|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
4.3.2011 21:07:59   
onur
Živjo. Ja pa je pust tu. V vrtcu so že delali maske in smo šli danes z masko mucke iz vrtca. Popoldan bili doma, zvečer pa sva šla z mojim v trgovino, da ne bom jutri sama lazila. Jutri, če nam rata gremo čez mejo na pusta, drugače pa moram za tasta spečt torto, ker v nedeljo praznuje rojstni dan.
Smo mislili krofe peči, ma jih verjetno ne bomo. Moja mama jih je že, doma pa smo jih dobili od sosede.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
5.3.2011 14:22:32   
Andromeda
Hello!

Upam, da vse uživate na kakem pustnem rajanju...Mi smo šli dopoldne malo po Kranju, je bilo ogromno ljudi oz. maškar, pustna povorka na vozih, vsepovsod dišalo po krofih...
Smo pa imeli prave bitke z Dariem, ki nikakor ni hotel, da mu oblečemo kostum... Na koncu smo popustili, ker itak ne vidim smisla, da je maškara na silo. Upam le, da se bo do torka premislil in bo lahko šel v vrtec kot maškara user posted image

sončnica - super, da greste na svoje. A to boste kupili ali greste v najem?

Pa še eno malce off topic vprašanje - a ima katera boschevo pečico? Nam je po dobrem letu začela "odpovedovat" oz. se je grelec pokvaril ali nekaj takega...Sem zadnjič spekla pico, pa je bilo po 20 minutah peke testo skoraj še surovo, prej pa se je spekla v 7 minutah... Tudi pecivo mi zadnjič ni dobro speklo. No, saj pride serviser v ponedeljek pogledat...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
5.3.2011 16:56:02   
onur
sončnica - super, da greste na svoje. A to boste kupili ali greste v najem?

Sem pozabla pokomentirat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Torto sva zjutraj s Petjo pekle, samo biskvit (zvečer jo morava še dokončat). Pol smo šle k tatkotu na kavo, ki je delal. Tašča je skuhala kosilo, potlej pa smo šel skupaj s taščo in Petjo pogledat povorko na Opčine. Bilo je super. Malo prej smo se vrnile. Petja zaspala v avtu, zdaj pa spi naprej na kavču.

Andromeda, midva imava pečico od Gorenja (no skoraj vse aparate).

Neposredna povezava do sporočila: 2878
5.3.2011 16:58:53   
onur
Smo pa imeli prave bitke z Dariem, ki nikakor ni hotel, da mu oblečemo kostum... Na koncu smo popustili, ker itak ne vidim smisla, da je maškara na silo. Upam le, da se bo do torka premislil in bo lahko šel v vrtec kot maškara

Nič zato. Jaz jo niti nisem maškarala za gledat povorko. Če bo hotela, bo šla samo v vrtec v kostumu.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
7.3.2011 8:26:24   
sončnica24
Dobro jutro en super vikend za nami, v soboto smo bli na pustnem rajanju, nik je zdržal do enajstih, plesal, skakal dokler nista dve "grozni" maski prišle pa mu nista nič naredli sploh ga nista gledli sam kakor hitro jih je zagledal je bilo konec tak da sma ju od daleč samo gledala.
Včeraj smo bli pa na Ptuju sam je vsega preveč pa predolgo tak da smo po dveh urah odišli je nik bil tudi utrujen ker ni prav spal ampak kolko smo vidli pa je bilo lepo, še predvsem zato ker ni blo mrzlo.
Nik pa se rad obleče v masko, je dinozaver bi ga kar gor mel tak da jutri verjetno ne bo problema - upam no.

To stanovanje v katero bi naj šli je od moje tašče, so ga mojemu obljublji, čeprav dvomim da ga bo čisto "zares" dobil, ker že malo tuhtata da go bota "stara" pa bi vseeno bilo fajn v mariboru bit da so vsi zdravniki blizu, ampak za začetek bo dovolj, tako al tako neko dolgo večnost mi pa vseeno ni za bit v enosobnem stanovanju, pa še mlada smauser posted image

Tako dovolj za danes zdaj pa veselo na delo

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
7.3.2011 20:20:12   
Andromeda
Oujea... vidim, da na našem forumu na polno dogaja user posted image

Dario je šel danes po 10 dneh spet v rtec, sem mislila, da bo kakšna krizica, pa je blo vse OK, edino zjutraj se je drl kot jesihar, ker je hotel ene avtomobilčke vzet s sabo, pa mu nismo pustili. Je bil pa za vikend oz. v soboto v fazi najhujše trme do zdej...kričanje za vsako malenkost...na koncu je bil že čisto hripav in je kričal kot na novo izležen dinozaver user posted image Pri takem obnašanju še najbolj zaleže ignoriranje, ampak je Dario zelo vztrajen in je težko ostati ignorantski pri takem obnašanju...

Nič, moram it, ker še vedno ni zaspal. Se pozna, da ima malce bioritem obrnjen, ker je bil tako dolgo doma.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.3.2011 13:03:25   
sončnica24
Hojla, pa je moj mali dinozaver v vrtcu verjetno uživajo danes je bil zjutraj prav posrečen, je kar v eno kazal kako je hud dinozaver. Slikice pridejo na FB, jih bom dala ko jih dobim, doma pa še ga moram malo poslikat ga še nisem nič.

Drugače pa nič kaj novega upam samo da to sonce ostane zelo zelo dolgo in da gre zima za en čas spat.

Neposredna povezava do sporočila: 2882
8.3.2011 13:19:42   
onur
Živjo. No, naša pa je šla danes kot žabica. Jo je pa že včeraj vzgoljiteljica porisala, je bila prav posrečen tigrček.
Kaj nove ni nič. Za vikenda nameravamo it gledat dinozavre v Tuš Koper.

Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.3.2011 7:53:34   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo. No, naša pa je šla danes kot žabica. Jo je pa že včeraj vzgoljiteljica porisala, je bila prav posrečen tigrček.
Kaj nove ni nič. Za vikenda nameravamo it gledat dinozavre v Tuš Koper.

Dinozavri: mhm! Priporočam. Naši so se ful dopadli user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.3.2011 8:01:56   
Bethany
Pust je pri nas krasno minil. Našemila se je rada, imela je pa na izbiro tri kostumčke, tak da je bila v soboto dopoldne slonček, v torek v vrtcu čebelica in popoldne na rajanju levček. Je bilo luštno. user posted image user posted image

Pečico mam js tud od Gorenja... ko pa smo glih pri gospodinjskih aparatih: me pa zadnje tedne pomivalni stroj neki zajebava, od Candy. Skoz mi kaže pomanjkanje soli, pa sem celo škatlo not vsula. Poleg tega mi tud zelo slabo pere, vse je šekasto in slano... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.3.2011 10:44:19   
onur
Živjo. Pust minil, v vrtcu bila čebela navdušena in ko jo pridem iskat pravi, ne grem domov, jaz bi še plesala. Je bilo zakon, ker so bili pri njih harmonikaši iz šole (je zraven vrtca) in so jim godli. Nad harmoniko pa je itak navdušena.

Drugač pa nič kaj posebnega. Dnevi so lepi, upam samo, da bo še bolj topleje. Vztrajno čakam na dopust.

Bethany: sem od ene frendice izvedela, da baje jih je v Kopru dinozavrov razstavljenih samo 5. Kako je bilo v Celju.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.3.2011 11:20:36   
Andromeda
Hello!

No, danes pa po vseh zaužitih krofih itd...pepelnična sreda. Naš Dario nikakor ni hotel bit maškara, smo nesli kostum v vrtec, če si bo morda tam premislil, pa si ni, tako, da je bil edini v skupini, ki ni bil maškara. Pa drugo leto...

Bethany: sem od ene frendice izvedela, da baje jih je v Kopru dinozavrov razstavljenih samo 5. Kako je bilo v Celju.

Tile dinozavri so bili v Kranju 2 tedna nazaj in pravzaprav nič posebnega. Je za pogledat, ampak jih res ni več kot 5, no, z mladiči jih je kakih 8 user posted image Otrokom so bli zabavni predvsem ene 3, ki premikajo glavo in se oglašajo... Dario je bil pa bolj navdušen nad reklamnim avtomobilom od nevemkatereznamkeže, ki je bil par metrov stran parkiran user posted image

Jaz pa sem ta teden zelo leteča, urejam zadeve v zvezi z odprtjem s.p.-ja itd...Jutri imam še "redni servis" pri ginekologu, ker mi zaradi težav v preteklosti pripada pregled vsako leto.

Uživajte v lepih sončnh dnevih, upam, da bodo res vsak dan toplejši...včeraj smo imeli zjutraj -9 stopinj, danes pa -7 user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.3.2011 11:21:17 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
9.3.2011 11:39:49   
Bethany

...

smo jih mi tudi v Kopru gledali... user posted image tak da ne vem, kolk jih je bilo v Celju, ampak pomoje je povsod isto število, ker jih kr selijo. Sicer pa ni važno število, so pa za pogledat, sploh tisti, ki "migajo". Pol pa še mal sprehod skozi Planet, ki je meni osebno zelo všeč, veliko bolj, kot ta v Celju.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.3.2011 7:42:16   
Andromeda
Dobro jutro!

Ni lepšega, kot se prebuditi v sončno jutro, a ne?

No, že dolgo nismo skupaj pile kavico, tako, da izvolite:

user posted image

Se je pa prav fajn vsak dan zbudit spočit, mi je to v zadnjih 2 tednih prav manjkalo. sedaj pa Dario zvečer lepo zaspi, sicer ne pred 20.30, čeprav ga damo že pred osmo v posteljo, pa se potem zamoti s kako knjigico in pametnim kužkom...Na srečo tudi ponoči spi lepo, danes se sploh ni nič zbudil in težil, da bi šel k nama, tako, da ni nič muskelfibra user posted image

onur - eno vprašanje mam zate, če smem: na CSD bom oddala vlogo za uveljavitev pravice do plačila prispevkov itd za delo s krajšim delovnim časom, pa me zanima, kakšne papirje moram kot samozaposlena priložit zraven? Če morda veš...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
10.3.2011 7:48:55   
Bethany
Andromeda, pa lahko uveljavljaš polovični delovni čas? ... Mislim zarad subvencije za samozaposlitev. Js je nisem mogla, ko sma dobila od zavoda denar za mojo zaposlitev. Mogoče je pri s.p.-jih drugače...

Aja, pa hvala za kavico, js si jo bom ravnokar privoščila. user posted image

Super jutra so, še lepša bi bila, ko bi lahko bila doma in fraj, hehe... Ne pa zaprta v pisarni, kjer se vztrajno skrivajo pred soncem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.3.2011 8:35:19   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Andromeda, pa lahko uveljavljaš polovični delovni čas? ... Mislim zarad subvencije za samozaposlitev. Js je nisem mogla, ko sma dobila od zavoda denar za mojo zaposlitev. Mogoče je pri s.p.-jih drugače...

Na Zavodu so mi rekli, da lahko, a moram to naprej urejat s CSD-jem. Tudi prijateljeva žena, ki je 2 leti nazaj odprla s.p. in dobila subvencijo si je tako uredila. Se mi pa čudno zdi, da nisi smela uveljavit? No, verjetno res zato, ker si pač zaposlena. Ampak jaz bi na tvojem mestu vseen o preverila kako je s tem.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 10.3.2011 8:41:10 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.3.2011 12:06:39   
Andromeda
Jaz sem pa 1 uro čakala pri ginekologu, da mi se sestra pove, da nimam urejenega dopolnilnega zavarovanja in da bom morala doplačat storitevuser posted image user posted image user posted image Sem se raje prenaročila, pa da uredim tole. sej ne vem, ali je to, ker imam osnovno zavarovanje kot s.p.. prej pa sem imela preko moža in bi morala mogoče kaj na vzajemno sporočit ali je to zato, ker sem nazadnje plačala položnico januarja user posted image Nič, sem se morala malo spihat, ker sem čakala kot lipov bog, opravila pa nič. Saj ne vem niti, zakaj te naročijo ob uri, ko itak prideš na vrsto čez 100 let...

Neposredna povezava do sporočila: 2892
10.3.2011 12:15:47   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Na Zavodu so mi rekli, da lahko, a moram to naprej urejat s CSD-jem. Tudi prijateljeva žena, ki je 2 leti nazaj odprla s.p. in dobila subvencijo si je tako uredila. Se mi pa čudno zdi, da nisi smela uveljavit? No, verjetno res zato, ker si pač zaposlena. Ampak jaz bi na tvojem mestu vseen o preverila kako je s tem.

men je pa na Zavodu rekla, da ne morem... je eden od pogojev, da delodajalec dobi 4 jurje tudi ta, da zaposli za polni delovni čas... user posted image Pri s.p. je zgleda drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 2893
10.3.2011 12:18:07   
Bethany

Jaz sem pa 1 uro čakala pri ginekologu, da mi se sestra pove, da nimam urejenega dopolnilnega zavarovanja in da bom morala doplačat storitevuser posted image user posted image user posted image Sem se raje prenaročila, pa da uredim tole. sej ne vem, ali je to, ker imam osnovno zavarovanje kot s.p.. prej pa sem imela preko moža in bi morala mogoče kaj na vzajemno sporočit ali je to zato, ker sem nazadnje plačala položnico januarja user posted image Nič, sem se morala malo spihat, ker sem čakala kot lipov bog, opravila pa nič. Saj ne vem niti, zakaj te naročijo ob uri, ko itak prideš na vrsto čez 100 let...

pomoje ima vezo s tisto neplačano položnico. user posted image user posted image Obvezno zavarovanje, ki ga imaš sedaj kot s.p., nima veze z Vzajemno in njihovim dopolnilnim zavarovanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 2894
10.3.2011 12:18:54   
Andromeda

men je pa na Zavodu rekla, da ne morem... je eden od pogojev, da delodajalec dobi 4 jurje tudi ta, da zaposli za polni delovni čas... user posted image Pri s.p. je zgleda drugače.

Verjetno zato, ker je s.p. itak za polni delovni čas zaposlen (ni npr. popoldanski s.p.), ostalo pa urejaš iz naslova zakona o starševskem varstvu.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
10.3.2011 12:20:35   
Andromeda

pomoje ima vezo s tisto neplačano položnico. user posted image user posted image Obvezno zavarovanje, ki ga imaš sedaj kot s.p., nima veze z Vzajemno in njihovim dopolnilnim zavarovanjem.

Sej se tud meni zdi, da je to zarad tega. So nekam strogi postali. Itak pa ga bojo kmalu ukinili, zaradi mene ga lahko že jutri user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
10.3.2011 13:20:32   
sončnica24
Hojla vidim da ste vse polno zaposlene z raznoraznimi opravki, no za ginekologa imam jaz še čas se moram komaj drugo leto poleti naročit. Čakam pa tudi jaz vedno, sem se zdaj tako navadla da vsepovsod rečem naj me kar takoj zjutraj naročijo, da sem med prvimi tremi ker pol še nekak gre drugače je tako katastrofa, pa pri Niku isto delam tak al tak nima noben problema z jutranjim vstajanjem.

Sem pa ta teden vsak večer tako utrujena da bi že kr z nikom ob osmih spala, pa nič se mi ne da. Očitno se res pomlad približuje in z njo pomladna utrujenost. Je pa prav luštno ko zunaj tak fajn sonček sije in so dnevi malo bolj topli, da ni več te tečne zime.

Nič malo še pa grem po nika grema danes k frizerju, da mu malo špice poreže, nikakor ne morem mojega prepričat da bi mu lase porezali, ker so njemu tako všeč če ima nik malo daljše lase, meni pa že grejo na živceuser posted image . Upam da bo hitro začel nik sitnarit da morajo lasi vstranuser posted image user posted image

Drugače pa nič kaj novega malo že študirama kak si boma stanovanje zrihtala, no najprej se moramo s to mojo preljubo taščo zmenit kak pa kaj da nebo potem začela kaj komplicirat, ker je zadnjič že nekaj pri mojih komlicirala pa se mi ne da vsega pisat v glavem moja tašča je poosebljen zmajuser posted image .
Tak da je ena moja želja tudi da jih čim prej spravimo iz tega stanovanja ker bol bodo enih 40km vstran od nas, no srčno upam da je ne bom prepogosto vidla, čeprav že zdaj vem da bo sitnarla če nebomo vsak vikend pri njih ampak dobro to je že druga stvar, najprej se je je treba rešit pol pa če ne drugo boma ključavnico zamenjala pa ji ključa neboma dalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.3.2011 7:34:18   
sončnica24
In vse tiho je bilo, drage čvekice oz. tiste ki smo še tukaj lep sončen vikend vam želim, naj vam ne mine prehitro in da boste uživali za jutri še nam napovedujejo sončka tako da ga maksimalno izkoristite. Mi smo se včeraj prav lepo imeli smo šli na eno igrišče se malo z nikom gugat in po toboganu vozit je prav užival, doma še nismo nič ven dali, razen peskovnika čakamo da bo še kak teden lepo potem pa pridejo igrače ven pa bomo uživali.

Za lep začetek petka pa vam še eno kavico ponudim:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.3.2011 12:22:29   
Andromeda
Hello!

Jej, pa je petek tu, pa še sonček user posted image user posted image user posted image

sončnica hvala za kavico user posted image Glede tašče pa ti povem iz lastnih izkušenj, da potem, ko se bo preselila 40 km stran, se ji ne bo dalo vsak vikend k vam rint. A je mogoče še v službi? Moja tašča je prej, ko smo živlei 500 m stran, hodila k nam 3x na teden (in še to bi vsak dan, če ji ne bi postavili meje), sedaj pa pride 1x na mesec user posted image Smo pa narazen 30 km (ona v Lj, mi v Kranju), sicer je najprej mislila, da bo kar vsak vikend hodila ali ona k nam ali mi k njej, pa smo ji razložili, da en vikend namenimo 1 babici, 1 vikend drugi, 2 vikenda na mesec mamo pa zase. Sicer je to hitro "pozabila", ampak ko je klicala, da bi prišla, smo pač imeli obiske ali kje bili, tako, da je le dojela, da se nam cel svet ne vrti okrog nje. Ja, ključe ji pa vsekakor ni treba dat, če nimate ravno lepih odnosov.

Nič, grem malo pospravit. Prejle sem še nekaj na banko laufala, v ponedeljek mam opravke na Zavodu in CSD-ju, potem pa se bo treba resno biznisu posvetit user posted image

Uživajte v vikendu, mi gremo jutri v Novo mesto, ostanemo do nedelje, po kosilu pa smo povabljeni k enemu prijatelju, ki so se končno vselili v novo hišo in to samo 5 km stran od nas.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 11.3.2011 12:23:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2899
13.3.2011 21:02:21   
onur
Živjo. Mi smo bili danes pri naših na kosilu, je prišla se sestra z družino. Bilo je fajn. V soboto sem peljala Petjo malo postrič in pridemo k frizerju in gužva. Pa Petja noče it ven iz salon in pravi, jaz se bom strigla. Potlej sem jo vendarle prepričala, da smo šle in smo se kasneje vrnile. Ni bilo druge. Drugače pa nič kaj posebnega. Edinole tako napeto se počutim zadnje čase, potlej ko jem. Pa se mi zdi, da v teh tednih za Petjo sploh nisem imela tako velikega trebuha.

Andromeda, z odgovorom ti ne znam pomagat, ker je moje primarno področje institucionalno varstvo in ne delam na CSD.

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (48%)

Sem zadovoljna. (28%)

Je kar v redu, vend (24%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!