|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
24.2.2011 9:15:53   
Mihelinka
Jaz razmišljam, da bi šla, sam ne vem a je za oba al sam za mamice? NO, bom poklicala pa vprašala...sporočim, ko kaj izvem user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
24.2.2011 9:17:51   
Mihelinka
Ja, zdaj je cena 60€, sej ni velik in boma tak morala kupit novega, sam če bom kje dobila cenej...zakaj pa ne. Hvalijo že vsi tole zadevo, ki jo imajo, pa sma rekla, da nekak se moramo obleč preden gremo iz kopalnice...

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
24.2.2011 9:20:39   
Mihelinka
Aja še to sem hotela vprašat vse, ki ste že mamice. Kako je s previjalno torbo? Npr. ko bomo šli kam na obisk za par ur...sej grem zdaj brat forum in iskat tako temo...ampak, če mi lahko katera svetuje ali naj jo kupim in katero naj kupim, da bo res zadovoljila moje in otrokove potrebe? Konec koncev se bomo kar nekaj časa previjali in neki šit glih ne bi imela tudi ko bomo na poti ali na obisku.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
24.2.2011 10:15:23   
_sonček
mihelinka ja sigurno, če kje dobiš rabljeno, še toliko boljše, glede na to, da vi že imate eno previjalno user posted image
Midva bova imela samo tole, v kopalnici, ker drugače nimava prostora...ga bom na začetku v kopalnici previjala, potem ko bo večji, pa lahko tudi na kavču, postelji...

Ja glede previjalne torbe pa tudi mene zanima...
Jaz bolj malo vem, glede na to, da sem prvorodka...upam, da sedaj kaj pametneg zvem, ko grem v MŠ, se mi začne 3.3. v Postojni...a gre še katera takrat?

Neposredna povezava do sporočila: 2679
24.2.2011 10:24:11   
fluf
Mihelinka bom vprašala če ima kdo to previjalko... jaz nisem komplicirala pa bomo kar na stroju previjali (čeprav sem mela tud ideje o tej previjalni, sam če lahk na stroju za silo je brezveze). Jest sm kupla 2 previjalni podlogi... eno ta veliko za v sobo (kjer posebne previjalne tud nisva kupovala, bom kar na pisalni mizi), pa eno malo za v kopalnico na stroj oz. sušilec.

Previjalno torbo sem sicer dobila, nisem jo pa imela namena kupovat... Ker mam doma en kup nahrbtnikov in torb, ki so lahko namenjeni isti stvari, sam v ijeji kupiš tisto napihljivo previjalno podlogo, da jo maš za notri pa je... uglavnem jaz eno mam, sam ne vem če bo sploh v uporabi user posted image

Lana22 mi mamo rok 31.5. že tako, da računava da greva avgust na dopust... če bo le z mano in malčkom vse ok... če bi mela rok kasneje bi šla pač kasneje na dopust... rekla sva, da prvih 6t sigurno nikamor, pol bova pa vidla. Ker si lahko privoščiva, da se za dopust odločiva "iz danes na jutri" bova čakala do zadnjega. Si pa grozno želiva it.

Punce dans sem doma, tko da bom en kup mojim kompetarjev user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
24.2.2011 10:50:01   
onur
Jaz bolj malo vem, glede na to, da sem prvorodka...upam, da sedaj kaj pametneg zvem, ko grem v MŠ, se mi začne 3.3. v Postojni...a gre še katera takrat?

Jaz razmišljam, da bi šla. Čeprav sem bila v prvo, pa mi ni bilo pretirano fajn. Se moraš kaj prijavit? Iz kje pa si, če smem vprašat?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
24.2.2011 10:50:14   
Mihelinka
fluf stroj imam na zgornje polnjenje in je 40 cm širok, dolg je 60 pa še to je zgornji del (tam ko so gumbi) dvingnjen in mi je mal nevarno met otroka gor, niti ozka blazina ne gre gor, skratka neuporabno. Nimam pa nobene komode pa nič kamor bi jo lahk položila. Tak da bom rabla nekaj takega. Na RR med oglasi nisem kaj našla, splet še pregledujem...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
24.2.2011 10:59:12   
fluf
ne ne sej štekam, če je zgornje polnjenje je res mal zoprno. Je pa žal pri meni tako, da gleda blazina čez, ampak bomo že. Namo kompliciral. Mogoče bova zdaj naredila kakšno poličko... al kej... sej je še dost časa... če nimaš velik prostora kar naenkrat postaneš ful izdanjdljiv a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2683
24.2.2011 11:24:57   
Mihelinka
Ja itak user posted image ! Znajt se je treba, sej mogoče pa jaz tudi pogruntam kaj preden pridem do Ikee (šele konc aprila grema).

karmen7 jaz sem poklicala Petro za tisto predavanje in je ful prijazna, sam sem pozabila vprašat kako dolgo traja. Vprašala sem samo, če je za oba ali samo za nosečke, pa je rekla, da je najlepš če pridema oba user posted image .
V glavnem midva grema ker je o pripomočkih za lajšanje bolečin in čeprav sem že odločena da bom imela EA me pa zanima kaj več o tem. Namreč, nič ne vem o tem in sem se odločila, da je EA kul na podlagi dobrih izkušenj prijateljic in vas tukaj na RR Junijke. Ne vem pa kako to izgleda, kako poteka, kam piknejo... Verjetno pa bodo govorili tudi o drugih načinih lajšanja bolečin in o tem kako naj partner pomaga in je fajn, da bo vnaprej vedel kako in kje in kdaj me kje pobožat pa zmasirat user posted image .

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
24.2.2011 11:25:03   
_sunny_
Halo punce! Jaz za enkrat še obvladujem situacijo tam spodaj user posted image sem pa med tistimi "srečnicami", ki nam dlake v nosečnosti bolj močno poganjajo kot prej! Mislim, da bom vztrajala na žiletki in fant bo malo pomagal, če bo pa prehudo bom pa zbrala pogum za brazilskouser posted image Za noge pa uporabljam epilator in je super. Tako kot voskanje, če pa vmes požene kakšna "ilegalka" jo pa hitro odstranim!

Glede 3D ultrazvoka še se odločam, ga delajo pri nas v Velenju, čakalna doba je približno en teden! Je pa res, da še nisem bila na morfologiji, imam jo v torek! Če najina biba ne bo pokazala kaj ima med nogicami potem greva zagotovo na 3D, drugače bova pa malo razmislila, ker ni ravno poceniuser posted image

Jaz imam previjalno torbo na vozičku, takšno, ki se pritrdi in sname ( quinny buzz), kadar pa ne bomo s sabo vlačili vozička, bo pa v uporabi, kar ena izmed mojih malo večjih torb! Sem že določila za to eno rumeno  S Oliverjevo, ki jo drugače zelo malo uporabljam, zaradi žive barve in velikosti, za pleničke, kremice in ostalo robo bo pa ravno pravšnja!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
24.2.2011 11:26:02   
_sonček
Jaz bom šla zdej 3.3. pa bom videla kako bo, tukaj v naših koncih je vprašanje, če sploh bo materinska šola....glede na to, da imam namen v PO rodit, bi potem šla tja v MŠ...
Ne ni se treba nič prijavit, tako piše...kar prideš tja, je pa ob 17 uri, v gozdrarski šoli.
Jaz nisem iz tistih koncev, sem bolj na dolenjskem...samo mi je isto do LJ, kot do PO user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 11:39:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _sonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
24.2.2011 11:40:16   
rado_vednica_
no danes sem tudi jaz prejela nedrček in je res super...kot da nimaš nič na sebi...pa še prav mi je:)

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 11:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rado_vednica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
24.2.2011 11:45:27   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

no danes sem tudi jaz prejela nedrček in je res super...kot da nimaš nič na sebi...pa še prav mi je:)

user posted image

pišuka, zakaj že odlašam z nakupom.. pol jih bo pa zmanjkalo ko jih bom hotela..

sem si včeraj po dolgem času želela naročit aladdin stekleničko zame za na telovadbo in potem za sprehode in tako..valda..ni na zalogi

hehe...dobiš ga zelo hitro...v torek sem ga naročila, danes pa že dobila:) se res splača

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
24.2.2011 11:47:48   
Mihelinka
Hruška hvala glede torbe...sej to sem si mislila, da ni treba komplicirat, sam da je velika ampak je fajn če ti kdo pove user posted image .

Kako stekleničko si si hotela naročit? Daš link?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
24.2.2011 11:49:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2692
24.2.2011 11:53:12   
_srcica
Kje na fb vas najdem? Da bi se Vam tudi jaz pridružila tja....

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
24.2.2011 11:58:44   
fluf
Mihelinka mi smo to mel vse v okviru MŠ, mi je blo fino, ker sem bla tud jaz odločena za EA, pa sem se šla samo prepričat user posted image

hruška debeluška ja sej zato sem razmišlajal, da posebne torbe ne rabim, ker mam tega res veliko.... kar se pa tiče aladin stekleničk... jaz imam ene 3, pa sem FUUUUL zadovoljna. Ne bi menjala... na vsake toliko časa si novo naročim pa stari stran vržem...

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
24.2.2011 12:06:34   
Bloby
Ne morš nas najdtuser posted image na FB lih to je point skupine... da sproščeno čvekamo...
Pošlji mi zasebno tuki ime in priimek in te poiščem jst in dodam

< Sporočilo je popravil Bloby -- 24.2.2011 12:07:14 >

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
24.2.2011 12:08:15   
sobrate
Glede previjalnih torb se čist strinjam s hruško debeluško.

Men nahrbtniki niso všeč, boljš mi je torba, ki jo obesiš na vozek. Jst mam concordovo previjalno torbo in je ista kot moj vozek (sm pač rada v stilu, heheuser posted image ).

Zame daleč najlepše previjalne torbe so pa itak od bugabooja, in sicer usnjene-sam cena je pa tuduser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
24.2.2011 12:09:49   
LunaSonce
Jaaaaaaaaaa, Aladin stekleničke so zakon!!!! Pa še samo v pomivalnem stroju opereš. Jst sm če ne vedno za na aerobiko imela tiste plastenke od Radenske 0,75l (pol litra pre malo, 1,5 litra preveč) in potem če sm pozabla kupit radensko, sm mogla staro oprat, ma tudi če opereš, imajo čudn vonj. Te stekleničke so pa res za povsod uporabne...pa še večje so in ne samo pol litra. Jst mam že naročilo za naslednji teden (ko greva v Domžale na 3D), da se ustaviva v 1001 dar in nabaviva par stekleničk - sestra, prijatlce, sodelavka.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
24.2.2011 12:32:06   
fluf
ej... a majo v 1001 in en dar kej več izbire ko na hoodu?

Ker bi z amerike naročala, pa pol poštnina pa vse kar nekaj pride... ker majo še tok dobrih... jest mam tud tisto za solato, če sem več na poti je bla ful uporabna. pa zdej sem v fazi kupovanja blenderja, za smoothje, pa bi rada še eno za smothije, pa...

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
24.2.2011 12:33:32   
Mihelinka
Nice tele stekleničke...sploh nisem vedla! A v 1001 dar jih imajo? Pol bom pa kr v europark šla gledat pa si kupla eno. Če bo že tamala mela vse v stilu, moram še jaz kolker tolk zgledat user posted image

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
24.2.2011 13:35:28   
LunaSonce
Fluf-sem pogledla na hood-mislim, da je ponudba tam tam glede stekleničk, lončkov in posodic. Je pa res, da jst ne grem glih pogosto v citypark (če nas že pot zapelje s primorskega konca gor) in vedno, ko smo se ustavli tam, sm pač izbrala nekaj, kar so imeli na zalogi in ponudba je bla meni v redu - je pa res, da ne maram kiča in vse popisano, ker se hitro naveličam. Tko, da mam tiste prozorne (črne, zelene eko). Podrobnejše informacije pa lahko priskrbim naslednji teden, ko se ustavimo in bom malo bolj natančno pogledla tudi posodice.

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?