bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Jaz imam violo, Tjaša belo, moja mami pa zeleno . Nič ne pušča in je fajn. Te na sliki imajo okroglo luknjo za pit, tako kot jo imajo 0,5l flaške. Obstajajo tudi take, ki imajo nastavek postrani, pa mi tisto ni bilo všeč in sem s tole fuuuul zadovoljna. Sem vzela manjšo, da jo lahko vzamem sabo za v torbico, čeprav bi mi za doma bolj prav prišla zelena, ker je večja. Sem se tako navadila, da ne grem od doma brez mobitela, labele, ure in vode . Za Tjašo sem imela ugledano roza z rožicami, pa je trenutno ni nikjer za dobit. Pa je rekla Tjaša, da je vseeno, kakšna je, sam da je . Ena kolegica je rekla, da ji je postala motna, ker je notri nalivala čaj. Jaz jo imam itak za vodo, Tjaša bo pa tudi vodo pila, se je sama odločila . Dobijo se v trgovini 1001 dar in v Nami v Lj. Aha, je med mojim pisanjem že Sayuri dala slikco gor . No, tako izgleda. Me pa fuuul vleče, da bi si kupila tisto za kavo, je termo varianta. Morda bom izkoristila priliko in jo komu priporočila za rojstni dan . Zoja Miša, razumem te tvoje občutke, ampak naprej je treba in upam, da ti bo lepo!!! Tejka, me prav zanima, kaj ste počeli . In super, da se je tako izteklo okoli bolezni!!! Gajka, mah, tile virusi mi gredo že prav na jetra . Upam, da ste zaključili. In ful fajn, da se mala ni ustrašila vode! Katja, lepo ime sta izbrala! Mi bi v prvo imeli Aljaža, v drugo Gašperja, v tretje pa mislim, da ne bo treba premišljevat Sayuri in Krysia, jeeeee, počitnice ! Odpočijta si! Daja27, prav vesela sem, da si se vrnila med nas . Lulanje: ta teden spet manjkrat pove, da jo lulat . Bo že, že to je dobro, da je sploh začela. Punce drage moje zlate, tudi jaz vas ne dam!!!! Tako kot je rekla Zoja Miša, s tem forumom sem tudi jaz pridobila nekaj neprecenljivega. In upam, da tako tudi ostane!!!! Vikend je bil spet pester. Začel se je v petek z ženskim večerom, ker smo fante poslale na Zavca. Sem bila kar šokirana, ker me je po dveh viski-colah čist obrnilo . Jap, pač nisem vajena. V nedeljo smo bili pri prijateljih v Bohinju. Bilo bi idealno, če mene ne bi skrbela cesta nazaj, je začelo popoldne snežit. No, k sreči je bila kopna in ni blo panike. Počasi grem za knjige . Lepo se imejte!!!!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 21.2.2011 20:39:31 >
|