|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 22:15:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajč.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: Junijke 2011
26.2.2011 22:35:29   
Mihelinka
bloby čestitke za avto user posted image user posted image user posted image

Punce eno vprašanje. Js sem ful hudo skeptična do rabljenih stvari in nočem nič rabljenega kupit za tamalo, zato me zanima če imate kakšne izkušnje s tem in kakšen je vaš odnos do tega? Ker ne vem a sem zadrta zarad tega...mislim ni mi problem vzet rabljeno stvar, niti obleko valda od nekoga, ki ga poznam...kr od ene x osebe pa....torej ste kupile kaj rabljenega in kaj je to bilo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 23:02:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.2.2011 23:13:28   
Mihelinka
No kul glede kupovanja prek bolhe...pol verjetno nisem čudna...

Glede une previjalne pa se sicer strinjam s tabo in jo res lahk poleti kopam ma kjerkoli, ker bo toplo, pol pozimi pa še ne vem kaj bom...bom videla pol ko bom mela otroka, verjetno bom na koncu ugotovila, da res ne rabim...zdaj se pač vsega živega spomnim, ker mam cajt razmišljat, ko sem fraj pa doma user posted image .

Torbo si pa definitivno moram eno kupit, ker nimam nobene dovolj velike. Ta, ki je z vozičkom prišla je dobra za sprehod pa za v trgovino pa tak, ker je majhna. Nahrbtnik mam sam kolesarski (itak je mali)...vse ostale torbe, so pa torbice...4 selitve v zadnjih 4 letih in služba s spremembo stila (iz športnega na finega) so nardile svoje reduciranje...

V glavnem eno fajno lepo torbo si bom kupla. Imela bi tako za čez ramo (iz ene rame na drugi bok mimo prsi; take smo v srednji šoli nosile user posted image ), stilsko....zbiram predloge, ker vidim, da ste ene kar bolj modno osveščene kot jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2754
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 23:37:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.2.2011 23:48:00   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

glede na to da si jaz že dolgo nisem kupla kake fine torbice, si bom vzela akr tole od vozička
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208127

Uuuu tale je lepa! Meni so sicer ful všeč vsi izdelki znamke Lassig http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200898
Ker me bo torba očitno stala kar nekaj evrčkov, jo bom dobro izbrala in šla mal počekirat pa v avstriji bom pogledala! Komaj čakam zadnji teden aprila, ko boma pohajkovala po osterajh! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2756
27.2.2011 9:23:27   
strelka87
glede kupovanja prek bolhe... mi smo kupl voziček in jajčko vse zelo lepo ohranjeno tk da nevem ka bi lahk blo s tem narobe. tk da sta vrjetno res mal čudne glede tega ka če bi pa vidve rade prodale pa bi vsi tk razmišlal?

Neposredna povezava do sporočila: 2757
27.2.2011 9:57:11   
fluf
mihelika jest sem tud rekla, da ne bom previjalne mela, se bomo zanjdl... še zmer smo se k se je blo treba... kar se tiče rabljenih stvari... obtajajo trgovine z otroško rabljeno robo, pa to še kupim, ker vidim pa pogledam če je ok, pa pol ne vidim težav... ampak možek moj pravi, da mora bit za najino pikico vse NOVO user posted image user posted image

kar se pa torb tiče... jest jih mam miljon... tud take za na faks, pa so ful lepe, pa vse... mi je pa všeč tale: http://www.vaude.com/epages/Vaude-de.sf/en_IN/?ObjectPath=/Shops/Vaude/Products/15453/SubProducts/154531710

ampak ne bom kupovala, razen če jo dobim za darilo user posted image

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
27.2.2011 10:15:14   
mayalottie
Jaz sem dobila celo vrečo cunjic od prjatla od kolegov, katerega sploh ne poznam, pa sem bila ekstra zadovoljna s cunjicami. drugo sicer dobim od samih poznanih, itak pa te cunjice tako krožijo, da izvora ne poznam:) Razmišljala sem tudi o nakupu rabljenega vozička in košarice, verjetno bom nabavla samo rabljeno košaro, voziček pa nov. Nimam problema z rabljenimi stvarmi, če so čisto in ohranjene....

Previjalna: Jaz sem si kupila ta veliko podlogo, pa bo kar na pralnem stroju...Itak ga ne previjaš do petega leta gor, potem, ko je težji, pravijo, da je lažje na postelji, kavču...Tko da bom še kakšne predalčke iz blaga zašila, da bodo nad pralnim strojem in bo ful lepo!

Ima pa naš dojenček že skoraj vse! Samo še voziček in tiste drobnarije, pa smo:))) Včeraj je od babice dobil darilo, ležalnik.. Komaj čakam, da uporabim vse te stvari:)

Neposredna povezava do sporočila: 2759
27.2.2011 11:48:05   
Mihelinka
Ja glede previjalne za kopalnico sem si itak premislila user posted image . Kupla bom stojalo za banico (25€) in jo lahko potem kopam kjerkoli in tudi če jo kopam v kopalnici imam element na katerega bom dala previjalno podlogo pa bo. Prej sem pa na tem elementu mislila imet banico...avša sploh nisem poštudirala na to varianto...

Glede rabljenih stvari pa sem mislila predvsem na cotke. Če jiih dobim ali kupim od znane osebe, mi ni panike. Da pa bi cotke kupovala po bolhi itd pač sem mal skeptična, čeprav verjamem, da lahk dobiš čudovite in lepo ohranjene stvari...

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
27.2.2011 12:15:56   
delfinka2211
Midva sva tud že neki cotk in stvari dobila od prijateljev in sorodnikov...

Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.2.2011 12:47:40   
delfinka2211
Prodajam nosečniške hlače št.46, nosila sm jih 1x in 1x so ble oprane, so res čis nove samo mene zdaj tiščijo. Cena je 15€ tak da če so kateri všeč in bi jih mela mi naj piše. K mi jih je škoda dat stran če jih lahko katera ponosi.

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.2.2011 12:50:53   
delfinka2211
aja sliko sm dala kr v album ker enostavno ne znam dat v sporočilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.2.2011 13:25:40   
fluf
Mihelinka a obstaja nek "univerzalen" stojalček za banco? Ker jaz banco mam iz ikeje, pa bom tud mogla kopat na stroju al pa wcju... pa pol mam mal probleme s podlogo... ah bom probala en dan postavt vse v kopalnico, pa bom vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.2.2011 14:15:54   
Mihelinka
fluf js imam banico bebejou in stojalo obstaja bebejou, torej predvidevam da gre skup. Ne vem pa če je univerzalno, sem pa ziher, da če ti ne bo pasalo, da ga lahko vrneš, sam zmenit se moraš v baby centru. Sem pa jezna ko hudič ker sem kupila podlogo za v banico OKbaby in mi ne paše čist noter v banico, sem pa vidla da so zdaj dobili te podloge tudi od bebejou ki so original. Torej če katera hoče, ji prodam tole podlogo, točno take barve.

user posted image

Cena...js sem dala 12€, pošljem po pošti na moje stroške za 10€...

P.S. Se opravičujem za oglas, vem, da ne smem oglaševat tukaj ampak je čist by the way omemba....

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.2.2011 16:12:17   
strelka87
vidiš kk hitr prau pride če ker rablen kupuje :)

Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.2.2011 17:48:42   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

vidiš kk hitr prau pride če ker rablen kupuje :)

user posted image Ti si faca...tale ni rablen, star je natanko 2 tedna - prehiter nakup bodoče mamice user posted image

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.2.2011 20:36:53   
mayalottie
Meni gredo na živce komentarji, kot so: joj, kako velik trebuh že imaš; joj, to bo pa velik otrok; joj....blablablabla

Ne vem kaj so ti ljudje mislili, da bom imela raven trebuh do poroda;)?

Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:54:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:58:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2770
27.2.2011 22:31:26   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

fluf js imam banico bebejou in stojalo obstaja bebejou, torej predvidevam da gre skup. Ne vem pa če je univerzalno, sem pa ziher, da če ti ne bo pasalo, da ga lahko vrneš, sam zmenit se moraš v baby centru. Sem pa jezna ko hudič ker sem kupila podlogo za v banico OKbaby in mi ne paše čist noter v banico, sem pa vidla da so zdaj dobili te podloge tudi od bebejou ki so original. Torej če katera hoče, ji prodam tole podlogo, točno take barve.

user posted image

Se strinjam. Mi smo imeli čist navadno banjico, le na stojalu, da se nisem sklanjala, ker sem jo kopala v sobi.

P.S. Se opravičujem za oglas, vem, da ne smem oglaševat tukaj ampak je čist by the way omemba....

mihelinka..ne kupuj še takšnih stvari..se ti nikamor ne mudi..prvi mesec itak otročka kopaš na rokah, da ga lahko obračaš..pa plenička zraven not ponavad plava, ker ga prvo zaviješ v pleničko da se ne ustraši,...tako da vsi taki "pripomočki" znajo v vodi dojenčka zlo prestrašit..
tole stojalo pride bolj prav ko otrok že drži glavco

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2771
27.2.2011 22:44:33   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: onur

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

user posted image

Se strinjam. Mi smo imeli čist navadno banjico, le na stojalu, da se nisem sklanjala, ker sem jo kopala v sobi.

mihelinka..ne kupuj še takšnih stvari..se ti nikamor ne mudi..prvi mesec itak otročka kopaš na rokah, da ga lahko obračaš..pa plenička zraven not ponavad plava, ker ga prvo zaviješ v pleničko da se ne ustraši,...tako da vsi taki "pripomočki" znajo v vodi dojenčka zlo prestrašit..
tole stojalo pride bolj prav ko otrok že drži glavco

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.2.2011 23:43:39   
Ringarajčka
Pozdravljene, junija bom rodila drugič, zato imam z opremo nekaj izkušenj. Banjico in povijalno (trofast) smo kupili v Ikeii in oboje se super obnese. Povijalno imamo v kopalnici in je malo večja, tako da gre gor tudi banjica - na eni strani smo previjali, na drugi kopali. To je zelo praktično, saj ni nobenega prenašanja iz prostora v prostor, v predalih spodaj je tudi dovolj prostora za oblačila, tako da je vse narejeno s čim manj truda. 
Glede oblek nisem tako občutljiva kot nekatere. Za otroka bo še veliko možnosti za zapravljanje, poleg tega se mi zdi, da so nove obleke že po vonju sodeč polne kemije, da o varčevanju z ekološkega vidika ne govorim. Mi smo vse dobili in preprali (z malo praška in brez mehčalca). Zdravstvenih težav zaradi tega nismo imeli, edine težave s kožo je hči imela, ko smo uporabljali vlažilne robčke za ritko (na poti brez tega pač ni šlo, doma pa jo umivamo z vato in vodo) ali ko smo uporabljali kreme iz drogerij (zdaj uporabljamo samo Bepanthen).
V zvezi z nakupi smo koristne informacije dobili v materinski šoli.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.2.2011 8:19:35   
_sonček
bloby srečno vožnjo z novim avtom user posted image user posted image
Mi smo tudi novega/rabljenega kupili, je večji, tako da bo voziček šel notri, pa še kaj user posted image
Glede božanja trebuščka...meni se še to ni zgodilo, me ni še noben pobožal, tako da verjamem bloby, da ti je bilo nadležno, tudi meni bi bilo...
Tudi meni skoz vsi govorijo, da imam velik trebuh, tako da so me že kar prestrašili, pa pol še sama o tem razmišljam, če je kaj narobe...ja madona, itak da raste, sej bebica tudi, tako da kaj še bo...pa še bolj pri ta suhih sem, tako da mi gre več ali manj vse v trebuh user posted image  user posted image
Mi bomo tudi našega user posted image  kopali v banjici in kar v kuhinji na mizi...imamo bolj malo prostora, tako da v kopalnici nimam kam dat banjico, previjalno pa bomo na zid prišraufali (mam tisto iz Ikeje), tako da na začetku bom tam previjala, potem kasneje, ko bo zrastel pa kar na postelji/kavču...

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.2.2011 8:32:42   
Mihelinka
Ajajaj...taka klasična bodoča mamica sem, kupim vse kar vidim user posted image . No, sej ta podloga za banico vsaj ni bla tolk draga...sem naredila seznam opreme, ki jo rabim pred porodom in stvari, ki jih ne bom rabila še nekaj časa in jih ne bom zdaj kupovala, ker drugače bom res nakupila milijon nepotrebnih stvari...

Tako, da nosilke, igralne centre, glasbene vrtiljake...bla bla bla....to vse bo počakalo, zdaj bom res še samo oblekice kupila in kozmetiko.

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?