|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
21.2.2011 20:26:26   
sayuri
gajka, sem šla slikat stekleničko, da si boš predstavljala, kako izgleda za pit. Čist klasično - kot steklenica user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.2.2011 20:34:18   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

Jaz imam violo, Tjaša belo, moja mami pa zeleno user posted image . Nič ne pušča in je fajn. Te na sliki imajo okroglo luknjo za pit, tako kot jo imajo 0,5l flaške. Obstajajo tudi take, ki imajo nastavek postrani, pa mi tisto ni bilo všeč in sem s tole fuuuul zadovoljna. Sem vzela manjšo, da jo lahko vzamem sabo za v torbico, čeprav bi mi za doma bolj prav prišla zelena, ker je večja. Sem se tako navadila, da ne grem od doma brez mobitela, labele, ure in vodeuser posted image .
Za Tjašo sem imela ugledano roza z rožicami, pa je trenutno ni nikjer za dobit. Pa je rekla Tjaša, da je vseeno, kakšna je, sam da jeuser posted image . Ena kolegica je rekla, da ji je postala motna, ker je notri nalivala čaj. Jaz jo imam itak za vodo, Tjaša bo pa tudi vodo pila, se je sama odločilauser posted image .
Dobijo se v trgovini 1001 dar in v Nami v Lj.
Aha, je med mojim pisanjem že Sayuri dala slikco goruser posted image . No, tako izgleda.
Me pa fuuul vleče, da bi si kupila tisto za kavo, je termo varianta. Morda bom izkoristila priliko in jo komu priporočila za rojstni danuser posted image .

Zoja Miša
, razumem te tvoje občutke, ampak naprej je treba in upam, da ti bo lepo!!!

Tejka, me prav zanima, kaj ste počeliuser posted image . In super, da se je tako izteklo okoli bolezni!!!

Gajka
, mah, tile virusi mi gredo že prav na jetrauser posted image . Upam, da ste zaključili. In ful fajn, da se mala ni ustrašila vode!

Katja, lepo ime sta izbrala! Mi bi v prvo imeli Aljaža, v drugo Gašperja, v tretje pa mislim, da ne bo treba premišljevatuser posted image

Sayuri in Krysia, jeeeee, počitniceuser posted image ! Odpočijta si!

Daja27, prav vesela sem, da si se vrnila med nasuser posted image .

Lulanje: ta teden spet manjkrat pove, da jo lulatuser posted image . Bo že, že to je dobro, da je sploh začela.

Punce drage moje zlate, tudi jaz vas ne dam!!!! Tako kot je rekla Zoja Miša, s tem forumom sem tudi jaz pridobila nekaj neprecenljivega. In upam, da tako tudi ostane!!!!

Vikend je bil spet pester. Začel se je v petek z ženskim večerom, ker smo fante poslale na Zavca. Sem bila kar šokirana, ker me je po dveh viski-colah čist obrnilouser posted image . Jap, pač nisem vajena. V nedeljo smo bili pri prijateljih v Bohinju. Bilo bi idealno, če mene ne bi skrbela cesta nazaj, je začelo popoldne snežit. No, k sreči je bila kopna in ni blo panike.

Počasi grem za knjigeuser posted image . Lepo se imejte!!!!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 21.2.2011 20:39:31 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.2.2011 22:14:33   
Erin
Sej, Bella, v našem koncu pa nč poklicala =P.. si me pa zrajcala s tole viskikoo, si bom takoj eno privošla..JOKE! Panaše bo pa res pasal, hehe...

Ja punce, res je, super ste, v mojem srčku za vedno...
Če katero zanima... mal naj preveri odnos aprilčic...poden...ustvarijo svoj forum in tiste ki nimamo veliko časa in se nismo pogosto javljale so blokirale, če si se že javil so ignorirale, sedaj ko pa imamo nekatere vsega dovolj pa napadajo in žalijo...ma ja, odnos 5letnic..eh ni vredn govort...

Ammm... naš otrok je začel preklinjat ccc... po 100x na dan pi***... ajej, ne vem kje pobral.. kako odvadit še manj... sva ignorirala pa ni posebnega efekta... in potem šteje: 1-na, 2-dva, 3-tli, 4-preskoči, 5-pi***   hihi...
anita - sej počivam, pot do lj je vožnja-skor ležim, snemam v sede na udobnem stolčku, nazaj spet skor ležim v avtu... en kup sedenja le...poj pa trtica boli, joj
A vi še kdaj v Rad pridete, se mi zdi da niste bli že odkar je bla Zoja mičkena...
ZojaMiša, če ne veš kam se kaj dat, prid do našga konca ;)

aja - plenička - še vedno, hodimo pa ob vseki menjavi še na wc, smo kupl nastavk in mu je ušeč, vsaj neki...
maškare - bo indijanc, upam da ga nau perje na glav motilo, no sicer pa, bodo črte na obrazu in obleka pokazale kaj predstavlja, bomo vidl...

Ime za bejbo - mamo izbran, samo sva rekla da nava nč govorila, v primeru če si premisliva zadnji teden kot pri Tilnu... je mami do zadnjega skoraj mislila da bo Rene ali pa Aleksej (no saj to je bila druga varianta poj)..

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.2.2011 22:16:47   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

mi mamo pa veliko novico - mali je čisto brez plenic. Zadnjih pet noči mu je le enkrat malo ušlo, pa ne garantiram kako hitro sem priletela do njega, ko se je ob 1h ponoči drl ''Mami lulaaaat!''. Glede tega je pa res zakon.

Bravo Gašper!!! =)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.2.2011 22:19:26   
Erin
aja, pa bolančki - pozdravte se..šibam..papaaaaaaaaa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
22.2.2011 7:03:55   
sayuri
Jutro user posted image

Hudoooo, sem šla malo prečekirat aprilke user posted image Kolk so pa te punce stare????? Imam občutek, da so pravkar iz plenic zlezle. Bruh bruh user posted image
Erin kar pusti Tilna in ga ignoriraj. Bo že nehal s preklinjanjem. JAz mislim, da mu je všeč kombinacija črk user posted image  ZAra je imela obdobje, ko je pela pesmico "pizdika mala, pizdikaaaa malaaaaa, ..." user posted image In to povsod, kjer smo bili user posted image Pa je pol kar sama od sebe nehala. KAko se pa počutiš zdaj proti koncu? user posted image

Al jaz sem vam nosečkam kar fouš, no user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
22.2.2011 7:44:25   
gajka
Erin - pri nas je lani avgusta na veliko štartal s "piz... mat..." in to trajbal med guganjem, igranjem v pesku... Non stop! So mi šle kocine pokonci, kako bo septembra to pridno v vrtcu recitiral! user posted image Pa smo začeli ignorirat in je začuda ravno pred vrtcem nehal. user posted image Ja, nekje slab mesec je bila pa to najbolj pogosta beseda. user posted image
Sem pa tudi jaz iz firbca poškilila na tele aprilčice - hmmm, no comment! user posted image

sayuri - hvala za detajlne fotke teh flašk. user posted image A pa znata Zara in Lovro lepo pit iz teh flašk? Roku takele odprtine delajo ful probleme, misli, da mora cel vrat v usta dat, pol pa požirat ne more... user posted image

Bella02
- cccc, a 2 pijački te takole vržeta? user posted image Eh, važno, da si se imela fajn! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
22.2.2011 7:49:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sayuri, saj če zmoreš 3, kaj pa je to še en gor ali dol? user posted image Par hiš naprej imajo že 4, pa menda skupno 7 v planu! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
22.2.2011 8:04:10   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sayuri, saj če zmoreš 3, kaj pa je to še en gor ali dol? user posted image Par hiš naprej imajo že 4, pa menda skupno 7 v planu! user posted image

mi smo 4 doma, pa pravi mama da iz 3 na 4 je ornk sprememba, pomisli sam na prevozno sredstvo(no mi se tega doma nismo šli, smo dve generaciji otrok, vmes 11 let pavze), ..velik finančni zalogaj

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
22.2.2011 8:05:20   
sayuri

gajka, tale smajli ti bo vse povedal  user posted image

Pitje iz steklenice - ja, ta maladva znata. Saj sploh ne vem, kdaj, kje sta se navadila user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
22.2.2011 8:06:51   
sayuri
NAs je blo pa 5 otrok  user posted image Al je blo luštno. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1736
22.2.2011 8:12:06   
tejkaz

Njena tašča ji pa pravi, da je stroj za rojevanje. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
22.2.2011 8:12:35   
tejkaz

NAs je blo pa 5 otrok  user posted image Al je blo luštno. user posted image  

Nas je 6. Ni lepšga, ko se vsi zberemo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
22.2.2011 8:18:05   
anita goitan
luštno je ja ko se dobimo pr noni, pa vseh 8 vnukov (no samo 2 vnuka, drugače same punceuser posted image )

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
22.2.2011 8:33:58   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Njena tašča ji pa pravi, da je stroj za rojevanje. user posted image

Jap. Žalostno, a ne? Pa tako razočaranje, ker sta bili prvi 2 punčki, ju je njena tašča imenovala "punklji" user posted image . Ko je pa vendarle fantek prišel, je bila pa nad imenom razočarana. user posted image Se mi je kar zdelo, da boš vedela, o kom govorim.

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.2.2011 8:39:56 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
22.2.2011 8:36:29   
gajka
Midva z bratom pa sva bila "samo" 2. In pojma nimam, a je to bolj ali manj fino kot če je več otrok ali pa če si edinček! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
22.2.2011 8:58:46   
anita goitan
dns pa peljem Zojo k P ima obnovitveno dozo proti klopnemu, sem ji že zjutraj namignla, ma ni bla glih zadovoljna, ja itak

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
22.2.2011 9:01:11   
bella02
Erin, ja vemuser posted image , ampak spet stara zgodba: zjutraj gor, smo se s prijatelji dobili na OMW, ko zaviješ dol za Bled, nazaj pa ob pol 7h zvečer, ko sta mi malidve zaspali, še preden smo prišli mimo Bohinjskega jezera. Bili smo v Ukancu, kjer imajo drugi prijatelji vikenduser posted image . Bom, bom ... enkrat, ko bomo šli prav namenoma gor čez, da se dobimo. Sej imam slabo vest, verjemi, kadar se peljem tako mimo, tako kot, ko grem v Kočevje in grem mimo Sayuri. Bolš se počutim le v toliko, ker vem, da je dopoldne v službi in da itak nima časa za kavo.
Bom mal pokukala na aprilke, ko bom imela čas.
No vidiš, ko je Tilen spregovoril, zdaj ga pa ustavt ne boš moglauser posted image . Morda je res najbolš to z ignoriranjem, ne vem, nismo imeli podobnih težav (še).
Buhtlčkuser posted image za Gašperja!!!

Mi smo bili 4-je in imata moja starša že 7 vnukovuser posted image .

Teji uide kak "porkaduš", to je pa zaenkrat vseuser posted image

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1743
22.2.2011 9:04:30   
Zoja Miša
Kaja Lina se trenutno gleda v ogledalo.user posted image
Jutrouser posted image user posted image user posted image
Sem pokonci že od 6h, čeprav sem šla spat ob 1h. Nisem mogla zaspati in sem se ob 23.30h vstala in šla brat knjigo. Potem sem jo prebrala kar do konca. Očitno je bil včerajšnji dan vseeno bolj ''čustven'', kot sem si upala priznati. Ja, neko obdobje mojega življenja je za menoj. Razočarana nad direktorjem, ker ni prišel na ''malico'' za katero sem dela. Kao nek sestanek nekje...pa nisem tako prepričana, da je bil res. Mislim, da se je želel temu izogniti.user posted image . Mi je potem en jokav sma poslal, ampak vseeno, ali se tako dela??? Mah, saj vseeno! Sem pa to malo izkoristila in mu jaz en ''čustven'' mail napisala in za računalnik pojamrala...pa da vidimo sedaj kaj bo. Ma, če ne pa ne, pa naj si ga ''šefica'' (ona je bolj zajuser posted image ) pod povšter da.

Zunaj ni nič kaj čepo vremeuser posted image . Mi2 bova šli v knjižnico in na kosilo pride ena kolegica, ki je čez cesto v službi...pa se nam driugača nekako ne usep videti. Pa en kup čevljev in copat imam za njena dvojčka.
Popoldne greva pa v Supernovo po windstopper za Kajo Lino. Sem v S.Oliverju videla zelo, zelo lepe. Tudi kvaliteten se mi zdi. Je user posted image  dal karticouser posted image .

Spet je tu serviser za peč. user posted image  Včeraj je bil tudi in kake 3 tedne nazaj.user posted image  Upam, da sedaj bo. Saj ni on kriv, je fejst fant.

Flaške so kul...bom šla pogledat. Kaja Lina zna tudi zelo lepo piti iz flaške.
Očitno bom tudi jaz mogla aprilke pogledati...me firbec.

Itak mi je Kaja Lina računalnik zaplenila zdejuser posted image

Erin...mogoče pa res prideva kaj okoli... Sporočim.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
22.2.2011 9:13:50   
anita goitan
zoja miša a tole misliš http://www.soliver.de/Softshelljacke/58.102.51.5781,default,pd.html&recommendation=empfehlungen

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.2.2011 10:03:34   
gajka
Aja, še nisem povedala... Včeraj sem šla tečt zvečer, pri -3°C, po snegu! Jao, sem jaz čudna. Če bi mi pred 2 mesecema nekdo rekel, da bom tekla po snegu in ledu in pri minusu, bi ga vprašala, če se mu je skegljalo! user posted image Sem se tistega 13-tedenskega programa lotila (kot tisti možakar na blogu, katerega link sem že enkrat nazaj prilepila), pa da vidimo, če mi res uspe. user posted image 2 tedna sta za mano, zdaj sem pri 3. tednu in ta program zaenkrat tudi moja kolena dokaj uspešno prenašajo. Sem pa odkrito povedano tale program čisto preveč podcenjevala user posted image , ni tako simpl kot je videt, no, vsaj meni ne.

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.2.2011 10:07:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.2.2011 10:07:08   
buhtlčk
Gledam risanko (in hkrati na 5 sekund odgovarjam na ''Kaj je rekla''), ker ma Gašper vneto oko in se režim Erin in Sayuri o vseh variaciah na temo pi****. Hahaha. Evo Erin, vse bo hitro nadoknadil user posted image

Une aprilčice bom šla pa prav pogledat, če mi bo zneslo, zj sm pa firbec.

Ja moj sine je (če odštejem uno miceno nesrečo enkrat) že en teden čist suh. Res sem ponosna. Ampak Zoja Miša in Neža mi smo pač probal, če gre, ko je bil velikokrat suh zjutraj. Smo se kar nekaj časa pogovarjali, da bo brez pleničke in da mora poklicat mami, ko ga bo tiščalo, pa vadili smo kako. Prvo noč se ni zbudil in je bil zjutraj su. Potem je pa tri noči zaporedoma po enkrat lulal. Dvakrat zjutraj ob sedmih in enkrat sredi noči. Sem se že odločila, da damo nazaj pleničke, če se bo še enkrat polulal. Ampak je od takrat potem suh user posted image Smo pa skoz ponavljali da me mora poklicat, če ga bo lulat, pa kako to naredi, itd. Ene dve noči me je res klical, drugače pa mirno prespi celo noč. Aja, pitja mu pa nikakor ne omejujem, še vedno mu dam lonček z vodo v posteljo, ker po mojem mnenju to nima nobene veze. Sem pa prebrala, da če prespi 3-5 noči brez da mu uide, potem mu pa enkrat al pa dvakrat zapored, pa spet par dni ne, je pripravljen. No mal sem srfala pa brala nasvete, ko sem bila na tem, da mu dam plenico nazaj. In mnenja so res deljena, po stroki je pa tko, da naj bi nehali lulati ponoči do 5. leta.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
22.2.2011 10:39:12   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša a tole misliš http://www.soliver.de/Softshelljacke/58.102.51.5781,default,pd.html&recommendation=empfehlungen

Jp, to je ta.

Gajka, svaka čast!!!
Buhtlčekuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1748
22.2.2011 10:42:41   
tejkaz
Moj sine je tudi suh. Imam še polovico tavelikega paketa plenic, če katera želi, ji dam.

Par dni zapored se je zbujal in me klical da ga lulat, sva šla in je bila plenica suha, zdaj pa običajno noč mine ne da bi me poklical, nima plenice, zjutraj je suh. Zjutraj se pa potem komaj zlula.

A vaši fantki lulajo sede ali stoje? Naš stoje user posted image Se je v vrtcu navadil in ni šans da bi se usedel.

Še vedno imamo težave s kakanjem, s tem da 4 dan uspešno kaka v stranišče.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sayuri, saj če zmoreš 3, kaj pa je to še en gor ali dol? Par hiš naprej imajo že 4, pa menda skupno 7 v planu!

Njena tašča ji pa pravi, da je stroj za rojevanje.

Jap. Žalostno, a ne? Pa tako razočaranje, ker sta bili prvi 2 punčki, ju je njena tašča imenovala "punklji" . Ko je pa vendarle fantek prišel, je bila pa nad imenom razočarana. Se mi je kar zdelo, da boš vedela, o kom govorim.

Mamica je od moje mami sestrična, in sem seznanjena z njihovo taščo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.2.2011 11:10:40   
buhtlčk
gajka prva liga user posted image user posted image Kje pa čas najdeš ? A zvečer tečeš z lučko? 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.