gajka
|
K_a_t_j_a - ime, v 1. nosečnosti sva izbirala med Rokom in Juretom, pa sva se na koncu za Roka odločila. anita g. - a pa ni panike, da bi takole v samih gatkah kaj zbolela, pač začela smrkat itd.? Pa hvala za vprašanje, ja Zara zdaj že malo bolj sprejema GH, naslednja stopnička so koščki. Se mi zdi, da imamo glede hrane malo večje probleme z njo kot z Rokom, gibalno je pa npr. kar malo hitrejša od njega. Vsak po svoje! tejkaz - super, da ste lepo zvozili brez AB. Daja28 - kako poznana mi je tale "nepripravljenost" v 2. nosečnosti. Na koncu sem 1 teden pred dejanskim porodom prala in likala otroške cunje in plenice, potrošni material pa nabavila ene 14 dni prej! ZM - opa, zadnji dan, kakšni posebni občutki? Erin - za Tilnov govor, zdaj se pa pripravi na poplavo zakajev. Se pa strinjam z vsemi, ki st obupale nad drugimi forumi. Tudi "Zarine junijčice" redko spremljam, ker mi nekako prav težko potegnejo. Jah, kaj čem, sem se razvadila in navadila na vas! Flaške - upam, da ne bom preveč nevedna izpadla , ampak mi je res všečna tale ideja o teh flaškah. Zdaj pa moje vprašanje, ker na netu nisem našla odgovora oz. fotke, kako pa se iz te flaške pije? A je kak "cucelj" gor ali kaj? Se spomnim, da sem enkrat brala, da kao do 4. leta otroci nimajo nekega dolgoročnega spomina, pa me je ravno v soboto Rok orng presenetil. Mulo se je namreč čisto orng spomnil, da mi je v porodnišnico prinesel eno plišasto miško, ko se je Zara rodila, pa je to že 8 mesecev nazaj. Drugače je pa očitno iz vrtca prinesel en virus z vročino (izvedela danes od vzgojiteljice, da nekaj razsaja, ko sem klicala, da ga ne bo). Je včeraj naenkrat dobil vročino, ves čas okrog 37,5°C, pa malo bolj "cotast". Ga je pa zvilo včeraj, ko smo bili na obiskih na gorenjskem in je za povrh še ful bruhal pri stari mami od mojega. So HB vse tetke skupaj skočile in hitele pucat in Roka preoblačit (jaz sem ravno takrat Zaro futrala), tako da sem na koncu dobila samo malo scotanega in preoblečenega Roka nazaj, bruhce sem pa samo od daleč vohala. Čakam, da se viroza še na Zaro preseli. Smo pa včeraj med vračanjem z gorenjske ravno naleteli na eno letalo, ki je vzletalo in je ful glasno hrumelo. In nobena razlaga, da je glasno, da je letalo veliko in ima velike motorje ni veljala. Na koncu je Rok dal mir šele, ko sem rekla, da je mogoče motor pokvarjen in zato glasen in gre letalo k mehaniku. Drugače pa sva z Zaro danes spet plavali, je bila danes tudi malo potapljač, mi je med sedenjem na blazini ušla in padla v vodo, pa ni bilo nič hudega, se tudi prestrašila ni.
|