|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.3.2011 21:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
2.3.2011 22:06:30   
sjmm
čer!
Maj spet podiral rekorde z uspavanjem in pol če sm mau huda me 5% sploh ne šmergla...uf, bo treba mau zaorat zgleda

vidim, da smo vse po vrsti potrebne mau počitka in spanja...tko d grem še mau k mojmu na kavč..pol pa tuš in via postelja...upam, da mi rata pred polnočjouser posted image

tamika...lepo d si se nam mau oglasilauser posted image user posted image pozdravčke v vaše kraje in naj res zima že spoka!!!

kolumbo...hja, ti kr škatlo naokol prnes, pa bomo še en mau nafilal s frišnim..pa sej zdej se bomo mau s krofi potalažli d kile ne spuhtijo preveč u minus..pol pa rutke in ostalo za naprejuser posted image user posted image ...pa user posted image user posted image user posted image Jurči za prve žličkeuser posted image

ajde...mejte se lepo!!! NOČKO!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.3.2011 6:39:25   
Deja
Živijo babike moje!
Vidim da ste pridne! da pridno tipkate.... jaz vam sploh ne uspem slediti.... v bistvu sploh ne vem kdaj sem nazadnje kaj tule napisala....
No pri nas je vse po starem, utrujena sem full.... to pride pri meni vsakih par mesecev, pol pa moram k zdravnici in ona ugotovi da imam pomanjkanje železa v krvi in dobim sirup... potem je nekaj časa bolje, in čez mesec-dva, se zgodba ponovi....
no pri nas v službi smo imeli letne razgovore in sem zelo razočarana...sploh nisem rabila spraševat za NDČ... kar sama mi je povedala, da nič ne ve, da v teh časih mora imeti nekoga v rezervi (SAM ZAKAJ BI TO MORALA BITI JAZ?!?!?!?!?!)in da ne more nič obljubit, da sej po zakonu bi me naj po 2 letih neprekinjeno vzeli.... ampak..... pol pa še začne da še majo eno vzgojiteljco zunaj.... in da ne vejo kako bo z njo in kr nekaj.... aja zaradi te ki je še zunaj sem jaz že enkrat popušila.... je vzela njo ker je 2km bliže vrtcu doma kot jaz....tak da mi je vse dol padlo... sploh nimam več volje da bi kar koli s prstom premaknila - v službi mislim....eh.... bomo videli kako bo....
aja z Žigom imava vsako popoldne Kahlica party,,,,mu dam gor hlačno pleničko in potem reče KAK in šibava na kahlico... spusti par kapljic in reče DOSTI... se oblečeva, prideva v sobo.... čez 2minuti.... spet KAK.... in ponavljava zgodbo od začetka....in takole celo popoldne.... no sej ni čudno da je potem stanovanje kot da je bomba vsekala... pa da sem jaz ko cota.....
Nič.... šibam.... lepo se mejte.... velik se smejte.....
papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.3.2011 6:54:05   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.3.2011 6:57:54   
Urša08
jutro

Včeraj se nisem nič javljala ker sem bila čist slabe volje. Sem šla po tamaledva v vrtec in sem doblacelo pridigo od vzgojiteljice od Nejca, da je slabi kot septembra, da ne bi jedel al pa da čaka da mu kdo pomaga, pa isto pri oblačenju,... ah ja. In da ga ne smemo doma crklat da more vse sam. Ma še danes sem slabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Rabm mal objemčkov za moj user posted image . Danes bo spet štala ker majo za zajtrk mlečni riž ki ga on ne mara tko da se morm pripravit psihično ko ga grem iskatuser posted image .

Grem se s pidžame dat pa Evo zrihtat ker dobive potem obiskuser posted image

se tipkamo

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.3.2011 7:02:43   
Čebel@
brkn.....ti si res full sumljiva....upam,da bo danes več energijeuser posted image user posted image user posted image

tamika......lepo da si se malo uglasilauser posted image user posted image user posted image ......pri nas spet snežiuser posted image .....hočem sonceeeuser posted image

kolumbo......valda da zateži za žabice!!!.....pri nas so 1x Hano dali le v žabice in kombinizon(dost tanek),čeprav sem rekla da naj dajo še trenirko čez-in je mala zbolela in od takrat dajo gor,kar imaš prištimanouser posted image .....user posted image user posted image user posted image  Jure-že velik fant

sjmm.....upam,da si se uspela spočituser posted image

deja.....o svinsko je toleuser posted image user posted image ....a drugega vrtca pa nimaš nikjer v bližini?.....upam,da se porihtauser posted image user posted image user posted image

mala se zbudila ko je ati šel(6.15user posted image ) in je že zrihtana za v vrtec....zdeče se še z duploti špila,pol pa šibavauser posted image

danes smo uradno donošeniuser posted image user posted image user posted image ......polnih 37t za mano,3 tedni le še do ciljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.3.2011 7:03:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Včeraj se nisem nič javljala ker sem bila čist slabe volje. Sem šla po tamaledva v vrtec in sem doblacelo pridigo od vzgojiteljice od Nejca, da je slabi kot septembra, da ne bi jedel al pa da čaka da mu kdo pomaga, pa isto pri oblačenju,... ah ja. In da ga ne smemo doma crklat da more vse sam. Ma še danes sem slabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Rabm mal objemčkov za moj user posted image . Danes bo spet štala ker majo za zajtrk mlečni riž ki ga on ne mara tko da se morm pripravit psihično ko ga grem iskatuser posted image .

se tipkamo

ne sikeraj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.3.2011 7:40:21   
brkn83
jutro.

evo danes pa sem za spremembo malo bolj zgodna. Si morem en čaj privoščit, pazajtrk, ker sem lačna in seveda me grlo ful boli. Me neki zdravje najeda. Upam, da me ne položi. Namreč danes imam celo popolde naročane masaže, tko da si ne morem privoščiti.

kolumbo - ne kisle kumarce mi ne pašejo. Sej slabo mi je bilo samo po kapučinu in to prvič v življenju. Sicer pa nisem imela nobenih slabosti v prvi nosečnosti.

super, da ti je uspelo vse tvoje pobe uspavat-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pač vidi, da zmoremo brez moških tudi.

deja - upam, da se vseeno kaj spremeni in te končno vzamejo za nedoločen čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša - nič se ne sekiraj glede vzgojiteljice. Niso vsi otroci enaki, eni prej drugi pa kasneje. Sej bo tudi Nejc, enkrat to vse počel samostojno.  evo ti pošiljam maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš boljše volje.

čebela -super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa res lahko čakaš samo na odhod v P. Js sem nika rodila v 37 tednu in 2 dni.

Pri nas spet sneži in moram rečt da imam vrh glave tega snega.

Drugače pa so potem včerja zvečer bolečine v spodnjem delu trebuha minale in sem že bila čist presrečna, no danes zjutraj pa se je spet začelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.3.2011 8:34:05   
Onasiss
dAN...

BRKN A SI NOSEČA al kva?????

Bi mogla met zobarja, pa so neki zabluzili... bi mogu bit danes dop in je popoldne... in tisti k so bli danes naročeni dopoldne imajo jutr datum...a jaz grem jutr smučat.....user posted image

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.3.2011 8:56:39   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

dAN...

BRKN A SI NOSEČA al kva?????

Bi mogla met zobarja, pa so neki zabluzili... bi mogu bit danes dop in je popoldne... in tisti k so bli danes naročeni dopoldne imajo jutr datum...a jaz grem jutr smučat.....user posted image

nisem delala testa še, ga bom naslednji teden.Sej mogoče me pa prej user posted image preseneti.

No to pa ni fajn, da to te takole nahecali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil brkn83 -- 3.3.2011 8:57:47 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.3.2011 8:57:40   
Čebel@
zajterkujemuser posted image

user posted image

kosilo:polpetki(imam še faširanje in pa nekaj starih žemelj) + pire + solatka

plan:sicer nimam tooooook energije kot včeraj ampak moram vseeno malo pospravitiuser posted image

brkn....upam,da se te nič ne lotevauser posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss.....uf kakšna zbrka z zobarjemuser posted image .....za koliko časa greste pa smučat?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.3.2011 8:59:29   
brkn83
čebela - maš pa super zajtrk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.3.2011 9:06:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - maš pa super zajtrk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdele bi se jih rada prenajdla,ker ko/če bom dojila jih ne bom jedla

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.3.2011 9:14:21   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ja to pa imaš prav, tk da si jih kr privošči. Aja a Hano si dojila? Sem že pozabila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.3.2011 9:21:31   
Čebel@

ja to pa imaš prav, tk da si jih kr privošči. Aja a Hano si dojila? Sem že pozabila.
Hana je bila dojena 1 mesec,ampak ker se je kao premalo redila(je spala na joški) sem se zasikirala in ji začela dodajat,svoje mleko pa dokaj hitro čist izgubila

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 3.3.2011 9:22:03 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.3.2011 9:28:45   
brkn83
čebela- upam,da bo tokrat bolje in se bosta z user posted image  dlje dojila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.3.2011 9:34:45   
Čebel@

tokrat grem že v P pripravljena!....pri Hani je bilo tko,da so mi jo že v porodni narobe pristavili in me je zasesala(avč!) in ker mi niso pomagali(naval mleka) jo pristavljat je mala jokala in so ji dali že v P kar flaško(jaz pa joške ko balona)......tko da tokrat imam s sabo že nastavke in bog ne daj da mi pridejo s flašo(razen če sama prosim),ker bom kakšno sestro kar fentala.....patronažna bo pa ziher ista in me bo ziher spet psiherala,ampak se ji ne bom pustila
sej pravim-to rundo sem pripravljena se na polno boritiuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.3.2011 9:41:33   
brkn83

tokrat grem že v P pripravljena!....pri Hani je bilo tko,da so mi jo že v porodni narobe pristavili in me je zasesala(avč!) in ker mi niso pomagali(naval mleka) jo pristavljat je mala jokala in so ji dali že v P kar flaško(jaz pa joške ko balona)......tko da tokrat imam s sabo že nastavke in bog ne daj da mi pridejo s flašo(razen če sama prosim),ker bom kakšno sestro kar fentala.....patronažna bo pa ziher ista in me bo ziher spet psiherala,ampak se ji ne bom pustila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se dela. Pri nas v P pa so ful za to da porodnice dojijo in res ne dajo takoj flaše.
Ti kr vztrajaj z dojenjem in boš videla, da ti bo uspelo. Pri nas se je Nikprvi mesec premalo poredil in mi je P rekla, da če kej razmišljam da bi mu dodajala pa sem rekla da ne. - no in je pri teh besedah ostalo, potem pa se je normalno poredil in sva se tako dojila do skoraj enajstega emseca starosti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.3.2011 9:50:10   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

se tipkamo

no comment...pismo so brezobrazni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa je una trapa k ti je zatežila kej pomislla kolk časa ga ni blo in da je mogoče to zanj zj spet ful sprememba??!!! ti kr mal nazaj zateži dons....nj mu dajo pa kruh če pač ne mara mlečnega....niso vsi otroci enaki...men bi že pisker dvignlo....ne pusti se, to so tvoji otroci....pa da mu je treba pomagat...halooooooo krizo ma fant pa nč druzga, mal nej se potrudi, pa bo čez 2 dni spet nazaj stari  nejc......
še eno dozouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.3.2011 9:54:54   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se dela. Pri nas v P pa so ful za to da porodnice dojijo in res ne dajo takoj flaše.
Ti kr vztrajaj z dojenjem in boš videla, da ti bo uspelo. Pri nas se je Nikprvi mesec premalo poredil in mi je P rekla, da če kej razmišljam da bi mu dodajala pa sem rekla da ne. - no in je pri teh besedah ostalo, potem pa se je normalno poredil in sva se tako dojila do skoraj enajstega emseca starosti.
bom po spodbudo sem prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
3.3.2011 9:56:59   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČER

Dons sm mela solo uspavanje vseh treh, ker je šel Šime na moški večer ....mi je kr ratral.....zdej me čaka še ena runda peglanja, da mam pol za en teden gmaha.

mam 2 nova recepta v baziuser posted image user posted image user posted image , tko d mogoče jutr clo nardim oboje za kosilo....čeprou skos neki razmišlam o dijetah, pa se pol še bl redimuser posted image user posted image user posted image  res sm že prou besna na tole zimo, ker ne morem niti na sprehod z Jurčkom.....medtem k so v vrtcu šli že 2krat ven u totalnem mrazu....enkrat sm bla 100 % d ne bojo šli ven in je šel Majkl brez žabicuser posted image .....IN DANESuser posted image user posted image user posted image ....k sm žabe naštimala ( čeprav sm bla tut 100% d ne bojo šli v tem vetru)....SO ŠLI in mu niso oblekl žabuser posted image user posted image user posted image , tko d jutr bom mal ekstremo tečna, kar ni v moji navadiuser posted image )

Učeri je bil JURKO star točno 5 mesecevuser posted image  in sm mu dala 2 žlički korenčka....zmazal u totalko.....dons sm mu dala 4 žličke....pobasal vseuser posted image ...očitno fant rabi že kej na žlicouser posted image user posted image user posted image

čestitke nosečkam za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image

SJMM s tastarim sva se dons ob kofetu grebla za zadnje rutice k 2 petelinauser posted image user posted image user posted image

BRKN res že čakam tvoj CBuser posted image ,,,a zdej ti je pa še slabo...a dej nehi nouser posted image user posted image user posted image ...ti kisle kumarce tut kej dišijouser posted image ....ti se kr malo nacrkljaj in počivaj....

SUNNY upam d je burja nehala pihat

ajde lahko noč

ja tud men se že lušta kej druzga jest, sm pa včer sarme nardila z rjavim rižem pa vse tko kot je treba sm mela pa cukra za izvoz ??!!! no comment....res mi je začel mal nagajat...alpa je blo to k glava sploh ni bla kisla ampak slana u nulo...

super, da t je ratal vse 3 spančkat pospravt...

ja to bod pa kr tečna če ga niso napravl...pa mamo res vsi totalne nesposobneže za tele vzgojitelje...no comment....tko so men z evo delal...sm jo oblekla v 2 rokave dobila pa v sami majčki s pol pljučki ven....nasledn dan pa prehlad...moj je že reku če zanalašč to delajo da jih čim več zboli da majo manj delauser posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da popizdiš in te začnejo že enkrat upoštevat, pa nej pride že pomlad in poletje, da bojo mulčki lohk u samih majčkah okrog skakal....sj pol bojo mel pa u igralnicah tolk bolj mraz da bo pa spet štalauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1096
3.3.2011 9:59:23   
petrušk_
zj pa šibam še kej narest k ob pol 12h pa šibam še na šiht jih počastit....
po šihtu pa še u mothercare mal zapravljatuser posted image user posted image user posted image

se beremo zvečer

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
3.3.2011 10:13:29   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

zj pa šibam še kej narest k ob pol 12h pa šibam še na šiht jih počastit....
po šihtu pa še u mothercare mal zapravljatuser posted image user posted image user posted image

se beremo zvečer

vidim, da boš imela kr pester danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
3.3.2011 10:21:14   
tanci29
hej

uršauser posted image user posted image za tvojuser posted image ..sej bo hitro bolje...rabi malo časa pa bo...k sva midva z erikom menjala skupino mi je rekla da ma dve levi roki in kar čaka da mu pomagajo...jedel je sam samo za oblečt k so šli ven,pa se je kar kmalu podvizal in se sam zrihtal, čeprav ima hlače dostikrat narobe oblečene k ga pridem iskat...zdej ga pa prav pohavli kako je priden in se sam zrihta...tako da se ne kaj dosti sekirat bo že tudi Nejc se sam zrihtal...

drugače pa pri nas adijo pamet...ma že kar komaj čakam da gremo domov...tamala je tok tečna za znort...joka se cel dan sploh noče nč jest nč ji ni prav trmari na polno...jest nimam več energije...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
3.3.2011 10:27:57   
sjmm
dan!

sva vstala okol pol8h...pa sva se mogla takoj med duplote zapodit...se vidi d zdele 2 dni nisva veliko skupaj počela...pol sva se crkljala in gledala ene kuharje, pa še kako so kuhno renoviral, pol mi je pojedu pol mislijev, zdej je pa spil en jogurt..tak d za en cajt bo

majki ima pevske vaje...je glasen za 3user posted image user posted image

brkn...upam, da se ti energija res povrne in gre mimo kaka bolezen...smo še zmer nestrpniuser posted image

kolumbo...super d si zrihtala vse 3 ptiče...pa sej vemo d ti zmorešuser posted image user posted image

deja....joj, kok so zaj....pa zdej so res taki cajti...vsi so sam še zaj....obup...ej, držim pesti, da se obrne v tvojo smer in princu naročite družbo, pa veliko energije ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...uf, kaka brezobraznostuser posted image user posted image , pa zdej se mora nazaj ulaufat nejček, pa one tud, sej ne morjo vsega prčakvat od malega...ma, smotke so ta prave...jz kr nebi bla tiha...pa ne se sekirat, sej vem, da vpliva to nate in na nejca, sam jim morš kr povedat kar jim gre...konec koncev je to TVOJ mulček in Ti že veš...evo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onassis...ne se sekirat!! a ni bolš en điro po zasneženih planotah k pa zobaruser posted image user posted image

petrušk...uživej v Mothercaruuser posted image men je zmer velik lepega tamuser posted image

čebelc@...še malo, še malouser posted image morš kej počivat...pol ne bo cajtauser posted image

no, jz dons neki nimam kakega hudega plana, sem še od včeri mau povožena, pa moj dons ceu dan neki okol leta, zdele se prpravm d spet unga tipa pokličem za denar...ga čakamo 92 dniuser posted image user posted image user posted image ma, človk bi lahk crknu pri teh plačilih

evo, majki bi se mau igral...pa-pa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.