|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
3.3.2011 10:29:25   
Čebel@
petrušk......fajn zapravlejuser posted image user posted image user posted image

tanci....mogoče ima Hana domotožjeuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

danes pa lenarimuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.3.2011 10:29:50   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

uršauser posted image user posted image za tvojuser posted image ..sej bo hitro bolje...rabi malo časa pa bo...k sva midva z erikom menjala skupino mi je rekla da ma dve levi roki in kar čaka da mu pomagajo...jedel je sam samo za oblečt k so šli ven,pa se je kar kmalu podvizal in se sam zrihtal, čeprav ima hlače dostikrat narobe oblečene k ga pridem iskat...zdej ga pa prav pohavli kako je priden in se sam zrihta...tako da se ne kaj dosti sekirat bo že tudi Nejc se sam zrihtal...

drugače pa pri nas adijo pamet...ma že kar komaj čakam da gremo domov...tamala je tok tečna za znort...joka se cel dan sploh noče nč jest nč ji ni prav trmari na polno...jest nimam več energije...

evo en paket v daljne krajeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi d k bomo spet sosedje d se boste kr spočiliuser posted image ...sam pri nas je pasji mraz in sneg in burja..bljak

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.3.2011 10:31:45   
brkn83

hej

uršauser posted image user posted image za tvojuser posted image ..sej bo hitro bolje...rabi malo časa pa bo...k sva midva z erikom menjala skupino mi je rekla da ma dve levi roki in kar čaka da mu pomagajo...jedel je sam samo za oblečt k so šli ven,pa se je kar kmalu podvizal in se sam zrihtal, čeprav ima hlače dostikrat narobe oblečene k ga pridem iskat...zdej ga pa prav pohavli kako je priden in se sam zrihta...tako da se ne kaj dosti sekirat bo že tudi Nejc se sam zrihtal...

drugače pa pri nas adijo pamet...ma že kar komaj čakam da gremo domov...tamala je tok tečna za znort...joka se cel dan sploh noče nč jest nč ji ni prav trmari na polno...jest nimam več energije...

upam da kmalu mine hano tole. za tebe pa maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . da se ti vsaj malo energije vrne in da boš vsaj nekaj imela od tega dopusta. In kdaj se vračate????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.3.2011 10:34:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@...še malo, še malouser posted image morš kej počivat...pol ne bo cajtauser posted image

danes te ubogam,ker se mi nič ne dauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.3.2011 10:34:47   
tanci29
čebela-ja tud jest jo mam na sumu...pomoje pogreša vrtec...

sjmm-a veš da prov res, čeprav mi je žal da ne bom malo dalj časa doma...pridemo u soboto u pondelk pa že v nori ritem nazaj..mah sej mi ni nikol prav, ampak dones sem res čist izcuzana

brkn..nazaj gremo nasledni petek

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.3.2011 10:35:43   
tanci29
pa hvala vam za objemčke...super ste...ne boste verjele ampak priejo tudi tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
3.3.2011 10:37:41   
brkn83

pa hvala vam za objemčke...super ste...ne boste verjele ampak priejo tudi tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super da jih dobiš. Naj ti mine čimprej

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.3.2011 10:42:37   
Urša08
Punce hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je tole čist neki zamorilouser posted image . Sem mojmu že rekla da ga sploh v vrtec ne bom več dalauser posted image ma sej bo, se bom skulirala, pa danes če bo spet tak pogovor tud kaj nazaj povedala. Včeraj sem bila pa čist paf.

Tanci ojej boga Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vse poštima kot se mora, pa zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Medve s kolegico sva pokofetkali in se načvekali - je res pasalo. Sedaj pa Evo zrihtam in pridem še ostale mal pokomentiratuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.3.2011 10:46:52   
Čebel@

čebela-ja tud jest jo mam na sumu...pomoje pogreša vrtec...

sjmm-a veš da prov res, čeprav mi je žal da ne bom malo dalj časa doma...pridemo u soboto u pondelk pa že v nori ritem nazaj..mah sej mi ni nikol prav, ampak dones sem res čist izcuzana

brkn..nazaj gremo nasledni petek
sej jo bo minilo....pa se bo glih navadila,boste šli pa domovuser posted image ....upam,da boš tudi ti začela uživat in da boš imela vsaj nekaj od dopustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
3.3.2011 10:47:58   
Čebel@
urša.....sej so ti punce super napisale-ne se jim pustit!!!.....verjamem pa,da te je šoknilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.3.2011 11:05:43   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

zj pa šibam še kej narest k ob pol 12h pa šibam še na šiht jih počastit....
po šihtu pa še u mothercare mal zapravljatuser posted image user posted image user posted image

se beremo zvečer

vidim, da boš imela kr pester danuser posted image user posted image user posted image user posted image

nč ne bo...prestavljeno na ponedeljek....sta svakinja pa tašča spet zmagale user posted image user posted image user posted image   una koza pa tud nikol ne pomisl...vedno bolane prpele k nam merkat, pa klub temu da ma tam tud mamo u penzjonu pa še dedca doma k sneg naletava...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nesem dol jogurt pa čaj za tamalo za pol k bo vstala pa vidim nečakinjo od mojga dol...???!!!! kaj pa ji je...ušesa, pani čist taprava reče tašča.....user posted image user posted image user posted image  hallo!!!!!!!!!!! povem že 2 dni prej, da bi šla dons v lj pa še u šiht za par urc, seveda ni panike, pol pa še tamalo vzame bolano....no comment....jutr mamo pa namen u toplice....valjda sm skenslala šiht in prestavla na pondelk....res no comment....u pondelk jo bom dala u vrtec in bom šla u lj....pa bo....

to mi gre tolk na K.... da se nikol ne morm pr tej bajt 100 % na nobenga zanestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.3.2011 11:12:31   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je tole čist neki zamorilouser posted image . Sem mojmu že rekla da ga sploh v vrtec ne bom več dalauser posted image ma sej bo, se bom skulirala, pa danes če bo spet tak pogovor tud kaj nazaj povedala. Včeraj sem bila pa čist paf.

Tanci ojej boga Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vse poštima kot se mora, pa zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Medve s kolegico sva pokofetkali in se načvekali - je res pasalo. Sedaj pa Evo zrihtam in pridem še ostale mal pokomentiratuser posted image

urša res je kriza...sm tud jest že vmes to preživljala...ne vem al nč ne pomisljo, da je tamalim šok ko jih tolk časa ni....jst vem, da našo daje....ona ma doma 100 % pozornost, tam sta pa 2 za 14 otrok.....pa vsi se že poznajo med sabo, od koga je kera igračka najljubša pa tko naprej, naš malček pa pride, prime neki v roke in je narobe k je od enga druzga, sj more met krizo, enim se tko kaže enim pa drugač...res adijo pamet....mene je res že strah jo dat nazaj, sam u pondelk sm se odločila da gre nazaj....pa upam na najboljše...ni kej....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.3.2011 11:12:45   
Čebel@

po šihtu pa še u mothercare mal zapravljatuser posted image user posted image user posted image

se beremo zvečer

vidim, da boš imela kr pester danuser posted image user posted image user posted image user posted image

nč ne bo...prestavljeno na ponedeljek....sta svakinja pa tašča spet zmagale user posted image user posted image user posted image   una koza pa tud nikol ne pomisl...vedno bolane prpele k nam merkat, pa klub temu da ma tam tud mamo u penzjonu pa še dedca doma k sneg naletava...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nesem dol jogurt pa čaj za tamalo za pol k bo vstala pa vidim nečakinjo od mojga dol...???!!!! kaj pa ji je...ušesa, pani čist taprava reče tašča.....user posted image user posted image user posted image  hallo!!!!!!!!!!! povem že 2 dni prej, da bi šla dons v lj pa še u šiht za par urc, seveda ni panike, pol pa še tamalo vzame bolano....no comment....jutr mamo pa namen u toplice....valjda sm skenslala šiht in prestavla na pondelk....res no comment....u pondelk jo bom dala u vrtec in bom šla u lj....pa bo....

to mi gre tolk na K.... da se nikol ne morm pr tej bajt 100 % na nobenga zanestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2x globoko vdihni,ker je škoda tvojih živcev zarad tazga folka!!!

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
3.3.2011 11:13:32   
sjmm

se beremo zvečer

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugič jo kar pri meni pusti, pa pej zapravlat, mi bomo mel pa žurkouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
3.3.2011 11:14:05   
petrušk_
ja sj vem čebela...in mi dokazujejo na polno sproti in sproti....
ej mi pošlješ trr alpa naslov na sms da ti pošljem keš...k dvomim da se bova še vidle preden greš u rim....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
3.3.2011 11:20:09   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

se beremo zvečer

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugič jo kar pri meni pusti, pa pej zapravlat, mi bomo mel pa žurkouser posted image

ooo tenkju...ne dvomim da bi ji blo pr teb oziroma pri  vas noroooo lepo....sj bova kak topel dan pršle, da se bosta z majčijem mal poigrala na vaših ultra noro dobrih igralih mi2 pa čvekale za naprej in za nazaj.....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.3.2011 11:23:07   
Čebel@

ej mi pošlješ trr alpa naslov na sms da ti pošljem keš...k dvomim da se bova še vidle preden greš u rim....
pri nas je svakinja tkole vozila bolane otroke k moji tašči pazit-pa je moj totalno znorel,ker pol smo bili vsi v bajti bolani...in zdej vejo,ali jih bo sprejela pa tudi slučajno ne vidi hane en lep čas,ali pa svakinja vzame bolniško
ti pošljem ZS

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.3.2011 11:30:52   
Čebel@
petrušk....si dobila ZS?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.3.2011 11:31:06   
Urša08
evo mene

Eva spi, jaz mam pa mal časa za rr čeprav bi blo fino stanovanje v red datuser posted image .

Petrušk ojej sranje no, sam kaj češ. Držim pesti da se Eva lepo vklopi v skupinico in bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je pa ravno mami z istimi besedami kot ti včeraj povedala in ja res ga sedaj skoraj 3 mesece ni bilo v vrtcu in še kup stvari se je zgodilo.

čebela tud teb hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super da si pozitivna glede dojenja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm k
akšno nočko ste kej meli? sem mogoče zgrešilauser posted image Pri nas tud sneg pada, pa veter brrr tale zima nej gre že stranuser posted image

Sedaj moram pa it par stvari narest, da bom vsaj nekaj naredila. Itak sem pa ves čas nekje okol škatle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.3.2011 11:46:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk....si dobila ZS?

dobila in tud neki nazaj poslalauser posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 11:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.3.2011 11:53:25   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas je svakinja tkole vozila bolane otroke k moji tašči pazit-pa je moj totalno znorel,ker pol smo bili vsi v bajti bolani...in zdej vejo,ali jih bo sprejela pa tudi slučajno ne vidi hane en lep čas,ali pa svakinja vzame bolniško
ti pošljem ZS

ne sj men ni panike...nej jih prpele...sj je le njena mati, valjda ji bo mulce merkala, sam če se pa jst 2 dni nazaj najavim za boge 3 urce varstva pa mi pol tole ušpičjo mi pa piskr odstop

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.3.2011 11:55:13   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

vidm d učeri nism bla osamljen primer, k sm bla besna u iber zarad vrtca....URŠAuser posted image user posted image user posted image ......sm zutri mela takoj govorilneuser posted image ...če ne bi verjetn zbolelauser posted image .......smo pršli mal kasnej in sta mele glih ena od Roksita in ena od Majkla pavzo in sm se še jst  kr dol usedlauser posted image ....pa Majkl je takoj začel razlagat d mi je blo prvo sekundo kr mal nerodnuser posted image : Mami je učeri čist znorela, k mi niste dal žabic........( on tko elegantno zna vso krivdo na druge preložit...če doma kakšne igrače ne najde začne: KAM STE MI DALuser posted image .......)   no pol sm njega not u sobo poslala, pa se nazaj dol usedlauser posted image .....smo zlo lepo rešil situacijo ( sm skos na Ajvy mislna in njeno diplomatsko izražanje in je nucaluser posted image ).....pol smo še mal drugih stvari obdelal in sm šla dam pomirjena.

Petrušk....pust žlahto.....Evo dej u pondelk v vrtec in upaj na najboljše.....KDAJ GREŠ U Mother care?

ja glih u pondelk pol bom verjetn šla u mothercare...prideš na kofi???
pa super za diplomatsko kolumbouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.3.2011 12:04:55   
brkn83
Petrušk - kakšne cene pa imajo v mothercare? A so kaj podobnega kot a njihovi psletni strani ali ful dražje? Pa imajo kaj podobnega, oz ali če kj pogledaš  na netu potem najdeš tudi v trgovini

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 12:52:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.