Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 17.2.2011 12:12:36
|
|
|
|
bella02
|
Zoja Miša, ker so punce tako hitre in v 2. objavi napišejo, da jim je 2x objavilo. Tudi men se je to že zgodilo. In ja, velja za degustacijo, ampak pojma nimam, kdaj bo to. Tako da ti iz srca priporočam, da se jih lotiš. so vredni packanja Tale beden sneg . Imam Tejo doma, ker je šel moj v službo in še ni padalo, potem je pa začelo. Jaz pa sem zajec . Je pa rpidna in je začela govori za na WC in je plenica velikokrat suha, je pa res, da greva 2-3x na uro . In vedno lula. Sej ji prej dala plenico dol in hlačke gor, mi pa ni povedala . No, za kakat pa še ne pove. bo že. Tejka, sem te včeraj pozabila potolažit, da upam, da se tole kmalu uredi. Pojma nimam, nisem nikoli imela teh težav. Močnooo držim pesti, da nam javiš, da je končno šlo! Katja, Popoldne pa peljem Tjašo Pod vodo - na suho . Mejte se!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 17.2.2011 12:13:22
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zakaj govorite, da vam 2x objevi, če ne Sayuri, dobro opravita na pregledu! Sm ta drugič zbrisala
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 17.2.2011 12:29:17
|
|
|
|
tejkaz
|
Pa nama je uspelo. Sicer v hlače, ampak bolje kot nič. Zdaj spančka. Pri nas je tudi zakaj, kaj je to? aktualno. Sayuri, saj res bio gaia kapljice. Sem čisto pozabila na njih. Imamo pa v družini drugega angelčka. Sestrica je imela dopoldan drugo abrazijo. Mene pa grlo nekaj hoče bolet
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 17.2.2011 12:45:37
|
|
|
|
bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Pa nama je uspelo. Sicer v hlače, ampak bolje kot nič. Zdaj spančka. Imamo pa v družini drugega angelčka. Sestrica je imela dopoldan drugo abrazijo. Mene pa grlo nekaj hoče bolet Jeeeeeeej, bravo Jaša!!!!! Žal mi je za sestrico Tebi pa želim čimprej spet normalno grlo!!!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 17.2.2011 14:20:10
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Juhu za Jašo! In za sestrico. Grlo - Angal S je zakon! Bella, prav, se bom upam, da kmalu opogumila s telmile piškoti. In super za Tejo! Laptopa mi v službi ne dajo . Kao da, ga bodo rabili in za novega nimajo (če ga bodo rabili)...bla, bla...So že računovodkinji isto naredili, pa njen laptop še vedno na mizi počiva, točno tako, kot ga je pustila .Ma klinc jih gleda, pa naj ga imajo! Nič kaj ne delam, ha. Pa itak je zopet izredno stanje tukaj. Res HB da grem....
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 17.2.2011 14:59:07
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Kako čustve dan imam jaz danes. Kar vsake toliko malo . Sem poslala mail, da odhajam in dobivam tako lepe maile od strank, sodelavcev, kolegov..., da sem tako ponosna, nase, ker vidim, kako me vidijo oni. In toliko spodbudnih besed... Res lepo je...
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 7:30:43
|
|
|
|
sayuri
|
Sm ta prva danes? Potem vam postrežem s kavico. Točno takšno, kot jo zdajle pijem Z Zaro sva bile včeraj popoldne na kontroli in je veliko veliko bolje. Antibiotik še naprej. VSaj še 5 dni. Še dobro, da imam drug teden počitnice. tejkaz, čestitke za drekec in en velik objemček za tvojo sestro ZojaMiša, jaz sem tud dobila tvoj mejl Sam nazaj ti pa nism pisala. Čeprav ti želim prav tako vse najboljše in vse lepo v novi službi. Katja, super za izvide.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 8:57:54
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jutro, kakšno dobro kavico si postregla, Sayuri. Kako pa se obnese tale aparat? In kakšna je kava? Je to ta, v katerega moraš neke tablete - kavne, dajati? Joj, kok sem firbča . In ja, mail sem poslala vsem, da imate sedaj moj nov mail naslov...nisem mislila, da bi moral vsak kaj nazaj pisati . Je pa lepo prebrati kaj, sploh od ljudi, ki jih zelo občudujem ( s katerimi sem delala in so zelo zaje ) in se mi ni sanjalo, da imajo o meni tako dobro mnenje. In hvala za tvoje želje. Super, da je Zara bolje! Zdaj boste vseeno imeli nekaj od počitnic.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 9:10:07
|
|
|
|
sayuri
|
Zoja MIša, ja kapsule grejo v ta aparat. Takšne Imaš več okusov. Kavica je zelo zelo dobra. Res...božanska. Jaz si jo nardim za pocrkljat. Ni to, kava, ki bi jo pila 3x na dan Že finančno ne bi šlo skoz Sem pa aparat dobila za novo leto od mojega dragega Res je super.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 9:17:16
|
|
|
|
daja28
|
Mami zakaj likaš?... Zakaj so cune suhe?... Zakaj si obesla? ... Zakaj je pralni stroj pral?... Zakaj so ble cune umazane?... Zakaj smo bli packi?... Nikoli se ne konča. Včasih v nedogled sprašuje eno in isto stvar, čeprav ve odgovor. Ni mi jasno. Drugače pa je pralni stroj zakon še od preden je shodil. Pozna vse praške, gele in mehčalce ter kdaj se jih uporablja. Ve, katere cunje se skupi perejo, sam nastavi program in zalaufa stroj. Jutranji pogovor pa vsak dan poteka takole: Tok, tok... Sem se zbudu. (Potem zleze k meni v posteljo.) Mami, a bo pralni stroj danes pral? ali pa A je danes sobota? (Ker peremo čez vikend.) Pa še nekaj sem se spomnila. Ste za uganke? Katera ve, kaj pomenijo naslednje besede: BANI, KINKNCA, ZMISKULAN? Mejte se in se smejte.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 9:28:48
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Hmmm...jami, Sayuri, torej bi se splačalo priti k tebi, na kavico . Deja, BANI je zajček o.k. al pa ne, banana mogoče, ali pa bana. KINKNCA - kiklica ZMISKULAN - zmiksan. Nama je pa Kaja Lina včeraj rekla tole: Mami in oči naj vzameta dojenčka in gresta v Afriko Ja, kr neki. Predvidevam, da so v vrtcu se kaj pogovarjali. Zdej imajo tisto Unicefofo punčko iz cunj in se pogovarjajo v Afriki...pa je tole ven prišlo. Res bi morala pisati tele njene izjave. Drugače je pa obležal doma. Spet neki virurno - grlo, učko ima vneto, vročina ga kuha že 3tji dan. Joj, upam, da se mi2 ne dava! Drug teden sva namreč fraj! No, razen ponedeljka.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 9:51:31
|
|
|
|
daja28
|
Sayuri - Naj se Zara čim prej pozdravi, da boste imeli kaj od počitnic. Drugače pa naš Leon tudi že izgovarja r, sicer bolj tistega koroškega, ampak vseeno. Razmišljava, da bi dala ime Lovro. Kako ste kaj zadovoljni z imenom? Vem, da se vpr. hecno sliši, se mi zdi, da se kar navadiš na ime in potem misliš, da mu ne bi nobeno drugo pasalo. tejkaz - in za sestrico. Bella - Imam podoben recept. Zdej bom morala pa spet peči, ko si me spomnila . Samo kaj, ko se kilogrami nagravžno nabirajo. Hodim na telovadbo za nosečke in so me ta nove čist zapsihirale. So vse začele pod 60 kg in skoraj nič pridelale, jaz pa že na 80, jao . Se tolažim, da čokolada osrečuje in da bo šlo z dojenjem hitro spet dol. Zoja Miša - Uganila zadnjo besedo. Ne vem, kaj je s temi očmi letos (mogoče kaj v zraku). Je mel najprej Leon gnojne, potem jaz, zdaj ma pa še že cel teden rdečega.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 11:13:27
|
|
|
|
gajka
|
Najprej pogovor med mojim in Rokom zadnjič po kopanju: Rok leži na previjalni, z nago rito, po dolgem času spet opazi, da ima lulčka in ga nekaj vleče, nakar opazi, da je pod lulčkom še nekaj... Rok: Oči, kaj je to? Oči: To so jajčke. Rok: Kaj pa se izvali iz njih? Oči: Nič se ne izvali. Rok: Ja, kaj je pa noter? Oči razmišlja in razmišlja, kaj bi sploh rekel... Oči: Temu se samo tako reče. Saj to imajo vsi fantki. Rok: A ti tudi? Oči: Ja, jaz tudi. Rok: Daj pokaži!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 11:22:44
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - za končno kakanje, a je zdaj vročina izginila? Pa za sestrico. daja28 - kdaj pa že imaš ti rok? Za kile se pa ne sekiraj, bodo že šle dol. BANI = trebušček, KINKNCA = kiklca ali pa ninica za spanje, ZMISKULAN je pa že ZM uganila. ZM - kako je pa še kaj z zamujenimi plačami od te tvoje zdajšnje firme, a ste že zdaj na nuli? Ker, če ti še vedno kaj dolgujejo, bi jaz gladko malo prenosnik vzela in jim rekla, da ga dobijo, ko bodo vsa nakazila na računu. sayuri - fajn, da je Zara že bolje, pa škoda, da vseeno ne boste imeli čisto zdravih počitnic. A ste imeli plan kam it?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 13:29:59
|
|
|
|
sayuri
|
Čakam Katjo daja, joj tebe pa že dolgo nisem tuki brala Našemu fantu ime Lovro zelo paše. Si en predstavljam, da bi bil kaj drugega Poznam pa same živahne fante s takim imenom. Enkrat mi je ena kolegica rekla: "Jah, a ni si vedla, da so vsi Lovroti tko živahni!" Zdajle trenutno je Lovlo gajka, nimamo planov za počitnice Bled je padel v vodo za 8. februar, ko smo hotli it na en mini dopustek. Če bodo vsi zdravi, se bomo na hitro kam odpravili. Drugače pa nameravam Filipu več časa posvetit. PA spet imam beljenje v načrtu ZAra zdajle spi. Mene pa cunje čakajo iz sušilca. Al teh cunj nikol ni konec.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 13:35:45
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan Sem imela že vse napisano, pa mi je napisalo, da mi je potekla seja . Safari pa očitno ne zna tistega kar zna mozzila. Skratka, včeraj sva bila z Jašem pri P. Šla sva da mi zaključi bolniško, kakal je že, vročine nima več, domov sva prišla z dvema flaškama hiconcila in z bolniško še za en teden. Ima namreč oba vneta ušesa. Sama sem presodila, da mu Hiconcila ne dam, ker ni kazal nobenih znakov vnetih ušes, upam da me ne bo to teplo. Zdaj Jaša spi, jaz grem pa skuhat kosilo.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 13:36:47
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Al teh cunj nikol ni konec. Never ending story
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 14:50:16
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - meni je ravno pri zadnjem Rokovem vnetju ušes naša P rekla, da se tale Hiconcil vse preveč kar takoj piše, tudi ko so ušesa mogoče samo malo pordela. In je posebej rekla, da razen, če gre za izcedek ali pa če ima otrok res visoko vročino (nad 39) in jamra, da ga boli, potem s Hiconcilom samo škodo delamo. Menda se večina blažjih vnetij samih pozdravi. Mislim, da si se prav odločila. Če bo šlo na slabše, pa imaš itak zdaj AB doma. Ćeprav, zakaj pa 2 flaški?!? Ne vem, no, Rok je obakrat dobil samo 1 (pri obeh orng vnetih ušesih), pa obvezna kontrola po 1 tednu.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 14:50:58
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Čakam Katjo Mene tudi firbec matra!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 14:56:31
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka tejkaz - meni je ravno pri zadnjem Rokovem vnetju ušes naša P rekla, da se tale Hiconcil vse preveč kar takoj piše, tudi ko so ušesa mogoče samo malo pordela. In je posebej rekla, da razen, če gre za izcedek ali pa če ima otrok res visoko vročino (nad 39) in jamra, da ga boli, potem s Hiconcilom samo škodo delamo. Menda se večina blažjih vnetij samih pozdravi. Mislim, da si se prav odločila. Če bo šlo na slabše, pa imaš itak zdaj AB doma. Ćeprav, zakaj pa 2 flaški?!? Ne vem, no, Rok je obakrat dobil samo 1 (pri obeh orng vnetih ušesih), pa obvezna kontrola po 1 tednu. Jaz tudi mislim tako. 2 flaški pa zato, ker je izračunala, da če ima 13 kg, mora dobiti 4 ml na 8 ur. Tako za 10 dni ne bo dovolj ena flaška. In je dala dve. Ja, AB imam doma, če se bo slučajno začelo slabšati, mu bom pa dala. Čeprav, zdaj spi že dobri dve uri, cel dan je že zelo dobre volje, ješč,...
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 15:58:17
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Čakam Katjo Mene tudi firbec matra! Hehehehehe, ste face! Jure bo. Pa sem bla firbec sem šla še gledat na numerološki izračun in se popolnoma ujema.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 16:56:51
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Čakam Katjo Mene tudi firbec matra! Hehehehehe, ste face! Jure bo. Pa sem bla firbec sem šla še gledat na numerološki izračun in se popolnoma ujema. Lepo ime. Poznam eno, ki ima Jureta in Jana. No, potem pa še punčko Emo.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 16:57:46
|
|
|
|
anita goitan
|
dan me2 z Zojo sva pa danes imele fraj, ble po LJ, mal šoping, mal po igralnicah, na tortici, ma full full lepo. Sem si kar na lepem zvečer spmnila, da bom še Zojo sabo vzela. Aja, pa plastelin je dobila, že ne vem kateri... Sedaj sta z mojim na bazenu, Ula mi pa lumaprije špiči. 1 leto že imam forda in sledi zavarovanje, jao jao bo bolelo v denarnici. lep vikend
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 17:38:19
|
|
|
|
sayuri
|
Lepo ime, Katja.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 18.2.2011 20:06:51
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri SAj res - kakanje, lulanje na javnih WCjih KAko to opravite Nisem imela še prilike probat A otroka držite nad školjko al kako? Ker men se gabi usest na tisto dilo, pa čeprav jo prej spucam. da,da nad školjko jo držim Katja.... Lep ime Kaj si pa ti želela imeti? Jaz sem imela glavno besedo za imena, ker jaz sem bila tista kar je morala čez in ne Jaz sem imela težave med Neža in Žan ali Neža in Aljaž Ma ne vem kolikokrat sem si premislila Nisem kaj brala, ker me je zanimalo ime od Katje bodoči sinček Upam, da ste zdrava in nasmejani
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?