Njeli
|
Tud jaz se malo javljam, čeprav vas pridno berem kolk se da.. Mi smo že v 31tednu, madonca je minlo, se mi zdi, kot da bi komaj včeraj zvedla.. Počutje je zaenkrat odlično, že zaradi pričakovanja, kr smo vedno bližje, sem pa že po 15 stopnicah zadihana kot da bi maraton prelaufala.. Mala je še vedno zelo živahna podnevi in ponoči, le, da zdaj brce oz. premike celega njenega telesca že pošteno čutim.. Včasih moram prav sapo zadržat, kr dela take nenavadne gibe, kot da na vsak način hoče ven, ampak sem vesela, kr tak vem, da je vredu! Zaradi tega dosti težje sedim, še dobro, da sva lih včeraj zaključla z MŠ! Wc obiski so redni na urco al pa dve, ponoči in podnevi, v postli se vedno težje obračam iz boka na bok, pa še hrbtenica me neznosno boli, hvalabogu me dragi redno masira, ga moram pohvalit! No, pa sem še malo pojamrala zdaj.. Stvari imamo skoraj vse, razen par malenkosti.. Bi vas vprašala katere tetra pleničke kaj boste kupile oz. kje? Glede na to, da so mi v UKCju takrat določili datum 22.aprila, čeprav uradno ostaja PDP 1.maj, bova nekje v sredini marca postavila pohištvo in počasi vse pripravila za prihod najine srčice.. Vidim, da je ena spraševala za posteljnino.. Galeb ima kr ugodno ceno in lepe vzroce.. Baje je fajna kvaliteta, poznam kr veliko zadovoljnih mamic in bom verjetno zato tud sama naročila tam. http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina/GUCIO_120x60 Lep popoldan majčice!