vesna_b
|
joj, rakica 2, kaj sem se nasmejala. obljubim, da mu jaz ne bom povedala , in pa seveda čestitke za bejbo! kokapola - ja, tukaj se mi zdi, da se nas kar večina nosečk, ki nismo prvič noseče, strinja. prvič je bilo drugače. čeprav, odkar sem mojemu to povedala, se trudi, da tud bušiju posveča pozornost. sam ga zdele ne bom nič kregala, ker je zelo priden - skončuje z lesom za hiško (ga je spravil iz gozda, na žagi pomagal, speljal doma, ga vsega očistil, in sedaj skoraj že vse zložil lepo po kupih, kar gre skupaj) in pa zelo mi pomaga s tamalo. he he, tako da se tud njemu trenutno ne seksa preveč (prej premalo), ker je tako utrujen. AMPAK - kot vsak moški, ima tud svoje muhe... in faza ATI BO še kar traja. pa ni moj nič jezen, men pa tud paše. oz mojmu se to tolk fajn zdi, da hodi ko pav. sploh če je še kdo drug zraven, da sliši... in pa kokapoka, želim ti vse najboljše za tvoj rojstni dan, in upam, da te danes ne bo nihče jezil!!! joj, luskica, sem bila prej prehitra. meni je rekla, da če ni problemovoz če ne čutimkakega neugodja, da lahko zmerno in nežno vse do konca.
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 25.2.2011 13:40:27 >
|