bučkabb
|
pozdravljene so ! ja glede obiskov je res tako,da kr nekaj stvari dobiš. pri nas so bili obiski, ampak neki nepričakovanih pa nismo meli, pač bljižnji sorodniki in prijatli, čist odvisno kakšno navado imate v vaših koncih. je pa glede oblačil tako, da nekaj si nabaviš pred rojstvom, tako da za prva dva meseca zadostuje, potem še kakšen kompletek dobiš in spet zadostuje, potem če boste imeli krst spet dobiš kup daril, tako da si za nekaj mesecov priskrbljen. no vsaj pri nas je bilo tako da, sem do enega leta zelo malo cotik morala kupiti sama, se nekako poklapa vse skupaj. glede vnetij imam pa tudi jaz v tej nosečnosti težave, za kar v prvi nosečnosti sploh nisem vedela. sem si pozdravila s cenasten svečkami in se mi je v parih dneh ponovilo, no potem sem spet pozdravila z svečkami,, sam mi je dala neke druge( pozabla kak se jim reče- nosečniška pozabljivost ), pa še ene na rezervo mi je dala, v primeru če se mi spet ponovi, da si začnem takoj zdravit, ni prijetno to, sam kaj čmo če se pol rado ponavlja. sem pa opazila, da se morem zelo pazit pri prehrani, če pojem veliko sladkarij, se mi takoj poveča beli tok in začne ščemet v nožnici, kar pomeni da bo spet začel grudast iscedek in rjavkasto obarvan. no jaz ti predlagam da greš k svoji gin. ki ti bo dala ustrezna zdravila, sekirat pa se ne preveč, ker ni to nič nevarnega za tvoj plodek drgač pa se men nič kaj ne da, sem takšna kot da bi me povozil vlak, no ponoč sem tudi zelo slabo spala, že po naravi to nosečnost slabo spim, potem je pa še mala mela neke težave, ki je včeraj jamrala da jo bušek boli, potem je pa tud celo noč tako nemirno spala in kar prebujala se mi je. ma smo menda vsi razpoloženi vremenu primerno.. no še dva dni pa mam tud jaz pregled, sam ko tak vem da ne bo nič kaj posebnega, pregled krvi, vode in poslušanje srčka in nič kaj več no bodite lepo in cartajte svoje bušije
|