vesna_b
|
evo, čedalje več vas je, užitkaric, ki ste doma. čeprav saj vem, delo vas počaka... no, jaz bom pa drug teden vzela po 4 ure bolniške, zato bom kar čimprej oddala vlogo, takoj v začetku aprila. (lahko jo od 28.3.dalje al tle nek) drugače mi bolniška sam zmanjša porodniško. sam ne morem več. so me spet ženske napadale, kako sem boga v primerjavi s prvič. da sem prvič tako hodila kake 2 tedna pred porodom, kot hodim sedaj. v glavnem, papirje bom oddala vse naenkrat, tako za paket, kot za porodniško. u, bambika - krofi. ja, pri nas jih je prva runda tud prec šla, si jih je pa moj zaželel za jutri, tako da... danes imajo pa mašo za njegovega očeta, in bom pekla pehtranovo potico in pa mačje oči. in to je vse, kar danes naredim... saj smo se zmenil za eno vrsto peciva, sam kaj, ko mi je takooooo potička zadišala... ja, vem, bom zihr shujšala ninasiki - vse bo šlo mimo in vse bo ok. boš videla, vsi problemi bodo kmalu pozabljeni. saj tud mene zanima, kako bo pri nama, ko bomo začel gradit. še dober mesec... jej!!! sam moram pa rečt, da zaenkrat mamo kar podobne ideje in želje. nasploh. od vidikov vzgoje, nekompliciranja pri otroku, do opremljanja stanovanja (to sem videla, ko sva spodnji štuk urejala), do dopustnikovanja, do želj pri izbiri načrta za hišo... vem pa, da trenja bodo. ha ha ha, še ko sem rekla, da bo spalnica rdeča (da bo ja strastna), ni kompliciral - je pa mal debel pogledal, zakaj, sam se je ob besedi strastna nasmejal.
|