|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
18.2.2011 22:27:44   
Krysia
Živjo

končno so počitnice ... me je skor pobral ta teden ... zmatrana sem, vsega mam dost in komi čakam, da se naspim .. ampak sej bo, ni panike.

K_a_t_j_a, lepo ime pa fajn kombinacija (Jan in Jure)

Bella, recept za piškote je sprintan, sam še udejanit ga moram ....

Daja, fajn te je spet mal več brat. "Kinknca" bi pa lahko bla knjigica user posted image Bani ... sanja se mi ne. Majo tile naši otročki ene zanimive besede.

Pa še ena uganka za vas: Kaj pomeni "kankulo"? Mogoče sem že kdaj povedala ... pa ni znamka avta user posted image Aja, naši zakaji se stopnjujejo. Mislim, jst dejansko ene 2341x na dan slišim "zakaj". Ponavad se trudim bit potrpežljiva pa razložit, sam po 15 minutah to ni več tko enostavno. In če kdaj povem tko, da ne razume, dobim nazaj "mami, kaj pa zdej rekla?" Pa moram lepo razložit ... no, sej ... mal me na šolo spominja ... user posted image

Aja, zadnjič sem bla na govorilnih v vrtcu ... sta ga samo hvalili .. včasih ne vem, če se o istem otroku pogovarjamo ... ker doma ma zadnje čase orng napade trme ... danes mi je vrgu kocko v glavo user posted image sej mu je blo v istem trenutku ful žal, ampak smo vseen kocke pospravli in se zmenil, da se to ne dela ... se pa itak kr stopim, ko mi reče "mami, oprosti" pa tko lepo pogleda. ampak vseen ni dobil kock nazaj. sicer sem s tem skor sprožla še en napad besa, ampak nam je na srečo ratal, da smo ga zamotili z drugimi stvarmi ...

Drugač pa ... hrbet me še kr boli. se trudim telovadit pa mal pomaga, ampak bolj za kratek čas. Pilates sem pa mal zanemarla (sorry, buhtlčk user posted image ), ker je bla očitno prevelika doza naenkrat in me je pol po telovadbi hrbet bolel kot pr norcih ... sej zdej se bom mogoče spočila. za par dni bomo šli verjetn v Izolo, tok da mal pobegnemo iz ljubljane.

OK, grem telovadit .. se tipkamo ...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.2.2011 22:50:42   
Erin
hoj punce...

da me ne pozabte vas spet mal pokukam..
Dans sem zadnji dan snemala risanko in sem finito, upam da uživate ob sobotnem in nedeljskem ringaraja pa vas moj glas ne živcira preveč ;)

Jaz rastem, še slaba 2 mesca in bomo spet cartali... me je kr malo strah, je lih fajn ratal ko je spet malo več časa, sedaj pa spet jovo na novo... sej je to normalno ane... bejba se mi opira na rebra in preteguje na drugi strani se pa veselo igra z mojim mehurjem &co.. hehe..

Zadnjič se je mali opekel na babičini peči in končno ugotovil da mu ne govorimo zaman ajsi, ima še danes opečene prste... ma je blo tko hitro da ga nismo mogli ustavt, ma očitno bo človek ki se uči iz izkušenj, no ja pa saj nas je večina takih...
In otrok - GOVORI!!! ma ne morem verjet! Končno sem mami, končno ponavlja besede, celo kuža pazi zna zapet, sicer po svoje (in s posluhom!!) ampak waaaa....mami je ponosnaaaa =)))
Katja, veliko mislim nate in upam da se vse lepo srečno konča... mi je bilo všeč zadnjič ko je tejkaz na fb napisala nekaj v tem stilu - če ni dobro, še nisi na koncu - je bilo tako, hmmm, upam da nisem zaj***. Ti pa želim vso srečo, da te slabo čimprej zapusti in začneš uživat v družnski sreči.
Zojkomiška - čestitke za novo službo in naj bo uspešna  kariera ter prijetni odnosi, pa seveda redna plača!
bolančki-pozdravte se!

Zihr sem nekaj pozabla, vem... pa se ne morem spomnit..

aja, daja, dobrodošla tukaj, pri aprilčicah ni tako lepo kot je bilo pri nas avgustovkah kajne... sem tudi jaz zelo razočarana nad njihovim odnosom in  mi ni do komuniciranja z njimi-več.
šibam v posteljo...lep vikend bejbeeee***mwa***

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.2.2011 7:23:13   
anita goitan
jutro

izvolite user posted image user posted image

user posted image  za počitnice kar pomeni kljub rahlemu sneženju v 20min od vrtca do parkinga pred faksom.
Zoja cel vikend v gatkah,dobesedno ker doma tud hlačk+majce ni hotela dat nase, napol naga hodila okrog, v petek sem ji par gatk in spodnjih majčk na barbapapo kupila, iskala sicer pujso pepo ma nikjer našal, tud v Mothercarju bolj boga izbera, prek Nexta tud nisme našla..bem bomo vidli al je to zgolj slučaj..ker zvečer sem ji dala plenico, da je lahko šla kakat, če ne bi spet imeli štalo.

Erin a nimaš ti počitkauser posted image  pazi nase (praviš da snemaš..)
gajka Zara kaj bolj pridno usta odpira?
zoja miša še mal še mal...se že veseliš (nova služba)

druge, kako ste? MI ok, čez vikend bili doma, se igrali, mal zunaj, kuhali, pekli kruh...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.2.2011 8:24:03   
tejkaz
Dan

Zoja Miša, sem te danes videla, ko si se  zadnjič peljala v službo. Želim ti lep zadnji dan.

Erin, user posted image user posted image za Tilnov govor.

WC - jaz ju tudi držim nad wc-jem. Še sama se ne vsedem na školjko, kaj šele, da bi otroka pustila, da se vsedeta tja.

Sicer smo pa v redu. Jaša je prebolel tisto karkoli je že imel. V soboto je bil že čisto dober. AB nisem dala. Zdaj sem ga shranila v eno omaro in ko bodo posebni odpadki, ga bom odnesla tja. Ali pa vrnila nazaj v lekarno. Otroka sta že v vrtcu, mami in ati pa v službi.

Za vikend smo pa delali. Kaj smo delali, pa izveste v petek user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.2.2011 9:18:07   
buhtlčk
Jutro

Katja lepo ime user posted image

Krysia sem šla kar sama na pilates, bravo jst, upam, da mi tud ta teden uspe hahaha. Zakaj pa pri nas ni aktualen, sam še tega se mi manjka poleg kaj je to, kaj dela, kaj je rekel, kdo je to, ... Še ob risankah tistih 10 min ne morem več počivat user posted image

Erin se spomnim nate veš. Uživaj še zadnja dva meseca user posted image

tejkaz uporabna zdravila mislim da še zbirajo tud v ambulanti za ljudi brez zavarovanja (na Mislejevi 3, v Savskem naselju (nasproti Centra za rehabilitacijo invalidov "Soča"), 437 91 82)

mi mamo pa veliko novico - mali je čisto brez plenic. Zadnjih pet noči mu je le enkrat malo ušlo, pa ne garantiram kako hitro sem priletela do njega, ko se je ob 1h ponoči drl ''Mami lulaaaat!''. Glede tega je pa res zakon.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.2.2011 9:21:18   
anita goitan
Katja me imamo tud Jureta domauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.2.2011 9:51:01   
daja28
Gajka - Ne, ne, ni prav. PDP pa imam 26.4. (še kar nekaj). Te rada berem user posted image , zlasti dogodivščine vašga Roka.

Še ena naša včerajšnja:
Leon: Mamiii, a si kej moja?
Jaz: Ne, ne.
Leon: Ja pa si... Mami ti si Sneguljčica.
Jaz: A res. Sem tako lepa?
Leon: Luškana si.

user posted image  Taki komplimenti so mi zakon. Sem se takoj nehala sekirat zarad kil.

Sayuri - Tokrat je moj user posted image  zbiral ime in nima alternative, tako da se moram strinjat. user posted image  Sej men je kar všeč, ker mi nasploh fantovska imena niso. Leon pa pravi, da bo Matevž, ker ima v varstvu prjateljčka s tem imenom.

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.2.2011 10:06:14   
Zoja Miša
Punce, hvala za lepše želje....
Ma, imam gužvo, še zadnji danuser posted image .

Katja, lepo ime!

WC obožim s papirjem za vsak slučaj. Drugače pa jo držim nad školjko. Čeprav sem brala nekje, da je bacilov na školjki bistveno manj, kot na kljukih na vratih, ki te do školjke pripeljeuser posted image .

Erin, gledamo, gledamo...luštna risanka je!

Krysia, to je tako kot pri nas, doma user posted image , v vrtcu user posted image .

Buhtlček, bravo Gašper!!!

Mi smo tudi skos v gatkah, čez dan, ampak do konca zime bomo še vedno bodyje furali...potem pridejo na vrsto majčke. Glede tegale nočnega - brez pleničk, kako pa to izvesti?! Mislim, ali bo otrok sam povedal, da hoče na wc?! Ne, sej ne bom forsirala, sam zanima me.

Kaja Lina je včeraj ponoči začele nekaj smrkati in pokašljujeuser posted image . Ma ima, da se ta teden pozdravi.

Mi2 nimava planov za ta teden...ne vem, kam se bova že šli potepati... Pa k frizerju morava, ampak je sedaj moja mami tako bolana, da ne vem, kako bo. user posted image
Ma, nekako bo...itak bo teden prehitro okoli, potem pa že nova službauser posted image . Ne vem ali se jo veselim, ali sem nervozna...vse skupaj jeuser posted image .

Ojoj, res mam gužvo, vsi bi nekaj radiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.2.2011 10:19:11   
daja28
Katja - Lepo ime. Tudi sama sem ga imela na listi skupaj z Vidom, Valom in Žanom. Sem pa kar vesela, da mi ni treba odločat (sem kokr v prvo jaz zbirala), ker mi pri fantovskih imenih res nobeno ni ekstra všeč. Sama bi koplicirala najbrž do maja. user posted image

Krysia - Ne, ne , ni prav. BANI = pralni stroj (kaj pa drugega, in sicer je to ena prvih njegovih besed skupaj z mami in oči), KINKNCA = risanka. Vaša beseda pa je ene vrste kolo?
Meni pilates pri hrbtu pomaga, ne obupaj.
Pa tile izpadi trme mi niso tuji. Vsakič, ko mu rečeva NE, naju tepe, saj potem se kmalu stiska, daje lubčke in Opoti, mami, ampak vseeno...
Tudi jaz se velikokrat zaštrikam pri odgovorih na zakaj. Potem pa vpraša Mami, kaj si rekla, še večkrat pa samo AAAAAAAAAAA? Kako naj ga tega odvadiva, ker je res moteče in pogosto?

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.2.2011 10:34:13   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Dans sem zadnji dan snemala risanko in sem finito, upam da uživate ob sobotnem in nedeljskem ringaraja pa vas moj glas ne živcira preveč ;)

Jaz rastem, še slaba 2 mesca in bomo spet cartali... me je kr malo strah, je lih fajn ratal ko je spet malo več časa, sedaj pa spet jovo na novo... sej je to normalno ane... bejba se mi opira na rebra in preteguje na drugi strani se pa veselo igra z mojim mehurjem &co.. hehe..

aja, daja, dobrodošla tukaj, pri aprilčicah ni tako lepo kot je bilo pri nas avgustovkah kajne... sem tudi jaz zelo razočarana nad njihovim odnosom in  mi ni do komuniciranja z njimi-več.
šibam v posteljo...lep vikend bejbeeee***mwa***

Sem si zapomnila, da snemaš risanko, pozabla pa katero user posted image . Sigurno maš prijeten, pomirjujoč glas (če je taka vloga), vsaj tako si te predstavljam.

Delim občutke glede drugega user posted image  s tabo. Kar ne morem dojet, da bo hitro tu. Nič se še ne pripravljam (nič oprano, oprema še pri njegovih starših, nič ne obnavljam - literatura in to...)

Sem ravno hotela napisat, da se aprilčice niti pod razno ne morejo primerjat z vami/nami. PUNCE, KRASNE STE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tlk so mi ene zoprne - otročje, da sem morala nekaj napisat (sicer nič žaljivega, pa bi lahko). Potem sem pa sprožila val napadanja...

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.2.2011 10:55:58   
Zoja Miša
Gužva, ampak moram komenirati to, kako smo fajneuser posted image ...
Mislim punce res, jaz moram reči, da se nas je našlo toliko fajst punc tukaj gor, da smo res postale ena luštna klapa!user posted image user posted image user posted image Jaz sem s tem rr-jem toliko pridobila, da je neprecenljivo!!! Hvala vam, ker ste!!!user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.2.2011 10:57:15   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Gužva, ampak moram komenirati to, kako smo fajneuser posted image ...
Mislim punce res, jaz moram reči, da se nas je našlo toliko fajst punc tukaj gor, da smo res postale ena luštna klapa!user posted image user posted image user posted image Jaz sem s tem rr-jem toliko pridobila, da je neprecenljivo!!! Hvala vam, ker ste!!!user posted image  

se podpišem in tako kot Erin tudi jaz sem januarke popolnoma opustila, ni blo tisto...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.2.2011 11:43:56   
anita goitan
jo imate user posted image ..nameravm kupit, pa puncam tudi, čeprav je moj čital na enih forumih, da te za otroke puščajouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.2.2011 12:11:36   
buhtlčk
anita jst mam v službi to vijolično. Men je ok, čeprav sem bolj za steklo drugač. Ampak tale zadeva dejansko ne dobi vonja tako da mi funkcionira.

Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.2.2011 13:04:46   
K_a_t_j_a

Se popolnoma strinajm z dajo28, da smo NAJBOLJŠE in tudi jaz se sploh nekak ne morem vklopit med junijčice...

Imam Jana doma. Spet kašlja in še piska mu mal... Vsakih 14 dni je že skoraj tak. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 21.2.2011 13:05:36 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.2.2011 13:06:10   
Zoja Miša
Jaz imam pa faško-Flaško. user posted image  Je kul.http://www.flaska.si/ V zeleni štumfi, z rožicamiuser posted image .
Anita, kje pa to kupiš? Ker Kaja Lina ima zdej en bidonček, plastik fantastik, pa je tole po mojem bolj higienično. Link, prosim.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.2.2011 13:11:43   
anita goitan

Jaz imam pa faško-Flaško. user posted image  Je kul.http://www.flaska.si/ V zeleni štumfi, z rožicamiuser posted image .
Anita, kje pa to kupiš? Ker Kaja Lina ima zdej en bidonček, plastik fantastik, pa je tole po mojem bolj higienično. Link, prosim.

http://www.tisocinendar.si/  city park oz še kje

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.2.2011 13:40:44   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jo imate user posted image ..nameravm kupit, pa puncam tudi, čeprav je moj čital na enih forumih, da te za otroke puščajouser posted image  

Imamo. Vsi štirje, sam moj ne. user posted image  Zlo zadovoljna. Res. Jaz jo imam za v službo, Filip za v šolo. L&Z pa jo imata doma na pultu, da ne jemljeta skoz kozarcev ven. Mi smo zadovoljni in do zdaj ni nič puščalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.2.2011 13:43:10   
sayuri
ZAsnežen pozdravček. IIIiiiiiiiiiiiiiii, še vedno snegec user posted image

JAz imam danes vse tri doma. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.2.2011 13:48:35   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

teb je to mala malica, btw a si kej stroga, tko kot v službi (če si)user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.2.2011 14:04:46   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

teb je to mala malica, btw a si kej stroga, tko kot v službi (če si)user posted image

Joj anita, moj pravi, da me preveč izkoriščajo, da se moram bolj postavit user posted image  Še najbolj me uboga Filip. user posted image  Ta maladva sta pa ku sršena user posted image  JSt ne vem al je blu kakšno sevenje leta 2008 al kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.2.2011 14:45:54   
sayuri
anita, spodnje hlačke pujsa pepa lahko naročiš preko posrednice. Tukile jih imajo http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/character-shop/peppa-pig/030906,default,sc.html 

Lahko ti dam njen kontakt. Kakor vem, bo jutri naročala. LAhko pa še preverim user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.2.2011 16:35:58   
gajka
K_a_t_j_a - user posted image ime, v 1. nosečnosti sva izbirala med Rokom in Juretom, pa sva se na koncu za Roka odločila.

anita g. - a pa ni panike, da bi takole v samih gatkah kaj zbolela, pač začela smrkat itd.? user posted image Pa hvala za vprašanje, ja Zara zdaj že malo bolj sprejema GH, naslednja stopnička so koščki. Se mi zdi, da imamo glede hrane malo večje probleme z njo kot z Rokom, gibalno je pa npr. kar malo hitrejša od njega. Vsak po svoje!

tejkaz - super, da ste lepo zvozili brez AB. user posted image

Daja28 - kako poznana mi je tale "nepripravljenost" v 2. nosečnosti. Na koncu sem 1 teden pred dejanskim porodom prala in likala otroške cunje in plenice, potrošni material pa nabavila ene 14 dni prej! user posted image

ZM
- opa, zadnji dan, kakšni posebni občutki?

Erin - user posted image za Tilnov govor, zdaj se pa pripravi na poplavo zakajev. user posted image

Se pa strinjam z vsemi, ki st obupale nad drugimi forumi. Tudi "Zarine junijčice" redko spremljam, ker mi nekako prav težko potegnejo. user posted image Jah, kaj čem, sem se razvadila in navadila na vas! user posted image

Flaške
- upam, da ne bom preveč nevedna izpadla user posted image , ampak mi je res všečna tale ideja o teh flaškah. Zdaj pa moje vprašanje, ker na netu nisem našla odgovora oz. fotke, kako pa se iz te flaške pije? A je kak "cucelj" gor ali kaj? user posted image

Se spomnim, da sem enkrat brala, da kao do 4. leta otroci nimajo nekega dolgoročnega spomina, pa me je ravno v soboto Rok orng presenetil. Mulo se je namreč čisto orng spomnil, da mi je v porodnišnico prinesel eno plišasto miško, ko se je Zara rodila, pa je to že 8 mesecev nazaj. user posted image
Drugače je pa očitno iz vrtca prinesel en virus z vročino (izvedela danes od vzgojiteljice, da nekaj razsaja, ko sem klicala, da ga ne bo). Je včeraj naenkrat dobil vročino, ves čas okrog 37,5°C, pa malo bolj "cotast". Ga je pa zvilo včeraj, ko smo bili na obiskih na gorenjskem in je za povrh še ful bruhal pri stari mami od mojega. So HB vse tetke skupaj skočile in hitele pucat in Roka preoblačit (jaz sem ravno takrat Zaro futrala), tako da sem na koncu dobila samo malo scotanega in preoblečenega Roka nazaj, bruhce sem pa samo od daleč vohala. user posted image Čakam, da se viroza še na Zaro preseli. user posted image
Smo pa včeraj med vračanjem z gorenjske ravno naleteli na eno letalo, ki je vzletalo in je ful glasno hrumelo. In nobena razlaga, da je glasno, da je letalo veliko in ima velike motorje ni veljala. Na koncu je Rok dal mir šele, ko sem rekla, da je mogoče motor pokvarjen in zato glasen in gre letalo k mehaniku. user posted image
Drugače pa sva z Zaro danes spet plavali, je bila danes tudi malo potapljač, mi je med sedenjem na blazini ušla in padla v vodo, pa ni bilo nič hudega, se tudi prestrašila ni. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.2.2011 17:50:38   
Neža7

Mi smo tudi skos v gatkah, čez dan, ampak do konca zime bomo še vedno bodyje furali...potem pridejo na vrsto majčke. Glede tegale nočnega - brez pleničk, kako pa to izvesti?! Mislim, ali bo otrok sam povedal, da hoče na wc?! Ne, sej ne bom forsirala, sam zanima me.

Tudi mene to zanima glede odvajanje plenic čez noč... Mi smo od julij brez plenic. Ima še vedno med spanjem
(čez noč) Sem itak mislila za sedaj pustit dokler ni bolj topljenje vendar nimam izkušnje kako to poteka, ko neha plenice tudi čez noč user posted image  doslej je samo 1x mene zbudila, ker je morala na WC čez noč in je res šla in bilo zjutri suha, vendar to je bilo samo 1x med dopust prejšen teden.
Z bodyjev smo mi že v julij končali. Je bilo lažje zanjo, ko je morala na WC user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.2.2011 17:56:21   
Neža7
Sem sedaj na hitro videla, da ste govorile glede, druge forume in kako ni isto kot naš...
Se tudi jaz strinjam user posted image  Jaz sem samo parkrat šla med Decemberke 2009. Tudi, ko sem bila v bolnici sem od vas dobivala podporo in lepih besed user posted image  joj! kje je že to user posted image  Moj fantek bo kmalu 15mes star user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.