bo trajalo kot je pri nas...pozdravčki sončkici betricija- kako ste pa vi? supaer, da ste dobili dobrega pediatra, jaz z našo nisem zadovoljna. urshy- upam, da bo spanje vsak dan bolje moj je bil včeraj pri babici, zvečer še obisk njegova sestra...gužva in je bil čist vznemirjen, prvič fuuulll jokal zvečer, kr tak brezveze.No pol zaspal od 9- 1h pojedel in nazaj do 5 ih pol pa konec, tudi to je bilo prvič....tako, da mislim, da se bom kmalu pridružila klubu zbujanja ponoči in zg. vstajanja no zdaj pa od sedmih še kr spi, sem pa opazila, da je ob ponedeljkih obupen, ker je vznemirjen še od gužve čez vikend. začeli smo tudio z kapljicami OLEOVI D3 ŠELE SEDAJ, UPAM, DA NE PREPOZNO.Mi je pa danes ponoči špojedel 2 krat 120ml, sem mu dala večjo dudo, upam, da bo bolje nasploh.
< Sporočilo je popravil jona klara -- 14.3.2011 8:58:37 >