|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
15.2.2011 12:46:38   
buhtlčk
Alo. Evo mene spet mal :)

gajka naš tud včasih kriči. Pa reče, da se krega. Al pa se pol sam seb smeje. Po moje je to del učenja govora, pač spada tja nekam. Plus ugotavljanje kaj so čustva. To je šele zabavno. Smo mel en mesec sigurno ko je vsem težil ''dej jokej''. Mu je blo zakon.

Zoja Miša radioaktivni jod? Uf, sliši se noro. Pa tolk časa stran od male, pa bolniška v novi službi....ni fajn. Kdaj pa planiraš?
Windstopper mamo pa iz Intersporta, pa je fajn.

Bella mi mamo tud tega Bimbija. Pa damo kadar se spomnimo, kadar zboli se spomnimo večkrat user posted image

Katja še malo ... user posted image Držim pesti za test.

Sayuri lušna lušna user posted image   Pa brihta mala hahaha

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
15.2.2011 13:38:25   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A je še kater otrok skoz v plenicah? user posted image  Lovro nima nobenega interesa. user posted image Plenico ima podnevi, ponoči. KAr naprej. GA sicer opomnim za lulanje in ves navdušen laufa na WC. Ponavadi se sam usede gor in pol že zlze dol user posted image JAh....bo že. user posted image

Našega Roka prav nič ne gane, da je pleničar. Enostavno nima interesa.user posted image WC je v uporabi max. zvečer pred kopanjem, pa še to, ker ga enostavno jz postavim pred školjko, da potem lula. user posted image Ko kaka, ga itak vsi vidimo, ker mu na čelu piše, ampak bog ne daj, da mu WC predlagaš... Očitno ju bomo kar oba z Zaro hkrati odvajali! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.2.2011 13:39:21 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
15.2.2011 13:43:04   
gajka

Aja, kaj pa pust in maškare ste že obdelale? user posted image

Zara bo pikapolonica (kupila v Pikapolonici, ji bo še drugo leto najbrž prav), Rok pa pastirček. Smo dobili klobuk in ful dobre usnjene kratke hlače z naramnicam (res prav simpatične) pri žlahtnikih.
Moram še nekje ene enobarvne bež ali svetlo sive žabe za pod Rokove kratke hlače staknit, user posted image kakšna ideja? Doma imamo samo kakšne progaste žabe, pa jih res ne more imet, ker pol bo že križanec med piko nogavičko in pastirčkom! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.2.2011 13:55:48 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
15.2.2011 13:45:28   
gajka
Madonca, sem slučajno svoj ticker videla in se zgrozila, koliko so že moja deteta stara. user posted image Predvsem pa, da se konec porodniške vztrajno približuje, jaz pa še vedno nimam pametne rešitve glede službe. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
15.2.2011 16:37:50   
Krysia
uuu, od zjutraj ste kar velik načvekale - pridne punce!

K_a_t_j_a, tebe pa res vse sorte nadloge obiskujejo v tej nosečnosti. Glede cukra verjetno ni panike - če si zvečer eno hudo cukr dozo pojedla pa pol še zjutraj sladkan čaj, so verjetno rezultati čist mimo. Mi je pa čudno, da ti G ni povedala, da moraš bit tešča user posted image Boš vidla, da boš na vse nadloge in skrbi pozabla, ko prijoka na svet Janov bratec! En  user posted image in velik optimizma ti pošiljam!

Sayuri, naš Rok je tud še pleničar. Ko se pokaka, se ga voha svetlobna leta daleč, on pa še kar trdi, da ni pokakan. No, odvisno, včasih se pokaka pa pide povedat "mami, kakal" ... bodo enkrat tud iz plenic zlezli - vsaj upam ... Maškare ... mi smo brez idej, bomo pa morali nekaj najti že zarad vrtca ... joj, ne maram pusta in maškar in vseh teh trgovskuih zalužkov ...

tejkaz, kaj ste se odločli za naslov? Jst sem najprej na eno romantično knjigo pomislila  - tko, bi čist pasal naslov "oči, zazrte v nebo" user posted image

Aja, Rok tud kriči - kr tko iz užitka ... seveda takrat, ko bi jst kej poslušala na TV (gledat itak nimam časa ...) Pa ful skače zadnje čase ... pa odkar je v vrtcu, se tud motorično ful hitr razvija ... prej ne bi splezal na noben stol, zdej pa pleza povsod ...

Eno vprašanje: a je dejansko že zdej faza "zakaj" na vrsti? Jst sem vedno mislila, da je to po tretjem oziroma mal pred četrtim letom. Ampak mi mamo skoz "zakaj?". In pol odgovorim in spet "zakaj?" In dejansko ful posluša, kaj mu odgovorim. Zadnjič sem rekla, da ne morem z njim gledat knjigic, ker moram teste popravit, pa mi reče "mami, zakaj? Zadnjič teste popravila ko Rok in oči šla ven" Pa sem mu komi razložila, da mam velik testov in da sem zadnjič popravila en kup, zdej moram pa še druzga ...

Sej bi mogla še velik pokomentirat, sam moram it kosilat ... se tipkamo ... mogoče pol ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.2.2011 17:47:20   
gajka
Mi smo trenutno na "kaj je to...", včasih tudi na "zakaj-ih". user posted image Ravno prejle je s temi vprašanji prišlo že tako daleč, da mu je moj razlagal od oksidacije železa, začelo se je pa s tem, zakaj je banana rjava... user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.2.2011 19:38:00   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mi smo trenutno na "kaj je to...", včasih tudi na "zakaj-ih". user posted image Ravno prejle je s temi vprašanji prišlo že tako daleč, da mu je moj razlagal od oksidacije železa, začelo se je pa s tem, zakaj je banana rjava... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jooooj, kako nas lahko nasmejijo ti škratiuser posted image . Tudi pri nas je včasih zakaj, zakaj, zakaj, vendar še ni prehudo.

Sayuri in vse ostale, tud naša je še skoz v plenici, čeprav zadnje dni lepo pove za lulat, tudi lula in ima dostikrat suho plenico. Kakanje pa ala Krysia: iz aviona jo zavohaš, pa reče, da ni kakalauser posted image

Gajka, jap, čas hiti ko zmešanuser posted image

Več kasnejeuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.2.2011 21:05:48   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

tejkaz, kaj ste se odločli za naslov? Jst sem najprej na eno romantično knjigo pomislila  - tko, bi čist pasal naslov "oči, zazrte v nebo" user posted image

Nisem bila prisotna pri razglasitvi rezultatov, ker, ne boste verjele, so me klicali iz vrtca, da ima Jasa vrocino. To mi je bilo pa res tako cudno, ker zjutraj mu ni bilo nic. Tako da sva od dveh doma, vrocino ima ravno toliko, da jo ima, sicer pa cisto dobro razpolozen. Krysia, sicer je pa to knjiga o teleskopih user posted image Cel popoldan je spet na stranisce hodil. Zelo ga matra, revceka. Sem mu ponujala nagrado, plenicko, ga drzala in vzpodbujala na straniscu, pa nic. Se zdajle zvecer je ni hotel dati nase.

Sicer pa pri nas vsi trije otroci spijo. Mami se jim bo pa kmalu pridruzila. Lahko noc

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.2.2011 7:32:34   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Na hitr se vam javim. Sem zelo slabe bolje. Spet gre vse narobe...

Včeaj sem bila na pregledu pri G in mi je namerila 2 različna rezultata MV 20 in 16 mm, torej se mi je skrajšal. Pa ne delam nič fizičnega. Danes me pa še kliče sestra od G, da mi je včeraj na cukr testu pokazalo 8,84 in grem jutr na preiskave v bolnico. Naj gre vse nekam...user posted image

Ne skrbi. Cuker ni noben bavbav. Jaz sem ga imela. Tvoja nosečnost me precej spominja na mojo, ko sem tud imela same težave.
V glavnem, jaz sem mogla bit na dieti, vsake toliko sem imela pregled pri diabetologu, pa merit sem si mogla cuker. Nič posebnega. Ta dieta pa tudi ni bila nič zgrešena, sem vsaj zdravo jedla. Bi pa znalo biti to pogojeno tudi z živci.
Možgane na pašo, vse se bo izšlo tako kot se mora. Če se boš živcirala, ne boš s tem nič rešila. Dohterji so pa itak zato, da strašijo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.2.2011 7:34:54   
anita goitan
jutro

user posted image user posted image

vsi na svojih položajih, jaz imam mal hripav glas, sem idealna ženauser posted image

Krysia Zoja ima "kaj to?"...zvečer ji rečem, da jo bom zjutraj prej zbudila kot te dni ker grem v službo, služit denarčke, ona pa: kaj to denarčki (r ji velikokrat uspe v pravilni obliki)

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.2.2011 9:10:14   
sayuri
Jutro. Anita, hvala za kavico. Zdajle že drugo pijem user posted image Ponoči sem skoz neki vstajala, pol skor zamudila uro za antibiotik user posted image

Zara zdajle spi. Potem bova pekli piškote. Njeno zdravje se izboljšuje user posted image

Krysia, Zara tud kar naprej sprašuje - sicer ne ZAKAJ, ampak KAJ user posted image  Ji ni nikoli dovolj. user posted image  Lovro pa....briga njega, kaj in zakaj. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.2.2011 9:32:18   
Zoja Miša
Ja pridne ste, no! Res pohvalno!user posted image
Hvala za kavico, Anita. Tudi pri nas se mi zdi, da r ne bo problem, tako lepo simpatično reče besedo družina, da bi jo lahko skos poslušalauser posted image . Pa s šumniki in sičniki se trudi zasnje čase. Prav posrečena je. user posted image  jo heca, da je Primorhauser posted image , ker namesto k-ja, govori g. Ampak mi je ravno ena vzgojiteljica zadnjič razložila, da so to faza govora.

Ryssa,user posted image  Kako ste???

Tejkaz, user posted image  kako je Jaši? Ko zakleto je zbolel, ko smo tako hvalile njegovo zdravje. user posted image  Murphy!

Tudi mi smo pri kaj-ih oz. Kaj je to?! je najbolj pogost stavek.
Gajka, user posted image .
Krysia, vi pač prehitevate v teh rečeh. Zakaj je menda res malo za kaj-jem. Vi ste pač kaj preskočiliuser posted image

Buhtlček, ma če ne drugače bo pač tale jod moral še počakati...ma 3 mesece gor ali dol.

Glede wc-ja je pa drugi problem. Ker ko greš kam ven na kavico (bile v Koloseju), tako kot jaz včeraj z mojo sestrično, je na žalost tako, da pol ''čveka'' ona presedi samauser posted image , ker mi2 s Kajo Lino ta čas preživiva na wc-juuser posted image . Najprej lulat, se polula. Čaz 3 minute kakat - pa ni kakala (čeprav očitno nekaj jo je tiščalo, ker doma potem dejansjo je). In potem spet lulat. Ampak kaj češ, tako je. Je pa res, da se ji vsi ti wc-ji tako dopadejo, da jo tudi zaradi tega vake 3 minute lulat tišči.

Nič, danes moram malo predati stvari....se tipkamo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.2.2011 9:35:34   
tejkaz
Eva v vrtcu, moj v sluzbi, midva z Jasem pa doma. Sicer nima vrocine, ampak non stop hodi kakat. Pa ni nic. Res ne vem vec kaj naredit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.2.2011 9:37:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Eva v vrtcu, moj v sluzbi, midva z Jasem pa doma. Sicer nima vrocine, ampak non stop hodi kakat. Pa ni nic. Res ne vem vec kaj naredit.

svečko

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.2.2011 9:45:04   
buhtlčk

tejkaz Gašper je, ko je bil star pol leta, dobil laktozo za zaprtje. En tak zelo osladen sirup - pač, mlečni sladkor. Fora je, da je to odvajalo, primerno tudi za zelo majhne dojenčke in najboljši del, telo se ga ne navadi. Dobi se brez recepta. Ga priporočam, našmu je čist zrihtal zaprtje takrat.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.2.2011 9:46:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

tejkaz Gašper je, ko je bil star pol leta, dobil laktozo za zaprtje. En tak zelo osladen sirup - pač, mlečni sladkor. Fora je, da je to odvajalo, primerno tudi za zelo majhne dojenčke in najboljši del, telo se ga ne navadi. Dobi se brez recepta. Ga priporočam, našmu je čist zrihtal zaprtje takrat.

tud Zoja ga ima, taka velika bela pakunga, tud glicerink se telo ne navadi, sem prou en strokoven čl.čitala o šoli kakanja (jo dejankso izvajajo na Pedkl)

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.2.2011 9:47:19   
buhtlčk
mislm da je tale http://www.moja-lekarna.com/p-4609-lactecon-peroralna-raztopina-500-ml.aspx

pa vsebuje laktulozo, ne laktoze (je pa to sladkor iz mleka vseeno)

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 16.2.2011 9:49:47 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.2.2011 9:52:24   
sayuri
Bogi JAša user posted image

SAj res - kakanje, lulanje na javnih WCjih user posted image  KAko to opravite user posted image  Nisem imela še prilike probat user posted image  A otroka držite nad školjko al kako? user posted image  Ker men se gabi usest na tisto dilo, pa čeprav jo prej spucam. user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.2.2011 9:57:02   
buhtlčk
sayuri držim ga za stegna s hrbtom pritisnjenim na svoj trebuh. Pol pa ciljava, uporaben položaj je pa tud za kakanje :)

aja Zoja Miša naš je bil tud navdušen nad javnimi wc-ji. Pol sva mu pa kar rekla ''si ravnokar šel, če te bo čez pol ure še tiščalo, greš pa spet'' Mal je enga kvizkota za lulanje pa enga za kakanje, tko da smo šli ponavad vseen dvakrat hahaha, ampak večkrat pa ne. Zdej se mu to že dolg ne zdi več tko zanimiv, tko da gre res če ga tišči.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.2.2011 10:10:25   
sayuri
buhtlčk, kaj pomeni tvoj podpis user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.2.2011 10:32:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

mislm da je tale http://www.moja-lekarna.com/p-4609-lactecon-peroralna-raztopina-500-ml.aspx

pa vsebuje laktulozo, ne laktoze (je pa to sladkor iz mleka vseeno)

to ja, men se kar roke limajo na tole flaško

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.2.2011 10:33:15   
anita goitan

buhtlčk, kaj pomeni tvoj podpis user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.2.2011 10:35:13   
sayuri
No, buhtlčk user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.2.2011 11:09:31   
buhtlčk
Ni to kar misliš, sayuri user posted image

Čak sem že enkrat razlagala aniti, pa ne vem na kateri strani je...čak da poiščem

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.2.2011 11:13:58   
buhtlčk
No ne najdem. Mah gre za to, da pač če hočem, se lahko kdaj tud kaj premislim, brez da se moram za to opravičevat in utemeljevat svoje besede in odločitve. Tko pač, becouse I can :) Že dolg iščem podpis zase pa se mi zdi ta primeren.  Razum če lah user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?