|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
3.3.2011 12:55:31   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

evo mene

Eva spi, jaz mam pa mal časa za rr čeprav bi blo fino stanovanje v red datuser posted image .

Petrušk ojej sranje no, sam kaj češ. Držim pesti da se Eva lepo vklopi v skupinico in bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je pa ravno mami z istimi besedami kot ti včeraj povedala in ja res ga sedaj skoraj 3 mesece ni bilo v vrtcu in še kup stvari se je zgodilo.

čebela tud teb hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super da si pozitivna glede dojenja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm k
akšno nočko ste kej meli? sem mogoče zgrešilauser posted image Pri nas tud sneg pada, pa veter brrr tale zima nej gre že stranuser posted image

Sedaj moram pa it par stvari narest, da bom vsaj nekaj naredila. Itak sem pa ves čas nekje okol škatle user posted image user posted image user posted image

urša...nočka kr ok, sam zvečer ene parkrat alarm, sem pa prejle vidla k sva zobke umivala d petke vn rinejo..k tud ful kaka

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 12:55:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
3.3.2011 12:59:25   
sjmm
mi2 sva se oblekla k medveda in sva šla za slabo urco na luft

mali ful hodil, sam ene 2x se je mogu u blat ulešt s frišnim pajacom..ma kva čmo

grem smrdljivko previt in spat odnest

pol pa še kej sčekiramuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1128
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 13:04:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
3.3.2011 13:10:33   
brkn83
kolumbo -  nam je tale bučkin ajuha ful dobra

2 žlici olivnega olja
1 žlica masla
1 sesekljana (večja) čebula
900 g bučk, narezane na kolesa
origano (sveži, posušen)
600 ml jušne osnove
300 ml sladke smetane
gorgonzola

1) Segrejemo olje in maslo, dodamo nasekljano čebulo in pet minut na nizki temperaturi dušimo, da se čebula zmehča (ne porumeni).
2) Dodamo bučke in origano, posolimo, popramo. Na srednji temperaturi dušimo 10 minut, vmes premešamo. Prilijemo jušno osnovo (lahko juho iz kocke) in med mešanjem zavremo.
3) Posodo na pol pokrijemo in na nizki temperaturi kuhamo 20 - 25 minut. Tukaj lahko dodamo na kocke narezan sir (gorgonzolo) in mešamo, da se stopi.
4) S paličnim mešalnikom juho pretlačimo v gladko zmes (lahko jo potem precedimo ali pa tudi ne).
5) Dodamo 2/3 smetane in med mešanjem segrevamo na nizki temperaturi (ne sme več zavreti). Če je juha pregosta, prilijemo še juhe. Po okusu še dosolimo in popramo.
6) Na koncu dodamo še preostalo smetano in okrasimo z origanom, sirom, smetano in sveže mletim poprom.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1130
3.3.2011 13:11:20   
brkn83
kolumbo -a ti je danes prinesel poštar pošto od mene!!!! Če pa mora biti zier juter, sej sem ti itak priporočeno poslala.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
3.3.2011 13:38:53   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM bi te fehtala za recept BUČKINA JUHA.....TENKJUuser posted image

3 bučke- nakockane
2 krompirja - nakockana
1 čebulca, 2 česna - nasekljano
mau olja, mau masla
svež peteršilj
sol, poper, po želji kocka ali vegeta
jz zakuham na konc 2 žlici biotop ovsenih kosmičev ali pa kako staro žemljo nakockam in popečem za vložek v juho
smetana po želji

prepražiš čebulo, dodaš česen, krompir, bučke, mau potenstaš, zaliješ ( lahk tud s kako govejo juho),kuhaš ene 20 minut, zmiksaš s paličnim, začimbe, kosmiči po želji in na konc smetanca

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1132
3.3.2011 13:40:27   
sjmm
o, kolumbo...nism vidla d ti je že brkn dala recept..sorči...no, sej moj je mau drgačen..boš že sprobalauser posted image

mali spi, ta velka se bašeta v kuhni, jz mam pa mau frej in morm popredalčkat položnice, da začnemo z zaostalimi plačili počasuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
3.3.2011 14:10:11   
brkn83
sjmm - tale tvoj recept pa je še bolj enostavenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot ta ki ga imam jaz. Bom tole  zagotovo poskusila.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
3.3.2011 15:39:00   
petrušk_
no brkn....dobr da ti  je že kolumbo odgovorila....k jst grem prvič tja šopingirat

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
3.3.2011 16:18:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

no brkn....dobr da ti  je že kolumbo odgovorila....k jst grem prvič tja šopingirat
jaz grem jutri dopoldan,ker rabim za eno darilo za 3-letnico in upam,da kaj luštnega najdemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
3.3.2011 17:40:52   
Čebel@
user posted image punce,jaz imam spet eno dilemo in prosim za vašo pomoč oz. mnenjauser posted image

v P ni več prepovedi za obiske bratcev/sestric,kar pomeni,da bi Hana lahko naju prišla pogledat v P...skos sem bila za to,da naj drugi dan pride,ampak me je resno začelo skrbeti kako bo ob odhodu domov,ko bom jaz tam ostala...zdej se nagibam k temu,da me lahko pokliče po telefonu,na obisk pa pride le ati....kaj mislite???

potem pa veste,da sva vzela baby borna kot darilo....če bi prišla v P,bi ji ga dala tam....kdaj pa če nebi prišla?....bi ji ati ga dal sam drugi dan?....ali pa ga dobi,ko malega prinesemo domov,ko se malo spoznata in potem ji damo darilo?

mož je rekel,da bi sam prišel zadnji dan pome-bi bilo bolje,da gre Hana z njim?

dajte mi malo pomagat,plisuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
3.3.2011 17:59:38   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image punce,jaz imam spet eno dilemo in prosim za vašo pomoč oz. mnenjauser posted image

v P ni več prepovedi za obiske bratcev/sestric,kar pomeni,da bi Hana lahko naju prišla pogledat v P...skos sem bila za to,da naj drugi dan pride,ampak me je resno začelo skrbeti kako bo ob odhodu domov,ko bom jaz tam ostala...zdej se nagibam k temu,da me lahko pokliče po telefonu,na obisk pa pride le ati....kaj mislite???

potem pa veste,da sva vzela baby borna kot darilo....če bi prišla v P,bi ji ga dala tam....kdaj pa če nebi prišla?....bi ji ati ga dal sam drugi dan?....ali pa ga dobi,ko malega prinesemo domov,ko se malo spoznata in potem ji damo darilo?

mož je rekel,da bi sam prišel zadnji dan pome-bi bilo bolje,da gre Hana z njim?

dajte mi malo pomagat,plisuser posted image

po mojih izkušnjah je na obisk bolje sam oči, ker zna hana ob odhodu jokat in boš še ti čist preč..no, tko sm bla jz

zadnji dan pa bi nekak še šlo..d bi prišla tud ona, sam jz sm zmeri čakala odpustnico do onemoglosti...sam ne vem a je to mogoče sam po CR-ju

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
3.3.2011 18:08:34   
sjmm
brkn...sm spekla une tvoje piškotke...zelo fajn in simpl..moji mulčki navdušeniuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
3.3.2011 19:02:46   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

brkn...sm spekla une tvoje piškotke...zelo fajn in simpl..moji mulčki navdušeniuser posted image user posted image

suprca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
3.3.2011 19:05:25   
brkn83
čebela - js bi bila zato da bi prišel nik k meni in user posted image  v bolnico. Pa tudi zadnji dan bi skupaj z atijem prišla po naju. Sicer pa je odločitev tvoja oz. vajina.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
3.3.2011 20:40:56   
birdy
Čebela, ko sem Kristi rodila je Neli prišla na obisk. Samo, njej je bilo vse drugo zanimiv kot dojenček. Ene 10minut že, pol pa ne več in je okol skakala (je pa res da je ona zelo živahna in je ena stvar ne zanima prav dolgo). Tko da sta pol oba šla že po kaKI URI. Jokala pa ni ko sta šla, mislim da je bila jezna name. No, pri Levu pa ni nobene bilo na obisk, me je pa Neli prišla iskat. Mi je bilo bolj všeč. Mi sicer nismo mel nobenega darila pripravljenega, če bi pa imel bi ga pa dala ko bi domov prišla. Oziroma, če bo Hana prišla pote bi ji ga takrat dala. Ampak, to bi naredila jaz, ki poznam svoje otroke in vem da bi bilo tako najbolje. Hane pa ne poznam in ne vem kakšna je- veš pa ti in kokr se boš odločila bo najbolje. Ker se boš odločila na podlagi njenega karakterja in kaj bo zanjo najbolje.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
3.3.2011 20:45:01   
birdy
Pa dober večer. Pri nas bolnica Franja. Kristi je padli borec, čist kaput. Vročina 38,5stopinj, en ušes vnet. Dan je prespala ali preležala. Zdej spet (ali še vedno, kot vzameš) spi. Tok je kaput da je prov neverjetno. Noče mi niti pit. Ji kr mal po brizgi dajemouser posted image  lev se še drži, sva kr oba pelala k dohtarju. Nič, grem mal pospravit, je bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
3.3.2011 21:16:08   
Ajvy
čer....

Urša...hm....sploh ne vem , zakaj si tako jemlješ k srcu...tvoj Nejc je ravno začel z vrtcem in ni tak kot drugi otroci in valda ste vi furali svojo atmosfero doma...če ji kej ni jasn ...kar pojasni...imaš pravico...poleg tega ste bili pa zdej veliko bolni in je jasno ,da je takšen kot je....IN HB da je takšen....
Ti se lepo vzgojiteljici zahvali, ker ,mu tako lepo pomaga k njegovi poti k samostojnosti....da mu mal ekstra pomaga....doma pa velja vaš režim in se nima nihče za vtikat vanj....after all...tolk topline in ljubezni premore redko katera familija...in mislim ,da bi morala biti ponosna nanjo...na vse vas....

Čebela....nikoli ne bi pustila da tisti otrok ki je doma , pride obiskat mene in dojenčka...ker sem vidla, kako se je strgalo mamici....tiste tri dni sem posvetila samo nama s Tiso...ker so to edini trije dnevi ,ko sva midve sami....in ni ga lepšega ko otroku pustiš ,da sprocesira novost v domačem okolju.....

Birdy...ojej..točno vem kako vam je....držim pesti ,da se hitro pocajtate....

Brkn...če nauš hitr nardila test, te bom za ušesa.....

Današnji dan je bil porazen....eden izmed tistih, ko bi se najraje skril v kot in jokal in jokal....
Nam je pa končno uspelo priti do trgovine.. da smo si malo zaloge naredile..pa svež kruh kupile...
Sem pa full hvaležna sosedi ko mi vsak večer kužija ven pelje...res....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
3.3.2011 21:23:37   
birdy
O Ajvy, sej bo bolje. Vsak dan znova, čez čas bo pa vredu. In če se ti paše zjokat se zjokaj, ne bo nobene škode. A si kej pogledala za dodatek za nego? Ne vem če si prebrala ko sem ti napisala...
Drži seuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
3.3.2011 21:37:37   
Ajvy

Birdy
..nisem nisem....ker ne pridemo upoštev....kolkr je on napisal...kozmetična izguba sluha..nekaj takega...
Zdej sem letala naokrog za papirje za ločitev...pa iskala rečitve kje bi lahko živele....pa tko.....ž
utrujena sem....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
3.3.2011 21:38:38   
Ajvy
sicer ste pa najbrž vse dodobra utrujene..tko da se glih ne razlikujemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem si dušo dones pogrela s špinačo....njami

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
3.3.2011 21:53:59   
birdy
Ajvy, a tuki ko ste zdej pa ne morete ostat? Jst držim pesti da čimprej najdete eno fajn rešitevuser posted image user posted image  Ti kr to najprej poštimi, pol ti bom pa vseen še mal "težila". Ampak najprej se moraš ti pobrat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
3.3.2011 21:56:04   
Ajvy
Birdy..najemnina je kar visoka in niti slučajno si je ne morem privoščit....sej bomo...nekaj že bomo...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 22:08:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.