Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 8:51:57
|
|
|
|
majana79
|
betka, kaj si pa tako skrivnostna? sej zdej je že tolk teh igračk, 3d fotkiči, ipadi, kindli, razne tablice... to pa ja ni nič takega, dej povej kaj te je navdušilo papua, sej ti bo uspelo, samo ko otroka ne bo doma... skupaj z njimi je nemogoče karkoli naredit drugače pa dobro jutro! spet imam glavobol zaradi sinusov, mali je dol pri dedku in babici, jaz pa 'odmaram' ponoči spet ni nič spal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 8:57:24
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro kar od enkrat mi je začel iz nosa tečt,da me že vse peče ... in zdej z našim kopanjem ne bo nč!!!...mogoče gremo samo do naših Pa najbrž bom kr ene par dni doma,da se pozdravim,ker se mi tole zdej že res dolg vleče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 9:08:25
|
|
|
|
betty.ford
|
majana, Sonyjev nex5 je ta mali aparatek. uuu, tudi ipad je luštna zadevica, bi jo imela, če bi mi jo kdo podaril - sama si je (še) ne bom kupila. imam pa občutek, da jo bodo naši mulčki že v šolo nosili namesto učbenikov pa zvezkov... ojej, Dudica,... punce, gremo z miselnimi procesi ustvarit boljše vzdušje in verjamem, da bomo tudi dejansko premaknili zadevo!!! ne obupat, prav? me smo supeRR mame!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 9:11:57
|
|
|
|
majana79
|
betka, fino, ni slab. Žal je prišel ven kmalu za tem, ko smo mi že kupili novega kompaktnega... no ja, čez par let, ko bo tisti zastarel, bodo pa tile hibridi še bolj izpopolnjeni samo tile na RR se pa res norca delajo a še kar ne mislijo popravit teh napak v kodi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 9:43:18
|
|
|
|
koala.cek
|
no ja spali smo za en drek, smo pa vsaj potegnili do devetih. tele i-igračke se meni tudi dopadejo. do zdaj sem si privoščila IPod, pa nek dodatek, ki ga daš v superge - Nike runner, da ti meri koliko pretečeš, pa glasbo ti izbira glede na to kakšen tempo imaš, pa vse skupaj si lahko preneseš na PC, kjer potem lahko analiziraš svoje stanje. Bi si pa kupila nek manjši laptop al pa mogoče Ipad. Pa ne tukaj...je čist precenjeno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 11:02:30
|
|
|
|
Dudica1
|
koalček to od nike bi pa tud jaz imela...imaš kakšen link mogoče? Pa kje si kupila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 11:20:54
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro. O o igračkah je govora. Jst bi x-box imela. Z unim senzorjem. No, tega še neki časa zihr ne bo, gledam pa mal ure z merilcem srčnega utripa. Betty, pr vas imate tole ane? Kaj se splača vzet? Aja, btw, moj pozna enga tvojega sodelavca. Drugače smo OK, kokr tolko zdravi. Pa kuhat ni treba danes, ker gremo na eno turistično kmetijo. Sva si z možem privoščila novo ležišče. Bomo vidli, če bo kej bolj smrčal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 12:11:00
|
|
|
|
eelyy
|
Dannn! No naš mulček je vstal ob 6h je bil siten neverjetno,komaj je dočakal kosilo in sem ga dala spati.Nevem kaj mu je bilo samo dere se in kriči meče vse po tleh. Še jst sem razmislila,da ima mami prav da se spočijem in da za vsako stvar neletam in pospravljam vse kar vidim.Igračke zdej samo do kota porinem sploh pa ne 5 krat na dam pospravljam v škatlo,nesesam vsak dan (je nepotrebno)in nepomivam vsak dan me prav zanima,koliko časa bom zdržala.Čist sem zdelana,da zanjim po stanovanju sam letam in glancam! Bety; Ja tale stvarca je res dobra,si privoščim,ko bo moj proti koncu .Jst tudi tebe občudujem glede na to da imaš tak delavnik pa obadva otročka prevažat,doma kej nardit...je kr vse na hitro ane? O jojj jst si neprestavljam,kako bo,ko bom začela delat(obadva oblečt odnesti dol)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 15:17:12
|
|
|
|
Dudica1
|
to sem že našla ja...a tega se pol pri nas ne dobi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 15:40:53
|
|
|
|
koala.cek
|
nimam pojma, pri nas takih stvari nič ne kupujem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 18:02:48
|
|
|
|
Dudica1
|
ja MAJA kok si ti fajn ... sm iskala po guglu pa ni blo nč pametnga veš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 18:05:18
|
|
|
|
maja1488
|
Sm mal gledala, zanimiva zadeva. Bom si za RD mogoče Ipoda zaželela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 18:12:12
|
|
|
|
Dudica1
|
sm ne štekam,a to je samo ta senzorček za v čevlje,tle na superge.si pol si moram pa še ipoda kupit?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 18:18:27
|
|
|
|
koala.cek
|
je, en tak senzorček iz dveh delov - enega daš v čevlje ( v določenih NIKEcah imaš spodaj pod vložkom že prilagojeno za to ), drugi del pa daš v IPOD. in to je med seboj povezano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 18:20:51
|
|
|
|
Dudica1
|
aha pol rabim glih ipod to je pa veeeeelik dnarja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 18:43:00
|
|
|
|
koala.cek
|
meni je IPOD kar fajna zadeva. mi imamo vsak svojega. mož pa celo tavelikega. na njem imamo filme, risanke, muziko,...pri meni je vsak dan v uporabi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 19:31:23
|
|
|
|
Dudica1
|
se mi zdi da bo kr mp4 pa nove tekaške superge
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 19:53:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
čeeeeer, oh laufanje-ravno te dni razmišljam, da bi spet mal začela. Je treba neki narest za kondicijo, ki je trenutno na psu. Sam še kak plejer bi si morala kupit. Prej sem mela musko v telefonu, zdejšnji je pa prevelik, da ga trogam s sabo. Sam ko je začetek tako težak... Smo bili pa bolj kavčasti danes. Je svak malega ven peljal, prej je pa itak spal Je pa prava mamina maza mulo. Skos po meni leze in če ga gre moj kopat, je jok in stok v hiši. A to kej kmalu mine? Ne rečem, če bi bil moj ful malo doma, tko pa res ne vem več, kaj narest. Pa je zihr enkrat al pa dvakrat na teden z babico al pa dedkom cel popoldan in takrat ni panike, ampak če pa ve, da sem jaz doma, pa skos hoče, da sem zraven Skos poslušamo mami mami mami....groza.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 19:54:05
|
|
|
|
betty.ford
|
Dudica, si me nasmejala. so pri nas res drage tele igračke. preveč. hecno, kako smo včasih za tek potrebovali samo tekaške copate pa voljo do teka in je šlo... danes pa lahko bankrotiraš, da kupiš oblačilo proti potenju, nogavice in tekaške copate ki dihajo, uro za merjenje utripa in časa in po možnosti z vgrajenim gpsom, če slučajno zalutaš med tekom, ker se preveč poglobiš v poslušanje glasbe... ki ti jo nudi mp4 predvajalnik,... a sem kaj pozabila? bidon? pa brisačko okrog zapestja in okrog glave? je pa ipod res krasna zadeva - ker imaš potem dostop do brezplačnih applovih aplikacij; je to nekako všteto v ceno. je pa res pri nas kar precej višja kot v jameriki. maja, a res? čist od ta bližnjih sodelavcev? mi na zs zaupaš kdo? se mi je res nekaj kolcalo,... a xbox kinect misliš? eelyy, mi tašča ogromno pomaga, tako da gre. sicer se trudim, da jo čim manj izkoriščam (ker otrok vendarle nimam zato da bi mi jih stari straši vzgajali), a ko ne gre, rada priskoči na pomoč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 19:56:16
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja no če je pa res tko ... no sej vežno je da bom tekla pa bo...brez muzike pa itak ne bi šlo tečt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 19:58:58
|
|
|
|
betty.ford
|
sem razmislila,da ima mami prav da se spočijem ji dam prav.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 20:03:53
|
|
|
|
majana79
|
papua, pri nas je isto... res ne vem več kaj naredit, ker je nemogoče bit z njim, ko je bolan pa sploh... niti minute noče bi sam ali s kom drugim, če sem zraven mogoče pa mine? tek tudi jaz planiram, samo da se malo podaljša dan, nekak mi ne gre tečt po temi v tivolah... pa brez mp3ja, jaz sem še stara šola pa tudi posebne opreme nimam, samo superge in trenirko... ful sem kmetica, sej vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.2.2011 20:09:49
|
|
|
|
maja1488
|
Betty, kinect mislim ja. Ga ima kolegica in je ful zadovoljna. Em..kako mu je že ime...Grega...ne vem pa na kerem oddelku dela. U miganje..tut mi bomo začeli. Sam more bit bolj svetlo zunaj. Nebi rada, da me kak medved v temi za rit zagrabi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.