Andromeda
|
Hello! Jej, pa je petek tu, pa še sonček sončnica hvala za kavico Glede tašče pa ti povem iz lastnih izkušenj, da potem, ko se bo preselila 40 km stran, se ji ne bo dalo vsak vikend k vam rint. A je mogoče še v službi? Moja tašča je prej, ko smo živlei 500 m stran, hodila k nam 3x na teden (in še to bi vsak dan, če ji ne bi postavili meje), sedaj pa pride 1x na mesec Smo pa narazen 30 km (ona v Lj, mi v Kranju), sicer je najprej mislila, da bo kar vsak vikend hodila ali ona k nam ali mi k njej, pa smo ji razložili, da en vikend namenimo 1 babici, 1 vikend drugi, 2 vikenda na mesec mamo pa zase. Sicer je to hitro "pozabila", ampak ko je klicala, da bi prišla, smo pač imeli obiske ali kje bili, tako, da je le dojela, da se nam cel svet ne vrti okrog nje. Ja, ključe ji pa vsekakor ni treba dat, če nimate ravno lepih odnosov. Nič, grem malo pospravit. Prejle sem še nekaj na banko laufala, v ponedeljek mam opravke na Zavodu in CSD-ju, potem pa se bo treba resno biznisu posvetit Uživajte v vikendu, mi gremo jutri v Novo mesto, ostanemo do nedelje, po kosilu pa smo povabljeni k enemu prijatelju, ki so se končno vselili v novo hišo in to samo 5 km stran od nas.
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 11.3.2011 12:23:36 >
|