Krysia
|
uuu, od zjutraj ste kar velik načvekale - pridne punce! K_a_t_j_a, tebe pa res vse sorte nadloge obiskujejo v tej nosečnosti. Glede cukra verjetno ni panike - če si zvečer eno hudo cukr dozo pojedla pa pol še zjutraj sladkan čaj, so verjetno rezultati čist mimo. Mi je pa čudno, da ti G ni povedala, da moraš bit tešča Boš vidla, da boš na vse nadloge in skrbi pozabla, ko prijoka na svet Janov bratec! En in velik optimizma ti pošiljam! Sayuri, naš Rok je tud še pleničar. Ko se pokaka, se ga voha svetlobna leta daleč, on pa še kar trdi, da ni pokakan. No, odvisno, včasih se pokaka pa pide povedat "mami, kakal" ... bodo enkrat tud iz plenic zlezli - vsaj upam ... Maškare ... mi smo brez idej, bomo pa morali nekaj najti že zarad vrtca ... joj, ne maram pusta in maškar in vseh teh trgovskuih zalužkov ... tejkaz, kaj ste se odločli za naslov? Jst sem najprej na eno romantično knjigo pomislila - tko, bi čist pasal naslov "oči, zazrte v nebo" Aja, Rok tud kriči - kr tko iz užitka ... seveda takrat, ko bi jst kej poslušala na TV (gledat itak nimam časa ...) Pa ful skače zadnje čase ... pa odkar je v vrtcu, se tud motorično ful hitr razvija ... prej ne bi splezal na noben stol, zdej pa pleza povsod ... Eno vprašanje: a je dejansko že zdej faza "zakaj" na vrsti? Jst sem vedno mislila, da je to po tretjem oziroma mal pred četrtim letom. Ampak mi mamo skoz "zakaj?". In pol odgovorim in spet "zakaj?" In dejansko ful posluša, kaj mu odgovorim. Zadnjič sem rekla, da ne morem z njim gledat knjigic, ker moram teste popravit, pa mi reče "mami, zakaj? Zadnjič teste popravila ko Rok in oči šla ven" Pa sem mu komi razložila, da mam velik testov in da sem zadnjič popravila en kup, zdej moram pa še druzga ... Sej bi mogla še velik pokomentirat, sam moram it kosilat ... se tipkamo ... mogoče pol ...
|