|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
17.2.2011 12:12:36   
bella02
Zoja Miša, ker so punce tako hitre in v 2. objavi napišejo, da jim je 2x objavilo. Tudi men se je to že zgodilo. In ja, velja za degustacijo, ampak pojma nimam, kdaj bo to. Tako da ti iz srca priporočam, da se jih lotiš. so vredni packanjauser posted image

Tale beden sneguser posted image . Imam Tejo doma, ker je šel moj v službo in še ni padalo, potem je pa začelo. Jaz pa sem zajecuser posted image .
Je pa rpidna in je začela govori za na WC in je plenica velikokrat suha, je pa res, da greva 2-3x na urouser posted image . In vedno lula. Sej ji prej dala plenico dol in hlačke gor, mi pa ni povedalauser posted image . No, za kakat pa še ne pove. bo že.

Tejka
, sem te včeraj pozabila potolažit, da upam, da se tole kmalu uredi. Pojma nimam, nisem nikoli imela teh težav. Močnooo držim pesti, da nam javiš, da je končno šlo!
Katja, user posted image

Popoldne pa peljem Tjašo Pod vodo - na suho user posted image user posted image user posted image . Mejte se!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
17.2.2011 12:13:22   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Zakaj govorite, da vam 2x objevi, če neuser posted image

Sayuri, dobro opravita na pregledu!

Sm ta drugič zbrisala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.2.2011 12:29:17   
tejkaz
Pa nama je uspelo. Sicer v hlače, ampak bolje kot nič. Zdaj spančka.

Pri nas je tudi zakaj, kaj je to? aktualno.

Sayuri, saj res bio gaia kapljice. Sem čisto pozabila na njih.

Imamo pa v družini drugega angelčka. Sestrica je imela dopoldan drugo abrazijo. user posted image

Mene pa grlo nekaj hoče bolet user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
17.2.2011 12:45:37   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pa nama je uspelo. Sicer v hlače, ampak bolje kot nič. Zdaj spančka.

Imamo pa v družini drugega angelčka. Sestrica je imela dopoldan drugo abrazijo. user posted image

Mene pa grlo nekaj hoče bolet user posted image

Jeeeeeeej, bravo Jaša!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je za sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa želim čimprej spet normalno grlo!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
17.2.2011 14:20:10   
Zoja Miša
Juhu za Jašo!user posted image user posted image user posted image
In user posted image user posted image user posted image  za sestrico.
Grlo - Angal S je zakon!

Bella, prav, se bom upam, da kmalu opogumila s telmile piškoti. In super za Tejo!

Laptopa mi v službi ne dajouser posted image . Kao da, ga bodo rabili in za novega nimajo (če ga bodo rabili)...bla, bla...So že računovodkinji isto naredili, pa njen laptop še vedno na mizi počiva, točno tako, kot ga je pustilauser posted image .Ma klinc jih gleda, pa naj ga imajo!
Nič kaj ne delam, ha. Pa itak je zopet izredno stanje tukaj. Res HB da grem....

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.2.2011 14:59:07   
Zoja Miša
Kako čustve dan imam jaz danes. Kar vsake toliko malo user posted image . Sem poslala mail, da odhajam in dobivam tako lepe maile od strank, sodelavcev, kolegov..., da sem tako ponosna, nase, ker vidim, kako me vidijo oni.user posted image  In toliko spodbudnih besed... Res lepo je...user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.2.2011 7:30:43   
sayuri
Sm ta prva danes? Potem vam postrežem s kavico. Točno takšno, kot jo zdajle pijemuser posted image
user posted image
Z Zaro sva bile včeraj popoldne na kontroli in je veliko veliko bolje. user posted image Antibiotik še naprej. VSaj še 5 dni. Še dobro, da imam drug teden počitnice. user posted image

tejkaz, čestitke za drekec in en velik objemček za tvojo sestro user posted image
ZojaMiša, jaz sem tud dobila tvoj mejluser posted image Sam nazaj ti pa nism pisala. Čeprav ti želim prav tako vse najboljše in vse lepo v novi službi. user posted image   
Katja, super za izvide. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.2.2011 8:57:54   
Zoja Miša
Jutro, kakšno dobro kavico si postregla, Sayuri. Kako pa se obnese tale aparat? In kakšna je kava? Je to ta, v katerega moraš neke tablete - kavne, dajati? Joj, kok sem firbčauser posted image .
In ja, mail sem poslala vsem, da imate sedaj moj nov mail naslov...nisem mislila, da bi moral vsak kaj nazaj pisatiuser posted image . Je pa lepo prebrati kaj, sploh od ljudi, ki jih zelo občudujem ( s katerimi sem delala in so zelo zajeuser posted image ) in se mi ni sanjalo, da imajo o meni tako dobro mnenje.
In hvala za tvoje želje.
Super, da je Zara bolje! Zdaj boste vseeno imeli nekaj od počitnic.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.2.2011 9:10:07   
sayuri
Zoja MIša, ja kapsule grejo v ta aparat. Takšne
user posted image
Imaš več okusov. Kavica je zelo zelo dobra. Res...božanska. Jaz si jo nardim za pocrkljat. Ni to, kava, ki bi jo pila 3x na dan user posted image  Že finančno ne bi šlo skoz user posted image  Sem pa aparat dobila za novo leto od mojega dragega user posted image  Res je super. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.2.2011 9:17:16   
daja28
Mami zakaj likaš?...
Zakaj so cune suhe?...
Zakaj si obesla? ...
Zakaj je pralni stroj pral?...
Zakaj so ble cune umazane?...
Zakaj smo bli packi?...

Nikoli se ne konča. Včasih v nedogled sprašuje eno in isto stvar, čeprav ve odgovor. user posted image  Ni mi jasno.

Drugače pa je pralni stroj zakon še od preden je shodil. Pozna vse praške, gele in mehčalce ter kdaj se jih uporablja. Ve, katere cunje se skupi perejo, sam nastavi program in zalaufa stroj. Jutranji pogovor pa vsak dan poteka takole:
Tok, tok... Sem se zbudu. (Potem zleze k meni v posteljo.) Mami, a bo pralni stroj danes pral? ali pa A je danes sobota? (Ker peremo čez vikend.)

Pa še nekaj sem se spomnila. Ste za uganke? Katera ve, kaj pomenijo naslednje besede: BANI, KINKNCA, ZMISKULAN?

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.2.2011 9:28:48   
Zoja Miša
Hmmm...jami, Sayuri, torej bi se splačalo priti k tebi, na kavicouser posted image .

Deja, BANI je zajček o.k. al pa ne, banana mogoče, ali pa bana. user posted image  KINKNCA - kiklica ZMISKULAN - zmiksan.

Nama je pa Kaja Lina včeraj rekla tole: Mami in oči naj vzameta dojenčka in gresta v Afrikouser posted image  Ja, kr neki. Predvidevam, da so v vrtcu se kaj pogovarjali. Zdej imajo tisto Unicefofo punčko iz cunj in se pogovarjajo v Afriki...pa je tole ven prišlo. Res bi morala pisati tele njene izjave.

Drugače je pa user posted image  obležal doma. Spet neki virurno - grlo, učko ima vneto, vročina ga kuha že 3tji dan. user posted image  Joj, upam, da se mi2 ne dava! Drug teden sva namreč fraj!user posted image  No, razen ponedeljka.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.2.2011 9:51:31   
daja28
Sayuri - Naj se Zara čim prej pozdravi, da boste imeli kaj od počitnic. Drugače pa naš Leon tudi že izgovarja r, sicer bolj tistega koroškega, ampak vseeno. Razmišljava, da bi user posted image  dala ime Lovro. Kako ste kaj zadovoljni z imenom? Vem, da se vpr. hecno sliši, se mi zdi, da se kar navadiš na ime in potem misliš, da mu ne bi nobeno drugo pasalo.

tejkaz - user posted image in user posted image  za sestrico.

Bella - Imam podoben recept. Zdej bom morala pa spet peči, ko si me spomnila user posted image . Samo kaj, ko se kilogrami nagravžno nabirajo.user posted image  Hodim na telovadbo za nosečke in so me ta nove čist zapsihirale. So vse začele pod 60 kg in skoraj nič pridelale, jaz pa že na 80, jao user posted image . Se tolažim, da čokolada osrečuje in da bo šlo z dojenjem hitro spet dol.user posted image

Zoja Miša - Uganila zadnjo besedo.user posted image  Ne vem, kaj je s temi očmi letos (mogoče kaj v zraku). Je mel najprej Leon gnojne, potem jaz, zdaj ma pa še user posted image  že cel teden rdečega.

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.2.2011 11:13:27   
gajka
Najprej pogovor med mojim user posted image in Rokom zadnjič po kopanju:
Rok leži na previjalni, z nago rito, po dolgem času spet opazi, da ima lulčka in ga nekaj vleče, nakar opazi, da je pod lulčkom še nekaj...
Rok: Oči, kaj je to?
Oči: To so jajčke.
Rok: Kaj pa se izvali iz njih?
Oči: Nič se ne izvali.
Rok: Ja, kaj je pa noter?
Oči razmišlja in razmišlja, kaj bi sploh rekel...
Oči: Temu se samo tako reče. Saj to imajo vsi fantki.
Rok: A ti tudi?
Oči: Ja, jaz tudi.
Rok: Daj pokaži!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.2.2011 11:22:44   
gajka
tejkaz - user posted image za končno kakanje, a je zdaj vročina izginila? Pa user posted image za sestrico.

daja28 - kdaj pa že imaš ti rok? Za kile se pa ne sekiraj, bodo že šle dol. user posted image
BANI = trebušček, KINKNCA = kiklca ali pa ninica za spanje, ZMISKULAN je pa že ZM uganila.

ZM - kako je pa še kaj z zamujenimi plačami od te tvoje zdajšnje firme, a ste že zdaj na nuli? Ker, če ti še vedno kaj dolgujejo, bi jaz gladko malo prenosnik vzela in jim rekla, da ga dobijo, ko bodo vsa nakazila na računu.

sayuri - fajn, da je Zara že bolje, pa škoda, da vseeno ne boste imeli čisto zdravih počitnic. A ste imeli plan kam it?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.2.2011 13:29:59   
sayuri
user posted image Čakam Katjo user posted image  user posted image

daja, joj tebe pa že dolgo nisem tuki brala user posted image  Našemu fantu ime Lovro zelo paše. Si en predstavljam, da bi bil kaj drugega user posted image  Poznam pa same živahne fante s takim imenom. user posted image  Enkrat mi je ena kolegica rekla: "Jah, a ni si vedla, da so vsi Lovroti tko živahni!" user posted image   Zdajle trenutno je Lovlo user posted image
gajka, nimamo planov za počitnice user posted image  Bled je padel v vodo za 8. februar, ko smo hotli it na en mini dopustek. Če bodo vsi zdravi, se bomo na hitro kam odpravili. Drugače pa nameravam Filipu več časa posvetit. user posted image  PA spet imam beljenje v načrtu user posted image
ZAra zdajle spi. Mene pa cunje čakajo iz sušilca. user posted image  Al teh cunj nikol ni konec.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.2.2011 13:35:45   
tejkaz
Dan

Sem imela že vse napisano, pa mi je napisalo, da mi je potekla seja user posted image . Safari pa očitno ne zna tistega kar zna mozzila.

Skratka, včeraj sva bila z Jašem pri P. Šla sva da mi zaključi bolniško, kakal je že, vročine nima več, domov sva prišla z dvema flaškama hiconcila in z bolniško še za en teden. Ima namreč oba vneta ušesa. Sama sem presodila, da mu Hiconcila ne dam, ker ni kazal nobenih znakov vnetih ušes, upam da me ne bo to teplo.

Zdaj Jaša spi, jaz grem pa skuhat kosilo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.2.2011 13:36:47   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Al teh cunj nikol ni konec.

Never ending story

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.2.2011 14:50:16   
gajka
tejkaz - meni je ravno pri zadnjem Rokovem vnetju ušes naša P rekla, da se tale Hiconcil vse preveč kar takoj piše, tudi ko so ušesa mogoče samo malo pordela. In je posebej rekla, da razen, če gre za izcedek ali pa če ima otrok res visoko vročino (nad 39) in jamra, da ga boli, potem s Hiconcilom samo škodo delamo. Menda se večina blažjih vnetij samih pozdravi. Mislim, da si se prav odločila. Če bo šlo na slabše, pa imaš itak zdaj AB doma. Ćeprav, zakaj pa 2 flaški?!? user posted image Ne vem, no, Rok je obakrat dobil samo 1 (pri obeh orng vnetih ušesih), pa obvezna kontrola po 1 tednu.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.2.2011 14:50:58   
gajka

Mene tudi firbec matra! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.2.2011 14:56:31   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - meni je ravno pri zadnjem Rokovem vnetju ušes naša P rekla, da se tale Hiconcil vse preveč kar takoj piše, tudi ko so ušesa mogoče samo malo pordela. In je posebej rekla, da razen, če gre za izcedek ali pa če ima otrok res visoko vročino (nad 39) in jamra, da ga boli, potem s Hiconcilom samo škodo delamo. Menda se večina blažjih vnetij samih pozdravi. Mislim, da si se prav odločila. Če bo šlo na slabše, pa imaš itak zdaj AB doma. Ćeprav, zakaj pa 2 flaški?!? user posted image Ne vem, no, Rok je obakrat dobil samo 1 (pri obeh orng vnetih ušesih), pa obvezna kontrola po 1 tednu.

Jaz tudi mislim tako. 2 flaški pa zato, ker je izračunala, da če ima 13 kg, mora dobiti 4 ml na 8 ur. Tako za 10 dni ne bo dovolj ena flaška. In je dala dve. Ja, AB imam doma, če se bo slučajno začelo slabšati, mu bom pa dala. Čeprav, zdaj spi že dobri dve uri, cel dan je že zelo dobre volje, ješč,...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.2.2011 15:58:17   
K_a_t_j_a

Hehehehehe, ste face! user posted image

Jure bo. user posted image Pa sem bla firbec sem šla še gledat na numerološki izračun in se popolnoma ujema. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.2.2011 16:56:51   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Hehehehehe, ste face! user posted image

Jure bo. user posted image Pa sem bla firbec sem šla še gledat na numerološki izračun in se popolnoma ujema. user posted image

user posted image user posted image
Lepo ime. Poznam eno, ki ima Jureta in Jana. No, potem pa še punčko Emo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.2.2011 16:57:46   
anita goitan
danuser posted image

me2 z Zojo sva pa danes imele fraj, ble po LJ, mal šoping, mal po igralnicah, na tortici, ma full full lepo. Sem si kar na lepem zvečer spmnila, da bom še Zojo sabo vzela. Aja, pa plastelin je dobila, že ne vem kateri...
Sedaj sta z mojim na bazenu, Ula mi pa lumaprije špiči.
1 leto že imam forda in sledi zavarovanje, jao jao bo bolelo v denarnici.user posted image

lep vikend

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.2.2011 17:38:19   
sayuri
Lepo ime, Katja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.2.2011 20:06:51   
Neža7

SAj res - kakanje, lulanje na javnih WCjih user posted image  KAko to opravite user posted image  Nisem imela še prilike probat user posted image  A otroka držite nad školjko al kako? user posted image  Ker men se gabi usest na tisto dilo, pa čeprav jo prej spucam. user posted image

da,da nad školjko jo držim user posted image

Katja.... Lep ime user posted image  Kaj si pa ti želela imeti?
Jaz sem imela glavno besedo za imena, ker jaz sem bila tista kar je morala čez user posted image  in ne user posted image  Jaz sem imela težave med Neža in Žan ali Neža in Aljaž user posted image  Ma ne vem kolikokrat sem si premislila user posted image user posted image

Nisem kaj brala, ker me je zanimalo ime od Katje bodoči sinček user posted image

Upam, da ste zdrava in nasmejani user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?