|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
24.2.2011 13:44:14   
onur
No, pa sem še jaz naročila modrček. Danes sem malo cunjice gledala, mi jih je moj s podstrešja prinesel (nekaj od tamale, nekaj pa mi je sestra že prej dala od njenih dveh). Pa sem ugotovila, da bom morala kar nekaj kupit.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
24.2.2011 13:53:37   
_sonček
Punce mene nekaj zanima...ta FB stran, a se lahko tudi jaz pridružim? Ali to velja za tiste, ki že dlje časa klepetate tukaj na RR?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
24.2.2011 14:25:53   
pokoyo
Evo mene...

Hja, zaenkrat bom ostala zvesta klingici, po porodu pa bom vidla, mogoče pa celo grem do nagegauser posted image  bi pa me res zanimalo, kako si doma same voskate noge in predvsem s čim?? sem si pred leti enkrat preko top shopa naročila neki vosel al kaj je že blo za depiliranje, pa je bil en sam poc, pa spulilo mi je mogoče vsega skup 5 dlakuser posted image

lana_22, mi nekako imamo v planu morje konec avgusta al pa septembra. Bomo vidli, kak bo vse skup laufalo, pa se bomo sproti odločili. Gremo itak v prikolico, ki je ves čas na morju, tako da je glede termina vseeno in ni treba rezervirati... Gremo pa v vsakem primeru. 

Dobrodošla _sonček!

Mihelinka, previjalno torbo bom jaz vzela kar tisto še zraven vozička.... Sem se pa tudi jaz odločila za EA, če jo le dobim, ker pri nas ni na razpolago 24 ur na dan...
rado_vednica_, o še ena zadovoljna uporabnica modrčkovuser posted image  

hruška_debeluška, potem pa kar veselo v nakup modrčka, da ne bo zmanjkalo, ko jih toliko hvalimo tukajuser posted image  Bomo junijke izropale trgovinouser posted image
Tudi jaz imam dve Aladin plastenki in so res zakonuser posted image

Lp

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
24.2.2011 14:37:07   
Mihelinka
pokoyo v porodnišnici mb EA ni na voljo ves čas? Kdaj pa ni na voljo? A veš ceno tud? Ker jaz res nič ne vem, razen tega da jo hočem, če bo bolelo...

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
24.2.2011 14:49:51   
pokoyo
Mihelinka, v Mariboru EA ni na razpolago 24 ur na dan; lahko jo dobiš le med delovnim časom, med tednom. Pa še takrat tudi pod pogojem, da je anestezist na voljo... Je pa drugače brezplačna.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
24.2.2011 14:53:55   
delfinka2211
tudi jaz sem navdušena uporabnica stekleničk aladdin...ful so fajne in res ne smrdijo tak k navadne plastenke.

Zanima me ali bo katera šla 1.3. na telovadbo v ZD velenje, ker sama čedalje bolj ugotavljam, da nekako nevem če se mi splača it glede na to da je samo 2x, in da so določene vaje tudi na netu.
Kaj mi svetujete?

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
24.2.2011 15:26:57   
_sunny_
Jaz grem tudi na to telovadbo user posted image Sem pa tudi jaz slišala, da ni nič posebnega, ampak imam ravno čas pa grem pogledat kako bo!

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
24.2.2011 15:29:55   
delfinka2211
_sunny_ pri meni je ravno čas problem k morm v Lj na govorilne zarad diplome in mi je to ful pomembno in zdaj ne vem kaj naj nardim...grrrr....k res kokr sm zasledila je samo 2x

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
24.2.2011 15:32:18   
Mihelinka
user posted image user posted image user posted image Za kosilo delam tortilje, pa je kuhla več v mojih ustih, kot v piskru....grrrr....packa packa packa....sam ko sem tk dobro nardila.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2709
24.2.2011 15:33:31   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

tudi jaz sem navdušena uporabnica stekleničk aladdin...ful so fajne in res ne smrdijo tak k navadne plastenke.

Zanima me ali bo katera šla 1.3. na telovadbo v ZD velenje, ker sama čedalje bolj ugotavljam, da nekako nevem če se mi splača it glede na to da je samo 2x, in da so določene vaje tudi na netu.
Kaj mi svetujete?

Js mislim, da če imaš čas pojdi...se mal razgibaš, tud če je sam 2x...bolje išta nego ništa...

Neposredna povezava do sporočila: 2710
24.2.2011 15:56:05   
fluf
Tema se bo preimenovala v JUNJIJSKE ČVEKE bemtiš... grem vn na sprehod, pridem nazaj pa toook novega... jest hodim na telovadbo 1x na teden, da se še mal načvekamo pol, drugače pa pridno hodim in se sama gibam kakor le gre...

kosilo bo pa dans kar na študentske bone, k se mi ne da kuhat user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
24.2.2011 16:11:40   
karmen7
Jaz na telovadbo ne hodim, sem prelena, čeprav mi ne bi ravno škodilo. Bi mogla malo posurfat, pa da vidim kje jo imamo v našem koncu.

Drugače pa imam Aladinovo stekleničko tudi jaz, mi jo je lani prinesel Božiček in je izbral odlično darilo. user posted image

Aja jebentiš, moram si tudi jaz modrc naročit, samo prelagam.

Sem pa naju vpisala v materinsko šolo in začneva 1.3.! user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.2.2011 17:04:50   
bibistar
pokoyo in bibistar, hvala za dobrodošlico!
Seveda se bomo šetkali in zagotovo bo vse v redu (bog nam, prosim, daj user posted image )

uživajte, jaz komaj čakam na naslednji petek in pregled! In juhu za današnjih 24 tednov :)

nekaj najlepšega je, če lahko podariš življenje

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
24.2.2011 18:11:24   
Udb
Oj nosečkice!

Da vas malo pozdravim. Ta teden spet delam na polno - priznam da mi je ful težko, trebuh kar naprej trd, boli križ, rit...ne vem, če bom zdržala na ta način. V torek imam ponovno UZ - če se bo zdaj kaj videlo - nimam pa občutka, da bi se podnajemnik kaj obrnil...

(odgovor članu bibistar)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.2.2011 19:18:28   
mayalottie
Ja, res smo čveke! Mene danes cel dan ni bilo doma, ker sva šla pohajat po Benetkah, pa ste se na treh straneh razpisale:) Bravo me!
Aladdin stekleničke so tudi my favorites! Nujni pripomoček v službi, na pilatesu in na aerobiki.
Telovadba: Jaz bom šla, ko bom na bolniški, priporočajo predvsem zaradi vaj za hrbet...
Sonček: šola za starše: jaz bom šla naslednji termin, ko bom že doma, ker zdaj ne morem zaradi službe...

Jaz sem uradno noseča (joke:))! To pomeni, da ne zmorem več hoditi kot prej in me križ boli za umret, prav tako noge! Sama sebi grem na živce, ker me to potem mori, ker si mislim, da sem poskočna kot prej, pol se pa komaj premikam:) Pa še med ženske po tridesetem bom uvrščena čez dva dni, tako da je logično, da nimam več take kondicije, hahhhaa-hec

Neposredna povezava do sporočila: 2715
24.2.2011 20:37:08   
mayalottie
http://www.ezdravje.com/si/bolecina/kriz/?v=vaje

Na linku najdete nekaj vaj za hrbet.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
24.2.2011 20:59:03   
Mihelinka
Drage moje ljubiteljice Puja:
http://www.cunda.de/Shop/HtmlOver/over_babies.html?l1='Babies'&l3='Winnie%20Pooh'&l4='Kollektion'

Uživajteeee!!!!

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 21:12:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2718
24.2.2011 21:16:24   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

http://www.cunda.de/Shop/HtmlOver/over_babies.html?l1='Babies'&l3='Winnie%20Pooh'&l4='Kollektion'

Uživajteeee!!!!

user posted image user posted image zdej pršlo iz mene; *klgkanjnerna fejnmaejkht* user posted image user posted image   komi čakam na šoping :D barabauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
24.2.2011 21:58:24   
Bloby
Tud jst naročila modrčekuser posted image  tako reklamo delate tukej, da bi ble zaslužene za določene procente od prodaje babeuser posted image

Za FB pošljite meni ime in priimek v zasebnem sporočilu... vse dobrodošle z rokom junija... nismo zbirčne

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
24.2.2011 22:11:40   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Uživajteeee!!!!

rožica..v celovcu imas C&A samo za otroke...se splača...kooooollllkkk luštnih stvari

Resss???? Zakon!!! Hvala ti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 23:01:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2722
25.2.2011 7:34:46   
karmen7

Uživajteeee!!!!

Oooooo to je nekaj za mene user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2723
25.2.2011 7:53:25   
fluf
hruška debeluška hočem navodila takoj user posted image k me zanima kirga misleš user posted image hihi... pliiiiiiiis user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
25.2.2011 8:00:44   
_sonček
Sem tudi jaz pogledala to spletno stran od C&A in so resssss lepe stvari user posted image  ne vem, če ne bova tudi midva šla malo pogledat user posted image  moram še mojemu pokazat user posted image

Bloby bom poslala podatke po ZS za FB user posted image  da se vam še jaz pridružim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?