|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 22:41:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
3.3.2011 23:06:22   
sjmm
čer!

evo mene

neki prebluzen popoldne...ampak včas paše...je bil pa family...kar pa tus šteje k dons še šolskega dela ni blo u iber in smo se kr neki crkljal...se vidi d je mami pred tetko in je en mau fuč

Majki je imel spet orto dolg uspavanje, sam dons sm bla kr mirna in sem ga mau božala, pa se je po 45 minutah udau u usodo

birdy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en paketek za vas

ajvy...joj, se je neki stvari na vas zgrnilo....pa sej bo spet posijal sonček, boš videla...predvsem vam želim veliko zdravja, da se imate punce rade in zaplujete spet v vesele čase...včasih nam spremembe, ki nam jih prinese življenje sploh niso všeč...kasneje pa se izkažejo za dobre....meni se zdiš zelo močna in te prav občudujem , držite se punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.3.2011 23:07:47   
sjmm
kolumbo...ma super d si tko fajn skuhala...pol si mogla pa vse probat, a ne..naj ti kapljice pomagajouser posted image ..pa naj Majkl kmalu mirno leže k počitku, pomirjem k so ata domauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 23:10:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 23:12:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1155
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 23:14:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.3.2011 23:35:49   
rebeka84
čebela Uroš ni prišel k meni na obisk ko sem bila v P, ko sva šla domov je prišel samo mož po naju, on pa naju je čakal doma in ko smo prišli je najprej mene objel, potem pa je hotel takoj Mateja videt. Ko ga je videl mu je šel pokazat kje bo spal in pol smo mogli dat Mateja v posteljo.

danes sem se zaletela v mercedesuser posted image , sem se rikverc peljala in nisem dobro gledala okoli sebe. malo sem ga počohala, na mojem avtu se nič ne pozna.

Uroš bo za pusta miška, danes je imel probo, jutri ga bom pa že za ven našemila.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1157
4.3.2011 7:07:45   
Urša08
user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
4.3.2011 7:16:48   
Urša08
jutro

Včeraj se nisem uspela javit, smo meli popoldan obiske, potem večerna rutina in končno nama je z user posted image ratal met urco zaseuser posted image . Sedaj sta tamaledva na poti v vrtec, možek v službo, Eva še spi, jaz mam pa čaj in rr user posted image .

čebela k meni je Nejc obakrat prišel na obisk, pa Žiga tud pri Evi. Mal sem ju polubčkala, objemčkala, pa Eva je dala darilo in potem sta se igrala, mene sploh nista šmirglala več. Za domov tud ni bilo problemov. Ko sva šla domov je pa samo mož prišel, je spotoma iz službe in je bilo tako lažje. Ti se odloči glede na Hano, jo najbolj poznaš.

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vas zdravje končno obišče. Pa upam, da rešite to s stanovanjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o pišuka kok enga s.r.a.n.j.a imaš nad glavo, sem upala da se ti vsaj s tem ne bo potrebno ubadatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa stiskam pesti da boš dobila dobro preživnino za princeski. Drži se, pa komi, komi čakam da te vidim res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm u to pa je uspavanje, po 45 minutah bi mene že zmanjkalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka ne sekiraj se glede avta, samo da je z vami vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepa miška je Urošuser posted image

Brkn dej test nared da greš čim prej na pregled, znaki so več kot očitni user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
4.3.2011 7:26:26   
Urša08
Kolumbo faca Maj kakšne izjave to da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy ojej boga Kristi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj je pa z Levčkom? Naj se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj sem vam pa še dolžna povedat glede vrtca - včeraj sem na parkirišču ravno na vzgojiteljico naletela in sem malce povprašala kako je bilo. In potem sva se mal pogovorili na lep način. Je rekla da je bilo v redu, bistveno boljše, pa da ji je bilo včeraj potem kar žal da mi je šla vse to pravit. Potem sem ji lepo povedala da naj ne skrbijo glede hrane, da se ga vpraša če je sit in če je naj mu vzamejo. Sva se pogovorili in upam na najboljšeuser posted image Bom šla pa tudi na naslednje govorilne da se še enkrat pogovorive, bom pa vsak mesec tam če bo trebauser posted image user posted image user posted image

Sedaj bom mogla pa mal pospravit, mal cote dat prat ker grem kasneje na en obisk enga user posted image pogledat. Ta teden se samo potepam, se vidi da mi je manjkalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
4.3.2011 8:00:21   
brkn83
jutro.

Js sem danes kot na novo rojena. Se zdej ful dobro počutim. Včeraj popoldan sem od treh do sedmih delala, potem pa sem bla tolk utrujena, da sem sam nika dala spat in nisem mogla nič več ............sem šla kr lepo v kopalnico, pa sem si vzela mal časa zase  .............v miru tuširanje, razvajanje, potem pa še ena kopel za pomiritev nog,ker sem imela ful zatekle,....................pol pa nisem mogla kej druga, kot da sem si privoščla še eno masažo,...........pa en planinski čaj super vroč in postelja. Tako da sem že ob pol destih šla spat. Tud tv se mi ni dal gledat.
Danes pa se ob šestih zbudil, ful polna energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tko da bom danes lahk nadoknadila vse kar sem ta teden spustila.

kolumbo - super, da maš listek v nabiralniku. Upam, da je moja pošta in še enkrat sorry, ker sem tolk dolgo potrebovala.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
4.3.2011 8:25:17   
Čebel@
jutrouser posted image

spali ok-Hani se je nekaj sanjalo in je ob 23.00 klicala,pa je bilo kar takoj okuser posted image .......jaz sem pa ob vsakem šipanju bila budna,malega sem čutila čist na presredku in sem čakala da kar ven pogledauser posted image user posted image user posted image user posted image

pozajterkovala sem že....imam it plan v BTC za kakšno lušno darilo pogledat-pa se mi rahlo ne dauser posted image

hvala vsem za odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....mož pravi,da bi po naju v P raje prišel sam,Hana bi bila pa tačas pri babici in dediju-bomo videliuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
4.3.2011 8:42:01   
brkn83
kaj danes spet ni nikjer nobene čveke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo js sem že dala prat, pomivalec dela, kuhna v nulo pospravljena, dnevna tudi, čaka me še kopalnica in nikova soba, pa malo še spalnica. Potem pa je to to.

Pa morem še potem iti v trgovino,niku še zdej nisem kupla nič za pusta. kaj bodo pa vaši mulčki za pusta?

sjmm - imaš kak dober recept za krofe???? Namreč meni nikoli kej preveč fajn ne uspejo, Predvsem ko jih spečem so preveč ploščati. Imaš kakšen nasvet kaj narediti????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
4.3.2011 8:53:41   
Urša08
brkn jutro user posted image si pa že pridna danes user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas bo Nejc za pusta levček, Žiga pa zmaj oz. dinozaver. Oba sta bila čist navdušena ko sem ju v soboto poskusno obleklauser posted image .

Jaz sem tud prijatelčke zalavfala, da delajo. Kuhinja in dnevna popedenčkani. Eva se igra. Sedaj si bom še en čajček naredila, potem pa počasi zrihtala da šibnemo na obisk.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
4.3.2011 8:55:01   
Urša08
čebela če se ti ne da it pa počivaj, bosta šla pa popoldan s tvojim. Glede porodnišnice bo mogoče res lažje če Hana počaka doma, midva sva šla direkt iz porodnišnice po otroke v vrtec. Sta bila oba ful veselauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
4.3.2011 8:55:22   
brkn83
urša - sej ti si tudi že ful pridna, pa še evo imaš. Ful fajn, da se eva takole sama igra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej js pa sem zdej mal gledeala kostume na spletni strani baby centra, pa bom kr tja šla pa upam, da kaj najdem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
4.3.2011 9:00:24   
petrušk_
hej bejbe!!!

nč brala....ni cajta, pokamo na polno.....šibamo v banovce do nedelje, pa nism upala nč povedat, k pol  se zmeri neki podrekauser posted image user posted image user posted image

se beremo....če bo u hotelu net se gvišn še od tam javim....

uživajte za pusta hrustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 9:02:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
4.3.2011 9:14:06   
sjmm
dan!

mi2 sva od zajtrka

nočka je bla kr fajn, sam Maj skoraj pod menoj spi...jz pa k slon...pa se še obrnit ne upam d ga nebi kej pomečkala...komaj čakam d probamo z novo posteljico...sam po moje bo skoz k nama hodu k on pride, se zapopa k men in pol spi k top...dokler se jz ne umaknemuser posted image user posted image user posted image tole bo še veselo, da ga bomo odvadli

urša...super da ste se pogovorili z vzgojiteljico...je kr prav da ji je blo mau žal, sej mora pobič ujet rutino nazaj...se mu je veliko zgodilo odkar je bil nazadnje v vrtcu, pauser posted image user posted image za obiske, Evica je pa res pridna bejbauser posted image

kolumbo....sm kr prčakvala kako močno Majevo izjavouser posted image user posted image ...men je pa všeč, da so taki, naš Jan je bil in je še vedno zelo podoben.....dobr se držita pr dentistuuser posted image

petrušk...fajn se imejte!!!!!!mau svimajte še za nasuser posted image

brkn...super d si se zbudila natempirana z energijo....glede krofov....nič posebnega nimam na lagerju, jz se držim samo pravila, da mora biti prt fajn topel, kuhinja topla d lahk v modercu okol skačeš...da se pač ne prehladijo, pa preveč kvasa ni dobro, ker potem na brzake narastejo, pol k so pečeni, pa dol padejo...to je to...če boš rabla še recept, pa napišemuser posted image

plan za danes.....nič posebnega, moj dela, dela...Hb...jz morm pa spet unga za dnar sekirat...uf

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
4.3.2011 9:43:02   
brkn83
sjmm - hvala za nasvet, bom jutri poskusila, pa javim kako bo uspelo. Ko boš imela čas, bi te pa prosila še za recept.

Evo kopalnica v nulo pospravljena, zdej pa šibam v trgovino. Ko pa pridem domov pa še nikovo sobo v red spravim.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
4.3.2011 10:47:38   
Čebel@
nisem šla v LJ...ma kar ne upam,več vozit,ker me rad krč prime v nogo.......tko da sem šla peš v Domžale.....sem v Mini Mundo kupila poletno oblekico za to user posted image ,ki danes praznuje....v BC sem ji za zraven vzela še ene perlice,ki se polikajo in lahko naredi verižico,pa za Hano 2 bodija z dolgim rokavom(92 ji je čist premejhna)....v lekarni sem vzela čaj za dojenje(enega zame in enega za kolegico) in via domov.....mi je kar pasalo se malo sprehodit,ampak imam kar hitro dostuser posted image
kosilo bo ati usput prinesel-tko da jaz skuham le krompiruser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 11:15:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
4.3.2011 11:21:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo popucan.....malcam hruško, pol bo Jurij en korenček mlajsknuuser posted image , pol pa še ena runda prekladanja cot in kosilo.

ta vikend bo noro s temi maškarami....za Roksita še zmer ne vem.....nimam srca mu kupt Batmanauser posted image ...ampak pomoje bom glih to nardilauser posted image user posted image user posted image .....dons zutri se mi je v avtu usedu na Majklov stol in ni hotu dol....pol pa seveda orto histerija.....vse ponavlja za njim niti za eno stvar noče bi slabši k on....aja pa še eno jutranjo smo mel jaooo......kar naenkrat kričanje iz dnevne....Pride Majkl in reče: Roki mi je uzel uno knjigo k so bejbe not u kopalkah......pridm u dnevno in od Lisce katalog-kopalk totalno razcefran in Rokso nepremično gleda eno od unih dam, ki je bla očitno tut Majku ušeč in sta se stolkla na totalkouser posted image
sory,ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
4.3.2011 12:10:04   
brkn83
js že doma, sem že cote obesla. Zdej pa bo počasi treba kej za kosilo narediti.

Drugače pa sem dobila vse kar sem iskala. No v baby centru ni bilo več velike izbire za pusta. Sem pa niku kupla zdej kostum miške. Pa sej je itak vseen kaj bo, ker še itak ne ve za kaj se gre.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
4.3.2011 12:38:12   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo popucan.....malcam hruško, pol bo Jurij en korenček mlajsknuuser posted image , pol pa še ena runda prekladanja cot in kosilo.

ta vikend bo noro s temi maškarami....za Roksita še zmer ne vem.....nimam srca mu kupt Batmanauser posted image ...ampak pomoje bom glih to nardilauser posted image user posted image user posted image .....dons zutri se mi je v avtu usedu na Majklov stol in ni hotu dol....pol pa seveda orto histerija.....vse ponavlja za njim niti za eno stvar noče bi slabši k on....aja pa še eno jutranjo smo mel jaooo......kar naenkrat kričanje iz dnevne....Pride Majkl in reče: Roki mi je uzel uno knjigo k so bejbe not u kopalkah......pridm u dnevno in od Lisce katalog-kopalk totalno razcefran in Rokso nepremično gleda eno od unih dam, ki je bla očitno tut Majku ušeč in sta se stolkla na totalkouser posted image
sory,ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kr pridružujem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta pravi fantje...kva čmouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.