vesna_b
|
najkica - upam, da si dobila odgovore na tvoja vprašanja in da ni tako hudo... bučka - a smo ble skup, ko naju je povozil vlak? ej, mene še vedno vse tako boli... ta kost, pri desni nogi. komaj hodim, se premikam, vstanem iz postelje... ampak moram pohvalit mojega. res, včeraj je bil tako priden, mi je vso posodo pomil in jo pospravil, s tamalo se full ukvarja... priden, res. hillmagic - nekaj si poglej TUKAJ, ampak kako pa računajo, pa ne vem... maliprinc2 - joj, upam, da se ti to ne bo ponavljalo. vem pa, da ni luštno. jaz sem imela sam 1*. mogoče pa imaš že kake lažne popadke? sicer pa - pokličeš lahko G in jo vprašaš, a ne? meni se zaenkrat ne pojavlja več. sta sestavila vse? ampak ja, vidva pa sta . upam, da se tvoj dobro počuti. vem, ko je bila tašča na operaciji, je kar cel mesec bolj ko ne ležala oz počivala in vmes delala tiste vaje. no, brce jaz v večini čutim okoli popka in nižje, največ pa naravnost v mehur! ampak sej bo. mi pa zvečer trebuh tako skače, da je kar hudo, včeraj sem mela zvečer dieto in sem pred tv jedla mal čipsa - vrečko sem imela na trebuhu in je prav hudo skakala... ha ha ha sem se tako smejala, da je še moj prišel pogledat rakica - super, da je tvoj prišel domov. kar izkoristi atija... he he he cunjice začnem pregledovat po 10.3. - takrat imam pregled in takrat bom vzela polovično bolniško, pa bom mela več časa. kile pa... joj, ne vem, nazadnje sem bila na +7, sam to je skor cel mesec nazaj. prvič sem dobila +9 kg celo nosečnost, sedaj pa... uf ja. bomo še videli. imam pa še 3 mesece skor... klaraklara - joj, boga. sej sploh ne vem, kako bi bilo kaj boljše. hm, počivaj, kolikor le lahko. in ej, ti kar pojambraj. vem/o, da je boljše... sej men je tud muka že tamalo prenašat, sam... nočem jo čist odpikat. prenašam jo ravno ne, dvignem pa jo parkrat na dan. oz zjutraj je najtežje, ko se še ne razmigam, pa se gremo umit. jo vsedem na pralni stroj, in jo umijem, pa zobke. sej če je moj doma, jo on dviguje. kokapoka - pa saj ni tako hudo. saj bo kmalu maj tukaj, a ne? ampak to te pa res sprehajajo, no. a ne bi mogli danes pokazat ti??? nič, šibam še mal migat.
|