|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
13.3.2011 14:43:58   
sara1986
No, končno se tud jst javljam po dolgem času. Moj mali navihanček bolj malo spi čez dan, ubistvu bolj nič user posted image  ja ful smešn user posted image  sam zato pa zvečer potegne tud do 7 ur brez prekida.
Ma krčke, upam da kmalu minejo user posted image  aja, pa tud jst mam čist boge bradavice, leva boli za ****. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.3.2011 15:14:26   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Jaz pa ne vem kaj je s Tejo. Po obrazu ima rdeče pikice, zgledajo kot mali mozoljčki, so pa ob strani in na čelu. Se ne širijo in nima jih nikjer drugje. PA zelo vroča se mi zdi, kljub temu, da ima oblečen samo pajacek  in nogavičke. user posted image Temperature ji pa nisem izmerila, ker zdaj spi, pa nisem niti ziher, če jo je vredno s tem matrat (kašlja ne, nosek je tud ok..). Samo skoz neki jokca, tudi ko jo dojim- na začetku sesa normalno, potem pa kar naenkrat kreg, kot da ne zna vlečt in se začne razburjat, ker mleko tkaoj ne priteče (ker je dojko že na pol spraznila) in spusti in se začne jokat, maha z rokcami, brca... Nato se zopet prisesa, trikrat povleče in spet kreg in jok, kar se ponavlja več minut. Običajno potem zamenjam položaj, pa je spet isto, dokler nekako na koncu ne prime bradavico in začne sesat tako kot je treba. Jaz ne vem kaj ji je, ima katera kakđno idejo? Ker mi je res hudo, ko ne vem kaj ji je, pa ji ne morem pomagat. user posted image

Pri nas mamo skoraj identičen primer... tud js sm že čist obupana kaj naredit. Pa tud js mislim da  ga ne zvija zarad krčkov, ampak kr tak neki! Včeri mi je vsake pol ure na joški visel, tk da sm na koncu bla ko izsušena krava, mali bi pa še kr zizo user posted image smo meli "veselico" do 4h ponoč! zdle pa spi k top user posted image Js sm obtožla spremembo vremena user posted image

Mene tud bradavice bolijo, čeprav nimam razpokanih, pa jih mažem z lanolinom.

ma, hotla sm še neki pokomentirat, pa sm pozabla user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.3.2011 15:14:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

No, končno se tud jst javljam po dolgem času. Moj mali navihanček bolj malo spi čez dan, ubistvu bolj nič user posted image  ja ful smešn user posted image  sam zato pa zvečer potegne tud do 7 ur brez prekida.
Ma krčke, upam da kmalu minejo user posted image  aja, pa tud jst mam čist boge bradavice, leva boli za ****. user posted image

O to pa lepo slišat, da lepo pančka ponoči, da je čez dan pokonci. Superca. Za krčke si poskusila s kapljicam?

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.3.2011 15:16:26   
Tigrica86
aja, tud pr nas ne gre podiranje kupčka najboljš...

kak pa nardite s tem, kadar dojite leže, pa da zraven zaspi - ga dvignete, da podre kupčka (ter tvegate da se pri tem zbudi) ali pač ne user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.3.2011 17:34:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Dobro jutro,   Da še jaz malo napišem, kako smo. Vsaka noč je zanimiva. Enkrat ga svirka Laura, enkrat Brina. Včeraj smo zvečer super zaspali. Z brino sva se dojili na 2 uri (ponavadi ni tako, se ponoči sojiva redkeje), ob 2uri je bilo vsega konec. Začelo jo je zvijat in nisem vedela, kaj naj naredim. Ni in ni mogla zaspat. Še vedno ne vem od česa jo šraufa. Ali se naje zraka ali zaradi tega, ker ne podre dobro kupčka ali je razlog kaj drugega.   Zanima me, kako vi podirate kupčka? Naša ga včasih podre takoj, včasih pa se nosiva 15 minut in ga ne more in ne more podret. Mislim, da jo zato potem ščipa.   Skatka, zaenkrat je kar pestro. Upam, da čim prej najdemo nek ustaljen ritem.   Bradavice ob dojenju – a ima še katera težave z razpokanimi bradavicami. Jaz mam levo bradavico tako bogo, da vsakič ko Brino pristavim vidim od bolečin milijon zvezd. Pomagam si z Bepanthenom in Lanolinom, vendar se mi zdi, da je vse popolnoma brez veze.   Vsem želim lepo nedeljo

Za bradavice meni zelo pomaga mazilo od Buds-a (v lekarni). Je okrog 13 eur in sem ga na začetku uporabljala pa se mi ni zdel nič posebnega. Ko ga je zmanjkalo, sem se mazala z bepanthenom pa so me začele bradavice pečt kot da bi imela oddrgnjene. Zdaj sem spet na buds-u. Pa imej prsi čim več na zraku in posuši bradavice preden daš blazinice in modrček nazaj gor.

Kupček je pomembno, da ga podreš takoj ko da bradavico iz ust. Mame ponavadi še joške spakiramo nazaj pa mulčka mal okrog ust obrišemo in takrat je zrak že daleč spodajuser posted image . Pa podirat večkrat na eno hranjenje. Bine ga kar lepo podira (ne vem ali tak pač je ali jaz tolk obvladamuser posted image ) ampak če ne gre, ga dam malo višje na ramo, da ga malo pritisnem na trebušček (nevarnost polivanja) pa z njim vret se guncam naprej, nazaj, levo, desno. Včasih ga pa tudi ne podre ali pa premalo. Takrat začne čez nekaj časa jokat, ker ga najbrž tišči in ga grem dvignit pa ponovno v položaj za kupčka-takrat pa potem še konkretno rigne.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.3.2011 17:34:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Zjutraj pa sem dobila menstruacijo user posted image

user posted image Zdaj imate lahko spet dojenčkauser posted image  (mora človek pozitivno pogledat na stvar). Se pa strinjam z Uršo, da najbrž ni menstruacija. No boš vidla čez 28 dni, če spet pride.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.3.2011 17:34:28   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz imam še vedno čiščo, čez 10 dni pa pregled pri G. user posted image

Jaz je pa danes že cel dan nimam (2 dni nazaj sem imela še čisto svežo kri) pa mam pregled v petek, v sredo bo pa 6 tednov

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.3.2011 17:34:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Rotavirus: še razmišljam. Prvega nisva, ker sem vedela, de ne bo šel v vrtec, cepivo pa drži (če sem si prav zapomnila) le do drugega leta starosti (potem baje ni več takooo hudo, če se okužijo). Zdej bo pa starejši mogoče šel v vrtec in bi bilo verjetno pametno user posted image Ne vem, še gruntam.

Enako!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.3.2011 17:34:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

aja, tud pr nas ne gre podiranje kupčka najboljš...

kak pa nardite s tem, kadar dojite leže, pa da zraven zaspi - ga dvignete, da podre kupčka (ter tvegate da se pri tem zbudi) ali pač ne user posted image

pač neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.3.2011 17:36:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Sem pa tudi ugotovila, da je začel se igrati z jezičkom, pa premetava tisti cucelj po ustih, pa ga dam ven se zadere zajoka, dobi nazaj spet ping pong. No pol čez čas spet je in spet igra user posted image A ma še katera te fore? Kako ga spravte jesti, da ne postane četrt ure dolgo granjenje?

Pazit moraš, da ima dudo nad jezičkom in z ustnicami objame širši del dude

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.3.2011 18:22:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image Zdaj imate lahko spet dojenčkauser posted image  (mora človek pozitivno pogledat na stvar). Se pa strinjam z Uršo, da najbrž ni menstruacija. No boš vidla čez 28 dni, če spet pride.

Kako hitro pride menstruacija? Je sploh kakšno pravilo? Kdaj je pri vas prišla na obisk? user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.3.2011 18:23:38   
Anonimen
Še nekaj me zanima, a so vam šivi vsi odpadli? Prav tako me zanima, če vam je vse skupaj že sprijelo se in zacelilo?
Mene mal skrbi, ker mam še šive in tudi tam kjer so odpadli se ni sprijelo skupaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.3.2011 18:34:58   
METULJ1
PilotGirl - men so šivi že odpadl. V glavnem dva dni nazaj. Rana zaenkrat kar lepa. Jo bom pa bolj pogledala spet v kakšnih dveh dneh. Upam, da me ne bo kap.

V tvojem primeru bi se šla pa vseen mal k zdravniku pokazat.

Pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.3.2011 18:35:53   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

midva sva bila včeraj cel dan v šopingu (sva obdelala pol trgovin v BTCju) in sem bla zvečer in ponoči čisto gotova. Zjutraj pa sem dobila menstruacijo user posted image

Dvovim, da je to M. Pomoje si začela ponovno krvavet zaradi prevelikega napora, meni se kar sveža kri ulije, če sem preveč aktivna. 

Enako tudi pri meni. Sem zadnjič mislila, da je menstruacija pa ni bla, ker je bilo konec po enem dnevu. Po sprehodu naslednji dan, pa spet... se pojavi ob "naporu" in je konec. Je pa zdaj že mimo.

Glede zvijanja. Zgleda, da je res to, da jo zvija že med hranjenjem. Bom naslednjič probala kupček podret, ko začne to delat. Sem si kar oddahnila, ko sem vidla, da nisem edina. user posted image

Mislim, da je čas, da jaz napišem prvo "pritožbo" čez mojega (do zdaj so same pohvale letele). Namreč meni gre strašno na živce, ko me vse sprašuje. Ampak res VSE. Jaz nimam čisto nič več izkušenj kot on, in kar je povedala patronažna je tudi on izvedel. Že od začetka je čisto paf, ampak se vsaj trudi. Na začetku mi je šlo v nos, ker je takoj obupal, ker se je mala začela dret na previjalni, njemu pa ni šlo hitreje; potem naslednjič je bla štala, ker ji ni znal dat bodija čez glavo in je rekel meni, jaz sem pa takega tamali tudi samo enkrat oblekla. Pa mu rečem, naj proba, pa ga je kar minilo. No, potem so pa tudi vprašanja. user posted image "Kaj naj ji pa oblečem?", "Kater bodi naj ji pa dam?", "Kolk kreme pa dam na ritko?" "Katere štumfe naj ji dam gor?", "katero brisačo naj pa prinesem?"... Ne vem, al sem samo jaz smotana, ampak meni res živce žre. Ker jaz čisto nič več ne vem od njega in tudi več al manj ugibam. Ji pač dam dva bodija, če ji je prevroče, jo preoblečem...pri kremi zdrava kmečka pamet, za tisto vprašanje o štumfih in brisači pa nimam besed. Bi mislna, da se heca, pa je čisto resen. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.3.2011 18:41:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

PilotGirl - men so šivi že odpadl. V glavnem dva dni nazaj. Rana zaenkrat kar lepa. Jo bom pa bolj pogledala spet v kakšnih dveh dneh. Upam, da me ne bo kap.

V tvojem primeru bi se šla pa vseen mal k zdravniku pokazat.

Pozdravčki

16. imam genikologa v Kr, me prav zanima, kaj bo rekel. Sem sedaj tam izbrala G. Me pa malo skrbi tole, ker mi tudi občasno krvavi. user posted image Mam pa res zelooo veliko rano, nevem kako je lahko tako majhna glavica to naredila, čeprav je reku G da je to vzrok ker je tko hitro vse teklo.
Me pa skrbi, da se ne bo skupaj sprijelo, ker je strgana (odprto do riti), mi niso presredka zarezali user posted image

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
13.3.2011 19:53:04   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Mislim, da je čas, da jaz napišem prvo "pritožbo" čez mojega...

Zadnje čase sem čisto prelena, da bi kaj pisala in večinoma samo berem ampak sem se spomnila kako je bilo pri nas ko sem tole brala. Čisto enakouser posted image živce parajjuče in na žalost, se ni dost spremenilo edino ko je otrok malo večji jim je malo lažje. Moj je hčero malo bolj porajtal ko je začela glavico sama držat, pa potem ko je bila že toliko večja da sta se lahko igrala in zafrkavala sta se začela bolj povezovat, vse ostalo pa je bla tema. In tudi jaz sem ponorela z istim odgovorom - ne vem nič več kot on, ampak je bil problem v tem da mu ni bilo treba poizkusit ker sem jaz, če mu kaj ni šlo, meni pa druga ni preostalo.

Kupčki
- mi jih podiramo v vsakem primeru, tuč če zaspi, če ga ne podre takoj, ga malo položim na hrbet in poskusim še enkrat - ponavadi hasne, trudim se pa zato, da ga potem manj krči.

Bradavice- sočustvujem z vsemi ki imate boleče bradavice, sem si pri hčeri to sprobala in se mi je zdelo da mi možgane vleče ven. Sinko pa je bolj priden, tako je nežen in tako lepo je, da me niso nič boleleuser posted image

Sem pa tudi ugotovila, da je začel se igrati z jezičkom, pa premetava tisti cucelj po ustih, pa ga dam ven se zadere zajoka, dobi nazaj spet ping pong. No pol čez čas spet je in spet igra A ma še katera te fore? Kako ga spravte jesti, da ne postane četrt ure dolgo granjenje?

Mhm, to dela tud moj, jaz ga  dam vstran, podrema kupček, potem pa če mu je mu dam še če ne pa nič.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.3.2011 20:20:56   
Anonimen
Meni se pa dogaja, da pride dan, ko noče pa noče podreti kupčka. Jasno, zato so potem krči. Sicer tele kapljice veliko odnesejo.

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.3.2011 20:57:57   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Ne.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.3.2011 21:06:15   
Urša
Teyla, tvojega pa vse zelo natančno zanima! Pri tretjem user posted image  bo že vse obvladal! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.3.2011 21:28:57   
meta21

Kako hitro pride menstruacija? Je sploh kakšno pravilo? Kdaj je pri vas prišla na obisk? user posted image

Ni pravila! Načeloma pride kasneje, če polno dojiš pa tudi ni nujno. Jaz sem jo prvič dobila takoj po koncu čišče, slaba 2 meseca po porodu. pa je bla sigurno M, ker je potem prihajala redno vse do lanskega aprilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.3.2011 21:38:43   
meta21
Teyla, tak kot tvoj je moj svak. No, on svojo ženo sprašuje tudi kaj naj on obleče pa čeprav mu je že 100x odgovorila, naj si kakšno krilo z njene omare vzame (za lažjo predstavo-velik je 190cm in ima okrog 110kguser posted image ). Jaz ti predlagam, da čimprej izkoristiš kakšen nujen opravek, ki ga moraš nepreložljivo opravit ti in to sama pa mimogrede še telefon doma "pozabi". Ko se bo moral znajt, se bo. Brez skrbi!

No moj je glih kontra. Ne iztiri ga popolnoma nič, če bo plenica obrnjena na glavo pač bo, če bo otrok jedel 5 minut kasneje kot ponavadi, so what? user posted image itd. Ko ponavadi na vratih še hitim razlagat, kaj in kako, mi ponavadi reče, da naj se že spokam in da bojo ziher živi, ko pridem nazaj. In so res. Sicer oblečeni v neverjetne barvne kombinacijeuser posted image in na vprašanje, kdaj so bili nazadnje previti, mi nihče ne zna odgovorituser posted image ampak j... ga. Takle mamo ... user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.3.2011 21:51:04   
antoninap
A lahko razvadiš otroka v enem mesecu? user posted image Naša pupa ima namreč velike probleme s spanjem zadnje čase, saj noče zaspati v košku, oziroma se začne jokati, takoj ko jo položiš vanj, čeprav je še pred tem na veliko drnjohala na rokah. Mi moramo dodajati, zato jo imam med hranjenjem v naročju in ponavadi jo na koncu lepo zmanjka. Ko pa je treba it spat v koš, pa cela histerija, dokler jo spet ven ne vzameš in se ti potem v naročju v spanju smeji kot en mali user posted image . Sem probala s povijanjem v dekico, včasih deluje, včasih ne. Da ne omenim, da včasih ne pomaga samo to, da jo imaš na rokah, ampak moraš še okoli hoditi, da se miss ziba user posted image . Meni in mojemu bodo pa počasi roke odpadle, da ne omenim bolečega hrbta.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.3.2011 21:58:23   
antoninap
Tudi jaz še vedno čutim en ali dva šiva, pa je že mesec dni od poroda. Kaj dogaja tam spodaj, pa po pravici povedan, nisem gledala od prihoda domov, ker je bilo takrat kar grozno za videti in si nisem upala še enkrat pogledat. Čišča se je umirila, kakšen dan ni nič, kakšen dan pa še kaj priteče.

Pri G sem pa naročena šele aprila enkrat, 9 tednov po porodu!!! Pa tako že komaj čakam na posteljne aktivnosti, moj pa tudi, ker med nosečnostjo ga je moj trebušček rahlo motil in smo se bolj samo crkljali.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.3.2011 23:16:39   
Teyla

Teyla, tak kot tvoj je moj svak. No, on svojo ženo sprašuje tudi kaj naj on obleče pa čeprav mu je že 100x odgovorila, naj si kakšno krilo z njene omare vzame (za lažjo predstavo-velik je 190cm in ima okrog 110kguser posted image ). Jaz ti predlagam, da čimprej izkoristiš kakšen nujen opravek, ki ga moraš nepreložljivo opravit ti in to sama pa mimogrede še telefon doma "pozabi". Ko se bo moral znajt, se bo. Brez skrbi!

No moj je glih kontra. Ne iztiri ga popolnoma nič, če bo plenica obrnjena na glavo pač bo, če bo otrok jedel 5 minut kasneje kot ponavadi, so what? user posted image itd. Ko ponavadi na vratih še hitim razlagat, kaj in kako, mi ponavadi reče, da naj se že spokam in da bojo ziher živi, ko pridem nazaj. In so res. Sicer oblečeni v neverjetne barvne kombinacijeuser posted image in na vprašanje, kdaj so bili nazadnje previti, mi nihče ne zna odgovorituser posted image ampak j... ga. Takle mamo ... user posted image

user posted image user posted image

Pa ne, sej zna bit sam z njo, jo je že večkrat čuval, ko sem jaz šla. In takrat me nikoli ne kliče, kako pa kaj, ker se pač znajde. Večji "problem" je, ko sem doma, takrat pa raje vpraša kot da bi kaj zaj***l. Čeprav tud jaz več al manj delam vse po kmečki pameti oz tako kot mislim, da je prav. In mu skušam to dopovedat, pa se mi zdi, da mu nekako potegne, ampak je naslednji dan ista zgodba. Ko jo je treba preoblečt v pižamo, je na tapeti ali naj ima nogavičke gor ali ne, če ja, ali ta tanke ali ta debele; ali naj ima spodaj še majčko... IN vedno moram jaz odločat, kar me neizmerno živcira.user posted image Sem ga začela že ignorirat, pa tud ne deluje. user posted image
Bi bla zelo vesela, če bi enkrat oblekel tamalo ne da bi me enrkat samkrat vprašal, kateri kos obleke naj ji da gor, pa četudi se tamala pojavi v ekstremno čudnih barvnih kombinacijah. Bi pa od tam nadaljevali lekcijo. user posted image

antoninap  pravjo, da jih ne moreš razvadit, čeprav ima naša zadnje čase podobne fore, tako da jaz dvomim, da to drži. user posted image Na rokah nama zaspi takoj, ko jo pa dam v posteljico ima pa oči kot sovica. In potem je čebljanje in budnica do ne-vem katere ure.

Zdajle spet ne spi. user posted image  

Grem jaz zadremat, ker vidim, da bo že štala ponoč.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.3.2011 9:01:10   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

A lahko razvadiš otroka v enem mesecu? user posted image Naša pupa ima namreč velike probleme s spanjem zadnje čase, saj noče zaspati v košku, oziroma se začne jokati, takoj ko jo položiš vanj, čeprav je še pred tem na veliko drnjohala na rokah. Mi moramo dodajati, zato jo imam med hranjenjem v naročju in ponavadi jo na koncu lepo zmanjka. Ko pa je treba it spat v koš, pa cela histerija, dokler jo spet ven ne vzameš in se ti potem v naročju v spanju smeji kot en mali user posted image . Sem probala s povijanjem v dekico, včasih deluje, včasih ne. Da ne omenim, da včasih ne pomaga samo to, da jo imaš na rokah, ampak moraš še okoli hoditi, da se miss ziba user posted image . Meni in mojemu bodo pa počasi roke odpadle, da ne omenim bolečega hrbta.

Isto pri nas. Samo, da sta še dva. In jaz jih reees ne moram nosit. Mene tako križ boli, da še s skreta komaj vstanem. user posted image  Jaz ju dam na trebuh ali na hrbet k meni na trebuh in ju zibam, poležim poleg mene ali pa sedim na stolu, kot zdajle in jima nekaj govorim, da poslušata moj glas. Pa tiščim dudo v usta. user posted image  Včasih se morata pa malo tudi zjokat, ker ne morem več. Sploh pa ne oba naenkrat. Žal. Zadnjič mi je David sviral od 3:45-5:30. Potem pa Nadja od šestih dalje. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?