|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
25.2.2011 9:14:55   
rado_vednica_
res so fletne stvari:) se bi pa splačal it mal pogledat gor:)

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
25.2.2011 9:15:25   
rado_vednica_
res so fletne stvari:) se bi pa splačal it mal pogledat gor:)

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
25.2.2011 9:23:55   
Mihelinka
A naročimo bus pa gremo skupaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
25.2.2011 9:27:18   
rado_vednica_
hehe...pol bi blo pa potrebno še eno prikolico, da bo šlo vse nazaj z namiuser posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
25.2.2011 9:30:22   
fluf
hruška debeluška... na povej kir je zdej pravi... ker sta 2 kids user posted image
http://www.c-and-a.com/uk/en/corporate/company/stores/storefinder/?no_cache=1&tx_iostorefinder_pi1[action]=search&tx_iostorefinder_pi1[controller]=store&cHash=0b01d824b59e78498f7b78e038d196ce

< Sporočilo je popravil fluf -- 25.2.2011 9:35:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 2730
25.2.2011 9:34:14   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

hehe...pol bi blo pa potrebno še eno prikolico, da bo šlo vse nazaj z namiuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2731
25.2.2011 10:13:20   
_sonček
hahaha punce, ja bi lahko organizirale bus user posted image user posted image  tako kot včasih, ko so bila organizirana nakupovanja v Trst, pa Kladušo, pa kaj vem kam še user posted image user posted image

Sm so res lepe stvari, sem malo na hitro pogledala, bova pa zvečer še z mojim in mogoče bova res šla enkrat do tja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2732
25.2.2011 11:13:12   
Pety17
ojla čvekiceuser posted image
kok ste ble pridne.......
ja aladdin flske so zakon, tudi meni, na mizi v pisarni jo imam stalno, ker drugace pozabim pit,..pa se na pilates si jo nesem...
upam, da ste ok, mi2 zacneva z solo naslednji teden, na isti dan imamo se pregeld in ze zdej vem, da me bo najbrz kregala zarad kil...jaz sem pac lacnauser posted image

sva pa tud mi2 geldala tisto previjalno v ikeii, sam se bova po moje tako odločila, da bova kupila podlogo in previjala kar na mizi v sobi, tako kot fluff,....

previjalno torbo imam pa tud jaz kar concordovo,....mi je bla vsec:-)

lepo bodite in bozite busije,......

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
25.2.2011 11:50:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
25.2.2011 11:57:53   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

hruška debeluška... na povej kir je zdej pravi... ker sta 2 kids user posted image
http://www.c-and-a.com/uk/en/corporate/company/stores/storefinder/?no_cache=1&tx_iostorefinder_pi1[action]=search&tx_iostorefinder_pi1[controller]=store&cHash=0b01d824b59e78498f7b78e038d196ce

Klagenfurt - Durchlaßstraße - Kids Store
Durchlaßstraße 8 + 12
9020 Klagenfurt
0463 / 41 99 49
Austria

user posted image thenkju ju... hudoooo... sam še možeka počakam, da bo mel en dan čas, pa pičiva... hihi... jaz ful rada gor kupujem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
25.2.2011 12:03:09   
lana_22
Ojla,
sem user posted image . Danes sem imela morfologijo in je vse OK razen ena meritev je na meji, tako da mi bo prihodnjič še enkrat izmeril, ker naj bi se takrat že končal razvoj. Mi je povedal kaj je meril...vendar sem bila šokirana in si sploh nisem zapomnila...govoril mi je o neki tekočini v glavi.
Si dopovedujem, da je vse OK, ampak črviček dvom me skoz gloda. A se mogoče kateri sanja kako naj bi se ta tekočina imenovala....sem že nekaj brskala na netu, pa nisem nič našla.
Zdaj bom rabila nekaj dni...čas do naslednjega pregleda pa se bo vlekel in vlekel.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
25.2.2011 12:09:01   
delfinka2211
lana_22...samo pozitivna bodi, ker če boš preveč mela to v glavi ne bo ok in pikec bo to čutil. Vse bo ok.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
25.2.2011 12:26:40   
Udb
lana, mogoče je obseg glave na meji, kar bi lahko kazalo na vodenoglavost? to vzemi tako malo z rezervo, ker pač nimamo vsi enako velikih glav in tele meritve, so pač samo okvirne. misli samo +!!!

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
25.2.2011 13:18:48   
Mihelinka
lana22 kot pravijo punce, ne se sekirat, ker ni dobro za user posted image , sicer pa meritev je na meji, torej je še normalna. Ne? Nimaš se kaj sekirat, mogoče je slabo izmeril, ali pa se ni dobro videlo in ni mogel boljše izmerit, kakorkoli, izmeril je pa normalno meritev, ki se ne sme poslabšat in prit pod povprečje. Vse je še ok! Ne sekiraj se vnaprej! Gut?

Sej vem, lahko reči, težko nardit...poskusi, dopoveduj si, da je zdaj vse ok, meje pač moja bit in da zdaj moraš zdravo jest, pa bit sproščena, da se lahko razvoj nadaljuje in ostane v normalnem.

Joj, kk sem zakomplicirala....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
25.2.2011 13:52:06   
_sonček
lana_22 tudi jaz upam, da je z user posted image  vse ok...probaj se ne sekirati, čeprav je to lažje reči, kot pa storiti...upam in držim pesti, da je z bebico vse ok!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2740
25.2.2011 14:00:10   
karmen7
Lana_22 samo ne se sekirat; verjemi da tudi pri meni ni vse idealno in komaj čakam na 10. marec, ker so me na morfologiji prestrašli glede ledvičk pri malemu pikecu. Pa probam čim bolj pozitivno razmišljat, ker včasih pa tudi prestrašijo bolj kot je pa to potrebno.

Mene pa danes točno nad popkom full boli, komaj sedim in hodim. Bemtiš sej ne vem je to normalno??? To me še nikoli ni bolelo...user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
25.2.2011 14:00:57   
LunaSonce
lana_22 - te popolnoma razumem, kako se počutiš, ko greš vsa v pričakovanju na morfologijo in potem tako. Se strinjam s puncami, ki so napisale, da se ne obremenjuj in sekiraj preveč, saj boš na tak način škodila le svojim živčkom in otročku...včasih zdravniki v njihovi terminologiji povejo nekaj in niti ne pomislijo, kakšne misli povzročijo pri nas, ki smo sedaj še bolj čustvene, ranljive in zaskrbljene. Vse aparature (ultrazvoki) niso enake in najbolj natančne/moderne, poleg tega pa tudi naši škratki niso ravno najbolj pri miru in se ne pustijo merit, tko da verjamem, da tvoj ginekolog ni mogel dobro izmeriti in te je zato ponovno naročil. Nekoč sploh ni bilo ultrazvočnih preiskav in veš, da so se pretežno rodili zdravi otroci, danes pa je tako, da včasih te preiskave še bolj zmedejo nas, že tako zaskrbljene user posted image  Držim pesti in verjamem, da je s tvojim user posted image  vse v najlepšem redu!

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
25.2.2011 19:03:48   
Mihelinka
Naj vam povem smešno zgodbo (resnično). Danes pride moj domov in me spravi v trgovino, ker grema "nekaj pomembnega" kupit. Noče povedat kaj. Pa greva: Petrol, Omv, Pikapolonica-nimajo. Pa greva še v Baby center in ko najde, pridirka do mene s trikotnikom "Nosečnica v avtu" (prej bi mi povedal kaj hoče, jaz sem vedela, da imajo to v Baby centru). Whatever. In potem to midva pripopama da zadnjo šipo v avtu AMPAK midva imava ZATEMNJENE ŠIPE. Hahahahahahahaha, js sem se skor polulala od smeha. Pol Bistrice sma obrnala za ta napis, zdaj pa ni koristi od njega!

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
25.2.2011 19:09:23   
Mihelinka
Drugače pa še ena posrečena izvaja od mojega dragega: "Komaj čakam, da bo buši taaaak (pokaže z rokami okol bušija) velik! Kk boš hecna, ko letalonosilka v slovenskem morju, ker sej veš, da se letalonosilka v slovenskem morju ne more obrnit." Mislim ej, režala sma se ko budale, sam primerjave pa ima dobre user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2744
25.2.2011 19:32:26   
lana_22
Punce hvala za vzpodbudne besede. Poskušam bit čim bolj pozitivna, vendar ves čas ne gre. Vem, da so te meritve zelo relativne...milimeter gor ali dol se hitro zmoti...pa vendarle...razmišljamoz. sem se odločila, da grem še na samoplačniško morfologijo,ker ne bom zdržala do mojega naslednjega pregleda...v ponedeljek pa bom šla še enkrat do G in ga vprašala za kaj se sploh gre...sem bla takrat šokirana...da mu nisem znala nobenega vprašanja postavit...da bom vsaj vedela o čem se gre...ker zdaj res čist v temi tavam.
Drugače pa pozitivne misli bodo prinesle dobre novice.

Neposredna povezava do sporočila: 2745
25.2.2011 21:23:04   
soraia
Lana tudi jaz pravim, da misli pozitivno in da bo vse ok, sploh sem že v prvi nosečnosti ugotovila, da meritve niso prav zanesljive.
Seveda pa je prav, da greš še na samoplačniško morfologijo, in boš potem tako bolj mirna.

Morje oz dopust: če bomo zdravi, si bomo sigurno kaj privoščili, tam nekje konec avgusta ali pa začetek septembra. Nekaj smo se tudi o Bohinju pogovarjali. Bomo pa o točni destinaciji odločali sproti, odvisno tudi od vremena. Vsekakor bo to nekje v bližini.

Vam pa povem, da me pošteno daje nostalgija po mediteranu, ampak za letos ga spuščamo.

Hruška debeluška: hvala za link od carnevala, tudi jaz bom šla naslednjič tja, je sicer malo dražje, ampak mi je bližje.

Šola za starše: mislim, da jo tokrat ne bom obiskovala, pri prvi nosečnosti sem jo, zdaj pa ne vidim potrebe, pa tudi časovno mi ne bo zneslo.

Previjalna torba: jaz sem jo dobila že pri vozičku, tako da jo nisem posebej kupovala, včasih pa sem dala stvari tudi v nahrbtnik. In se strinjam sploh ni treba kupovati prav torbe za previjanje, lahko je to čisto običajna torba ali nahrbtnik, pomembno je le, da je dovolj veliko.

Previjalna miza: mi smo kar pisalno mizo izkoristili za to, samo previjalno podlogo smo kupili, pa je.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.2.2011 9:51:24   
fluf
lana22 tako kot ostale... misli pozitivno... ne vem kaj nej ti rečem user posted image

mihelinka hahahahaha... moj je tud to hotel kupit, pol ga je pa ženka spomnl na zatemnjene šipe user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.2.2011 10:15:44   
Mihelinka
Fluf sej, ampak meni tudi ni kapnilo, šele ko sma do avta prišla sma se spomnila...adijo pamet, a veš kaki smeh! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.2.2011 20:30:08   
Bloby
Učerej sva pa kupla avto, karavana, tko da sm prjatlce peljala na kavico in so rekle nora nosečka za volanom k sm mogla mal pokazat kako potegne...

Danes se mi je pa strgal s tem šlatanjem trebuha. Teta od mojga se zmerej kr usede zravn in kr opa gremo u akcijo, roke gor brez uprašanja. Po pa kao boža lepo pa srčkano pa oh in sploh je to razumljivo če maš trebuh al kako... Znorela sm k to kr traja in kr ne neha, je ko klop. Odrinla sm ji roko stran in rekla, da zj je pa dost, da mi dons ne paše, da me ker kol šlata. Po je bla pa užaljena pa kr neki je še poskušala. Res ne razumem, vse te babe so obnašajo ko da nimaš več pravice nad svojim telesom in da je kar samoumevno, da bo mel na obisku na trebuhu pet bab naenkrat roke gor.

Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.2.2011 22:05:29   
ajč.
punce evo mene po dolgem času da se malo javim user posted image
selitev nazaj na dolenjsko je uspela user posted image naš mali user posted image je zdrav, use poteka vredu... sem pa v NM veliko bolj zadovoljna tako z sestrami kot G...na UZ ni dobro videla srčka, zato mam čez dva tedna ponovno pregled..user posted image
noge me takooo grozno bolijo,danes me je še v hrbtnici zagrabilo...potlej pa še mali brca v mehur in se komi skobacam iz postle user posted image brcike so zeloo močne...začelo pa se je še nespanje user posted image do teh "problemou" res nism mela občutka da sem noseča user posted image zdaj se mi pa vrača za vse nazaj kr sm bila pršparana user posted image user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?