betty.ford
|
Tanja_ sem se nasmejala vaši malčici! mene je slikopleskarstvo prvega mulčka presenetilo na enem od obiskov. moj otrok je bil glede tega, kaj lahko in kaj ne sme na obiskih vedno lepo poučen in vzor ostalim otrokom ( ) in je nekako dobil kemični svinčnik in list papirja in temu seveda nisem posvečala pozornosti,... dokler ni čez prelepo steno naredil ogromno šrajbo!!! HB ni šel čez umetniško sliko... grozno sem se počutila, ker smo bili tam prvič na obisku... najrajši bi vzela mačka pa začela belit! smo šli pred kratkim pogledat dojenčka k znancem in je zmajček dobil pisalo v roke pa list papirja... sem mu rajši kar odvzela. mi ni bilo do opravičevanja ... dokler se otrok še ne giba, ne povzroča nobene škode, odrasli še niso pripravljeni na divjo naravo otrok. doma pa naj kar rišeta po stenah... 1x letno prebelimo (no letos nam je zaradi čudnega vremena uspelo le kuhinjo), da imata spet prostor. se spomnim učiteljice, ki nam je govorila, da se s tem spodbuja kreativnost človeka eelyy, pri nas, v naši družini je ponavadi tako, da je najmlajši ponavadi ljubljenček. kar se tiče pozornosti... (ne glede na spol) radi pa imamo vse. in verjamem, da ima tvoja tašča tudi T. rada. je pa tako, da če kakšnega od mojih dveh dlje časa ne vidijo, ga bolj željeno sprejmejo. se pa trudimo, da koga ne zapostavljamo do te mere, da bi se počutil odrinjenega. jaz, priznam, sem do sedaj delala razlike med mojima glede kakšnih igrač (starejšemu sem jih občutno več kupovala - ker mlajši več ali manj dobi od njega podedovano) delno tudi zato ker me starejši prosi za kakšno igračo, malemu je pa še vseeno (vsaj zdi se tako). pa starejši me je dolgo časa imel samo zase, mlajši tega luksuza ne pozna (če odštejem tistih nekaj uric dnevno, ki sva jih imela, ko še ni hodil v vrtec) vzgoje, priznam, nimata povsem iste, ker sta si različna karakterja in drugačne možnosti. tudi življenje imata vsak svojega. ojej,... sem se razpisala. ne vem, če je sploh razumljivo napisano. moram še kopirati, ne? ah; DOBRO JUTRO! sem betty.ford in uživam v tišini svojega doma.
|