|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
22.2.2011 20:24:01   
fluf
hijenca se strinjam, nepotešeni ravno ne... sam ko je pa akcija, pa vroči user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.2.2011 21:00:39   
ninasiki
OVNICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa danes čuden dan ker sm šla tudi jaz na wc in zasledila kri upam da ni nič res nega sicer grem jutri na pregled ampak psiha dela 100/h

hillmagic pol morš spoznat še kako nepotešeno devico k je pa dobesedno samo po horoskopu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa kir moški je zadovilen z majhno količino user posted image user posted image user posted image user posted image

nč vs jutr bol natančno preberem šibam pod tuš pa spat je treba zgodi ustat pol ap na šiht

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.2.2011 21:19:04   
kokapoka
no sj mene je pa že skrbel če je z mano kej narobe k mi tud ni tok do sexauser posted image user posted image user posted image mal za res mal za hec...je pa res da tud moj bi pa SKOS!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

dele sem dala sinkota spat pa mi reče ab te mam (po njegovo je to rad te mam) kok je blo to lepo slišatuser posted image user posted image user posted image noro...pol ga pa vprašam če bo mev sestrco tud rad pa prav NEuser posted image user posted image user posted image ga sploh nism več sprašvala...zdj je on res tok name navezan da bo zih kriza...zvečer ko ga dajem spat je pa najbol sladk...skos prav moj moj pa me objema pa lupčke daje...prov fletkan je...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.2.2011 8:41:59   
9janja
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic

9JANJA midve ima na isti dan rok a ane 10.5.

ja res je. Baba sling pa sem kupila zdaj, upam, da ga bom tudi uporabljala, tudi jaz imam vrtec v drugem nadstropju brez dvigala.

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

9janja - pa kak bodi z dolgimi rokavi ti bo tudi prav prišel, veš, čeprav bo poletje

čauči bejbe

dolgih imam kar nekaj še od Eve, mogoče bo treba samo prebarvat kakšnega

SEX Ovni so za moje pojme zelo nepotešeni in vroči Fluf a lahko rečem da ste potrebni sorry  Tako da sem pri nama jaz tista ki se ji ne da da DA...on bi lahko kar vsaki dan..meni se pa to več ne da...jaz bi se raje samo cortala, a kaj ko njemu roke kar ujidejo  rečem da naj me samo po hrbtu popraska pa se mu že antena dvigne ...še dober da ima nočne službe ker imam mir ponoči pa se dopoldne

moj je tudi oven, pa za tisto prvo drži, ampak zdaj pa mi ni treba glih pred sexom bežat , je eden izmed tistih, ki jih je strah, ko pogledajo bušija.

ninasiki - o jaz bi se tudi ustrašila, če bi kri zagledla. Poročaj, kaj boš zvedela na pregledu.

Fluf - s to tečnobo je tako, da se zdaj zavedam, da sem bolj tečna kot ponavadi in se probam brzdat, glede hormonov pa ne moreš nič pomagat - na žalost. Kako čokolado za tolažbo.

Zdej grem pa nad kopalnico s krpo, da bom čim prej gotova, da lahko grem na sončeka potem

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.2.2011 8:46:55   
bučkabb
lep pozdrav čvekice!!!!!!!!
no danes bo pa spet sončekkkkkkuser posted image user posted image

no tudi pri nas se skregamo, kje pa se neuser posted image , pravjo da tud to mora bit, je pa pri nas tako da sem jaz dvojček in hočem vse takoj razčistit, on pa je rak in eksplodira hitro pol pa tišina in nič več, sicer pri njemu ta tišina ne traja dolgo in ko se ohladi je tak kot da ni blo nič, kar pa mene zelo pizdi. jaz pa se pol hočem takoj zmenit in zgleda tak kot da se kregam s steno in ko zaključim svoje "predavanje" me zagrabi trma, ki pa pri men ne zbledi po parih minutah, tak kot pri njemu in se pol ne morem obnašat kot da nič ni blouser posted image user posted image
no hvalabogu te situacije niso  velikokrat na sporedu, kdaj pa kdaj pa morejo bit...

sex pa pri nas kr fajn laufa, se men kr dogaja, moj je pa itak vedno zauser posted image , kdaj pa moškim ne paše
sem pa bla jaz v prvi nosečnosti bolj ne kot za, no zdaj je pa čist drugač, pa me kr neki razganjauser posted image user posted image

no uživajte in božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.2.2011 9:04:25   
vesna_b
ej, kreg - tisti, ko rečejo, da se nikoli ne kregajo - so ali veliki hinavci, ali pa živijo en mimo drugega. pač ventile si moramo spucat, da gremo lahko naprej. simpl ko pasulj...

seks - no, prvič ga je bilo več. se mi paše crkljat, občasno pa tud kaj več, in takrat znam tud jaz mojga napast. trebuh pa... saj je več načinov in položajev, a ne? sam mal bolj na nežno gremo user posted image

men je pa tamala tako sladka, ko me začne božat po trebuhu. in to kar sama od sebe. danes zjutraj jo oblečem, in ona vsa vesela, ker gre v vrtec, pa me začne takoj po trebuhu božat, ker ge dojenček pa z mano v službo. ej, pravi cukr je. sem jo včer poklicala - pa ne takoj naprej govorila, kaj bi ji rada povedala, pa mi ona pravi: maš me rada?
joj, seveda te mam, bučka mala. je prava navihanka.

no, sem pa danes v službi, telefon imam pa pri sebi, ker smo dogovorjene, da me pokličejo, če bo imela nemiren spanec. oz če jo bo kaj kašelj matral še.
čeprav včeraj je bila čisto ok in brez vročine.

čauči

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.2.2011 9:39:13   
hillmagic
Oj bejbe A ste dobro spale?

Jaz sem od zdavnika bom od jutri naprej spet na bolniški (zabasana sem čist, dol mi pritiska, glava me boli) Tamala je šla full z veseljem v vrtec Kar me vedno razveseli.

9Janja Jaz BABA sling dobim danes po pošti bom tudi s poštnino vred 40 € dala. In pomoje da mi bo res prav prišel sploh za v vrtec. Komaj že čakam pošterja da ga prinese, da vidim kako zgleda. Baje je da je treba z slingom kar kmalu začet prvih par dni da se dojenček navadi nanj. Magari po stanovanju pri teden dva pol pa na zrak in sonček..

joj jaz že kar komi čakam naše dojenčke...pa katera Majčica bo prva pestvala iiiiii

Vesna_b tamali so res luštkani in zelo pozorni na trebuščke full lepo a ne  Karuna tudi zjutraj trebuh boža pa me praša če se je dojenček tudi že zbudil, pa če je kaj lačen. Pa mi kaže cunjice kako ga bo oblekla. Sedaj pravi a ne mami, saj ni važen kaj bo ali punčka ali fantek Karkoli rečeuser posted image  bomo vidli. Kar me veseli, ker navija drugače za punčko.

Sonček je...super samo mrzlo pa še zmeri rrrrrrr

Nič neki bo treba skuhat danes. Ideja kakšna?

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
23.2.2011 9:44:31   
mami411
JAZ SEM TUDI OVNICA user posted image

Hilmagic sem dala kar joto s skrinje user posted image

Fluf mene je kar prijelo to gnezdenje, edino za pucat še ne user posted image . Drugače sem si že kupila copate za v P, kremo za bradavice, vložke imam še od prejšnje runde, komplet oblačil za domov s P imam tudi že user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.2.2011 9:46:13   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

ovnica7... berem... nimam besed... berem... jočem...
vem kako ti je hudo... in močno mislim na vaju... pošiljam vama neskončno pozitivnih misli in energije...
zjočita se in vedita, da bo vajina pikica vaju vedno čuvala in svetila na nebu za vaju ter vajine potomčke...
tudi za vaju bo posijala najlepša zvezdica na nebu, ne vdajta se... izjočita svojo bolečino... in verjemi mi vse, prav čisto vse majčice2011 ti/vama stojimo ob strani... zato, če boš/bosta karkoli potrebovala (dam roko v ogenj) bo vsaka od nas vama z veseljem priskočila na pomoč... če ne drugače, da ponudimo virtualno ramo za jokanje in virtualen topel in velik objem...

mislim na vaju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskreno sožalje ob veliki izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OVNICA se podpišem pod to in mi je zelo zelo hudo za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.2.2011 10:31:36   
RAKICA2007
Jutroooo

jah spala... sem še kar OK user posted image

še 7 delovnih dni user posted image user posted image user posted image user posted image

gnezdenje; uuuu jaaaaa... ima rok začetek maja in tole gnezdenje je postalo že (meni) malo zoprno... vidim vsako smet, stvari, ki so naokoli bi kar stran zmetala- pa četudi gre za kakšno pomembno stvar user posted image user posted image  kar pospravljala bi, pripravljala, ribala, pomivala in drgnila... uuuuf v 1user posted image  je bilo tega zelo malo oz. tam okoli 3 tedne pred porodom....sedaj pa 2 meseca prej - kaj šele bo...
ja ja, pa se mi zdi, da mi včasih popusti kakšen živc, ker tamala ne pospravi igrač tako, kot hočem jaz... v vrsti, kot morajo biti (tisti trenutek jih pač hočem videti tako)... potlej mi pa tamal reče... mami, a si malo živčna?... in kaj čem.... sem se do solz nasmejala...

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.2.2011 10:35:02   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image  oooo jeeeee... četudi ga ne bi bilo... moj libido je na psu in upam, da se bo kaj kmalu dvignil user posted image  ne vem več kaj naj naredim... mi je prav fajn, da sedaj mojega 14 dni ni doma user posted image user posted image user posted image  a sem žleht, ane... ampak enostavno mi ni toliko do tega, kot do crkljanja, stiskanja, muckanja, božanja.... nežnosti mmmmmm
mi je ravno včeraj rekel, ane... sedaj si pa že takšna, da tud zraven več ne bom prišel user posted image  pa saj ni tako hudo, je malo večji buši kot v 1user posted image ...ampak ni panike, bomo pa menjali položaj user posted image user posted image user posted image  definitivno pa bolj na nežno in počasi

Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.2.2011 10:37:26   
RAKICA2007
naša frkolinka obožuje trebušček... ko pridem iz službe ni več, mamiiii mamiiii - ampak jenčiiii jenčiiii, moj jenči, kako si se imel??? mami je pa kajuser posted image  hodeča maternica user posted image user posted image user posted image user posted image  
obožuje bratca, trebušček in mene (čeprav malo manj kot me je - al pa se samo meni tako zdi)
mislim, da bo naša frkolinka bolj pogrešala moj buši kot pa jaz user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.2.2011 11:06:55   
vesna_b

Oj bejbe A ste dobro spale?

ej, danes pa sem spala nebeško!!! res. tud ko je tamala ponoči klicala, da ji je treba nos obrisat in enkrat je bila žejna, se je ati vstal. je slišal prej ko jaz, pa je običajno ravno obratno. user posted image

kuhala bom... sarme. jih imam še v skrinji, sam za dokončat, pa sem se odločila, da spraznem skrinjo, da si pripravim par (svežih user posted image ) porcij za vnaprej, ko bom mal težje kuhala. mal juhe, štruklje, za mojga kak pasulj...
mam pa tud joto še za enkrat v skrinji, sam bo moj dobil enkrat pomoč v vinogradu za rezat, pa jo bom takrat ven vzela, sam še krompir skuham za vmes, pa je. user posted image

gnezdenje - jaaaaa! mene je pucanje prijelo kakih 14 dni nazaj, sicer pa se velik več ne pozna user posted image . hm...
jaz bi že na cotke šaltala. drug mesec. sem rekla, da bom do marca počakala... tako da za sedaj sproti čistim, perem in likam, potem bom še kaj več. bom pa šla kmalu v nabavo pripomočkov zame. nimam nič, razen crocsice bom oprala, da bom imela svoje s sabo (mam dvoje, tako da novih ne grem kupovat), drugo pa moram še vse nabavit. jej user posted image  vsaj nekaj. kompletek smo pa kupili.

Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.2.2011 11:38:31   
fluf
user posted image punce mene tko nasmejite... ko vidim da se ubadamo z novimi problemi... za prvorodke je pa sploh vse novo...

ma gnezdenje mene pride samo tiste dni, ko sem cel dan od doma... ko sem doma pa neki naredim, pol se pa sesedem na kavč... zdej sm si zastavila, da bom šla po delih... kopalnica - dnevna - kuhinja - spalnica... hahaha... in potem na novo. Ful opreme za dojenčka še čakam, tako da se s tem še ne ukvarjam, prala bom tam okrog prvomajskih če bo z nami vse ok...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.2.2011 11:52:37   
Luskica
Sex...................hmmmm kaj je že to?user posted image user posted image user posted image user posted image  
Neee sej ni tok hudo, ampak dosti boljš pa tudi ne. Meni nekako kar ni. Ko pa me že zagrab, pa mojga ni, tko da pol pa kakor pravjo: saj te prime, pa te mineuser posted image . Mam pa zelo zanimive sanje, če to kaj štejeuser posted image

Gnezdenje mene je prijel samo ta lušten del gnezdenja, se pravi oblekce in šopinguser posted image  Pucanje mi zaenkrat še nič kaj ne diši. Pa ne, da bi imela doma razmetano, ampak prav sterilno pa nimam in po mojem tud ne bom mela.
Sem pa včeraj dobila posteljicouser posted image  Hotela sem kupit še posteljnino, pa sem vidla da so tam od 130-150 evrov! Ajooj! Tok pa ne bom dala! A kaj veste, kje bi se to kaj ceneje dobilo?
Uživajte v sončku!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.2.2011 12:04:25   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

Sem pa včeraj dobila posteljicouser posted image  Hotela sem kupit še posteljnino, pa sem vidla da so tam od 130-150 evrov! Ajooj! Tok pa ne bom dala! A kaj veste, kje bi se to kaj ceneje dobilo?
Uživajte v sončku!

a res toliko draga je posteljnina... Dej pojdi pogledat v TRGOVINE ODEJA ali pa preko spleta poglej odeja.si Imajo hudo noro posteljnino za velike in maleTtam imaš posteljinino za dojenčke standerdno velikost od 21 € naprej  

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 23.2.2011 12:12:48 >

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
23.2.2011 12:13:25   
fluf
hillmagic jaaa ODEJA ma super zadeve... jest sem se tud ful zalubla v sestavljivo zofo Zofy... pa me je skoraj kap ko sem šla vprašat za ceno...

midva sva posteljnino vzela v ikeji. nisem kej preveč komplicirala...

Neposredna povezava do sporočila: 3917
23.2.2011 12:27:38   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

user posted image punce mene tko nasmejite... ko vidim da se ubadamo z novimi problemi... za prvorodke je pa sploh vse novo...

ja, a ne da? ko vidimo, da nismo edine user posted image

sterilno pa tudi pri nas ni. pismo, bogi otroci tam, ko majo sterilno... saj še ustvarjat in pacat ne smejo. pri nas je bil včeraj moj brat s punco, in sta tamali prinesla prstne barve. kako so risal... v glavnem, cela miza je bila pisana, celo dnevno imam raznih slikic, ki sem jih mogla dat sušit... pa saj se vse opere. naj uživa, a ne?

posteljnino sem jaz prvič kupila v pikapolonici. en cel komplet s to oblogo za posteljico, eno pa sam posteljnino. kovtrček in povštrček sem pa dobila, pa tud sama posteljnina ni bila tako draga.
poglej tule:
http://nakup.pikapolonica.com/iskanje/?isci=posteljnina&x=17&y=11

imaš različne cene, za različne komplete - od 3 do 7 delnih...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 23.2.2011 12:28:39 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
23.2.2011 12:30:59   
coris
POSTELJNINA:  od odeje kovterček stane 40 eur, povšterček tisti nizki pa nekje 15 in sem rekla da ne dam toliko denarja. smo šli v IKEO kjer sva nabavila kovterček za 9 eur in povšterček za 2 eur. pa poznam kar nekaj uporabnikov te posteljnine staršev in otrok in so zadovoljni user posted image  posteljnina pri nas stane nekje 20-25 eur, v IKEI pa 10-15 eur, tako da še dodaten razlog zakaj sva se odločila za IKEO.

vsak naj si zbere kar mu paše, mislim pa da nekih pretiranih razlik v kvaliteti ni.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
23.2.2011 12:34:42   
coris
mah sm se narobe izrazlauser posted image

kovterček pa povšterček je od odeje 40+15 eur v IKEI 9+2
posteljnina je pri nas 20-25 eur v IKEI pa 10-15

te večdelne so pa res pasje drage. jaz si jih bom kar sama zašila. drugače pa jih imajo v leclercu fuuulll lepe in dosti bolj ugodno.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
23.2.2011 13:45:55   
najkica
sex...joj men sploh ne paše in se ga kr mal bojim. Sem imela v 1 nosečnosti prepoved zaradi skrajšanega materničnega vratu, zdej pa preventivno nočem, da ne bi kej škodila..... Sej vem , da je vse le psiha, ampak vseeno sem odpovedala spolne aktivnosti do konca.... Bi se pa stalno crkljala in muckala!! user posted image   Moj je pa ful zagret in mu je ful všeč moja "bolj polna" postava (beri joške) in bi skoz kej rad... user posted image  No, sej potem poskrbim zanj na drug način...user posted image user posted image user posted image   

ninasiki ... vem kako je, če zagledaš kri... Groza in strah! To se je meni zgodilo pred tedni!!! Sem imela le hudo vnetje in sem dobila Canasten svečke 2 škatlji! Zdej je ok, ampak vsakič ko grem na WC se bojim pogledat na WC papir kakšen je izcedek... Ja, če imaš enkrat slabo izkušnjo psiha res dela 100/h... Upam, da je pri tebi vse ok!!  

posteljnina... ja ti kompleti so res ful dragi!!!! Jst sem tud mislila kupit v Ikei, ampak nisem prepričana, če imajo tam standardne dimenzije kovtrov? Naš dojenček bo spal v Valovi posteljici (60x120) in za to imam že vse. Valu bomo pa kupili mladinsko posteljo (70x140), ki je baje dovolj velika do šole.....ta velike postelje (90x200) namreč ne spravimo v sobo in je to edina rešitev. No in zdej moram kupit posteljnino za mladinsko posteljo, pa sem gledala da so v Ikei čist druge dimenzije kovtrov, kar pomeni da potem ne bi mogla kupit kakšne nove posteljnine v Sloveniji??!! Bom šla pa pogledat v Leclerka, ker sem tud sama slišala da je tam najceneje...  

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
23.2.2011 14:00:04   
zmaja2
Živjo vsem skupaj! user posted image

posteljnina sm gledala, pa so ful drage, mi je pa ful všeč od lux4kids in mal razmišlam, da bi tam vzela - sploh mi je všeč k je baldahin za okrog in okrog posteljce, da pol vsaj muhe dajo mir. Saj vem, se da stvar tud drgač poenostavt, sam kaj k mi je pa tok všeč. Pol si pa pravm, saj ne bo sam za enga. Ta bo najin taprvi in me gnezdenje kr fajn daje. user posted image

sex hm, kaj je že to? user posted image user posted image  Na začetku men ni blo že za pa tud mojga je blo ful strah, k sm en mesec pred to zanositvijo mela spontan splav. Pol je blo men slabo in mi sploh ni blo do tega, zdaj pa k mene razganja, pa njemu ni. Pa ne tolk zato k ne bi, ampk bl za to, da ne bi blo kaj narobe. Mojga je strah dat roko na trebuh, da ne bi malega pomečkal. Je prou posrečen, prsrčen. user posted image

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
23.2.2011 14:12:55   
RAKICA2007
uuuuf punce moje, hvala vam user posted image user posted image user posted image

sem resnično že mislila, da je z mojim libidom kaj narobe... pa vidim, da smo kar vse tam-tam, na istem user posted image user posted image user posted image  sem se ustrašila, da sem jaz malo čudna...

uuuu jaaaa pridejo dnevi, ko bi... tud 3x na dan... in te dneve moj kar čaka - težko čaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
23.2.2011 14:16:38   
coris
jaz sem imela isto dilemo kao s posteljnino, ampak ko sem gledala tele posteljnine pri nas mi niso nič kaj všeč user posted image ja kovterček iz ikee je 110X125 pri nas pa so druge dimenzije. samo sem gledala te razne posteljnine pri nas in moram rečt da so mi bile te v IKEI veliko lepše in še dosti izbire je, tako da sem se odločila da bom kupovala tudi posteljnino tam, kakšno bom pa tudi sama zašila. kaj pa je to zarobit blago v pravokotnikuser posted image . sem vzela 2 kar takoj, pa bom še dve ko greva spet v italijo.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
23.2.2011 14:18:44   
vesna_b
ma saj imaš dve dost. po moje - razen če full poliva. mi smo imeli oz imamo sam 2 posteljnine, tako da dam okomot prat in drugo na posteljo.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?