Klaraklara30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rockstar Hvala vsem za nasvete :) Neslana hrana mi je res fuj. Bom probala potrpet brez soli ali pa jo res minimalno uporabljat. Pijem pa zagotovo več, kadar sem doma in to najraje vodo, včasih kakšno vitaminsko tableto al pa ful kislo limonado, v službi pa kokr čas dopušča. Stranke žal ne razumejo, da imamo tudi osnovne življenske potrebe, kot je pitje vode, in ko je gužva, bognedaj da grem stran od pulta, sam ko je sila se tut izmuznem, včasih pa enostavno pozabim pit . Noge bi pa tut kdaj z veseljem na pult vrgla, sam pol bi me stranke še le čudn gledle Mirne sanje Lahko pa poskusiš uporabljati manj soli. Ker ene jedi so res bljak , če so neslane. Lahko pa črtaš sol na primer, ko kuhaš špagete, pač ne soliš tiste vode in podobno. Pri ostalih jedeh pa pač zmanjšaj. Pa veliko tekočine in si po moje lahko mirna. Jaz tudi pozabim pit, sploh zdej v zimskem času, ko ne čutim take žeje. Sem potem kar sama nase jezna, ko popoldne ugotovim, da sem popila komaj 0,5 ali 1l vode. Pol se morem pa do večera nalivat, da mi je kar slabo. Pa še celo noč potem hodim na WC. Drugače sem pa danes za odtenek boljše. Bolečina v hrbtu je rahlo popustila (morda je pomagala masaža mojega preljubega možeka ). Morem bit pa še vedno previdna, sploh pri dvigovanju mojega malega sončka. Zdej je že ene dva dni tale moj sonček prava tečka. Sploh ne vem, kaj bi rad, samo nekaj tečnari in kaže s prstom v eno smer, pol v drugo, zraven se pa dere. Jaz mu kažem stvari in ga sprašujem, kaj bi rad, on pa samo še bolj tuli. Ah, sej ga bo minilo...vsaj tako se lahko tolažim... Lep dan, pri nas spet sneži.
|