|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 22:44:09   
anchika
morje-hotel: Ko smo imeli drugega otroka smo šli  na morje v hotel in nisem več dojila. Kupili smo si enojni grelec na elektriko in tam sva z možem delala mleko za hčerkico. Blo je lepo. Sedaj  pa nevem če bi šla v hotel. Razen či bi bile vsaj 2 sobi. Takrat smo imeli eno sobo in smo bili noter jaz, mož in oba otročička. Sreča je bila da za spanje zvečer nimam problemov z nobenim otorkom.
Upam da tudi novorojenčka bosta rada spala.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 22:49:14   
najkica
Hilmagic, jst imam čist isti problem! Vrtec sploh nima dvigala in najmlajši so v najvišjem, 2. štuku tako da tudi sama še ne vem kako bom hodila iskat sina (2 leti).
Imam pa naslednja dva pripomočka:
- sling Mayawrap: sem ga kupila dokaj pozno (ko je imel sin 6 mesecev), ker je bil en popust in sem vedla, da bom imela še enega otroka. Mi je kar prav priše, ampak moram zdej malce obnovit kako se otročka sploh nosi v različnih obdobjih. Lastnica te firme (Moj škratek) ima brezplačne ure 1x na mesec, kjer lahko probaš razne slinge in pokaže ti kako se otročka nosi... Malo poglej na tej spletni strani:  
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=304&ime=Rute_z_obroci_-_sling

- imam pa tudi kengurujček, ki je res super in je primeren od samega začetka. Sem ga dobila za darilo in mi je zelo ustrezal! Sin se je pa tud rad nosil notri...se je takoj pomiril, ker je bil v moji bližini. 
http://soncek.si/si/lascal-kengurujcek-m1-carrier-tropical-orange-i19794.shtml

Ko zdele razmišljam, se mi zdi tale kengurujček bolj primeren, ker imaš proste roke in bom tako starejšega sina brez problema oblekla in obula.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 23:15:05   
najkica
morje: mi oz. moj tast in tašča imajo vikend v Istri in nameravam bit tam skoraj celo poletje! Komaj čakam....  Se bom sicer mogla zment s kom, da bo z mano dol, ker sama z dojenčkom in 2-letnikom ne bom glih mogla bit sama...
Drugače sva pa midva bolj popotnika in obožujeva tropske kraje. Preden sva dobila sina, sva šla vsako leto nekam z nahrbtnikom (backpack) za min 3 tedne. Sva ful pogrešala to in ko je imel sin 8 mesecev smo šli v Dominikansko republiko, sicer v hotel in ni bilo nobenega problema. Ko pa je imel 15 mesecev smo šli pa backpack v Malezijo. Bilo je noro dobro in srečala sva ogromno ljudi, ki enako potujejo z majhnimi otroci... No in tudi sedaj oz januarja drugo leto nameravamo it nekam daleč, ampak moram še dobro raziskat katera država ima zadovoljiv standard (brez malarije, dobro zdravstvo...) ...  Se že veselim!! 

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 23:39:28   
hillmagic
NAJkICA: res je mal smotano...pri nas je dvigalo ki se VEČ NE SME uporabljati-kr neki...sem gledala že ja na mojškratek ja...ne vem mislim da bi imela kar tale babasling ker imaš tudi frej roke pa itak se v vrtecu na klopco usedež in že gre...sej bo samo me kar živcira tole ker je naša tudi v 2 nadstropju Imam pa tudi samo WRAP SLING brez Rinke pa mi je neudoben, pa vroče pa en kup zadev mi ne odgovarja tudi Karuna ni hotla biti v njem..Tako da bom šla mal sprobat na brezplačno delavnico.... Ali BABA SLInG ali HOT SLInG za kasneje bi pa imela MAI TAI...
A katera proda kaj od naštetega ali pa posodi za probat ali pa če menjavo naredimo za Wrap sling (modro-zeleno tkan črtast)

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 10:18:55   
fluf
hillmagic jooj men so tud te pestunje super... moj je itak prvi, tako da delam še mal večje študije user posted image

najkica men je tud so fino, sicer eni fuuul postani gledajo... Midva računava, da bova šla kampirat poleti, pa sva rekla, da tašči sploh ne bova povedala, razen tega da greva na dopust... aia, pa rekla sva da greva letos oktobra nekam... npr. kanarski (ne ravno back pack), v hotel, mal na toplo pa uživat... pa to neki omeniva, pa sva poslušala, da 5 mesečni otrok nima kej na letalu iskat user posted image sva bla oba sam tiho... opažam da tašča na istih točkah pogreje mojga kot mene... tko da sva kar složna user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 12:19:34   
anchika
Tudi nas vsi čudno gledajo ko se pogovarjamo o morju , češ kaj bomo delali na morju s tako majhnimi otroki. halo " kot družina bomo preživeli nekaj časa skupaj proč od drugih, čeprav vem da bo malček naporno"!!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 12:37:49   
bambika
Pozdravljene!
Da se malo javim po dolgem času,kar ne najdem časa za pisat. Mi smo končno dobili pohištvo tako,da zuser posted image
veselo sestavljama. Zdaj bom pa lahko v miru še kaj kupla zauser posted image ,ker bom imela kam dat. Tamalo sma kar k moji mami pelala,da se še malo pocartlata,itak se vidita bolj malo.
Sterilizator ga imam, mi ga je sestra od mojga dala,drugače ga ne bi kupovala,čeprav smo bli na flaški.
Morje mi tudi gremo letos,že lani nismo šli,ker jaz nisem dobila dopusta,letos pa absolutno, tamala je čist nora ko vidi vodo. Gremo pa na Hvar robinzon varianto,da ni toliko gužve. Jaz upam,da zdaj v drugo bo dojenje steklo, prvič žal ni. Ko smo bili na plaži sploh ni bilo nobenega problema flaško naredit,bolj kompliciraš slabše je.
Punce uživajte v vikendu ,mene še čaka en kup dela s cunjami in čiščenjem.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 16:42:59   
jakipaki83
Hej majčice,

saj ne vem, če se sploh spomnite, da sem med vami. user posted image Ampak toliko da se malo pofočkam in povem, da mi nimamo sterilizatorja, pred prvim dojenčkom sem imela doma 1 flaško (ki mi jo je dala kolegica) in nobenega adaptiranega mleka. Vse tole je čisto predrago, da bi kupoval za vsak slučaj. Če dojenje ne steče, pač pošlješ nekoga v trgovino pa je. In ker nam je dojenje steklo, smo prvo flaško kupili šele po 8 mesecih, potem pa enkrat še adaptirano mleko. Sem pa prej kupila 2 dudi. Bolj iz veselja, kot kaj drugega.

Glede morja - mi še nismo odločeni. Hodili smo v kamp in lani je bil tamali star 9-10 mesecev. Je bilo kar fajn., razen težave smo imeli s spanjem, ker je bilo tako svinjsko vroče tudi zvečer. Tako da letos mogoče prvič po dolgem času pade kak apartma, kjer se da temperatura regulirat. Našemu velikemu bratu namreč vročina in spanje ne gresta skupaj. In ne vem, če bo 2-3 mesečni dojenček prav navdušen nad spanjem v vročini. Ampak bomo še razmislili kam in kako pa seveda kdaj bomo šli. Itak je odvisno od dojenčka... Ta prvi je bil super priden in ni bilo težav z njim hodit, od kolegice isto star tamali je bil pa čisto nefleksibilen in je norel, če sta bila predolgo od doma, nikjer ni hotel spati razen doma,... In če bo naš drugi slučajno tak, se ne mislim preveč sekirati. Bomo pa bazenček postavili za hišo user posted image pa šli na kak izlet do morja/ bazena. ZA dalj časa pa spet drugo leto.

Nič, letim, ker smo dobili obiske, pa še mafini so ravno pečeni. In kile gredo v nebo user posted image


(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 17:31:52   
fluf
wooo...
 
spekla 48 čokoladnih muffinov, 24 jagodnih, nardila tiramisu, skuhala lonec dovače goveje juhice (za zmrzovalnik), si skuhala rižoto, posesala in pomila dnevno in kuhinjo...
 
user posted image po celem tednu ležanja, se dans počutim fenomenalno... ostane mi samo še 2 stroja cunj... al pa raje trije... pa bla v HM, zapravla 30 eur... za čmrla itak...

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 19:33:11   
NEA_TEJA
Punce oprostite ker vdiram na vašo temo namreč prodajam voziček ABC DESIGN 3 TEC,košara in šporni del nikoli rabljena rabljen je bil samo ogrodje tako da je vse skupaj kot novo.Prodajam ga pa zato ke na njega ne gre dodaten sedež.Če katero kaj več zanima me naj kontaktira na privat je pa voziček res super.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 20:20:34   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

wooo...

spekla 48 čokoladnih muffinov, 24 jagodnih, nardila tiramisu, skuhala lonec dovače goveje juhice (za zmrzovalnik), si skuhala rižoto, posesala in pomila dnevno in kuhinjo...

user posted image po celem tednu ležanja, se dans počutim fenomenalno... ostane mi samo še 2 stroja cunj... al pa raje trije... pa bla v HM, zapravla 30 eur... za čmrla itak...



waw kako pester dan, ja super mami si user posted image  pridna.... jaz pa sem samo šoping hrana opravila danes, pa ribe spekla pa rižeka zraven naredila, pol sem pa kar spala celo popoldneuser posted image ...ja pridejo taki in drugačni dnevi aja eno stroj cunj oprala user posted image

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 19.2.2011 20:21:15 >


_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 21:46:29   
ninasiki
ojla bejbeeee user posted image

evo da se še jst mal javim kle je vse po starem nič novega hajam k kruh user posted image me kr mal mot že pr rihtanju malega škratka tko da ga rihta moj jst pa sam spat dam no ampak bomo že

MORJE mi še ne vemo bomo vidl če pa bo pa sigurno al apartma al pa hotel res da si v hotelu popolnoma frej ampak si omejen na uro kar pa jst na morju sovražm da sm skos neki omejena in morm gledat na uro in tud ni mi problem kuhat recimo lansko leto smo bli v baški vila juras zakooooon res super apartma 50m stran od plaže prostorno uglaunem ni da ni kar je blo res pa je da pa ni blo senčke ampak smo mel un šotorček sabo tko da je blo to čist cool aja pa še v kuhni je blo popolnoma vseeee ma bom sigurno še šla samo zaenkrat je pomembno stanovanje ker je pa 700€ na tedn pa še hrana ene 100€ pa da dol zapraulaš ene 500€ in za ta denar jst dobim indukcisko ploščo pa pečico user posted image user posted image user posted image user posted image tko da bomo vidl nism pa neki zahteuna grem lahko tud v apartma k nima tok tega pa je pou manj mah bomo vidl ponavad se zmer zadne dneve odločava in po trepetava a bo frej al ne greva pa zmer v top sezoni user posted image mava več sreče k pa pameti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fluf ti ti bi reku aleksej user posted image k delaš njegovi mamici skomine k ne sme sladkega user posted image user posted image user posted image user posted image joooj veš kok se težko upiram sam se morm res ker to nazadnje pa ni blo neki lepo slišat in se je res treba merkat

DOJENJE ja če ne gre je pač AM sm pa jst mela lenuščka in je spiu samo tok k je rabu tist trenutek da je pol nazaj zaspau in sm mogla pumpat ker sm fasala po 5 dneh mastitis user posted image auuuč no in dobr da sm nabaula prej da sm rabla sam če pumpico nism mela pa sterilizatorja prekuhaš v vodi in to je to je popolnoma isti učinek vzame ti pa 5min dela sm mela pa grelnik to pa pride še dane prou k sm rabla pogret sm ga vrgla not 3min pa je biu topu tko da za to sm ba naši babi fuuuull hvaležna k mi ga je kupla jst si ga nebi aja pa pripravljajec hrane k ti na pari skuha sej za to je še čas ampak vseeno zakon zadeuca veš kaj otrok je

nč to je to zaenkrat iz moje strani mogoče še kej pokomentiram ampak prej pa neki v želodčka vržt se že pritožuje k mi je fluf take skomine nardila user posted image user posted image user posted image

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
   RE: Majčice 2011
19.2.2011 21:48:57   
anchika
Ker se vse hvalite se  bom pa tudi jaz. Skuhala minešterco in puding. No malo skromno kosilo ma prou zadosti. Oribala kopalnico. Posesala  komplet celo stanovanje in šla z otroci na sončka. Popoldan ko so se otroci zbudili smo tavelikega sina peljali na rojstni dan s tamalo hčerko pa smo šli mal po trgovinah in na sladoled. Nato smo šli iskat sinkota , prišli smo ravno na torto tako da smo se še s torto posladkali in počasi odšli domov. Bilo je prav lepo.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
   RE: Majčice 2011
20.2.2011 7:52:09   
fluf
user posted image   anchika waaaw tud pekla...

jest priznam, da sem cel teden ležala, da je učer pasal kej narest že user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
   RE: Majčice 2011
20.2.2011 9:27:17   
RAKICA2007
jutro punce...
kako smo kaj?

Jaz sem tako-tako... je bilo že bolje user posted image ampak se ne smem pritoževati, ker je lahko še slabše user posted image

sploh nimam ideje, kaj naj skuham za naju s frkolinko... jah naša bi živela samo od juhe, solate in pomfrija (no ja, mami se ne bi pritoževala, ampak v nedogled pa ne gre, ane user posted image )

juha je kuhana... solata je tudi ok, glavna jed pa user posted image pojma nimam... ah, bova že nekaj skupaj spackali user posted image

zelo ste bile pridne, da ste toliko naredile, napekle in nakuhale... jaz sem v četrtek in petek uživala pri mojih (tamala je uživala še bolj) in sem se kar malo polenila...
včeraj sva prišli domov... poprala vseh 5 strojev cunj in danes je dokončni sušilni dan user posted image
aja, pa rože sem danes presadila že - se mi je revca takooo zasmilila, da sem jo mogla rešiti premajhnega prostora user posted image

se še kaj beremo, grem razmišljat dalje, pa še kaj sproti narediti...

crkljajte bušije in svoje najdražje

papa

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
   RE: Majčice 2011
20.2.2011 10:47:01   
fluf
dans pa še malina muffini.. ma oče RD, pa sem se javila, da bom jaz poskrbela za sladice :) namesto torte pač pečem muffine... joj sej bom slikala, sam pol je to treba spravt na računalnik, pa mojalbum, pa na forum... tko da nič ne oblubim :)

Jest sem mal pogledala da mam 56 številkic počas dost... mam 2 žabice, 6 bodijev, 1 trenirko... no 62 mam pa 1 pliš trenirko, 1 trenirko bombaž (v HM majo zdej tooook luštne), pa en kompetek hlačk in majce... mal še manjka... npr. pajacki, pa 62 kakšne žabice, pa kakšen bodi 62... ni več treba velik... juhu... itak bom še kaj kupila... ker so mi barbabapape, pa medvedek pu tooook luškani...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
   RE: Majčice 2011
20.2.2011 12:28:02   
najkica
fluf si pa res pridna in se mi že sline cedijo ....tud jst drugače rada pečem in sem isto vedno tista, ki pri družinskih praznovanjih pripravlja sladice. Čez slaba dva tedna ima pa moj miškolin 2 leti user posted image user posted image  in bom tudi pekla....bi mu ful rada naredila torto v  obliki avta/vlaka ampak nisem glih expert za to....ima katera kakšen link kako izdelat takšne torte?
Sem pa tudi jst bla danes pridna in sem pospravljala in čistila stanovanje, zdej me pa tako križ boli in trebuh otrdeva, pa dol tišči user posted image ... Vidim, da si bom mogla eno pomoč poiskat, ker jst več ne bom mogla pospravljat...

Sem pa včeraj tud sama privlekla škatle Valovih oblekic in sem mal gledala kaj bi bilo primerno. Sem vesela ugotovila, da mi u bistvu nič ni treba kupit, ker (bo)sta bolj ali manj oba spomladančka. user posted image  Ampak za iz porodnišnice pa mu bom kupila en nov kompletek. user posted image  
Me prav daje tole gnezdenje in bi najraj že vse prštimala, ampak ker nimamo prostora (bomo vsi 4 v eni spalnici) bom pohištvo premikala in sestavljala zibko šele po porodu user posted image ....oz bo moj, ko bom jst v porodonišnici... Sva rekla, da se bova mogla tud midva kmal preselit....jeseni...

dopust: fluf, postrani gledajo ponavadi takšni ljudje, ki nimajo s takšnimi potovanji izkušenj. Tud moj tast in tašča se vedno zgražata, ko midva omeniva da greva/mo nekam na drug kontinent in vedno čakava zadnji trenutek, da jim poveva. Se sploh ne sekirava, ker je to najin life in imava res že ogromno izkušenj in vedno ravnava odgovorno... Glede letala pa je veliko lažje potovati z majhnim dojenčkom (do 6 mesecev), ker dobiš na letalu posteljico in če se doji res sploh ni problema! Midva bi najraje jeseni šla na Bali ali Kubo (tudi v hotel in potem bi najela ren-a-car da bi raziskovala otok), ampak je vse odvisno od službe mojega dragega.... Verjetno gremo nekam šele januarja drugo leto. user posted image  Moj pa itak sanja, da bi šli živet in delat za min 2 leti v tujino oz. nekam kjer je celo leto toplo.... Sem rekla, da če najde kaj v Maleziji ali Singapore-ju grem takoj! Tam je zdravstvo še boljše kot pri nas, pa še vroče je celo leto! 

uf sem naklofala.... user posted image
Lep preostanek vikenda!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
   RE: Majčice 2011
20.2.2011 12:47:22   
fluf
user posted image končala... ponosna sama nase...  ja mene tud gnezdenje daje... pol pa še moj dela skoz in sama ne morem vsega... tko da nama gre čas pol hitro mimo...
 
kar se pa potovanja tiče, mi je pa čiiiist vseeno kaj bodo rekl... moj je reku: "sam nava nč prej povedala, k se mi ne da mt poslušat, zase nej se briga :)"... midva bova šla v šotor sigurno... mam kolegico, ki je rodila 2.6. pa so šli normalno na dopust tisto poletje s šotorom, pa ni dojila. Morem jo sam prašat kako jim je zneslo in kaj je blo nujnega, da kupim... itak mi je za zgled kako ne bit komplicirana mama user posted image

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
   RE: Majčice 2011
20.2.2011 13:45:23   
absolventka2
Zdravo punceuser posted image  

Me par dni ni blo za računalnik pa sem mela tok za prebrat da sem bl sm na hitro preletela zato ne bom preveč komentiralauser posted image ..

Naj vam povem da sem bla včerej odpuščena iz bolnice, saj so me v petek tja napotili ker sem ful bruhala..Na srečo je bila samo nekakšna viroza sam nisem mogla niti požirka čaja obdržati v sebi in sem vse vn vrglauser posted image user posted image user posted image ...Grozno ne privoščim nobeni...Vbistvu sedaj razumem tiste nosečke ki jim je na začetku nosečnosti full slabo, saj meni na srečo nikoli ni bilo....Na srečo je z user posted image vse vredi so me pregledali vaginalno in naredili uz in je vse vrediuser posted image ....Ni mi bilo pa prav nič prijetno ko me je user posted image brcal direkt v želodec a meni pa je bilo tako user posted image da sem skoz školjko držala....Skratka grozo je blo in mi je bolnišnična postla prav  prišla da sem se spočila pa da ne reče kok sem bla vesela tiste infuzijeuser posted image user posted image , so mi kar 6 flaš stočili kok sem bla dehidrirana...

Sem se pa kar na hitro spomnilna svojega poroda ko je moja cimra cel dan predihavala popadke, pa ji nisem bla nič fouš..Sam naslednji dan ko pa je mela bibico ob sebi sem ji bla pa kar orenk foušuser posted image ....Saj bo še malo pa bomo me prišle na vrstouser posted image user posted image user posted image user posted image ...(aja pa ta moja cimra je mela 15 marca rok, tk možno da bo kera od nas že čez dva meseca rodila al pa še prejuser posted image user posted image )

Nič ne da se mi več se še drugič tipkamo, pa lepo se mejte..



(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
   RE: Majčice 2011
20.2.2011 22:32:41   
anchika
najkica: Tudi jaz bom kmalu morala peči torto, sudi moj  sinko ima kmalu roj. dan. Še prej pa ga imam jaz, no ma sebi ne bom pekla torto njemu pajo bom. Ma ne bom komplicirala. Želi si TOM&JERRY in bom kupila hostijo.

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
   RE: Majčice 2011
21.2.2011 9:29:15   
hillmagic
Jutro Kakšen lep snežni danuser posted image .  Mi kar paše tale snegec ker prav na rahlo pada. Sva šli s tamalo peš v vrtec in sem domov prišla zadihana kot da sem bila ne vem kjeuser posted image .
Moj mož ima spet ene popadke o tem kdo je bolj utrujen ali jaz ki sem na dopustu ali on ki dela ki tolče nadure. Sva imela podrekano nedeljouser posted image . En tak nesporazum saj se bo ohladil. Mogoče pa meni hormoni nagajajo pa še opazim ne da sem sitnauser posted image Ne vem.
Sedaj mi ne pusti da bi kupila novo preobleko za voziček, ker se mu zdi ta (obrabljena) še čist vredu. Jaz bi si kupila TheBabaSling on pa pravi da imam še vedno WRAP TRAK in naj imam tistegauser posted image .  Me ne šteka da se bom bolje počutila če tudi za tega dojenčka naštima novo preobleko pa uni sling itak je bil čist mimo zame, keer nisem vešča o temu zavezovanju...On si pa sigurno misli, jaz delam še nadure ti pa si doma pa samo gledaš kaj bi imela novega. Čeprav ni ravno tako, ker sem nasploh zelo varčno glede keša naštimana. Zase si res nisem že dolgo časa kaj novega kupila.user posted image   ahh se bo že ohladil.
Je pa res da je on iz druge kulture doma in da se tam ženske ne pripravljajo na dojenčka tako kot mi tukaj. Nimajo sobice pa posteljice pa vozičkov pa flašk in mleka pa dudke pa milijon cotkic...kaj šele ena babasling ker one imajo dobesedno ruto-culjo v kateri imajo dojenčka..tk da po eni strani ga štekam...samo mi je full veselje vzeluser posted image ker smo mi pač tuki drugače navajeni priprav na ta dogodek.
Lep snežni dan še naprej

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
   RE: Majčice 2011
21.2.2011 9:39:27   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

vesna_b aaa jest si ne predstavljam it s taščo... ker onedva moreta it v hotel (user posted image ), jest pa v živlen nisem bla v hotelu...


no, men tud hotel ravno ne diši najbolj. probala sem pa že vse, od hotelov, apartmajev, prikolic in šotorov. kamp varianta je sicer meni najbolj všeč, potem paapartma. ok, šotor sva prodala, ko se je tamala rodila, saj je bil premajhen. novega pa še nisva kupila. imava pa še vso opremo. no, pa s šotorom moj pred mano tud še ni bil... user posted image
hotel mi potegne sam za kake toplice, pa še to zato, ker je ponavadi za 3 dni. mi gre pa na živce na uro gledat... pa se preoblačit...

hillmagic - ne, nisem gledala boksa, ni to moj šport. čeprav sem pa zelo vesela rezultata user posted image
aja, še to- pa saj se bo tvoj ohladil. mogoče je pač res utrujen, in takrat imaš hitro dovolj. vse se bosta zmenila, boš videla...

kengurujček naj bi bil od enega meseca dalje. meni je všeč, tamali je pa tudi bil. drugače so pa pri nas tamali v pritličju, saj pravijo, da grejo lažje tavelki po stopnicah dol, ko grejo ven, ko tamali, hodijo pa res vsak dan ven. to mi je všeč. če je kako blato, imajo spodnje učilnice tlakovane terase, vsaka svojo, potem pa veliko igrišče, ki pa je skupno.

kar se tiče morja - kaj pa majo postrani za gledat? vsak zase ve, kaj mu paše oz koliko bo kompliciral. je pa res, bolj, ko kompliciraš, slabše je...

fluf - ti si bila pa pridna. je še kaj??? tiramisuja? user posted image

no, pri nas je pa bil tale vikend mal na off... v petek sem oprala 2 stroja, v soboto smo šli v Lj, na obisk, pa moj bi moral jit na polet nad Bledom, pa so odpovedali zaradi slabega vremena, šli smo na pozno kosilo (smo imeli pozen zajtrk in smo pojedli sam zelenjavno juhico, preden smo šli, ob pol poldne), potem pa smo šli v h&m kupit nekaj za dojenčka. sem rekla tamali, da lahko ona izbere. no, zapičla se je v roza črtaste hlačke in roza bodi. ha ha ha, sem se smejala. bolj, ko sem ji iste zelene hlačke ponujala, bolj se je ona za roza zagrela. sicer v nevtralni barvi je bilo vse plišasto, tako da nisem kupovala nič, razen bodije i love mum, potem smo šli na kavo, kjer je tamala uživala v barvanju, in nato še v c&a. tukaj smo končno našla 2 nevtralna bombažna pajacka, nevtralnih barv, in je tamala potem izbrala enega. kako se ji je fino zdelo... no, sedaj imamo tudi za iz porodnišnice že nov kompletek.

včeraj je prišel svak domov, z družino, pa še sestrična od mojga, in sem kuhala kosilo. no, solato je tašča naredila, ostalo jaz. pismo sem popoldne žekomaj hodila, saj sem bila še od sobote precej boga.
noge mi že zatekajo...user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer ne vsak dan, sam če sem velik na nogah.

no, včeraj je bila tamala malo sumljiva, ponoči jo je začela kuhat vročina, tako da smo danes kar doma. pa jutri tud še bomo. sam zanimivo, ker nismo bili nekaj full zunaj v soboto. no, pa saj tud meni paše mal možgane dat na off... itak pa sem že v petek povedala moji nadomestni, kaj ima danes za delat. odločbe za dopuste, za 200 ljudi. dost delabo mela... user posted image  pa še da v program vnese, pa skuvertira, pa razdeli...

aja, pa danes pečem krofe. se mi jih že cel teden lušta, tako da.... njami... ej, jaz tud full uživam v peki. prav sproščam se ob tem user posted image

nič, dovolj za enkrat.
se še kaj tipkamo

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
   RE: Majčice 2011
21.2.2011 9:40:36   
fluf
hillmagic ko sem brala tvojo zgodbo, pa zdej ko čvekamo na forumu... vrjamem, da kdaj prihaja do nasprotij iz čistega vzgonjega/kulturnega vzroka... midva sva oba odraščala v "naši" kulturi in imava dokaj podobno vzgojo, pa še vedno pride do razprtij, takšnih in drugačnih... in včasih je težko nekomu pokazati ZAKAJ ti tako razmišljaš... saj bo... mal nas pa hormončki dajejo.

Če ni preveč osebno... vidva komunicirat v slo ali ang jeziku? me čist tko firbec matra...

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
   RE: Majčice 2011
21.2.2011 10:25:02   
hillmagic
uuuu VESNA ti pa si naklofalauser posted image  sej prav hihih...jaz bi tudi krofe jedla. SAmo mi res ni še do peke, to raje prepustim drugim, ki imajo že grif za te zadeva. Moja mami peče noro dobro in če kaj rabim raje njej nesem sestavine da mi speče. Sem se lotila že raznih biskvitov pa peciv samo to ni tako okusno kot če kdo drugi narediuser posted image  Sej me bo pomoje kasneje prijelo da bom kaj spekla, saj potem se počasi kar navadiš. Jaz sem ponosna nase da znam narediti testo za picouser posted image in jo speči...in to je to od moje uporabe pečice ajde pa topli kruhkiuser posted image

FLUF midva govoriva po večini kar angleško. Sej to naju tudi stane nesporazumauser posted image  Ker je besede ob prevodu drugače zvenijo mogoče...pa ton glasu in še kaj bi se našlouser posted image

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
   RE: Majčice 2011
21.2.2011 10:31:44   
RAKICA2007
wiiiiiiiiii

sem presrečna... brojim sitno (že skoraj uradno) še 9 delovnih dni user posted image user posted image user posted image
ves ta teden in še naslednji... s 07.03. pa dopuuuuust user posted image user posted image
se mi kar smeji...

pa še nadomeščanje dobijo user posted image user posted image user posted image  tako, da bom resnično z lahkim srcem uživala user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?