|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
27.2.2011 10:40:11   
kokoška10
katrinka kje si pa dobila že obrazec,ker men so rekl,da bo šele z marcom nič prej.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
27.2.2011 10:57:12   
nmagk
Ja men so tud tko rekl,kje si ga dobla,jest sm tud hotla že en mesec nazaj oddat za Karolino pa so rekl,da se ne splača ker bodo novi šele po prvem marcu??????Ma sej skoz neki komplicirajo s temi obrazci in res pol so sam dve besedi okol obrjeni drgač je pa isti tebe pa j.....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
27.2.2011 11:20:05   
špica84
Elow

Na dolenskem je prav fajn uživamo na polno.Jaz bom, tudi počas mogla oddat vlogo za vrtec,pa se mi niti najmanj ne sanja kam bi jo dala.
Najbolj me je strah,da ga nebi dobila.Ker ideja da bi jo imela tašča MI NI VŠEČ

Mleka imam pa tudi več se prav pozna,da smo sproščeni ;)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
27.2.2011 11:26:59   
joli07
Meni je lani oktobra ko sem hotela oddat vlogo tudi rekla, da se mi ne splača vlagat, ker bodo novi obrazci in bom morala še enkrat oddat.

Nov obrazec je od 19.02.2011. Je pa že na nekaterih spletnih straneh vrtcev in na spletni strani MOL. Jaz sem ga najdla tudi tukaj.
http://www.vrtec-jelka.si/images/stories/Dokumenti/vpisna_vloga.pdf

Bolančki pozdravite se čimprej. Sicer pa še malo pa bo zime konec.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
27.2.2011 11:32:03   
joli07
špica: saj ti če nisi prepričana al boš ostala v Lj al boš šla domov na Dolenjsko lahko oddaš vloga tukaj in tam.  Mi bomo tudi s septembrom že preseljeni v drugo občino, pa bom dala kar na oba konca vlogo. Upam da sploh kje dobim.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
27.2.2011 11:37:50   
Teyla
Hej punce

Vidim, da se o vrtcih pogovarjate. Jaz bom oddala, dobila pa verjetno ne bom, ker moj nima stalnega prebivališča v lj. Probat ni greh.. Itak bova mogla zasebno varstvo poiskat, ker jo niti moja mami ne more čuvat. Da bi jo pa moja tašča pa ne pride v poštev, ker je 80km stran.user posted image

Kaj kej počnete na ta turoben dan? Midve sva sami cel dan, tako da imave babjo žurko.user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
27.2.2011 11:49:29   
kokoška10
jest grem zdejle kuhat kosilo,dobim taščo na kosilouser posted image .....
Moja je kar vredu,se nič ne vtika..vsaj za enkratuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
27.2.2011 16:42:37   
Anonimen
PRESELJENI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravno odpravljam tasta in taščo domov, jih bo moj peljal na vlak user posted image   Stanovanje v Šentvidu smo spucali user posted image tukaj pa je razsulo user posted image No ampak bo že...  Jutri ma moja mami dopust, moj dec u službo nese odpoved, jaz pa Žigata verjetno peljem v vrtec... Bom vidla, se še nisem odločila. Je dober, samo antibiotik mora še jest... Ampak ga bom tko ven vzela, da mu bom doma dala antibiotik user posted image

Zdej pa letim, se zvečer še kej oglasim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4608
27.2.2011 17:17:00   
katrinka
vidim da ste dobile nov vpisni list - je od 18.2. ze v veljavi in vsem ki so ze poslali na starih vpisni listih bodo vrtci sporocili da morajo novega izpolnit...kr neki no...k je skoraj istiuser posted image

ziva - no super za selitev...sem vesela, pridem kmalu na kavo - no, k bos frej...
tvoj dec nese odpoved v sluzbouser posted image user posted image user posted image user posted image

evo moja suzana je prehlajena, nos, oci,kaslja...groza
sandra se drzi - samo kiha
jaz sem hb bolje - po dveh lekadolih....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
27.2.2011 19:36:48   
Anonimen
Ja Katrinči, je dobil drugo službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da tale selitev pomeni preobrat na boljše... user posted image   Smo ugotavljali, da smo bli na tapeti slabih sledečih si dogodkov, odkar smo se vselili v tisto stanovanje v Šentvidu... Edina svetla zvezdica je Živa z Dolenske user posted image

Pralni stroj je opral prvo rundo perila... Soba od Žigata pa je tako zabasana z vsem živim, da sploh nevem kje naj se lotim user posted image   Bolš, da grem delat in neham jamrat, ker tko ne bom nič rešila user posted image

Katrinči pikepoke da ne zbolite še bolj in pikepoke, da te prst čim prej neha bubat... user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
27.2.2011 19:49:09   
Teyla
živa25 jaz sem tudi v originalu iz Šentvida. S katerega konca pa si (bila)? Mogoče te pa poznam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
28.2.2011 9:20:49   
katrinka
ziva - nisem vedla za drugo sluzbo - ja super, ful sem vesela...ej zdej si pa res zadela sterno...spet v lj, ne rabis tok avta,vse pred nosom,tvoj drugo sluzbo...ful ful dobr...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no moj prst je bolje, sem bla na prevezi...celo sama sem se peljala tko da dobruser posted image

kaj delate dons zabarke...moja prvorojenka je se prehlajena tko da bomo dons doma...bljakuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
28.2.2011 10:38:10   
kokoška10
Dan
katrinka sem vesela za tvoj prstuser posted image

Kako ste kaj ,jast sem čist utrujena smo bli vsake dve uri ponoč pokoncuser posted image  
A vaši dojenčki spijo ponoči,a mate kakšen recept  (če vam spijo seveda)user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
28.2.2011 10:40:11   
Teyla
katrinka jaz dolgcajt preganjam. Mala je tolk pridna, da ne vem kaj naj delam, ko se pa česa finega spomnim, se pa tud ona spomne, da bi bla budna. user posted image Great timing ma, ni kej.

kokoska10 kolk maš pa stare otročke? Nimam recepta, naša kar spi, ker je še majhna.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.2.2011 10:43:11 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
28.2.2011 10:53:10   
kokoška10
teyla Lana je stara 4 mesece,Mark pa 10 let imam kar razliko,kaj čes takoi je ratal. Pa tvoji kolk so stari.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
28.2.2011 11:15:52   
Teyla
Jst mam hčerkico Tejo, ki je točno danes dopolnila 1 mesec. user posted image Razmišljam če bi šla muffine pečt, ker mam izgovor za praznovanje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4616
28.2.2011 12:27:44   
katrinka
teta bom teta bom teta bom....no spet ...hehe

svakinja 7t noseca - umetna...jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi dolgcas tko preganjamo da tavelika razmetava po bajti...heheuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
28.2.2011 12:54:46   
vim
Špica potem pa tašči pustita tega pa pejta vidva drugam, pa četudi v najemniško, jaz bi spokala....ej prehitro letijo leta in vajina punčka ne bo vedno dojenčke kaj bo šele potem.
In super, da je pregled uspel, za dojenje pa se ne sekiraj lepo počasi saj 700g na mesec ni slabo.

Drugače pa super idejo je dala Nmagk čimdlje tem bolje, tašča stran

Ziva selitev uspela.

katrinka in noht še boli.

Borbet a vi tudi kuhate no mi tudi so me iz vrtca klicali vročina in je šel mož ponj pol pa bom jaz šibala domov. dohtarce pa ne dobim.itak

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
28.2.2011 13:16:51   
kokoška10
zelo dobra ideja,če lahko, drugičjih pridem probat ha,ha,hauser posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
28.2.2011 13:22:12   
HelenaM
kokoška10 - tudi mi imamo podoben problem in bi se priporočala za kakšen nasvet glede spanja...naš bo jutri star 4 mesece in je imel že kar lepo ustaljen ritem spanja (12 ur z dvema hranjenjema umes), zdej se mu je pa vse podrlo in se zbudi že 2 uri za tem, ko gre spat... in potem nadaljuje vsaki 2 uriuser posted image
a bi šla kakšna rudničanka jutri kaj vozičkat?
Barbet - ste že zdravi?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
28.2.2011 14:38:31   
barbet
HelenaM - morda pa na Rudniku razsaja virus nespanjauser posted image
Naša pikica je zgubila že včeraj vročino in zvečer dobila pikice ... danes je pa popikcan tečkec na kvadrat user posted image
Gremo se ob 6h pokazat k pediatrinji.
Grem, ker je že tečkec na3

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
28.2.2011 16:11:56   
katrinka
spica - se strinjam z vim...a da bi vi sli res ne gre...

vim - ej nic ne boli res...cist super

spanje - to noc kr ok...se vidi da nista tok vec bolni

smo gledali kraljev govor - super film, zdej pa se little fockers...to bo smehuser posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
1.3.2011 5:42:17   
katrinka
dobro jutro...kako ste spaliuser posted image user posted image user posted image

mi kr uredu - dobra noc...morm rectuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4623
1.3.2011 9:21:18   
HelenaM
tudi pri nas gre malo na bolje user posted image
spali smo od 7.30 do 9 s tremi budnicami user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
1.3.2011 9:59:39   
kokoška10
jutro mi pa kar po starem, bujenje na dve uriuser posted image

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......